אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
CORETEMP מראה לי את הטמפ 36 36 27 41 במנוחה תמיד . לא משנה אם החלון פתוח וקר מאוד ביום גשום או ביום כשחם.תמיד,ללא קשר לטמפ החדר. במאמץ של פריים 95 הטמפ הם 37 36 32 41 . גם ללא קשר לטמפ החדר. גם בתוכנות אחרות כמו EVERST או REALTEMP זה מראה בדיוק אותו דבר. ???
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ואם כבר אני מתקין מערכת קירור מים אז רצוי גם משהו שיוכל להגיע למעבד ולזיכרון בבקשה. המארז הוא CM690 עם 4 (נכון להיום) דיסקים קשיחים וכונן 5.25 אחד ולכן ואני יכול להכניס את אגן המים והמשאבה בחזית ב5.25, את הרדיאטור אני יכול להתקין למעלה מאחור עם הסט מאווררים הכפול שיש לי או עם שני המאווררים שיש לי למטה אבל אז צריך למצוע קונפיגורציה חדשה לכניסת אוויר ואין מקום מאחורה בגלל ה4870CF והספק של ENERMAX, אני מניח שכאשר אני לא אצטרך את הULTRA 120 EXTREME אז יתפנה עוד מקום מעל הCF למאווררי פליטה ומאוורר יניקה נוסף על הדלת צד. אז אם מישהו מכיר מערכת שמבוססת בעיקרה על איזה 3-4 תאים של 5.25 כמו הTHERMALTAKE 760i (http://www.thermaltakeusa.com/Produc...C=1160&ID=1616) או 780e (http:…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ ל OC כי אף פעם לא עשיתי את זה. מעבד E6300 לוח P965-S3 זיכרון 512X2 של TWINMOS ב CL5 מהירות 553 כרטיס מסך 9800GT מארז HEC CI-6A21 עם מאוורר נוסף המחשב שלי פעם בכמה זמן נתקע לכמה שניות, מראה מסך כחול, ועושה RESTART..יכול להיות שזה בגלל הזיכרון.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג את הזיכרון ואני מתלבט אם להעיף את מה שיש לי ולקנות 2GB, או להוסיף למה שיש לי. ואם אני קונה, אז מה לקנות? זה משנה ה CL ?.. אני מתכנן להשקיע 115 ש''ח על 7 PRO ועוד איזה 150 ש''ח +- על זכרונות.. תודה
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\ לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ז"א גם לליבה שהוא מראה כלא מחוברת לכלום בCCC? (כשהראשונה מחוברת למסך)
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כולם אמרו לי שיש פה מדריכים איך עושים אובר קלוק למעבד אבל אני פשוט לא מצאתי מדריך כזה.(שהמדריך יכלול את כל התדרים שמדברים עליהם)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי עכשיו את התוכנה SpeedFan . ,תוכנה בסדר פחות או יותר אבל יש לי כמה בעיות איתה - אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לפתור לי את הבעיות או להביא לי תוכנה אחרת שאפשר להגדיר אצלה את הפונקציות האלה .. דבר ראשון - כשאני מדליק את המחשב אז התוכנה בכלל לא עולה . אני רוצה שהיא תעלה בפתיחת המחשב ותשמש במהירות שאני בחרתי (גם כשאני מדליק אותה היא אוטומטית על 100 % ואני רוצה 0...) . אותה בעיה גם כשתוכנה פועלת וכשהמחשב חוזר ממצב המתנה היא שוב חוזרת אבל המהירות של המאווררים היא 100 ולא 0 כמו שהיא הייתה מיקודם. אולי זה בעיות קטנות , אך לא כל בני המשפחה רוצים להתחיל ולהתעסק עם זה ככה שזה די משמעותי בשבילי... תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברשותי מאוורר רגיל שקניתי למחשב, החלפתי את המאוורר הישן במחשב (בגלל רעש) אחרי שהחלפתי, שמתי לב שמהירות המאוורר החדש איטי משל המאורר הקודם. במאוורר הישן יש 2 פינים מתוך 4 ואצל המאוורר החדש יש 4 פנים. האם כדאי להסיר את שתי פינים כדי לקבל יותר מהירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה עם המחשב ומאז בכל הפעלה, לאחר שלא פעל למשך זמן מה, הוא משמיע רעש חזק שנשמע כאילו מגיע מאחד המאווררים. מיד אני מכבה אותו, מפעיל שוב והרעש לא חוזר עד ההפעלה הבאה. תודה למשיבים. Mainboard : Gigabyte GA-8IPE1000-G Chipset : Intel i865PE Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce FX 5200 Hard Disk : WDC (80 GB)
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. המאוורר האחורי שלי התחיל להרעיש ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה המלצה למאוורר טוב ושקט ואני מוכן לשלם עד 50 שקל גג רק אם יש סיבה מיוחדת אני צריך את ההמלצה בדחיפות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בלוח asus p5q-e ומעד Q6600 (יד שניה) העברתי את הקירור מה AMD 3800 X2 למעבד הנוכחי, הקירור הוא scythe mugen . בלוח הקודם(תושבת AM2) הקירור ישב ממש חזק ובחיבור הנוכחי אני מקגיש שהוא קצת רופף, זאת אומרת הוא ניצב כרגיל ב 90 מעלות ללוח, אין נטייה כלפי מטה. אבל כשאני מפעיל קצת לחץ זה מרגיש כאילו הוא קצת משוחרר יותר ממה שהכרתי. בנוסף לזה התחלתי עם OC והגעתי ל3.4, במחבני מאמץ מהר מאוד המעבד התחמם ממש תוך כמה חצי דקה כבר הייתי על 60 מעלות, וגם בעבודה רגילה המעלות טיפסו נורא מהר. עכשיו החזרתי את הכל להגדרות יצרן, במצב הזה אני מקבל 24- 28 מעלות במנוחה, במבחן prime 95 ללא שום שינוי בהגדות אני מגיע ל 65 מעלות תוך 2 -3 דקות. הייה גם איזה קטע מוזר שבאחת הפעמים בקר הטמפרטור…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
קניתי מעבד e5400 הרכבתי אותו ,ושמתי לב שלא יהיה לו את הניילון שבדרך כלל נמצא בצד של המאוורר שמתי את החומר המיוחד[עם אבקת כסף],עם ההפעלה,היו התראות של חום[pc probe] הלוח מראה טמפרטורה של 100 מעלות. מישהו יכול לתת איזו עצה תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנ יקונה מחשב חדש ואני צריך מאווררים למחשב ולמארז. המארז הוא CM 690 , והוא כולל כבר 3 מאווררים ואנ יקונה עוד 2 שהם SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm. בשביל הקירור של המעבד חשבתי על SCYTHE S-FLEX 120mm 1900rpm. עכשיו קצת שאלות לגבי אלה: 1)כמה מאווררים אני יוכל לישלוט אליהם דרך הלוח הזה: EP43-DS3L?. 2)איזה דגם של מאוורר כדי לקנות לקירור של המעבד שאפשר לישלוט עליו אנא ציין דגם וחברה,(אלא אם כן אתם חושבים שהמאוורר שציינתי למעלה לא מתאים).
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8, ולוח אם ABIT IC7-G על שניהם קירור מקורי שמרעיש המון אני רוצה שקט מוחלט אם אפשר ואם לא הכי קרוב לזה, מה לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעלות את תדר המעבד שלי ל3000-3100 לא יותר מזה אין לי ממש ראש להתעסק במתחים וכול זה לא הבנתי גרוש מזה ניסתי עם התוכנה AI BOOSTER של אסוס היא סבבה אבל לא יודע נכנסתי למצב המתנה ושחזרתי קיבלתי מסך כחול . יש איזה שהיא אפשרות לשנות כמה הגדרות פשוטות ולעשות זאות נ.ב יש לי קירור סטוק שאין לי כוונה האמת להחליף הוא שקט ולא רע לי איתו אם יש בעיה לעלות ב400 מגה הרץ אז זה בסדר M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch[ תודה לכול העוזרים והמנסים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות). ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בנעוץ של השיאים בOC כל הMEM CLOCK של הכרטיסי מסך או כמעט כולם מעל אלפיים נכנסתי לRIVATUNER ואצלי עומד על 1150 והמקסימום זה 1700 ומשו (כרטיס מסך 9800GTX+) למה אצלי זה כזה נמוך?
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-