עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pergola,

גם בCPU-Z וגם בטאסק מנג'ר של ווינדוס 8 אני רואה שהתדר נשאר קבוע גם אם למערכת אין צורך בכל כך הרבה מאמץ. זה משהו שקשור לאחת מ3 האופציות בביוס: Cpu TM Func/C1E TM Func/Intel Speed Step או אולי לתדר זיכורנות שאותו שינתי מAuto ל 667mhz. אני בטוח שזה קשור לאחת מהאופציות הללו, כיוון שרק לאחר ששינתי אותם לDisabled, התדר נשאר קבוע ולא ירד. האם זה אמור להיות ככה? האם זה מזיק? מה לשנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Sango,

שלום חברים, צריך את עזרתכם באוברקלוק למערכת, כרגע רק מעבד, שבמפרט .. אני מרגיש שיפור דיי גדול במשחקים כמו GUITAR HERO 3 , כנראה המעבד מאוד הגביל אותי, עכשיו אני לא מצליח לעבור את הבדיקה CPU-FPU כי המחשב פשוט ניתקע בערך בחצי התהליך. המסך עדיין פועל אבל העכבר לא זז.. הזיכרונות הם לא הבעיה בטוח כי הבדיקה שלהם עברה בהצלחה. אני מאוד רוצה להמשיך את האוברקלוק כי זה באמת משפר ותודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by Redraff,

יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by EladNAM,

מה ההבדל בין גרסאת הPro לגרסאת הLow Profile ובהפרש של חמישה שקלים לטובת הLow Profile איזה מהם עדיף? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שלום. אני מחפש גופי קירור לרכיבים הנ"ל. מה חשוב לי: 1) שקטים, אך עדיין יעילים ומקררים היטב, כלומר איזון טוב בין שקט לביצועים, עם דגש על שקט (לא מתוכנן OC, אבל משחקים כבדים כמה שאפשר). 2) שיהיו קלים להרכבה, ולא מסורבלים, כבדים או גדולים מדי (היה לי ניסיון רע מאוד עם ה- Sonic Tower של TT). 3) שיהיו אמינים שיתאימו היטב למארז Supertalent CA-601UFB, וללוח אם MSI K8N Neo2 Platinum, סוקט 939. תקציב: אני מוכן לשלם הרבה בשביל קירור איכותי מאוד, כמה שזה עולה - זה בסדר. תמונה של המארז: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  6. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  7. רציתי לדעת מהם בדיוק ההבדלים בין שניהם בו נגיד שאני יכול להשיג אותו במחיר טוב השאלה האם בכלל להשקיע או להישאר עם המקורי כל זאת במידה ואני לא מתכנן המהרה בשלב הקרוב ,אין מה לדבר על מאווררים אחרים כאופציה יותר משתלמת ה GOLDEN הוא הברירת מחדל היחידה שלי לצורך הענין

8. יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  9. Started by kabak,

שלום לכם ראיתי פה מושגים כמו OC ואוברקלוק ואין לי מושג מה זה אומר.. האם מישהו יוכל לפרט קצת בשבילי ולהכניס אותי לעניינים פה? תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  10. אני מתכנן לעשות OC בקרוב אז רק רציתי להבהיר כמה דברים לפני שאני הורס לעצמי את המערכת, אז אם מישהו יוכל לתקן אותי אם אני טועה אני אשמח. יש לי לוח של אביט (NF7-S ) עם הביוס פוניקס אוורדביוס. 1. עלי לעדכן את הביוס לפני האוברקלוק? מה זה בכלל יתן לי לעדבן אותו? 2. אני נכנס לסופטמניו3 ודרך שם אני מנהל את כל התהליך, נכון? יש לי מעבד 2500+, אז בCPU operating speed אני מגדיר 3200+ לפני או אחרי שאני מעלה את External Clock ל200? 3. יש לי זיכרונות במהירות 400 מגההרץ, אבל הבנתי שהמעבד פועל ב333, את מה אני צריך לסדר על מנת שאני אנצל את מלוא המהירות של הזכרונות? (ועל איזה יחס לשים את היחס באס זכרונות)? 4. אני חושב שהמכפלה שלי לא נעולה (כי אני יכול לשחק עם ההגדרות שלה בביוס ולשנות את הער…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by maor5,

שמעו היום התקנתי שתי מאווררים שאחד מקרר את הכרטיס מסך ואחד מקרר את ההארד דיסק... עכשיו רציתי לשאול עם זה יחמם את המארז ??? כי אמרו לי שזה עכשיו כול החום של המאווררים יעלו למעלה(יענו חום) ואז ישאר למעלה.. (יש לי 4 מאווררים שלוש למטה 1 מקרר תכרטיס מסך והשני את ההארד דיסק והשלישי בדלת והרביעי מתחת לספק) בבקשה עזרה!!!!!!!!! תודה לכל מי שיעזור יש בעיית חום במחשבבבב!!!!! תודה מראש!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  13. אוקי להלן הביקורות: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1161&pageID=3893 http://www.guru3d.com/article/cooling/458/8 עכשיו נשאלת השאלה האם הקירור הזה יותר טוב מ Big Typhoon ? מכיוון שהקירור נקנה מחו"ל אני יכול לקנות אותו... אני קונה Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אבל בעתיד יכול להיות...

14. ראיתי באתרים השונים כל מיני מאווררי מעבדים שונים אבל אני לא יודע על איזה ללכת כדי להגיע למעלות נמוכות יותר יש לי לוח אינטל 865 מעבד פרסקוט 3.0 אני מחפש משהוא חזק תקציב בסביבות 250 ש'ח ומשהוא משולב גוף קירור + מאוורר ראיתי של טרמלטייק וולקנו עם הלהבים האדומים מה אתם אומרים על זה ?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. ואם ז המשהו אחר תסבירו לי מזה.. ואני זוכר שפעם ראיתי פה שדיברו על מישהו שהגיע לבאס 600 עם הP5B DLX ניראה לי מישהו מהפורום XS אני זוכר טוב? או שאולי התלבלתי?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לדעת איך מגבירים את המתח לכ.מסך 7800GT ומה זה נותן ? זה יכול להעלות לי את הציון ב 3DMARK05 ???

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  17. אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by יונתן4,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ועד לפני שבוע לא ידעתי מה זה OC אבל הבנתי שאפשר לתת לחנות לעשות אז שיהיה יש לי כמה שאלות אם זה באמת מוסיף כל כך הרבה למה לא כולם עושים את זה? האם זה הפיך? ואם יש נזק האם המעבד נשרף לגמרי או בר תיקון? מה קורה בבחינת אחריות עם OC? אם המעבד מתקלקל אחרי OC (שהחנות עשתה) יש לי עדיין אחריות עליו? זה המפרט שאני קונה, לעשות OC? גם למסך? לסמוך על TMS שיעשו מה שצריך או לבדוק קודם באתרים? ושאלה אחרונה, הקירור מספיק? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 530 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח E…

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by THE FOX,

בהמשך לפרויקט התאמת HS מעבד לכרטיס 6800GS AGP. בוצע OC נוסף לכרטיס, כרגע המקסימאלי הוא 600 MHZ לליבה. התוצאה לפניכם: תדרי סטוק: 450 MHZ ליבה, 1000 MHZ זיכרונות. הכי הרבה שהגיע זה 59 מעלות. האם ישנם הגדרות בביוס שישפרו יותר את התוצאה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. ביצעתי OC קל למעבד. לוח אם ASUS M4N68T-M V2 מעבד: Phenom II X4 840 3.2GHz שיניתי בסך הכל את ה..... אה.... שכחתי איך קוראים.... BUS? בכל אופן - מ 200, ל 220, דבר שהביא למהירות של 3.5 גיגה הרץ למעבד. ברשת נכתב שאין בעיה עם ה OC הזה, ואפשר למעשה להגיע עד ל 3.6 ללא שינוי בוולטג'. בכל אופן, בכל פעם שאני מבצע OC כזה או אחר, יש POST, ווינדוס עולה, והכל מתפקד נהדר. גם הרצה של בדיקות קלות כמו CINEBENCH [ברור לי שזאת לא בדיקה של ממש - כי התוכנה בסך הכל מריצה את המעבד למשך דקה או שתיים]..... א-ב-ל, מייד כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב, אני מקבל הודעת שגיאה שה OC כשל באפשרותי לאפס את הנתונים על ידי לחיצה על F2, או להיכנס להגדרות על ידי לחיצה על F1 מדוע זה קורה שוב ושוב רק לאח…

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev 2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK GECUBE RADEON HD2900Pro 512MB HDMI ViVo PCI-e Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair HX Series 520W PSU SunBeam TUNIQ TOWER 120MM Logitech® Cordless Desktop® MX 3200 Laser Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black קניתי את המחשב במטרה לבצע OC אבל לא לשבור שיאים! זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון לעשות OC ואני מתכוון לעשות את זה עפ"י המדריכים שקראתי מהאתר למעבד ולכ. מ…

24. טוב אני יודע איך עושים למעבד (דרך הביוס,יש דרך יותר טובה? P4 אגב) וגם לכרטיס מסך (אני משתמש בpowerstrip,יש הצעות למשהו אחר? GeForce 4 Ti 4200 אגב...) אבל אני לא הבנתי איך אני עושה אוברקלוקינג לזכרונות... כי בביוס לא מצאתי אופציה כזאת ואני לא יודע באיזה תוכנה כדאי להשתמש אז אפשר המלצות? וגם כולם מדברים כאן על ארטיפקטים כשעושים אוברקלוק לכרטיס מסך, מה זה אומר? ואיך אני משנה את המתחים במחשב? אין לי אפשרות בביוס לעשות את זה... עריכה: איך אני משתמש בprime95? הורדתי את זה ואני לא מבין איך משתמשים... מישהו יכול להסביר לי?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by faceman_007,

אני רוצה לעשות OC למעבד(במחשב החדש)די גדול ואני רוצה לדעת אם זה כל כך קריטי שהיו 2 מאוררים של 120 או שאפשר גם 2 של 90 :s05:

• 2 תגובות
    • 452 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.