אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תמונות 1) 2) 3) 4) 5) אתם רואים שהמארז שלי די מבולגן, וזה מתבטא בטמפרטורה.... הלוח - 47 מעלות המעבד - 56 מעלות המארז - 41 מעלות.... כמו שאתם רואים, יש לי רק מאוורר אחד בתחתית המארז....הסתכלתי במדריך הסירקולציה באתר אבל לא מצאתי משהו פרקטי בשבילי...אני לא הולך לחורר את המארז שלי. יכול להיות שיהיה לי כאן ספק איתו אני אוכל לאלתר מאוורר, אז אם אני אצליח, איפה למקם אותו? בתמונה 2 יש גריל כזה, תראו, אולי אני יכול לשים שם מאוורר שיוציא/יכניס אוויר - לא יודע, אני לא מבין בזה.... ומה כדאי לעשות עם החוטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי עד 400 ש"ח להשקיע על ספק , וזה ממש ממש בלחץ ! אם אפשרי פחות זה מאוד יעזור... עכשיו המפרט שלי תוכלו לראות בצד...בעתיד אני מתכנן עוד שדרוגים והמארז שלי הולך לקבל תאורה...שתכביד עליו אני מתלבט בין מס' ספקים ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם (במיוחד אם יש השוואות) או לתת לי רעיון לספק שלא חשבתי עליו : 1. Antec TruePower 380W - 388nis 2. HEC 475 (408W ?)- 360nis 3. HEC 300AR-T - 180nis 4. Enermax 350W EG 365P VE - 333nis ההתלבטות המרכזית שלי היא בין 1 ל-2 . אשמח אם תוכלו להכריע , במיוחד אם יהיו הוכחות (השוואות). תודה.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז ANTEC P280, שמגיעים עם 3 מאווררים לא הכי שקטים. קניתי ושמתי במקומם 3 מאווררי נוקטואה NF-S12A שהם בין המאווררים החרישים שיש. למרות שהם 1200RPM (נגד 1500), ולמרות שהם עם פחות דציבל, ולמרות כל הטכנולוגיות של נוקטואה להפחתת רעש, הם רועשים יותר!! מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כיבית את המחשב לנקות את הHSF וכשהחזרתי אותו הוא רושם לי שהמעבד על 50-60!!! עד היום הוא לא עבר אפילו את ה40 (p3 733) וגם הצפצפה המעצבנת של המארז מצפצת לי צפצופים קצרים .... אז מה אתם אומרים ? החיישנן השתגע? עכשיו זה חזר ל33-32 אבל משהו מוזר קרה פה !! וד"א זה הראה גם בביוס ככה....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
intel core 2 duo e6600 2.40hz טוב אז התחלתי שינוי של bus speed היה 260 עכשיו 290 ו core speed now is at 2610 from 2.40hz temp 41-43c and at 100% 55-56 max טוב אז לשאלה אני דיי בטוח שיש לי עד 70C לפני שאני צריך להפסיק נכון? ואני מחפש תוכנה לבדיקת מאמץ ניסיתי super pi אבל לא ניראה לי שזה כל כך טוב תודה.
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרעש שיוצא מהמארוור של הכרטיס מסך הוציא אותי מדעתי, אי אפשר לישון כבר וזה מחמיר מיום ליום יש לי כרטיס מסך 7800gt של Leadtek הדגם המומהר!! איזה מאורר יתאים לי, לפי סדר חשיבות הבא א) שקט מאוד מאוד, כמעט בלי רעש כל שהוא ב) קל מאוד מאוד להרכבה, לא רוצה להסתבך שייתן קירור מספיק אני לא מתכוון להאיץ אותו אפילו לא טיפה מעל מה שכבר עשו במפעל תודה
-
- 13 תגובות
- 696 צפיות
-
-
החלטתי לנצל את העובדה שיש למעבד מכפלה פתוחה ולעשות לו OC מינורי. הקירור הוא קירור סטוק, מתח סטוק 1.4V בשלב ריאשון העלתי את המכפלה מ 16 ל17 מתוך מחשבה שקירור סטוק עם מתח סטוק יחזיק ללא בעיה. לפני השינוי המכפלה במצב מנוחה היתה יורדת ל4 והטמפרטורה במנוחה היתה בהתאם כ 39-40 מעלות עכשיו המכפלה תקועה באופן קבוע על 17 וטמפרטורה היא כ 49-50 מעלות במנוחה. 1. האם אפשר לגרום למחשב להוריד את המכפלה במנוחה כמו שזה היה עד עכשיו? 2. 50 מעלות במנוחה נראה לי קצת גבוה ,לא? 3. במידה ואני רוצה להעלות מכפלה ל 18 ,האם אני כבר צריך לתת יותר מתח למעבד ואם יש בכלל טעם לנסות לעשות את זה עם קרור סטוק? 4. מה טמפרטורה מקסימלית במאמץ שמותרת? דרך אגב הטמפרטורות נבדקו בעזרת AMD OVERDRIVE UTILITY והשי…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בלי ללכת לאקסטרים? לוח: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2630#ov מעבד: http://ark.intel.com/products/35300/Intel-Pentium-Processor-E5300-2M-Cache-2_60-GHz-800-MHz-FSB זיכרונות: 2X2GB DDR2 עם צלעות קירור GSKILL - 800MHZ קירור למעבד - SONIC TOWER http://www.tomshardware.com/reviews/10-mammoth-cpu-coolers,1053-12.html כרגע פאסיבי לחלוטין (ללא מאוורר - אוסיף כמובן). מארז ANTEC SOLO עם מאוורר NOCTUA 120MM בודד ב-PULL מאחור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129018 מן הסתם אוסיף אחד ב-PUSH מלפנים. מתכנן OC בלי להשתגע ושלא יחייב תחזוקה ובקרה תמידית - למה סביר לצפות במפרט הנ"ל? הערה: יש לי E8400 ממחשב אחר עם לוח אם תקול - פשוט אין לי כ…
-
- 12 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
העלתי לו את הבאס ל147 וב148 הוא קופא. הוא על 30 מעלות העלתי לו תזרם וזה לא עזר מה אני יכול לעשות? נ.ב מעבד ALTHON XP 1800@1690
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.
-
- 12 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם המחשב שלי מתממם יותר מדי איך אני יכול לעשות את זה שמתי כבר יד על צד המארז זה לא עובד הצד תמיד קר מאוד שלא כמו המחשב שלי איזה דרכים פשוטות יש לדעת אם המחשב מתחממם יותר מדי? ותיגידו באיזה עוצמה האויר מהמאוורים שלי צריך לצאת זה והאם הקצב משתנה בהתאם לחום במארז שלי? תודה ידידי שלום וביי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות עוד קצת פרטים על ההבדלים בביצועים בינהם ואם אילו מעבדים מקבלים אותם? עריכה:http://www.vr-zone.com/articles/Intel's_new_stock_Heatsink_fan_for_Core_2_Extreme_Processors!/5373.html [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA , מעבד E6600 וזכרונות 800MHZ , ניסיתי לבצע OC דרך הלוח אם וגם דרך התוכנות שמסופקות עם הלוח אבל משום מה נראה לי שהמחשב ניהיה רק איטי יותר כאשר אני מבצע את הפעולה , יש מצב שזה קשור לספק כוח ? ( הוא די פשוט .... ) או שאולי זה משהו אחר שאני לא יודע ? אשמח לעזרה , תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PINE XFX GEFORCE 6600 128DDR דרך הדרייבר הוא לא נותן לי מעל ליבה:422 זיכרון:710 תוצאה ב3dmark05 - 2419 (לא משהו) ניסיתי את הפאוור סטריפ העלתי 450 ליבה 750 זיכרון העלתי 3dmark התחלתי איבחון אחרי שנייה היה ארטפקטים והמחשב עשה ריסט... יש על הצלעות קרור שניי מאווררי 60 ס"מ + מאוורר של טרמלטק(SF2) שנימצא על החלון בידיוק מול הכרטיס(75 CFM הכרטיס ממש קר כשנגעתי בצלעות ובכרטיס עצמו..). מה אפשר לעשות? והאם לכרטיסים של XFX אין פוטנציאל לOC גבוהה?
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך של לידטק - GeForce Ti4400 128MB מכוסה בצלעות ... אני רוצה לקנות Arctic Silver 3 (לא Adhesive ) בשביל המעבד שלי , והשאלה היא האם אני יכול להשתמש בארטיק גם לכרטיס המסך , כדי להגדיל את יכולות ה OC שלו , או שאני חייב את ה Adhesive ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה פשוט מעניין אותי עד כמה המעבד Athlon 64 יכול להתחמם והאם גופי הקירור ה"חייתים" שיש בשוק לא מבוזבזים בשימוש עם מעבד כזה.. אם יש מקרים מעניינים אולי כדאי גם לכתוב קצת פרטים כגון איזה גוף קירור איזה מעבד ובאיזה נתוני OC הטמפרטורה נמדדה, אולי גם באיזה אמצעי נמדדה הטמפרטורה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E6750 עם AC Freezer 7 Pro, משחה טרמית חדשה שהקירור הגיעה איתה מודבקת, אין אבק, 2.66 @ 3.00 זיכרון 667 @ 750 פועל יציב, טמפ' 85 במאמץ בלי מאמץ סביבות 48, מהירות מאוורר מקסימלית, איך זה הגיוני שהטמפ' כזאת גבוהה?
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שיש לו מעבד עם Socket 1155, ואני רוצה לקנות מאוורר למעבד חדש. חשוב לי שהמאוורר יהיה שקט, וכמו כן אני מעדיף מאוורר שהוא "שוכב", ולא הגדולים בתצורת Tower. האם יש משהו שניתן לקנות כיום בשנת 2024, עבור Socket 1155, ושגם יהיה שקט? תודה רבה
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחליף קירור למעבד, ויש לי מספר שאלות: האם אני צריך למרוח משחה חדשה גם על המעבד וגם על גוף הקירור, או רק על המעבד? כמו כן מהי השיטה הטובה ביותר למריחה? לשים כפפה (של גומי חד פעמית כמו של המנקות) על האצבע, לשים כמה "גרגירים" של משחה טרמית על מרכז המעבד ולמרוח שכבה דקה ואחידה על כולו? או שיש שיטות טובות יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-