עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  2. קניתי גוף קירור לצ'יפסט של זלמן במקום המרעיש שהיה לי ב Dfi Lanparty הכל עבד בסדר כבר איזה שבועיים, היום התקנתי דמו של Dark messiha heros of M&M זה הדבר היחיד שעשיתי במחשב, אולי המשחק דרש יותר מהמערכת ומהצ'פסט וגרם לבעיות אחרי הדמו כל כמה דקות של עבודה אני מקבל הודעות שגיאה, גם אחרי כיבוי מנוחה והדלקה. פרסמתי אותם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197365.0 האינטרנט מפסיק לעבוד עד ריסט, יותר חמור זה נתקע לי שאני בביוס אחרי כמה דקות עבודה שם האם המשחק חימם אותו מדיי, אני נמצא על 61 מעלות אבל ב NF4 שאמור להיות חם?, חוץ מזה אולי שמתי יותר מדיי משחה, (שמתי "הרבה" אבל לא מוגזם אני חושב פחות ממש שהיה שם קודם) ואז המשחק גרם לחימום של הצ'פסט? בקיצור.. תוך כדיי …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by yosi-m,

יש לי מעבד פנטיום 3 866 אני רוצה לעלות את הבאס ל 160 הטמפרטורה הממוצעת של המעבד היא 35 מעלות ושל הלוח 30 מעלות כדאי לנסות להגיע ל 160 ? אני פשוט חייב להגיע ל 1000MHZ

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  5. שלום, ברצוני לבדוק את הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי,יש לי : Radeon 9800SEIRES 256MB 256BIT של החברה : PALIT עכשיו,איפה בודקים את זה? אני רוצה לבדוק,להגיד לכם את המעלות המדוויקות ללא מאמץ ..ותגידו לי אם זה בסדר וגם אני ינסה במאמץ להפעיל משחק כמה שעות ולהגיד לכם ותגידו אם זה בסדר/סביר תודה מראש למי שעוזר! נ.ב לא יודע אם זה קשור לפה,אם זה לא קשור אז תעבירו ..

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by RenTex,

טוב אז מרוב שאני ממהר פה להקשיע וכו' .. שחכתי לציין את ה OC שלי לכרטיס מסך שלי ה9800GTX שלי מספיק דיבורים הנה תמונות : אמ זה כרטיס מסך EVGA, גרסא רגילה, קירור סטוק .. והנה התוצאות אני לא ממשיך כי אז יש זיופים, אחרי איזה 50 מגה הרץ שאין לי כוח להעלות ^^ אבל כשיהייה לי פתרון לקירור של הגשר הדרומי, אני יוכל להמשיך =]

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by dids22,

תראו נכנסתי לאורסט ואני שמתי לב לזה אז עשו לזכרונות Oc?? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Spaik,

אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  9. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים, אחד AMD אטלון 64 ביט 3600+ עם קירור של Thermaltake TR2-R1 והשני זה אינטל קונרו E6300 עם קירור סטוק אם אני שם את שני המחשבים בחדר הפנימי בבית (שזה החדר שלי) שני המחשבים מתחילים עם טמפרטורה של 39 מעלות אבל אם הם נמצאים בחדר אחר בבית (כל חדר) הטמפרטורה מתחילה מ26 מעלות בשני המחשבים רצוי לציין שהאינטל אצלי כבר 7 חודשים והAMD רק שבועיים לשני המחשבים יש את אותו מארז (טרמלטק סופרנו עם שלושה מאווררים) לאינטל יש ספק של אנרמקס ליברטי 400 ולAMD יש Thermaltake 400W PFC נכון לעכשיו רק האינטל אצלי בחדר ואני מחפש לו קירור טוב (את הAMD זרקתי אותו בחדר אחר כי הוא לא ממש מעניין אותי) אני יכול להשקיע עד 350 ש"ח על קירור הכי יעיל שיש (אם יש) נ.ב. אני יודע שהחדר שלי הוא ממ…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by supercars,

שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש עם כרטיס מסך 9800GT 512MB של Point of view, ובזמן משחק הכרטיס מגיע לטמפ' של 90 מעלות ויותר, ופעם אחת אפילו נכבה לו המחשב בזמן משחק. מהי הבעיה? האם הבעיה היא בכרטיס מסך? ד"א יש לו קירור מצויין במארז (מאורר 25CM ועוד).

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by oren,

יש לי לוח ASUS A7A266 ומעבד AMD Athlon 1.48 הטמפ' 37 מעלות. רציתי לדעת איך אני עושה לו OC... יש לי 10 מתגים בלוח - הם קשורים?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by dudwity,

היי חברה, יש לי את הגוף קירור הנל מותקן על תושבת AM2 ואני מעוניין להתקין אותו במחשב אחר עם 775 ואין לי את המתאם . למישהו במקרה יש את המתאמים שבאו עם הקירור הנל ולא צריך אותם? תודה דודי.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. Started by FroggeR,

שלום לכם היום המחשב שלי התחיל ליפול והלוח השמיע מנגינה לפניי.. פתחתי את המחשב כדיי לבדוק מה הבעיה , וגיליתי שהמאורר שעל ה CPU הפסיק לעבוד . בנוסף, לפניי איזה שנה המאורר של ה AGP (מה זה?!) גם הפסיק לעבוד , אבל זה לא השפיע אז אל התיחסתי לזה ... אין לי אפשרות לחבר את המאורר של ה CPU יש רק שקע אחד שמתאים למאורר של ה CPU ככה שאין לי אלטרנטיבות , וגם אין ברשותי מאורר אחר שמתאים לשקע הזה . המחשב יחסית ישן (5שנים) , מה יכולה להיות הבעיה ? המאורר עצמו ? או אולי יש משהו דפוק בלוח , כי כמו שאמרתי זה לא המאורר היחיד שלא פועל שמחובר ללוח. אה ותגידו אם עשיתי ריסט להגדרות בביוס , מה יכול לקרות? מה כדאי לבדוק?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי קניתי את הקירור הזה ואני חייב לשבח אותו, הרכבה מאוד קלה ונוחה, שקט מאוד , ושומר על טמפרטורות קרות , קירור מאוד מומלץ לסוקט 775במחיר זול. רוני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nas,

only the base... few more lvls to be made and there you have it..

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by benking,

אני צריך קירור למחשב הזה?? מסך 19" ולא מתוכנן OC ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית... מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by Godlike4ever,

שלום! עשיתי OC למעבד ל4.1 מ 2.8 ומעבר לזה אני רואה שהטמפ קצת גבוה מה שגורם לפעמים למחשב להתקע באמצע משחק כבד פעם ב ........ והאצתי את המאווררים ל100% ... אולי יש אפשרות לעלות מתח או משהו בסיגנון ולהאיץ יותר את המאווררים? בכללי אני רוצה מאוורר למעבד i5

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Mickel,

שלום, ברצוני לשפר את יכולת הקירור של הפריזר אקסטרים שלי. המאורר המקורי בקושי מעיף אויר. דרישות: 1. יכולת דחיפת אויר מרשימה. 2. יכולת לשנות את הRPM כשהמחשב דלוק. (לא משנה לי אם זה בעזרת תוכנה או בקר מאורר פיזי). 3. הרעש פחות קריטי, העיקר שהמאוורר יהיה שקט כשהו על RPM נמוך (מה שאני די בטוח שכל מאורר יהיה). 4. הגודל חייב להיות 120X120X25. יותר מזה פשוט לא יכנס לFREEZER EXTREME. 5. מחיר סביר, מקסימום 80 ש"ח.. עדיף פחות. אני כבר כמה שעות חורש על הרשת ולא מצאתי משהו שיתאים לדרישות שלי. יש את הzalman ZM-F3 אבל בשביל לשנות מהירות צריך לכבות את המחשב. (זה מתאם מתח) וזה לא מתאים לי. יש את הSilverStone FM123 שיש לו בקר מהירות. אבל קראתי ביקורות עליו שגם בRPM נמוך יש לו קול…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלומות חברים. אני חייב עצה מאנשים מומחים ועם ניסיון. באמת שתגובות של כל מיני ילדים שרק קראו ביקורות "אחי זה קירור טוב ! תקנה מומלץ בחום!" שרק נועדו להוסיף +1 למונה ההודעות שלהם שמסתבר שאין להם מושג בכלל איך ההתקנה של הקירור והאם זה דורש סיבוכים כמו פירוק הלוח והסוקט.. ההמלצות ה"חמות" האלו של ילדים בלי ניסיון לא יועילו לי .. רק לחום של המעבד ולכן אני צריך טיפים מאנשים עם ניסיון לגבי ההתקנות השונות של הקירורים.. הרבה בזמנו המליצו לי על הביג טייפון, אחי קנה אותו וההרכבה הייתה כלכך מסובכת (פירוק הלוח + מסתבר שהמצמיד H היה גדול מדיי והיה צריך להשחיז אותו שיכנס בלוח) אין אני אומר שזה קירור חרא, להפף הוא חולל פלאים לפרסקוט אבל איך שזה נראה הוא דורש פירוק של הסוקט! אני מ…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by ciauai,

Chieftec Bravo איפה לשים את המאווררים? http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3008&k_id=1&language=de זה המארז ואתם תראו שיש צד שמאל 3 וצד ימין 2 איפה לשים יש לי 4 מאווררים ואחד 120 מאחורה

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  23. המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by AVL,

מישהו פה הצליח לעשות OC מוצלח עם לוח אם של אינטל? ואם כן אז כמה?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  25. האם הקרור thermalright hr-03 gt יתאים לכרטיס ati hd4870

• 2 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.