עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by erap129,

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by or,

כל מי שראה את הסרט של ההמהרה של ה-P-4 ראה שהמעבד לא התחמם למרות ההמהרה והרבה חושבים שהמאוורר כל כך טוב אבל שכחו שהוא החליף את הריבוע השחור (שכחתי אם השם של זה) אשר בה עם המאוורר באחד יותר טוב ובגלל זה זה לא התחמם כך שהמאווררים של אינטל לא כל-כך מצויינים אלה רק שקתים ודי מהירים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Idan-h,

שלום, כרגע יש לי במחשב מאוורר אחד של 80MM, מחר אני מתכוון להוסיף עוד שני מאווררים של 80MM. המאוורר 80 שיש לי כרגע בתוך המחשב נמצא בקדימה של המארז, מכניס אוויר. רציתי לדעת מה התצורה הכי טובה במחשב לשלושה מאווררי 80MM, כלומר מקדימה/מאחורה, מוציא/מכניס. תודה, עידן

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. במהלך המשחק הנ"ל, לאחר מס' דקות משחק המסך היה נכבה ומציג הודעה שהרזולוציה גבוהה מדי ומכבה את עצמו, לחילופין הייתה הודעה של הדרייבר שבוצע RECOVERY לכרטיס או משהו בסגנון ואז המשחק היה מציג הודעה World in conflict is loading resources, והיה צורך לסגור את המשחק בעזרת השילוש הקדוש(alt+ctrl+del). הייתי בטוח שזו בעייה כלשהי במשחק, עד אשר שעשיתי ריסט לאחר מסך שחור שגרתי, הביוס השמיע צפצוף האומר שאין כרטיס מסך (באופן מפתיע הווינדוס עלה ברקע ללא תצוגה - שמעתי ברמקולים את צליל הפתיחה), ריסט נוסף שיחזר את אותו המצב. כיבוי והדלקה לאחר מס' דקות והמחשב שוב עובד כרגיל. עכשיו ניסיתי לשחק במשחק עם דלת הצד של המארז פתוחה, כך שהאוויר החם(מאוד) יוכל לצאת החוצה, וראה זה פלא - סוף סוף הצלחתי ל…

6. איך אפשר להוציא היטסינק דבוק ?, ברשותי כרטיס voodoo3 3000 הישן והטוב חיפשתי ברגים או פינים ואין כלום, הוא פשוט דבוק ! איך אפשר להוציא אותו מבלי לפגוע ב כרטיס ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tal^_^,

הי התקנתי את התוכנה WCPUID, כדי לברר פרטים על המעבד לפני שאני יעשה לו OC והשאלה וכמו שרואים כאן יש לי BUS 398 ו SYSTEM CLOCK על 99, מה ההבדל בניהם? אני יודע שה CLOCK כפול המכפלה זה המעבד שלי אבל שאני עושה OX את מה אני מעלה? תודה וחנוכה שמח

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ivgi,

אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המחשב ללא OC מעבד 2500 ברטון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Itzik 007,

הרצתי ספיד פאן וזה אומר שהטמפ' היא 45 מעלות... נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk 8.5 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2(למרות שלא נראה לי קשור...) זה בסדר? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מישהו בבקשה יכול לומר/לספר/ללחוש לי מה הן התוצאות לוואי שעלולות להיגרם משינוי המולטיפלייר ל10.5? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Component,

<הרעיון הכי טיפשי שהיה לי בחיים. צונזר!>

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sub_man,

מה קורה אם אני מכניס עוד מאוורר של 80 מ"מ(זה אומר שיהיה 3) איפשהו זה לא חשוב עכשיו אבל אין אחד שמוציא?

• 31 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כ.מסך LEADTEK 7800GT ואני רוצה לדעת מהן הטמ"פ המומלצות לכרטיס הזה ואם אני עומד בהן או שאני צריך לקנות לו קירור חדש טוב יותר. הטמ"פ שלו במנוחה בלי לעשות כלום היא- 45 מעלות. בעבודה עם אתרי אינטרנט ו-MEDIA PLAYER- הטמ"פ היא 50 מעלות. במאמץ במשחקים חדשים- 60-70 מעלות ובמאמץ במשחקים כבדים מאוד ( כמו FEAR )- הטמ"פ היא 82+- מעלות אל תשכחו שלפני כחודש כל הטמ"פ בכל המצבים היו נמוכות יותר בכ-3-4 מעלות ואני מניח שאני פשוט צריך לנקות את המארז מבפנים שוב. ודבר נוסף הוא, שיש לי מארז מעפאן עם מאוורר אחד מאחורה של 80mm ואני מתכוון עוד כמה זמן לקנות מארז חדש עם לפחות מאוורר מקדימה ומאחורה של 120mm כך שהטמ"פ ירדו עוד ( כפי שאני מכיר אותי, זה יקח חודש בגלל כל ההתלבטויות שלי-…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס Sapphire 6850 והחלטי לבצע לו OC קטן. קראתי את הסטיקי לגבי ה MSI Afterburner וראיתי שמומלץ שם לבצע בדיקת מאמץ עם ATITOOL. לאחר ביצוע הבדיקה הגעתי לתדר 1150 לזכרונות, אך כשהפעלתי את Crysis 2 קיבלתי ארטיפקטים שנעלמו לאחר שהורדתי את התדר ל1100. יש תוכנת מאמץ יותר טובה שאני אוכל לקבל ממנה נתונים יותר אמינים? אך מצד שני שלא יעמיסו וישרפו את הכרטיס (כמו FURMARK)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by aquarius,

מהם כל ההבדלים בין שני הקירורים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7599 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NickLess@TheMoment,

העניין הזה רועש ביותר... הרבה יותר ממה שציפיתי... למישהו יש רעיון איך לבודד את המארז (מקול) או להחליש את הבחור? ( לא להקטין מספר סיבובים... ) או לחילופין - מישהו מאיזור חיפה רוצה Dragon Orb 3 בן יום בחצי מחיר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by grove,

האם המוצר הזה יכול להתאים למארז P183? של ANTEC כמובן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tomerw,

ניסיתי לעשות אוברקלוק למעבד דרך הביוס אבל אני נתקל בבעיה: בכל פעם שאני משנה את הבאס מהדפולט שלו המחשב לא נדלק ואני צריך לשחק עם הג'מפרים של הלוח אם כדי למחוק את הקאמוס. כשאני משנה את ה-FSB (דפולט זה: 166) ל-200 המחשב לא יציב ונכבה אחרי כמה דקות. איך אני אוכל לקבל אוברקלוק יציב?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by scorpion,

מה קורה? יש לי לוח אם של אינטל ואין לו אפשרות להעלות את הfsb אז יש איזה תוכנה שתעשה את זה? ולא בצורה מסובכת מדי...... הכל מקרה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yair_gobani,

מאיפה אני יכול לקנות מאוורר פשוט למארז לא מעל 150 ש"ח חוץ מזיגזג. ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dimer,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SCORPIO. יש לו שני מאווררים 80MM מאחורה ואחד בצד. נוצר מצב שבו אין מספיק אוויר שנכנס למארז. המעבד דווקא קריר על 25-27 מעלות (A64 VENICE 3200 בלי OC עם גוף קירור ARCTIC COOLING FREEZER PRO) אבל הכרטיס מסך (GTO2) מגיע ל-41 מעלות בלי OC או פתיחת צינורות. שמתי מקדימה 90MM של THERMALTAKE והוא ירד ל - 37 מעלות אבל המאוורר הזה הוא מסוק קטן!!! למארז יש 4 מקומות למאווררים 80MM מקדימה אבל הבנתי ששני 80MM מרעישים יותר ומכניסים פחות אוויר אז אני מחפש מאוורר 120MM יחיד לקידמת המארז אותו אחבר עם בורג יחיד (אין ברירה). דברים חשובים: 1. מאוורר שקט - הכי חשוב 2. חיבור 3 פינים ללוח אם - זה גם חשוב 3. רוחב המאוורר לא מעל 25MM 4. מחיר... בעיקרון 120 ש"ח אבל…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by anatoli,

הזמנתי את גוף הקירור הנ"ל, והוא אמור להגיע תוך כשבועיים עד 3. בינתייים יש לי בבית מאוורר ג'נרי של 80 שיספק אותי להתחלה. אך היית רוצה מאוחר יותר ככל הנראה להחליף אותו למאוורר חזק יותר, עם יחס של רעש/ביצועים טוב יותר. מהשוואה פה, ניתן לראות בבירור שמאוורר 80mm שדוחף 26.5cfm מנצח מאוורר 92mm שדוחף 41cfm. אני מניח שזה נובע מהעובדה שרוב האויר היוצא מהמאורר יוצא בקצוות, והקצוות של מאוורר ה-92mm פשוט רחוקות מדיי ממרכז גוף הקירור שהוא המקום החם ביותר. ד"א, האם אני מניח נכון? בכל אופן, אני מתלבט בין כמה מאוררים. אחד הוא מאוורר 92mm אבל יש לו יחס של דחיפת אויר/רעש מעולה. שתיים במקרה הנ"ל אני מעדיף את ה-80mm כיוון שהפרש דחיפת האויר הוא קטן והפרש הרעש הוא אפס. והסיבה שאני מעדיף 80mm …

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Vlad3,

יש לי בעיה מציקה שכל הזמן גורמת למאווררים לפעול ב100% בלי שום סיבה, וכשהמאוור עובד ב4300rpm ללא סיבה וחוזר חזרה זה דיי מעצבן. http://i5.minus.com/it8TK3jF66P3I.jpg למרות שלפי שאיך שסידרתי את העבודה לפי טמפ' זה לא אמור לקרות. http://i7.minus.com/iekaKBTC2GUIT.jpg כשיש את הסמל של האש זה קורה. איך אני מכבה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bear Cub,

שיחקתי משהו כמו חצי שעה במשחק תלת מימדי, פתאום באמצע המשחק נכבה המחשב לגמרי. אני מדליק אותו מחדש, נכנס ל BIOS ורואה שהטמפ' של המעבד היא 76 מעלות וכל 2 שניות ברעך פתאום זה יורד, עד בערך 35 מעלות. למישהו יש מושג מה קרה כאן?! זה לא אמור להיות נכון?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.