עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zip master,

בואו נעשה דבר כזה : כל אחד ישלח תמונה של המארז שלו או תמונה של הדגם של המארז שלו ובסוף נחליט מהו המארז הכי יפה יעיל ומוצלח לאוברלוקינג ומודינג.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.

3. Started by udicol,

נתקלתי בזמן עבודתי בבקר ישן של IBM - 3174 והביפנוכו שלו מכיל מאוורר ענק - 12 וולט שקט יותר משקט . הטכנאי שטיפל בבקר אמר לי שכבר לא קיימים מאווררים כאלה בשוק , ואם במקרה יש צורך בהחלפתו , הוא היה מחליף במאוורר חדש יותר אבל לא איכותי כמוהו . נדמה לי שהיה רשום על המאוורר Panaflo . והוא מזה שקט חבל"ז.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Class889,

קודם כל השגתי מעבד E6300 במקום הE2180. עם המעבד הקודם העבודה היומיומית הייתה על 375*9 עכשיו עם המעבד הזה ממש פתחתי ללוח ולזיכרון תצורה. הצלחתי להפעיל את המחשב על 485FSB אבל מרוב החום הוא התכבה. אני כרגע עובד על 465 והכל יציב וחלק. אבל כשאני לדוגמא מפעילORTHOS הטמפ' במקסימום עולה ל78. כאשר שהטמפ' הרגילה היא 45 בערך. השאלה שלי היא כזו... האם זה בסדר טמפ' כזו גבוהה?? אני עובד עם טוניק חדש טוניק טאוור...

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by MachineX,

יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. יותר מדוייק, אני מחפש את ה- Alpha PAL8942M81, שזהו הקיט של Alpha PAL8942 עם מאוורר Delta 47CFM. איפוא אפשר גם להשיג Arctic Silver 3 ? ובאופן כללי, אתם מכירים חנויות טובות לאוברקלוקרים בישראל ?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  7. יש לי את הלוח M59SLI-S5 ואני לא מוצא בביוס את ההגדרה של המחלק זיכרון מי שיודע אני אשמח לעזרה תודה מראש, sa_ka

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by benor,

האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by gondor,

שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים הללו יתר קל לעשות אוברקלוק ואיזה מעבד מגיע להמהרה גבוה יותר אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 420 צפיות
  11. מה אתם אומרים, אפשר לשמן מאוורר EVERCOOL BALL BEARING הוא היה מותקן על קירור סטוק של CPU ? תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

מאיפה קונים ? איזה התנגדות ? פרטים ?

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  13. מדובר בלוח אם Asus P4T-E עם מעבד פנטיום 4 1.8A מהו טווח הטמפרטורות הסביר למעבד וללוח האם? Sisoft Sandra מדווחת על 30 מעלות ללוח האם ו-33-38 למעבד. האם זה תקין? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה ההבדל בין V-1 Ultra ל-V-1 הרגיל שנמצא אצל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או שמדובר באותו המוצר. לפי הכתבה כאן ב-HWZONE זה קירור משתלם מאוד http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/21/ האם הוא יתאים ל-XTX ? תודה.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  15. בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by MATERIX,

איזה לוח אם כידי לי לקנות בשביל לעשות OC מצויין ל- מעבד AMD מה אתם מציאים?

17. יש לי כרטיס ישן (Geforce 5700LE 256MB 128Bit) זרוק פה ורציתי לעשות לו אוברקלוק...בינתיים הגעתי ל 350\500 עם קירור סטוק... רציתי לשאול אם אני יצרוב לו ביוס של 5700 או של 5700ULTRA זה ישנה משהו? במידה וזה לא... סתם מתוך סקרנות, אני רוצה לנסות לצרוב את הביוס של 5700 או 5700ULTRA (לא משנה לי מה בעיקרון כל עוד זה אפשרי) מישהו יודע איך אני משיג את זה? עוד שאלה (סליחה שאני שואל הרבה פשוט אני לא מבין בזה ממש...) האם ישנם עוד סוגים של אוברקלוקינג לכרטיס הזה? ראיתי פה כמה פעמים שמשתמשים במושג V-mod או soft mod לא יודע מה זה אומר בדיוק אז אם תוכלו להסביר לי אני יעריך את זה תודה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by X - DreaM,

אני צריך כדי לסיים את הבאי באס שלי........ נמאס לי שכל הזמן נקרעים לי חוטים מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז???

21. Started by skp333,

שלום יש לי כרטיס 6800 רגיל LEADTEK משחקים נתקעים לי בזמן האחרון שאני משחק יכול להיות בגלל שניקיתי את הזכרונות והליבה עם אציטון וסמתי משחה מסוג ARCTIC SILVER 5 ואולי היא לא מתאימה לכרטיסי מסך? הטמפרטורות שלי הן 55 לליבה ו38 לזכרונות במאמץ במנוחה ליבה45 30זכרונות גם 3DMAEK 2005 נתקע ויש הודעת שגיאהIDirect3dDEVICE9::Present failed: Denice lost(D3DERR_DEVICELOSTׁ

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Bluemen,

שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה

23. Started by okitai,

שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by Void,

אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.