עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה... הלוח הוא DS3R, והזכרונות הם OCZ REAPERS בתזמונים של 4-4-4-15. עשיתי OC מדורג למעבד (10MHZ לFSB כל פעם), והגעתי עד 2.8GH פחות או יותר, כאשר במצב הזה המחשב נתן POST אבל לא עלה עם מערכת ההפעלה ונתקע לפני שווינדוס טענה את עצמה. המתח על 1.4 פחות או יותר, יכול להיות שזה לא מספיק ? כמו כן, אני לא מצליח להוריד את הזכרונות ל3-3-3-12 או אפילו 3-3-3-15 , גם כשיש תוספת של 0.4V למתח. גם איפה לשנות את היחס בין המעבד לזכרון לא מצאתי...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מוכן לשלם

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ToR,

ההרד דיסק שלי שאני מעביד אותו קשה מגיע לטמפרטורות שכמעט קשה לגעת בו הוא נמצא בתוך BAY של 3 עם עוד הרד דיסק ו FLOPPY מה לעשות???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gai18,

תראו... רגע רגע עכשיו החלק המענין...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לקנות את המאוורר הזה ThermalTake CASE FAN 8 cm Dual Ball Bearing include scrows and cables 2900RPM 30DB 37CFM האם הוא יכול להוציא אויר חם מהמארז? ואם כן אז איך ? ומה אתם חושבים על המאוורר? לא צריך לקדוח חור בגב של המארז להתקנת מאורר 80 ממ נכון?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by R9547655G,

קבלו.... זה הפעם הראשונה שאני מחליף מישחה... אחלפת מישחה= פלאים ראיתי ירידה של כ 20 מעלות!!! אנשים!!!: תעשו למעבד שלכם תובה: תחליפו מישחה..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Mortar,

עכשיו זה ממש קרוב ובשבוע שבועיים הקרובים אני כנראה הולך לסגור על מערכת חדשה, אני עדיין לא סגור על INTEL או AMD אבל המפרטים שלהם כבר דיי סגורים, בקשר לאינטל הP4 2.4C הוא המעבד הנחשק :smoke:, אני מתכוון להמהיר אותו ומקווה להגיע כמה שיותר רחוק, הבעיה היא ה RAM, אני רוצה שהוא ירוץ ביחס של 1:1 עם לוח האם ובשביל זה צריך RAM מהיר, 3500 או 3700... כנראה שזה יהיה הTWINMOS 3700 בשילוב שני סטיקים של 256, הייתי רוצה לדעת אם יש RAM מומלץ יותר בשביל באסים גבוהים, האם עדיין אפשר למצוא RAM של OCZ בארץ ושאלה אחרונה כמובן, מה אתם ממליצים ? נ.ב בבקשה להתיחס אך ורק ורק לRAM ולא לשום דבר אחר, תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aboren,

הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב

10. שלום לכולם אני צריך המלצה לקירור אקטיבי לamd2800 64 על epox8hda5j לטובת OC. רוצה להשקיע בין 200-150, הקירור ירכש מSKYPC. תודה! איך הcooler master הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~RR-CCH-L9U1-GP~18~0.htm#

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם. כרגע יש לי מאוורר רגיל של INTEL וכבר נמאס לי מהרעש שלו ואני רוצה לשדרג , אני מחפש משהו כמה שיותר שקט מהחנות KSP או IVORY במחיר 200 שקל שיתן לי תוצאות מקסימליות במינימום רעש , כנראה שאני אלך לקנות היום . תודה מראש עריכה: עכשיו אני מתלבט בין ה-Freezer 7 Pro ל-Scythe‎ Mugen II . איזה כדאי? יש אולי קירור אחר שעדיף מהם? אגב צריך לקנות גם משחה תרמית נכון? זה לא בא כלול?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ido-nava,

עשיתי אוברקלוק קטן של 200MHZ AMD 3500+ ל 2400MHZ בקיצור לאחר שהחזרתי הכל הוא נשאר לי על 2226MHZ .. עכשיו במקרה של נזק אז האחריות תוסר נכון ? בביוס ה FSP על 200 באברסט רשום 11 * 206 ככה זה צריך להיות ? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין OC למעבד e8400, טוב אז בקיצור עשיתי לו OC קטן של 600Ghz והטמפ' שלו היא 39 במנוחה ובמאמץ מלא עם התוכנה OCCT היא 60 -61 המתח הוא 1.22500, עכשיו נתקלתי בבעיה אחת בינתיים במהלך הOC מלבד בעיית החום כי הקירור הזה לא מאפשר לי להגיע רחוק וזה המקסימום שהצלחתי להגיע איתו, אז הבעיה היא שלא ניתן לקבוע באפשרות fsb strap to north bridge את הערך 400, זה גורם למעבד להתחל את עצמו איך שהוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, וחושב לציין שלא הצלחתי לקבוע את ה - fsb strap to north bridge ל 400, גם ללא ה OC וגם ניסתי דרך העלאת המתח ל 1.25000 ועדיין לשווא.. אז מה שאני שואל זה האם כדאיי לקנות קירור טוב כדי לנסות להגיע איתו ליותר או שבעיית ה fsb strap תפריע פה ?? (בינתיי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by darkstar_,

שלום אני חדש בפורום וכרגע הצטרפתי. אני מחפש שלושה דברים: 1)תוכנה פשוטה שתראה לי את החום של המעבד. 2)מה לדעתכם אני יכול להפיק מ athlon 1900xp עם אוברקלוקינג מקצועי? 3)איזו מערכת קירור כדאי לקנות? האם כדאי להכין מערכת קירור של מיים? איפה אני משיג בלוק מיים?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Idan-h,

המפרט למטה בחתימה הטמ"פ של המחשב במנוחה לוח - 33 מעבד - 35 קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא). FSB133 מכפלה 18 בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי. כלומר להעלות את הFSB ל144. אפשרי? דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי? מה אתם אומרים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KoDkOd,

שלום,אני קניתי צלעות קירור חדשות לכרטיס מסך שלי גיפורס 2 מקס 400 אני ישמח אם תעזרו לי לנתקין אותם איזה חומרים צריך אך איפה וכו'....תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם. אני קונה מחשב בזמן הקרוב עם מעבד Q6600 ו2900XT, ורציתי לשאול כמה שאלות. מצאתי שאפשר לקנות ב46 ש"ח קירור לכרטיס המסך שמתחבר דרך SOLT בפאנל האחורי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1575 הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך בכמה מעלות, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מקרר או עד כמה הוא מרעיש, והאם הוא בכלל שווה את חריץ של הPCI הזה? בכל מקרה, אם אני יקנה אותו, זה ישאיר לי 100 ש"ח לקירור למעבד (מה שקשה למצוא היום דברים טובים בתקציב הזה) ב150 ש"ח (עם ויתור על הקירור לכרטיס המסך) מצאתי את אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0092&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AC-FREEZER-7-PRO&Cat2Cat1ID=18&am…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם ברשותי מארז של טרמלטק עם מערכת קירור מים ( טאי צ'י) הוספתי גם בלוק קירור מים לכרטיס מסך ומיכל מים יותר גדול המערכת שמותקנת כרגע במארז היא: לוח אם: אסוס P4S800 מעבד: אינטל 2.8 HT זיכרון: 1ג'יגה בשני סלוטים של 512 400 MHZ כרטיס מסך ATI9550 כרגע נתוני הטמפרטורה הם כאלו: אסוס פרוב מראה מעבד בעבודה רגילה עומד על 11 מעלות צלסיוס ובמאמץ אחרי 12 שעות של פריים 95 המעבד מגיע ל19 מעלות הלוח עומד על 14 מעלות בעבודה רגילה ו21 מעלות במאמץ אותם נתונים פלוס מינוס שתיים שלוש מעלות נקראו בסנדרה באוורסט ובביוס עצמו אני מניח שהטמפרטורות האלו שגויות כי הטמפרטורה בחדר היא יותר גבוהה אבל עדיין בבדיקות שעשיתי בלי הקירור מים עם קירור אויר רגיל המעבד עבד על 35 מעלות בעבודה רגילה ועב…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Eddi S,

taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. בשורה גדולה לחובבי תוספת הביצועים ללא תשלום: יכולת המהרת תדר הבסיס במעבדי הדור החדש של אינטל סוף סוף נכנסת לפעולה בחלק מלוחות האם אחד המאפיינים המבטיחים ביותר של דור מעבדי ה-Core השישי של אינטל סוף סוף נכנס להילוך גבוה. תוספת תדר של עשרות אחוזים גם למעבדים 'מוזלים' שאינם מציעים מכפלה פתוחה? בקרוב זה כבר לא יהיה רק חלום. מבולבלים? הנה ההסבר: מעבדים מודרניים עובדים בשיטה בה קיים תדר בסיס נמוך יחסית שנוצר עבור המעבד וסנכרונו הנכון לכלל רכיבי החומרה האחרים במערכת מבלי ליצור שגיאות, ומכפל תדר דינאמי שמעניק למעבד את האופציה להגיע לתדרי העבודה הגבוהים "האמיתיים" שלו, וכמו כן לנוע בין תדרי גבוהים אלו לתדרים נמוכים יותר בזריזות וביעילות בהתאם לדרישת כוח העיבוד בכל רגע נת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. For more information, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=909&mode=thread&order=0&thold For more information on the overclocking results, please visit: http://www.chilehardware.cl/modules.php?op=modload&name=ranking&file=listaequipos_superpi2m מקור : DFI e-News

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Achilllles,

משום מה התוכנה נועלת את האפשרות לעלות מתחים מה שקודם היה אפשרי הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MalaMadre,

שאני נותן מכה למחשב זה מסתדר לכמה שניות וחוזר חלילה מה עושים זה אכל לי תראשש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shimon23,

שלום יש לי Gf 2 ti של Inno3d והזכרונות של הכרטיס הזה לא טובים בכלל להמהרה, מרפרנס של 250/400 הגעתי עם הזכרונות מקסימום ל 450 ומשהו, דווקא עם כרטיס אחר gf 2 pro גם של inno3d(של חבר שלי) הגעתי ל 230/480(ולא ניסיתי יותר). השאלה שלי היא : אם אני ידביק היטסינק קטן לזכרונות עם מאוורר קטן(486dx2), לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע?(אין לי כוח לכל המאמץ אם זה יהיה רק כמה מגהרצים בודדים) ואם אין לי גריז טרמי פשוט אני ידביק את ההיטסינק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.