עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4949&CatCode=554 והדגם שחופפ לו עם לדים צבעוניים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Component,

<הרעיון הכי טיפשי שהיה לי בחיים. צונזר!>

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The_Byter,

מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PR מעבד P4 2.4 256 מגה זיכרון של KINGSTON 333MHZ אפשר לדעת לפי זה לכמה בערך אני יכול להגיע? ואם לא איזה נתונים עוד אתם צרכים כדי להאריך לכמה אני יכול להגיע הקירור שלי קצת יותר מהממוצע ועומד על ב 37-41 מעלות מעבד.. במנוחה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by haim652,

יש לי מעבד E4500 2.2GHrz ואני רוצה לקנות קירור של Thermalright Ultima-90 רציתי לדעת עם אני יגיע איתו לOC של 3.0GHrz עם הקירור הרגיל של המעבד שקיבלתי אני מגיע ל 2.71 והוא דיי יציב. מה אתה חושבים עם Thermalright Ultima 90 אני מגיע ל3GHrz? יש לי לוח אם Asus P5GC MX\1333 כרגע אני נמצא בOC של 18% (שזה 2.59GHRZ)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gigabot,

יש חיה יותר חזקה ממאוורר טורנדו של ואנטק? אני מחפש מאורר ממש חזק לרדיאטור - קירור מים.. תודה...

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Vladgi,

עשיתי אתמול את ה-oc הראשון שלי עם מעבד 2600 ברטון, הרמתי בהתחלה ל-2700 חחח היה יציב, 2800 היה יציב, (הרמתי את הבס ל-179 בלוח epox 8rda3+) הרמתי ל-185 הלוח התחיל לשיר שירים.............. והיתי צריך לאפס את הביוס על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש מה עשיתי לא נכון?,אגה שמתי לב שהזכרונות שלי מעודכנים בנוגע למהירות by spd לשים את זה על אותו בגלל ששמתי לב שככל שאני מעלה את הבס המהירות שלהם גוברת, זה צריך להיות כהה?? (אגב זיכרון של-512 ddr 400 mhz geil +cooling) אז אני צריך לקבוע את המהירות שלהם ידנית? או לעשות משהו עם המכפלה אולי אפילו להקפיץ קצת מתח??

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HellBoY,

שלום,אני מעוניין לקנות אחד מגופי הקירור שלמעלה..עכשיו השאלה שלי מה עדיף.. xp 120 פסיבי או את הזלמן? אני מתלבט ביגלל שבמידה ואני יקנה את הxp120 אני בטח יוסיף לו איזה מאורר חודש-חודשים אחרי שקניתי אותו.. אז מה יותר עדיף? מבחינת מחיר/ביצועים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! כבר מלא זמן אני מנסה לעשות OC למעבד שלי ללא הצלחה.. מדוע? אולי אתם תוכלו לעזור לי להבין. ברשותי המפרט הבא : CPU Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz RAM 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz (5-5-5-15) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM (LGA775) Graphics LG TV (1920x1080@60Hz) 1024MB GeForce 9800 GT (Point of View) Hard Drives 977GB Seagate ST31000528AS ATA Device (SATA) scythe yasya ניסיתי לעשות כל OC אפשרי.. ידני,אוטומטי,דרך הווינדוס. שום דבר לא עזר.. באפשרות האוטומטית בביוס יש לי אפשרות לעשות OC אוטומטי 5%k... מעל זה הוא לא עובר לי POST ומודיע על שגיאה בOC. הביוס שלי מאוד מוזר וממש מצומצם מבחינת אפשרויות OC (ככה הובהר לי מסר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מזמין את הקירור בשבוע הבא ויש לי כמה התלבטויות: 1. אם לשים את צלע הקירור מקדימה כ-intake או מעל כ- exhaust. 2. ממי שכבר ניסה, האם יש הבדל משמעותי (מבחינת רעש וביצועים) אם שמים על הרדיאטור 4 מאווררים במקום 2 ואם זה שווה את התוספת? כל 8 המאווררים במארז יחוברו ל-PWM fan hub. המפרט: CPU: Intel I7 4790k 4.4 GHz Motherboard: Asus MAXIMUS VII HERO Z97 RAM: Corsair Vengeance Pro 32GB (4x8GB) DDR3 2400MHz PC3 GPU: ASUS GeForce GTX 1080 8GB ROG STRIX OC Edition Fans: 8x Corsair ML140 Pro LED, Red, 140mm Premium Magnetic Levitation HDDs: 1x Samsung 950 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני שואל בשביל חבר ( שלא רשום כאן בפורום ) הוא מחפש קירור יעיל ולא מצריך התקנה מסובכת - משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך והכי חשוב יוריד את הטמפ' !! מצאתי באייבורי קירור של Arctic Cooling Accelero Xtreme IV הבעיה היא שלא רשום שם 290 , רק 280x אני לא יודע מבחינת מידות אם זה יתאים - אני גם לא חושב שצריכה להיות בעיה עם זה, אבל בשביל להיות בטוח אני שואל אתכם . https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12734 יש לו r9 290x עם קירור ריפרנס ! - שואב אבק תעשייתי מגיע ל 90 מעלות בעבודה - חייב קירור כמו שצריך ! * ראיתי שיש גם פתרונות קירור מים לכרטיס ( השאלה היא איך זה באמת ) ? * אופציה להזמין מאייבי גם בא בחשבון תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ilaysk,

בניד פור ספיד מןסט ונטד הגיע ל 85!!! הקטע אן איוטים הכל בסדר ( ב EVEREST הכל 10 מעלות פחות ) אז אכשיו בלי לפרק דברים אך לקרר אותו? LOL

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם,לאחר רכישת THERMALRIGHT 120 EXTREME ורציתי להתייעץ לגבי טמפ' הקירור במנוחה ומאמץ. במנוחה (OCCT) טמפ' 47-49 ובמאמץ נוסקות לכיוון 60 ואף מעבר (עם מזגן קבוע על 23מעלות קבוע על 56) מרחתי משחה טרמית כמו שצריך והקירור עם קונפיגורציה של 2 מאווררים אחד מכניס שני מוציא. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששמתי לב לאחר הסרת המדבקה שיש על תחתית גוף הקירור 2-3 שריטות שטחיות(מעין חריטות האם קשור?). משחה תרמית:MX-2.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ה A-DATA DDR 500 VITESA האם הם טובים ועד כמה . אני מעוניין לבצע השוואה בין הזכרונות שעובדים במהירויות האלו . צירפתי תמונה של הזיכרונות אצלי במחשב . ואם יש אנשים בעלי זכרונת במהירות שרוצים לעזור בהשוואה כולל איזה תמונה או נתונים אתם מוזמנים להצטרף. כמובן שיש השפעה ביחד עם הלוח אם והמעבד אז אני לא יודע עד כמה הבדל יהיה לעומת המערכות החדשות - אבל כדי לראות באמת עם הם שווים ) אני יודע שנערכה השוואת זיכרונות באתר אבל אני מעוניין לראות אם הם באמת טובים [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yair_gobani,

מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Vlad3,

יש לי בעיה מציקה שכל הזמן גורמת למאווררים לפעול ב100% בלי שום סיבה, וכשהמאוור עובד ב4300rpm ללא סיבה וחוזר חזרה זה דיי מעצבן. http://i5.minus.com/it8TK3jF66P3I.jpg למרות שלפי שאיך שסידרתי את העבודה לפי טמפ' זה לא אמור לקרות. http://i7.minus.com/iekaKBTC2GUIT.jpg כשיש את הסמל של האש זה קורה. איך אני מכבה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RS4,

ניקיתי את המחשב רק מאבק, לפני זה הוא היה עד 53 מעלות זה היה המקסימום והוא לא היה עושה רעשים של טרקטור. אחרי שניקיתי הוא ירד ל מ 35-43 ואחרי הנקיון הוא יתחיל לעשות רעשים של מפעל בניה!! מה לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקי סידרתי את הביאוס החופר שלי, העליתי את המעבד בחזרה ל 3GHZ והפעם שמרתי את ההגדרות של ה OC ב CMOS למקרה שהוא יאפס לי את ה OC עוד הפעם. ORTHOS רץ כבר 4 שעות בלי ארורס, טמפ' מעבד 65 גג ב TAT. כמה זמן בערך מומלץ (בערך) להריץ אורטוס, בשביל להיות בטוח שהמערכת יציבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by EzE126,

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yair23,

יש לי ספק של ENERMAX או משהו כזה עם 350W ... יש לי 2 מאווררים ג'נריים מאחורה ואחד מקדימה .. ועוד אחד על הדלת .. יש לי HSF על המעבד והוספתי Thermaltake Volacno 7 + מקדימה .. שיכניס אוויר .. הוא עובד על 6200~3000 RPM .. רציתי להחליף את כל הג'נריים לthermaltake רגילים .. הכתומים האלה ... ולהוסיף עוד אחד למעלה בחלק העליון של המארז שיוצא אוויר חם החוצה .. יש לי מארז Chieftec Dragon ... משהו גדול ומסיבי .. כדאי לי להחליף לספק כוח 430 ? אני רוצה ספק שיהיו כבלים מעוגלים(עטופים) וכבל 24\20 פינים + 4 פינים .. קניתי לוח אם חדש .. ויש עליו מקום לספק כוח 24 פינים ו4 פינים ... ומאחר ולספק שלי יש רק 20 ועוד 4 .. אז בחיבור של ה24 פינים נשארו 4 מקומות ריקים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי חברס. אני מזמין היום קירור מים מהאתר FROZENCPU. ורציתי לדעת אם יש מצב למכס? ואם יש מצב שיקחו 30% כפריט אלקטרוני? אני מזמין כ PRIORITY והקיט הוא XSPC RASA 750 RS360.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מתוכנן אובקלוק בעתיד. מעבד 6700K

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם... יש לי כרטיס 6800LE, רציתי לדעת קצת יותר על האפשרות לפתוח צינורות...מה זה אומר ואיך מנסים לבצע... אם יש קישור למדריך אני אשמח לקבל אותו... עדיף בעברית ואם אין מדריך כזה אז אולי מישהו יוכל לעזור לי באאי סי קיו...

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RazorJunior,

נתחיל מזה: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( חשבתי לעשות היום VMOD ל NF7-S שלי... אז לשם התחלה רציתי לבדוק מה המתח, לראות עד כמה הוא יציב.... וכשמדדתי עם המולטימטר כנראה שנגעתי בשתי הרגליים של הג'וק הבא(תמונה מצורפת, מסומן באדום). :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :s07: :screwy: :screwy: מיידית נכבתה כל המערכת. מאז כשמנסים להדליק אותה, אין פוסט. המסך נשאר על NO SIGNAL. (אבל כל המאווררים והכוננים כן נדלקים) פירקתי את הכל ובניתי מחדש על השולחן(רק שילוש, ספק וכ.מסך) ועדיין אין פוסט. המסך כבוי. הלך לי הלוח?? :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by good fellow,

שלום לכולם ! חג שמח ! איפה ניתן להשיג מאברר בגודל 200 מ"מ עם לד אדום למארז Thermaltake element T ? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים