אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצאתי אותו בשום חנות... אם משהו יודע על חנות בצפון שיש לה את זה אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני קניתי צלעות קירור חדשות לכרטיס מסך שלי גיפורס 2 מקס 400 אני ישמח אם תעזרו לי לנתקין אותם איזה חומרים צריך אך איפה וכו'....תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נקראת מהירות נורמלית של מאוורר (של המארז)? כשאני בודק מה המהירות של המאוורר אצלי במחשב המהירות היא 1600~ . זה נורמלי? בכל מיני תוכנות מוניטורינג זה מקפיץ לי אזהרה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לפתוח נושא שבו נרכז את טמפ' המחשב בתגובה יש לציין טמפ' בזמן IDLE ובמאמץ קירור מים/אוויר/גז... לוח אם ומעבד עריכה: לא רשמתי את שלי IDLE: CPU:34C MB:33 במאמץ: CPU: 40C MB:34 ASUS P4S533-E P4 2.0GHZ(Northwood) קירור אוויר Spark7+ מכניס מקדימה 120mm/מוציא מאחורה SF/ מוציא מהגג Xblower/מכניסים מהחלון שתי מאורריים 80mm *אם נפתח נושא בעבר נא למחוק ולקשר אותי לאותו נושא
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 MSI K8N Neo plt Leadtek 6800GT Crucial Ballistick 4000 512MB *2 אני ראיתי בכמה מקומות שהטמפ' בכרטיס הספציפי גבוהות יותר מטמפ' של כרטיס GT דומה עם קירור Ref . Idle = 55 Load = 70 ואולי אפילו יותר כי אני בודק רק אחרי שהמשחק יוצא. אני יודע שהציפים האלה יודעים לעבוד עם טמפ' יותר גבוהות. ראיתי בעבר אנשים ששמו מאוורר יותר גדול בכרטיסים של לידטק או עשו דברים אחרים שמשפרים את נושא הקירור שלהם . למישהו יש לינק? או מישהו ניסה לשפר את הקירור בעצמו? או אולי המלצות ? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה... כבר היה לי דיון אחד אבל הוא היה יותר לגבי קירור וOC ליומיום, אבל בסופו של דבר הייתי חייב לדחוף עד הסוף, אז המפרט בצד והתוצאות בתמונות.... לשם השוואה... סופרפאי בסטוק: 36 שניות 3DMARK בסטוק: 4200 הOC של המעבד לא מרשים, אבל הכרטיס מסך ביצע אחלה OC.. כ30% ולמעשה יותר מ150MHZ תוספת שזה מכובד... לגבי הזכרונות, הם יכולים להגיע עד 820MHZ ללא תוספת מתח אבל משם כל תוספת מתח נותנת כמה MHZ בודדים... וסך הכל יכול להיות שיכולתי לסחוט עוד כמה MHZ מכל מקום אבל זה לא היה נותן שיפור גדול... המתח היחידי ששונה הוא מתח המעבד, כדי להגיע ל3.2GHZ הייתי צריך לתת לו 1.47 בביוס.. וכמובן שהכל יציב אחרי שעתיים אוטורוס ומבחינת יומיום אני נשאר על מה שכתוב במפרט... כי אני לא צריך…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה הקטע שפתחתי את המחשב, עצרתי לרגע את המאוורר של הNB וחשבתי שזה המאוורר של ה~2000RPM, לא, ספיד פאן טוענת שזה המאווורר של ה5500+ RPM (הוא מגיע בתוכנה גם למעל 6000). מוזר בכלל שהתוכנה מוצאת כזה מאוורר מהיר, המחשב ממש שקט. הכל מקרה עצרתי לרגע גם את המאוורר של המעבד ואז באמת ה2200 ירד ל0. אז הייתי בטוח, איזה יופי, ה2200 של המעבד וה~5500 של הNB, אבל אז הפעלתי את סנרה והיא החליטה שה5500 זה של המעבד. גם בטמפ' היא לא הסכימה איתה, לפי סנרה, המעבד ב42~ אבל ספיד פאן טוען שהמעבד שלני זה TEMP1 , כלומר בסביבות 32-35 מעלות? מי צודקת? לוח IS7-E VER-1.2, מעבד 2.6C, קירור מקורי של אינטל. ודר"א איך הטמפ' בכללי?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא E4300 עם 2 ג'יגה בייט זכרון 800MHZ כרגע המחשב נמצא ב-OC של 3000 MHZ ספק כוח 470WAT של THERMALTAKE אני רוצה שתייעצו לי איך להגיע איתו ל-3400MHZ כך נראה הביוס כרגע, מה אפשר לשפר?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לא מזמן לשדרג את המחשב הישן, ולהוסיף קירור למעבד, ספק כוח איכותי, וכרטיס מסך המפרט אחרי השידרוג: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 DDR2-SDRAM 2X2GB Gigabyte P35-DS3L Sappgire HD 7770 למעבד הוספתי קירור Thermalright Ultra Extream + מאוורר 1200RPM איכותי קראתי קצת מדריכים, וביצעתי OC למעבד ל 3000MHZ. ביצעתי בדיקת מאמץ 4 שעות עם OCCT, ואין קריסות. זאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה, אז אני ישמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת, עצות או טיפים. הטמפ' בidle: 1 - 47 2 - 46 3 - 39 4 - 43 הטמפ' במאמץ (OCCT): 1 - 74 2 - 74 3 - 63 4 - 63 צירפתי גם תמונות מהביוס. מה דעתכם ? הכל נראה תקין או שצריך לשנות משהו ? כמו שניתן לראות, בתזמון זיכרונות שמתי על Manual, אבל לא נגעתי. האם יש צורך לש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, Amd 3200+ @ 2600 קירור - TT BT עובד על גז בשם אוויר :P 33 בפי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK, בואו נתחיל מזה שאני די חדש פה ואין לי מושג בכלל בנושאים האלה, אז לכל מי שיוכל לעזור, תודה מראש. זה המחשב שלי: AMD64 2.4, 80GB sata 10,000rpm, geil dual ddr 2GB, ספק כוח 480 WATT, לוח אם ג'יגהבייט NF4U. כרטיס מסך leadtek geforce 6800gt ועכשיו לעניין - העיסוק העיקרי שלי הולך להיות גרפיקה כבדה. אני צריך לדעת אם אני צריך לקנות מערכת קירור ואם כן אז מה איך ולמה ואני צריך דעת מה זה בדיוק OC אז מי שיכול לתת הסבר או קישור להסבר. תודה לכל העוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב, עשיתי עכשיו ב5 דקות בערך אוברקלוק ראשון שלי, עשיתי אותו דיי דפוק כזה נראה לי... כל מה שעשיתי היה לנעול את ה PCI-E על 100 ואז פשוט העליתי FSB, היה לי 333x9 ושמתי 400x9... עכשיו יש לי E8400 על 3600Mhz, קירור של EVERCOOL שבערך כמו סטוק... טמפרטורות שלפני היו 38-39, עכשיו זה 45-48, במנוחה כמובן.. לא העליתי מתחים והדברים היחידים שעשיתי היו: -נעילת PCIE ב 100 -העלאת FSB ל 400 (בפעם אחת לא בצעדים) -שמתי את ה Voltage Manegmant או איך שלא קוראים לו על AUTO, היה על MANUAL אבל אחרי שלוחצים על האפשרות של לשנות FSB לבד זה רושם באדום עם סימן קריאה שצריך לשים על AUTO את זה.. -היה בביוס עוד משו שהבהב באדום עם סימן קריאה, שכחתי מה רשום אבל זה היה משהו עם בחי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שנים שאני לא בתחום המחשבים, וכפועל יוצא, גם לא באוברקלוק וחומרה. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ- 7 שנים (AMD Athlon) ועובד על קירור ביג טייפון באוברקלוק של בערך 50% קבוע. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המעבד הזה ולוח מבוסס Z68. לאחר שקראתי את הנושא שבדביק על כך שהמעבדים החדשים לא מתמודדים יפה עם עליות מתח, חשבתי לעצמי אם יש טעם בכלל להשקיע בקירור שהוא מעבר לסטוק ? האם ללא תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח יוביל לשיפור ניכר מאשר קירור סטוק? האם אחרי תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח ישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה... הsf2 ידוע בתור בין המאוררים הטובים בשוק. בדרך כלל מסתובב בין 4800- 5400 גג של סיבובים לדקה. אני לא אהבתי את הקצב ולכן חשבתי על רעיון מודינת מקורי שיביא להסתובבותו מהר יותר וכן , חיברתי מאוור 80 מ"מ ג'נרי וחיברתי אותו עם סילוטייפ (סרט הדבקה) לsf2 וכבר קיבלתי ירידה של 3 מעלות ועליה ל 5625 - 5818 סיבובים!!! כמו כן יש בידי לוח ep-8rga+ שידוע בצ'יפים והמופסטים המתחממים אז גם להם סידרתי קירור . תסתכלו: http://planet.nana.co.il/bead2216/image1%2EJPG המחשב ממבט כללי http://planet.nana.co.il/bead2216/image14%2EJPG תוצאת השיפור של סיבוב המאורר http://planet.nana.co.il/bead2216/image3%2EJPG המוד: מאוור שחור על הsf2 . http://planet.nana.co.il/bead2216/image4%2EJPG המוד: מאו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לקירור אקטיבי לamd2800 64 על epox8hda5j לטובת OC. רוצה להשקיע בין 200-150, הקירור ירכש מSKYPC. תודה! איך הcooler master הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~RR-CCH-L9U1-GP~18~0.htm#
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים עזבו את כל הויכוחים, דיי לריב על מי מי יותר צודק למה ואיך!! :lsvader: HWzone ביחד עם PcTip, ו IsraMods ועוד פורומים מפורטלים גדולים ומרכזיים בארץ - אנחנו מהווים קהילה דיי גדולה של חברה בין הגילאים של 14 -30+ של חברה דיי רציניים שמתעסקים במודינג פרופר ובמחשבים באופן כללי ועושים את זה מתוך אהבה כפייתית לכל מה שקשור למחשבים שלנו או סתם בשביל הכיף שבדבר. בואו אנחנו נארגן איזה יום שיכיל בנוסף לתחרות מודינג שתבוסס על כללים שיקבעו מראש נוסיף שם הרצאות מוכנות מראש שיעבירו ויכתבו על ידי קבוצה של חברה מהפורומים ולא סתם באיזה טיילת על איזה גג אלא באיזה אולם גדול ויכול להיות אפילו אולם ספורט. בוא לא נחכה שחנות זאת או אחרת תבוא להציע לנו פרס של איזה 300 שקל אלא אנחנו נאס…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה OC לדעתכם אני יוכל להגיע עם הלוח אם הזה והfx 8350? אני רוצה להגיע ל5GHZ אבל אנלא בטוח שזה אפשרי עם הלוח אם הזה כי אין לו קירור מספיק טוב שעוברים בו צינורות חום באמצע אבל תגידו לי מה אתם חושבים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי מאוורר רגיל של INTEL וכבר נמאס לי מהרעש שלו ואני רוצה לשדרג , אני מחפש משהו כמה שיותר שקט מהחנות KSP או IVORY במחיר 200 שקל שיתן לי תוצאות מקסימליות במינימום רעש , כנראה שאני אלך לקנות היום . תודה מראש עריכה: עכשיו אני מתלבט בין ה-Freezer 7 Pro ל-Scythe Mugen II . איזה כדאי? יש אולי קירור אחר שעדיף מהם? אגב צריך לקנות גם משחה תרמית נכון? זה לא בא כלול?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AMD 2100+ עם לוח ASUS A7V133. עשיתי עליו OC של 20% גם למעבד וגם ל BUS. אני מחפש משהו יותר חזק באזור ה400 שקל, יש המלצות?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר של הספק ועוד מאוורר במארז הפסיקו לעבוד והמחשב נכבה כל שעתיים ולא יכולתי להדליק אותו עד שהוא התקרר מספיק. שקית חלב קפואה פתרה את הבעיה והמחשב רץ מצויין כל היום [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-