עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין לי ספק שזה לא בלוק/רדיאטור ברמה הגבוהה ביותר, אבל במחירים כאלו קשה שלא לשים לב לזה.. לגבי הרדיאטור אין יותר מדי מה לשער, התהיה שלי היא האם/איך הבלוק מתאים לתושבות אינטל השונות? ממה שנראה בתמונות לא מקבלים BACKPLATE אז אין אפילו איך להבריג אותו וכנראה ידרוש קימבונים נוספים, למישהו יש רעיון מה כוונת היצרן פה? http://dx.com/p/wt-016-transparent-high-position-cpu-copper-cold-head-silver-copper-black-287077 http://dx.com/p/wt-015-12cm-triple-fan-copper-computer-cooler-radiator-silver-red-black-287873

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ilaysk,

בניד פור ספיד מןסט ונטד הגיע ל 85!!! הקטע אן איוטים הכל בסדר ( ב EVEREST הכל 10 מעלות פחות ) אז אכשיו בלי לפרק דברים אך לקרר אותו? LOL

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tomerw,

ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס אבל אני נתקל בבעיה: בכל פעם שאני משנה את הבאס מהדפולט שלו המחשב לא נדלק ואני צריך לשחק עם הג'מפרים של הלוח אם כדי למחוק את הקאמוס. כשאני משנה את ה-FSB (דפולט זה: 166) ל-200 המחשב לא יציב ונכבה אחרי כמה דקות. איך אני אוכל לקבל אוברקלוק יציב?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, ברשותי מעבד E6550 עם אוברקלוק ל-2.88 ג'יגהרץ, שעשיתי בגלל הכרטיס מסך RADEON 5770. אם אני מעוניין לעשות לו OVERCLOCK של כ-5 עד 10 אחוז ממהירות הסטוק, בכמה אני אצטרך להעלות את האוברקלוק למעבד על מנת שלא יהיה לי צוואר בקבוק שוב? איך ניתן לבדוק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BONO,

מה זה ליבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RS4,

ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EzE126,

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הTT BIG TYPHOON VX ומעבד E4300 באוברקלוק של 3GHZ הבעיה היחידה היא שהקירור על 100% רועש מאוד ובלתי נסבל. גם אם אני מוריד את המהירות של המאוורר הוא עדיין רועש. וכמובן שאם המהירות שלו נמוכה והוא קצת שקט,הוא לא מספיק יעיל. יש קירור אחר בתקציב של עד 200 ש"ח שיהיה חזק ושקט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם המחשב עבר הרבה חודשים עם חום כבד (לא בדקתי בזמן האחרון .. אבל בפעם האחרונה במנוחה הוא היה 60-70 מעלות והוא לא בOC כרגע) אז הוא יעמוד בOC?? אפילו אם אחרי שאני אקנה את הBT VX והטמפ' תרד?? או שכבר אבוד ולא כדאי לקנות ביג טייפון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. זה המערכת שלי: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD5 זיכרון פנימי OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 דיסק קשיח Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD כרטיס מסך POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 ספק כח Corsair HX750W אני מחפש את הגוף קירור הכי טוב(ללא תוספות) בתקציב של עד 500 ש"ח, על איזה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. על 295 הוינדוס עולה ויציב כמו סלע. פרמטרים : HT LINK - 3\4 לא עולה . מתח העלתי ל- 1.5-6 לא עוזר. גשר צפוני + 0.20 לא עוזר. מתח - HT = +0.20 לא עוזר. מתח לזיכרונות - 2.30 \ 2.20 + 2 % לא עוזר. זיכרונות על 5-5-5-15 .הם על 756MHZ .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD). אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז. שאר מפרט המחשב : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 Hiper HP…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Pollik,

שלום. אני כרגע על באס 415 מחלק 1:1 וולטג' על אוטומטי ואני לא יודע איך להתקדם. אם אני מעלה עד ל-420 אז כשהוויסטה נטענת, זה נתקע. עכשיו, חשבתי שזה בטוח קשור לוולטג' אבל אני לא יודע כמה לשים במה... לוח אם: EP35C-DS3R תודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 11:59:17 תגידו אתם עושים צחוק? אף אחד לא עוזר לי... ראיתי פה שלאנשים עוזרים תוך מקסימום חצי שעה, ופה כבר איזה 25 שעות לא עזרו...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by biodome,

היי חבר'ה.. אני מתכנן המהרה למעבד p4 נורת'ברידג' ואני חייב לוח קטן בשביל הפרוייקט שלי - MicroATX... כמובן שהחברה שקופצת לראש היא Abit.. עכשיו כמובן שהלוח צריך להיות תומך DDR - כלומר מבוסס 845D או SiS645.. בדקתי באתר שלהם ויש להם רק אחד בגודל הזה, על הצ'יפסט של אינטל - BD7M. עכשיו אני יודע של-BD7, גירסת ה-ATX יש אפשרויות אוברקלוק מעולות (ע"ע SoftMenu III כמו שכולנו מכירים אותם). אך לא הצלחתי לברר בשום מקום אם גם לגירסת ה-MicroATX יש אפשרויות אלו... אם הם בכלל באותו גירסת ביוס. ניסיתי לשלוח אימיילים אך ללוא תשובה.. לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.. ולא מצאתי את ה-Manual של הלוח. אקסטלנט יכולים להביא לי את הלוח הזה.. כן אני יודע שהם דרעק אבל אין לי הרבה ברירות... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bear Cub,

שיחקתי משהו כמו חצי שעה במשחק תלת מימדי, פתאום באמצע המשחק נכבה המחשב לגמרי. אני מדליק אותו מחדש, נכנס ל BIOS ורואה שהטמפ' של המעבד היא 76 מעלות וכל 2 שניות ברעך פתאום זה יורד, עד בערך 35 מעלות. למישהו יש מושג מה קרה כאן?! זה לא אמור להיות נכון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by matteo,

תוכנה מעולה לבדיקת טמפ' מעבד במאמץ מומלצת http://downloads.planetmirror.com/pub/majorgeeks/processor/cpu_burn-in.zip תגדירו ל 0 שעות ו 30 דקות ותראו מה טמפ' המאמץ של מחשבכם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Satlan,

:] השאלה היא, האם סוניק עם מאוורר אחד, לוקח את הביג טייפון אם אתם יכולים להראות לי בנצ'מארקים אשמח בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני הגעתי לאתר כחלק מהקורס העצמי שלי בנושא אוברקלוקינג, כי הבנתי שהצעד הראשון כדי לשמור שהמערכת לא תישרף לי זה לשמור על טמפרטורה טובה. קראתי כאן את הת'רדים שעניינו אותי, ספציפית את זה שמכיל את הטמפרטורות המומלצות למעבדים שונים, וחטפתי שחור בעיניים. יש לי מחשב חביב - P4 3 ג'יגההרץ, 512 DDR, כרטיס מסך 6800 של nVidia, ולוח אם P4S800D. ממה שהבנתי, טמפרטורת המעבד אמורה להיות באיזור ה40-45, שלי לא נוחתת מתחת ל70 וזה עוד בלי הרבה מאמץ במחשב (סלציוס, לא פרנהייט). לוח האם נח באיזור ה45+, אבל המחשב עצמו רץ די טוב - בלי תקלות הנוגעות לטמפרטורה. אז... אז כדי להוציא את עצמי מהמצב הזה של שוק תמידי והתקף לב מתקרב, הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע למערכת קירור משתלמת ושקטה. עכשיו לפני שכ…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tom3bar,

אהלן, אני משתמש בתוכנה לניטור חום שבאה עם הלוח אם Abit Guru. אז רציתי לדעת מזה : בשעון הסלד"ים - השמות NB ו OTES !? ובשעון הטמפרטורות : PWM ו SYS (למה הכוונה בSYS יענו החום של מה...) ?? תודה רבה תום.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by aquarius,

מהם כל ההבדלים בין שני הקירורים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

היי, יש לי בעיה במאוורר העליון של האנטק 300 ואני צריך לשמן אותו. האם יש "טכניקות" מסוימיות, או סתם לרסס את הציר (כשהמחשב כבוי כמובן)? אני חייב לפרק אותו, או שאני יכול גם ככה כשהמארז שוכב? בגלל שלפרק אותו יקח לי איזה 8 שעות, בהתחשב בעובדה שהקירור של המעבד קצת חוסם.. כמו כן האם יש למישהו מכם המלצה לשמן מסוים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב עם מעבד E4500 2.20GHZ 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 של סאפיר 512MB ווינדוס 7 מסך FULL HD "22 לאחרונה במשחקים למשל כמו fifa 11 וpes 11 אני שם על רזולוציה הכי גבוהה 1920X1080 אבל רמת גרפיקה בפיפא אני לא יכול לשים על HIGH זה לא רץ חלק בשביל שהמשחק ירוץ מהר וחלק אני שם על LOW מה הבעיה למה זה לא מצליח להריץ לי חלק על HIGH? בגלל המעבד או בגלל הכרטיס מסך? זה כרטיס חזק היה תותח כשקניתי יקר מאד יש פתרון? אני רוצה להריץ משחקים על רזולוציה הכי גבוהה ורמת גרפיקה הכי גבוהה עם מה שיש לי יש פתרון? אוברקלוק לכרטיס מסך יפתור תבעיה? איך עושים אוברקלוק? (דרך הקאטליסט? ATI OVERDRIVE?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AlexBe,

שלום, מחפש קירור סבבה( שקט) במחירים סביב 300-500 ש"ח שיצליח להחזיק טמפ' מתחת ל 90 מעלות מעבד i9-13900k או i7 13700k במאמץ סטנדרטי כמו משחקים ו cinebench וכו וכמובן לא יכנס למצב סירוס בשל טמפ וכו, לוח אם יהיה Z790. עדיפות ל air COOLER אבל אם אין ברירה אקח Aio

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.