אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימיפ פורסם באתר מארז שאשקרה מקפיא את המעבד. ויש לי כמה שאלות (עשיתי חיפוש ולא מצאתי...): 1.) לפי מה שאני ראיתי מוצאים את המאוורר של המעבד ובמקום זה תוקעים צינור שבוא עובד הנוזל? זה נכון. 2.) האם יש קירור כמו שהזכרתי בשאלה 1 רק למעבד או שיש עוד "צינור" לכרטיס גרפי? 3.) כמה לעזאזל זה עולה? והאם זה שווה את ההשקעה? 4.) בריא להפעיל את המערכת איתו 24/7??? 5.) כמה חשמל הוא צורך? כל מי שיענה אני יודע לו מאוד MOOMOO THANKS
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חבריה אני מחפש בנרות מאוורר 80 מ בעובי סמ עידכון: או סמ וחצי כן הם קיימים כל מי שיש לו מעבד XP 1600-1900 וקיבל בזמנו את הלוח קירור של ספייר איתו בייחד אז על הלוח קירור יש את המאוורר הזה. תעזרו לי אני מוכן לתת תמורתו את המאוורר שבא עם הלוח קירור של זלמן ה 6000U בא איתו מאוורר של 90 או 92 ממ או מה שזה אפילו מי שיש לו ומוכן להחליף ורוצה לעשות חור במארז יש לי בבית מקדח כוס וגומיות ואני מוכן לעשות לו כמה חורים שהוא רוצה בגודל 80 ממ ולתת לו גומייות מתנה על חשבוני! או אם אתם יודעים שמוכרים אותו איפשהו צרו קשר אם אתם יכולים לעזור פה בפלא או באיי סי קיו 053910337 67402537 עודד עידכון שמעו גם 2 סמ יוכל לעזור אבל אז אני יצטרך שני מאווררים של 70 ממ על (פחות כולל) סמ וחצי
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד ג'נרי מעאפן שמכניס אוויר מקדימה עושה כזה פוו... פו... (קולות של רוח חלשה חחח) סמארט פאן 2 מוציא אוויר מתחת לספק. עובד על בערך 3.5 אלף סלד סמארט פאן 2 מוציא אוויר בגג. גם הוא בסביבות ה 3 אלף סלד מה אתם אומרים ? נ.ב המאורר הג'נרי עובד טוב יחסית למה שהוא שווה יש לי 8 מאוררים בבית אני יכול להחליף אבל זה עדיין ישאר חלש.. מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני כרגע ב OC של 2GHZ@2.5GHZ מהירות BUS 125*4@100*4 עכשיו היחס בין המעבד לזיכרון כרגע הוא על אוטומטי(לוח של ASUS P4S533-E) והזיכרונות הם Micron PC2700 איזה יחס עדיף לעבוד עם הזכרונות? והאם יש למישהו אתר שמסביר על היחס בין המעבד לזיכרון מתי צריך להגדיל להקטין וכו'... תודה
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות
-
- 12 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה? המאוורר שעל המעבד עובד מצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך לדעת את ה-W של המאווררים הבאים: המאורר stock של intel p4 2.8C המאורר של Gigacube Radeon 9800 Pro 128MB המאורר של על ה- ThermalTake Xaser III V2000A תודה !!!
-
- 12 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להלחים ציפ של כרטיס כל שהו על כרטיס אחר מישהו יכול להסביר לי איך זה אפשר ואם זה אפשרי ובטוח אז איזה ציפ כדאי לי לשים על הריידון 9500פרו שלי במקום הציפ הונכחי? אני מבקש קצת פרטים בנושא ואולי מה עושה ציפ ומה יתרונות של ציפ של FX5200 וכדומה..
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רכשתי 5 סוגים של מאווררי 120מ"מ ומולם העמדתי 5 סוגי 80 מ"מ והתוצאות שהגעתי אליהן היו שכל מאווררי ה 120 אכן דחפו יותר אויר כמצופה חלקם אף הרעיש יותר מן ה 80 (מי שחולק מוזמן לבוא למבחן שמיעה) אך התוצאה העיקרית של הניסוי הייתה כיוון זרימת האויר והמסקנה שהגעתי אליה היא שמאווררי ה 120 דחפו את האויר מן מרכז המאוורר לצדדיו בעוד שכל מאוררי ה 80 מ"מ דחפו לכיוון מרכז המאוורר לסיכום ה120 בנויים לקרר שטח רחב בעוד שה80 מ"מ ניראו יותר לשטחים ספציפיים או כיוון יותר מדויק המיבחן שעשיתי כלל הדלקת פצצת עשן של פורים על מנת לראות לאן זורם האויר
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקיצור אני הולך לקנות קירור מים אני ממש לא מבין מה אני צריך לקנות אבל ראיתי בלוק למעבד שאני רוצה לקנות Danger Den - RBX בקיצור אני רוצה לקנות גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך מה עוד אני צריך לקנות??? עם אני קונה אני קונה רק את הדברים הטובים שיש אבל כול החלקים צרכים מאותו חברה מאות אתר השמח עם תוכלו לעזור לי אני מצרף קישור לאתרים שמאחד מהם אני יזמין את החלקים ומפרט המחשב בסוף http://www.dangerden.com http://www.cooltechnica.com מפרט Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR 1024-TWINX ATI RADEON 9800 XT Thermaltake Highest Xaser III V1000A נ.ב אני צריך משהו טוב ל OC וגם עם אפשר שקט ושיכנס למארז תודה
-
- 12 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שני מאווררי 160ממ חזקים ורועשים בטירוף. 1 120 (BLOWER) גם מאוד חזק ורועש 2 120 ממ מממממששש מממששש חזקים (תדמיינו דלטא ב120, אז זה זה) כרגע יש לי שני מאווררים ברצפת המארז 120 ג'נריים, בקדימה למטה של המארז ובאחרי המארז שני SF2 המארז שלי הוא מארז בינוני ורגיל אני מתכוון לשפץ אותו ולהחליף קצת מאווררים ;D
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-