אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה בערך בטמפ' המקסימלי ל9600GT ולE7200 אני יודע שזה תלוי ומשתנה והכל אבל אני מתעניין בטווח פחות או יותר כדי שיהיה לי מושג לאן אפשר להגיע תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם? שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
4850 בטמפרטורה של 63 במנוחה.. זה תקין? מהירות מאוור 50 אחוז.. (מנוהל אוטומטי)
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקירור ארונית שבתוכה יש מחשב, כרגע יש ונטה אחת בחלק העליון של הארונית אבל זה לא מספיק, המעבד מגיע ל 70 מעלות לפעמים, הבעיה היא שהתקציב שלי לא גבוה (כ 100 ש"ח), במקרה הצורך אני יכול לחרוג ממנו לכל סכום אבל אני מעדיף לשמור על סכום נמוך (זה לא הכסף שלי, אני מתחזק מערכת ציבורית והכסף מגיע מתרומות) חשבתי על הוספה של 2 ונטות, (עוד אחת להוצאה של האוויר ואחת להכנסה של אוויר) הבעיה היא שכל ונטה עולה כ 130 ש"ח, יש למישהו רעיון כלשהו איך אני יכול לעשות את זה בפחות כסף? אני אשמח גם אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות לקניה של המאוורר באזור ירושלים או מודיעין. הנה השרטוט של המערכת: המלבן האדום זה המארז, הסגול זה המסך והצהוב בצד ימין למעלה זו ונטה (מאוורר) שקיימת כיום. (ה…
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מניח שרובכם מכירים את בעיית הטמפ' של הכרטיסים הנ"ל, הייתי רוצה להקל על האנשים בעתיד לכן, אני אשמח שכל אחד ירשום את סוג הכרטיס שברשותו, היצרן, וכמובן את הטמפ' אולי נוכל למצוא עקביות כלשהיא, ובכך לתת לקונים את האפשרות לקנות כרטיס מיצרן מסויים, שלא "זייף" במריחת הגריז הטרמי מבלי להתעסק עם פירוק קירור הכרטיס\ התעסקות בפרופילים למיניהם אני יעדכן בקרוב (כאשר אני אסיים את השיפוץ בחדר) ברשותי 4850 מתוצרת SAPPHIRE .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי המון זמן שאני תקוע על BUS שלא עולה מעל 220 סוף סוף הצלחתי לסגור את הסקאלה עם ה Epox 8rda3+ שלי. לא פחות ולא יותר מ 250 MHZ ב 1:1 ! זיכרון כאמור OCZ 4000 Performance 512MB. אז איל הצלחתי אתם שואלים... דבר ראשון הפכתי את הרשת בניסיון להשיג Moded Bios, כשלבסוף מצאתי המשכתי לקרוא ואז החלטתי שאני עושה FLASH. אחרי REBOOT ראיתי שהלוח חיי, כבר שמחתי. אחרי זה ראיתי שאין ממש שינוי, אבל אז התחלתי לשחק עם המתחים וראיתי שהלוח מתחיל לעבוד ב BUS גבוהה יחסית בלי לקרוס. 230, 240, 245, והמקסימום של הלוח 250, האמת שלא האמנתי שהוא יגיע לווינדוס אבל הנה אני מדבר איתכם. בכל מקרה מה שאני חושב שפתר את הבעיה זה דווקא העלעת ה VAGP ל 1.7 והורדת ה VDD מ 2V ל 1.8V. כרגע אני מריץ את התזמונים ש…
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקי אני שומע את זה הרבה והבנתי את העיקרון שלה.. אבל מה היא באמתר ממה היא מורכבת?! ולמה היא חשובה כלכך!? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז CM690, צריך 2 מאוררים למעלה, אחד בצד ליד המעבד ואני לא ממש יודע אם אני צריך אחד למטה. כרגע באיידל יש לי 30-35 מעלות למעבד, עם PRIME95 הוא מגיע ל 70-80 (2500K @4.6GHZ). הינה תמונות קצת מה Cable Management: לפני: http://oi54.tinypic.com/qr0zy9.jpg אחרי: http://i55.tinypic.com/24e6vdj.jpg חשבתי על אחד מאלו: (קונה בארה"ב) Newegg.com - Noctua NF-P12-1300 120mm CPU Cooler and Case Fan Newegg.com - Scythe GentleTyphoon D1225C12B4AP-14 120mm Case Fan הבעיה שהם דיי יקרים, אם אני קונה 3 כאלו זה מחיר של קירור מים, אז אולי יש אלטרנטיבה זולה יותר, אך עדיין שקטה ויעילה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חברה יש לי לוח אם של גיגהבייט והמכפלה על 12.5 האם אני יכול לעלות אותה?תוך כדי זה שיש לי קירור פסיבי מקורר עם פאן קארד על הכרטיס מסך וקירור פסיבי על הגשר הצפוני
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה הקירור אוויר הכי טוב שיש בלי להתחשב במחיר רק ביצועים נטו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
החלקים שכנראה רלוונטיים הם: מארז של אנטק ה1200 עם שלושה מאווררים קדמיים שתיים אחוריים ואחד עליון+הוספתי את שתי האופציונליים שאחד מתכוונן מהצד לכיוון הכרטיס מסך והשני נשאר סטטי בצד. לוח האם הוא של אסוס הP8Z68 וי פרו. המעבד הוא אינטל איי7 2600K 1155. האיוורור שאי אפשר להכניס הוא הארקטיק פריזר אקסטרים-יש המלצות לאיוורור אחר בטווחי המחירים האלו 150-250 עם אפשרות לחריגה שכן יכנס? הבעיה למיטב הבנתי מהטכנאי של החנות היא לא בסוקט אלה שהלוח אם מגיע עם צלעות איורור גדולות ובולטות איזה כמה ס"מ ואולי אם המאוורר עצמו היה פחות רחב ויותר גבוהה היה ניתן להכניס. יש למישהו ניסיון או המלצות או ידע איזה איוורור כן כדאי להוסיף?כרגע אני לא רוצה להשאר עם המקורי של אינטל כי הבנתי שהם לא משהו גם …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בבקשה ספרו, אני מתלבט אם לקנות אותו. ולא, אני לא יכול להוסיף עוד 300-500 ש"ח לקנות שיפטק או אנרמקס.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***כותרת*** תקציב עד 150 ש"ח נוכחי: קירור סטוק למעבד
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני התלבטתי איפה לשים את ההודעה כאן או בפורום 'מעבדים לוחות אם וזיכרונות' אם זה לא שייך לכאן אני מצטער להעביר עכשיו לשאלה: לא הבנתי איך זיכרונות מגבילים את המעבד באוברקלוק ולמשל מה ההבדל בין מעבד שהוא כבר במהירות של 2.8 ג"ה לבין מעבד שהוא 2.0 ג"ה והוא באוברקלוק ל 2.8 ג"ה למה אז הזיכרונות מגבילים? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אממ.. איך מפרקים אותו? זאת הידית היחידה שנאי מצליח לפתוח מה חוץ מזה?: תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח lanparty nf4 ultra-d עם מעבד אופטרון 170 אני נמצא ב 2.8 ושמתי לב שהpwmic נמצא על 55 מעלות? כמה מעלות נחשב לסביר? כמה נחשב לגבוה?
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למרוח את כל הליבת כסף כמו כאן??? : ???
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-