אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המסך היה כבוי ונשמעו רעשים מן המארז.. פתחתי וראיתי שהמאוורר וחלק מגוף הקירור פשוט נתלשו לא יודע אם לצחוק או לבכות.. אפשר לומר שלום ל Bioshock 2. הכרטיס בן 3 שנים.. מישהו יודע אם יש מצב שיש לי אחריות? או האם הוא בר תיקון?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני שם מאוורר בצד של המארז אז היא נופלת ל62 מעלות. מעבד 32, לוח אם34 וכונן קשיח 32 וכרטיס מסך 40. האם הטמפ של ICH שלי טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסיבה שאני לא מבין פעלתי על פי הוראות המדריך כאן ורכשתי עוד מעט ידע במדריכים נוספים ברשת ולמרות זאת אני יכול להעלות רק 7 נקודות FSB! מעבר לזה הוא לא מפעיל את המחשב עד שאני נותן לביוס להתאפס .. בבקשה עזרה, יש לי לוח אם MSI G31M3-F V2 GLAN
-
- 16 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי ATI HD2900XT ויש לי כמה שאלות.. הראשונה.. הטמפ' שלו כל הזמן על 50+-.. ובשום מקום בפורום לא כתוב מה הטמפ' המומלצת שלו או של כל כרטיס אחר.. אז האם זו טמפ' טובה ?? ואם כן.. איזה תוכנה טובה לOC איתו (ATI TOOL לא עובדת).. ודבר נוסף.. איפה אפשר לשלוט במהירות מאוורור שלו ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק מGT ל-ULTRA 1100/400 והתוצאה שלי עלתה רק ב-100 נקודות מה יכול להיות לא בסדר?? היה 4430 ועלה ל4530
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
חברה מה מצב הנה אתר טוב לאוברקלוקינגים http://www.overclockers.co.uk/
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עדיף אתר באינטרנט כי אני לא מצאתי .... תודה
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה פתחתי את המארז כדי להתקין זכרון נוסף (שגרם לי הרבה בעיות ו- BSOD אבל זה לפתיל אחר) וגיליתי שהמאוורר האחורי במארז שלי לא פועל. אני לא יודע מתי הוא הפסיק לפעול. זהו מאוורר 12 ס"מ ומחובר ללוח האם (DS3 של ג'יגהבייט) אי-שם ליד המעבד. במבט ראשון לא נראה שהכבל התנתק, ונסיון ידני מראה שהמאוורר לא תקוע. הצעות\עצות יתקבלו בברכה (רצוי לא לקנות מאוורר חדש, אם אפשר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר ששידרגתי את החלקים ליכולות OC יותר טובות מהלוח והזיכרון הקודם שלי, אני החלטתי שאני רוצה לעשות OC. האם תואילו בטובכם () לתת לי קישורים למדריכים מומלצים איך לעשות OC, אני אודה לכם מאוד! אגב, שמעתי שיש אפילו מדריכים ל-OC שמותאמים בדיוק ללוחות עם צי'פסט P35, כמוני. תסתכלו בצד, במפרט מה יש לי, כדי לעזור ולהחליט איזה מדריכים אני צריך וכו'... תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי או לכל אחד שרק צפה באשכול הזה... עריכה: ה-V1 הגיע לפני כמה דקות ואני לא בטוח לגבי כמה דברים. 1) עם מה אני יכול להוריד את המשחה הטרמית שנשארה לי על המעבד מהקירור הקודם? עם אצטון ובד כלשהו או אצטון עם צמר גפן? או בכלל, אפשר להסיר עם אצטון? 2) לכל אלו שקנו והתקינו את ה-V1 לבד (או ראו איך מתק…
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס Sapphire 6850 והחלטי לבצע לו OC קטן. קראתי את הסטיקי לגבי ה MSI Afterburner וראיתי שמומלץ שם לבצע בדיקת מאמץ עם ATITOOL. לאחר ביצוע הבדיקה הגעתי לתדר 1150 לזכרונות, אך כשהפעלתי את Crysis 2 קיבלתי ארטיפקטים שנעלמו לאחר שהורדתי את התדר ל1100. יש תוכנת מאמץ יותר טובה שאני אוכל לקבל ממנה נתונים יותר אמינים? אך מצד שני שלא יעמיסו וישרפו את הכרטיס (כמו FURMARK)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה עבור מערכת קירור מים עבור מעבד וכרטיס מסך. מפרט: מעבד Intel Xeon E3-1246 V3 כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 המארז בו מותקנת המערכת הוא Node 804 של חברת Fractal Design: Fractal Design יש שם לא מעט מקומות לרדיאטורים, מאווררים וכד'. הדרישה העיקרית מהמערכת זה מקסימום שקט. אם אפשר לקבל טמפ' נמוכות יותר אז מה טוב, אבל זה בגדר אופציה בלבד. מבחינת תקציב - אין משהו מוגדר. העיקר שיהיה משהו טוב, אם כי לא צריך להתפרע. אין לי בעיה גם להביא מארה"ב אם צריך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
אין לי הרבה מה להוסיף, יש לי כרטיס מסך של ATi, חיפשתי שעות באינטרנט אחר תוכנה שתיתן לי לשנות את התדר של הכרטיס מסך אבל לא מצאתי. ניסיתי כבר את ati tray tools וגם את התוכנה של ATi שאני לא זוכר את שמה. מישהו מכיר דרך כלשהי?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי ביג טיפון במחשב השני על סוקט 775... עכשיו אני לא יודע אם הוא מחובר טוב כי אני לא הרכבתי את המחשב. עכשיו המהירות שלו על הכי נמוך היא 540 והכי גבוה (שאני משחק עם הקונטרול של המאורר) 1100 בלחץ. עכשיו באתר הרשמי של TT רשום שהכי נמוך בRPM זה 1300 הכי מהר זה 2000.. האם זה הגיוני שזה כל כך נמוך ? אם לא מה הבעיה שיש ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1)כדי להגיע ליחס 1:1 לזכרונות נאלצתי להוריד את התדר שלהם ל533 הבאס הוא על 333 וכרגע אני נמצא על 2.65 איך אני ממשיך מפה? 2|)למרות לביטלתי את שני האפשרוית בביוס שאחריות על הורדת המהירות המהירות עדיין יורדת למה?[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 14:43:46 אם אני יעלה ל340 עדיין זה ישאר ביחס 1:1 או שכבר זה יעשה לי oc לזכרונות כי לפני שהורדתי את תדר הזכרונות ל533 הוא עבד על 413 כלומר היה בoc לכן הורדתי אותו אם שכחתי לציין הזכרונות הם 800 -5-5-5-15ונתתי להם מתח 1.9 זה מספיק או שצריך להעלות כי כתוב עליהם שהם עובדים על 1.8-2.0 אז אני לא בטוח כמה לתת[br]פורסם בתאריך: 2.03.2008 בשעה 18:08:23 בבקשה אני צריך עזרה[br]פורסם בתאריך: 3.03.2008 בשעה 14:40:40אני מחכה כבר 3 ימים מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-