עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by haim652,

יש לי מעבד E4500 2.2GHrz ואני רוצה לקנות קירור של Thermalright Ultima-90 רציתי לדעת עם אני יגיע איתו לOC של 3.0GHrz עם הקירור הרגיל של המעבד שקיבלתי אני מגיע ל 2.71 והוא דיי יציב. מה אתה חושבים עם Thermalright Ultima 90 אני מגיע ל3GHrz? יש לי לוח אם Asus P5GC MX\1333 כרגע אני נמצא בOC של 18% (שזה 2.59GHRZ)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לאחר ש B.D.B. ישב לי כמו קוץ בישבן שאני אעלה את סידור החוטים שלי אבל לא היתה לי מצלמה אבל עכשיו יש לכן הנה הן ;D http://photos.walla.co.il/shlapok

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Tom3bar,

אהלן, אני משתמש בתוכנה לניטור חום שבאה עם הלוח אם Abit Guru. אז רציתי לדעת מזה : בשעון הסלד"ים - השמות NB ו OTES !? ובשעון הטמפרטורות : PWM ו SYS (למה הכוונה בSYS יענו החום של מה...) ?? תודה רבה תום.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 ואני רוצה להגיע יותר פשוט בלי ארטיפיקטים בכלל... אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Idan-h,

המפרט למטה בחתימה הטמ"פ של המחשב במנוחה לוח - 33 מעבד - 35 קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא). FSB133 מכפלה 18 בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי. כלומר להעלות את הFSB ל144. אפשרי? דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי? מה אתם אומרים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלןם לכולם! השבוע חבר שידרג את המחשב, הבאתי לו חלקים בדיוק כמו שלי (זיכרון מעבד ולוח) ורציתי לעשות לו OC של 4 GHZ עם הגדרות כמו שלי אבל INTEL BURN TEST נופל אחרי טסט חמישי או שישי בד"כ. אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד אני אשמח. את ההגדרות לOC שלי העתקתי מאיזה פורום וזה עבד ואני עברתי 30 טסטים בIBT על הכי גבוה. הינה ההגדרות: MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Robust Graphics Booster .............: Auto CPU Clock Ratio .....................: 8 Fine CPU Clock Ratio.................: .5 CPU Frequency .......................: 4.01 (472x8.5) Clock Chip Control Standard Clock Control CPU Host Clock Control...............: Enabled CPU Host Frequency (Mhz) ..…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matanh95,

שלום חברים. אני מחפש המלצה לקירור 120מ"מ, להצבה בגג המארז. חשוב שלא יהיה רועש במיוחד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by snoopdogg,

יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 MSI K8N Neo plt Leadtek 6800GT Crucial Ballistick 4000 512MB *2 אני ראיתי בכמה מקומות שהטמפ' בכרטיס הספציפי גבוהות יותר מטמפ' של כרטיס GT דומה עם קירור Ref . Idle = 55 Load = 70 ואולי אפילו יותר כי אני בודק רק אחרי שהמשחק יוצא. אני יודע שהציפים האלה יודעים לעבוד עם טמפ' יותר גבוהות. ראיתי בעבר אנשים ששמו מאוורר יותר גדול בכרטיסים של לידטק או עשו דברים אחרים שמשפרים את נושא הקירור שלהם . למישהו יש לינק? או מישהו ניסה לשפר את הקירור בעצמו? או אולי המלצות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקי סידרתי את הביאוס החופר שלי, העליתי את המעבד בחזרה ל 3GHZ והפעם שמרתי את ההגדרות של ה OC ב CMOS למקרה שהוא יאפס לי את ה OC עוד הפעם. ORTHOS רץ כבר 4 שעות בלי ארורס, טמפ' מעבד 65 גג ב TAT. כמה זמן בערך מומלץ (בערך) להריץ אורטוס, בשביל להיות בטוח שהמערכת יציבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Swimmer,

שלום שלום, Amd 3200+ @ 2600 קירור - TT BT עובד על גז בשם אוויר :P 33 בפי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by noamborisov,

שלום לכולם ולילה טוב, עשיתי עכשיו ב5 דקות בערך אוברקלוק ראשון שלי, עשיתי אותו דיי דפוק כזה נראה לי... כל מה שעשיתי היה לנעול את ה PCI-E על 100 ואז פשוט העליתי FSB, היה לי 333x9 ושמתי 400x9... עכשיו יש לי E8400 על 3600Mhz, קירור של EVERCOOL שבערך כמו סטוק... טמפרטורות שלפני היו 38-39, עכשיו זה 45-48, במנוחה כמובן.. לא העליתי מתחים והדברים היחידים שעשיתי היו: -נעילת PCIE ב 100 -העלאת FSB ל 400 (בפעם אחת לא בצעדים) -שמתי את ה Voltage Manegmant או איך שלא קוראים לו על AUTO, היה על MANUAL אבל אחרי שלוחצים על האפשרות של לשנות FSB לבד זה רושם באדום עם סימן קריאה שצריך לשים על AUTO את זה.. -היה בביוס עוד משו שהבהב באדום עם סימן קריאה, שכחתי מה רשום אבל זה היה משהו עם בחי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרגע 4 מאווררים של 120MM במארז... אני לא יודע כלכך איך לסדר אותם... כרגע זה ככה: מקדימה אחד STOCK שמכניס אוויר עם LED בדלת יש לי scyth slipstreem 1200RPM שמוציא אוויר, בתקרה יש לי אחד שמוציא אוויר גם STOCK (משום מה אני כמעט ולא מרגיש שהוא מוציא אוויר אם אני מניח תיד מעליו) ומאחורה עוד אחד שמוציא אוויר STOCK... יש אפשרות אולי לשחק איתם יותר טוב כדי להגיע לטמפרטורות יותר טובות? לפי מה שאני יודע הSLIPSTREEM הוא בעל הכי הרבה דחיפת אוויר שם אז אולי כדי לשנות לו תמקום למקום שהוא יהיה יותר יעיל מאשר מאוורר סטוק? תציעו לי הצעות וגם תכתבו מה לעשות אותו... מכניס או מוציא אוויר.. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקי אנשים יש לי בעייה יש לי מארז נחמד וטוב אבל midi twor והוא עמוס עכשיו בגלל שיש ימבה כוננים וימבה חיבורים אז עד לא מזמן המארז היה נאה כמו גוננגל עם כול החוטים אז סידרתי אותם וככה אבל עדיין המעלות על הפנים 50 מנוחה 60 מאמץ אני מיואש לגמרי ואז הגיע המשיח (או שלא) הביג טיפון קניתי אצל זיגזג באתי הביתה ואמרתי וואלה היום זה היום באתי להרכיב וככה הרכבתי אבל שסגרתי את דלת המארז ובדקתי תמעלות נפלה נשמתי הדלת יושבת על המאווור וזה גם הסביר תשריקות שהיו וקיצר זה סתם משקולת חסרת תועלת אז אמרתי טוב יאלה נביא קרור אחר מישהו המליץ לי על הארטיק קולינג 64 אבל הוא עם המוארר לכיון הספק ובסדיור חוטים שלי כול החוטים הוצמדו לאזור הזה אז עכשיו אני בדילמה קשה 1 לקנות קרור קטן וטוב כד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לפי המפרט שיש לי והקירורים המתאימים, האם כדאי לעשות?? אני מרגיש באיטיות של המעבד מכיוון שה-XP לא יודע לסנכרן טוב בן שתי הליבות.. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by JentuS,

שלום לכולם . אני בצעתי אוברקלוק למעבד שלי (2500K) לפי המדריך לביצוע אוברקלוק למעבדי K שיש פה בפורום , הגעתי ל-4.8Mhz , עם מתח למעבד 1.34V , אני הלכתי על השלב של אוברקלוק למתקדמים שבמדריך הזה ושיניתי גם מתחים לפרמטרים אחרים , ויש לי כמה שאלות : 1. קודם כל רציתי לדעת באיזו תוכנה רצוי ועדיף להשתמש לבדיקות שלאחר האוברקלוק , OCCT או Prime95 ? (פשוט הבנתי ש-OCCT יותר נוחה) ואם אתם ממליצים על OCCT אז האם אני צריך רק להשתמש בבדיקה שנקראת CPU : OCCT ? , ובהגדרות הבדיקה האם אני צריך לבחור את סוג הבדיקה Infinite או Automatic ? (הזמן צריך ליהיות שעה כמו שהבנתי) , וב-Test Mode מה עלי לבחור בין השלושה פרמטרים : Large , Medium או Small Data Set ? , והאחרון האם עלי לסמן למטה Use All…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lalnage,

קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310? ממש ממש דחוף. האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rust,

לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by R9547655G,

קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Idan-h,

שלום, כרגע יש לי במחשב מאוורר אחד של 80MM, מחר אני מתכוון להוסיף עוד שני מאווררים של 80MM. המאוורר 80 שיש לי כרגע בתוך המחשב נמצא בקדימה של המארז, מכניס אוויר. רציתי לדעת מה התצורה הכי טובה במחשב לשלושה מאווררי 80MM, כלומר מקדימה/מאחורה, מוציא/מכניס. תודה, עידן

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן אצלי מורכבת מערכת AIO לקירור המעבד (5800X3D), בתוך מאז מסוג Corsair 4000D. הקירור הוא Thermalright Frozen Magic 280mm. עקב מגבלת מקום במארז, הקירור הותקן בפרונט המארז, והמשאבה של הקירור נמצאת בצינורות המים ולא בתוך הבלוק כמו שאני רגיל. הקירור עובד מצוין ולא עובר 62-65 מעלות במאמץ ומשחקים, דיי שקט, רק הפחד שלי זה בועות אוויר. האם כדאי להתקין את הקירור כאשר הצינורות והמשאבה נמצאים בתחתית המארז, או שתקין להרכיב את הקירור כאשר הצינורות בחלק עליון יחד עם המשאבה? ההתקנה הנוכחית בתמונה כאן, ניתן לראות שהרדיאטור ממש מעט מעל המשאבה, זה מסוכן?

24. שלום לכולם. יש לי מאוורר שלא פועל לי במחשב, ניסתי עם speed Fan, ניסתי להוציא את התקע שלו ולחבר לתקע אחר ל- Speed Pwr או Sys Pwr וזה פשוט לא עוזר. (לא חיבור Mulex אלא חיבור ללוח אם...). מאוורר 12 ס"מ המחובר לגב המארז (אין לי עוד דרך לתאר אותו). מחוברל sysfan 2 בלוח האם. המאוורר משומן ושאני מסובב אותו עם היד זה רץ חלק. יכול להיות שהבעייה שלו זה אי קבלת חשמל?(למרות שניסתי 2 שקעים..)? יכול להיות שצריך להפעיל אותו דרך תוכנה? (ניסתי Speed Fan)... איך אני יכול לפתור את הבעייה? יש לי לוח לש gigaByte g35... מעבד q6600 כרטיס מסך ge force 8700 BFG מחשב יחסית חדש תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. במהלך המשחק הנ"ל, לאחר מס' דקות משחק המסך היה נכבה ומציג הודעה שהרזולוציה גבוהה מדי ומכבה את עצמו, לחילופין הייתה הודעה של הדרייבר שבוצע RECOVERY לכרטיס או משהו בסגנון ואז המשחק היה מציג הודעה World in conflict is loading resources, והיה צורך לסגור את המשחק בעזרת השילוש הקדוש(alt+ctrl+del). הייתי בטוח שזו בעייה כלשהי במשחק, עד אשר שעשיתי ריסט לאחר מסך שחור שגרתי, הביוס השמיע צפצוף האומר שאין כרטיס מסך (באופן מפתיע הווינדוס עלה ברקע ללא תצוגה - שמעתי ברמקולים את צליל הפתיחה), ריסט נוסף שיחזר את אותו המצב. כיבוי והדלקה לאחר מס' דקות והמחשב שוב עובד כרגיל. עכשיו ניסיתי לשחק במשחק עם דלת הצד של המארז פתוחה, כך שהאוויר החם(מאוד) יוכל לצאת החוצה, וראה זה פלא - סוף סוף הצלחתי ל…

דיונים חדשים בפורומים