אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי אני מקבל עוד מעט את הקירור הזה למעבד ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלוק רציני למעבד שלי(לא סוחב הרבה :'( ) שאני ירגיש שיפור רציני ואם כן אז איך(מדריך או משהו,גם באנגלית זה מצויין) המפרט שלי: amd athlon 64 +3200 s939 90nm NVIDIA nForce 4 GA-K8N-SLi pci-e version יש לי 2 סטוקים של 512 אני יביא לכם תמונה מ CPU-Z כי אני לא יודע מה משמעותי בשביל האוברקלוק. תודה על העזרה.. וראיתי שהגיעו לתוצאות של 50% שיפור עם קירור סטוק מקווה לטוב
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי וכבר הוספתי עליו מאוורר והוא לא מתחמם בכלל בכלל כרגע. איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק? אפשר אולי לינק לתוכנה כי לא מצאתי שום דבר בדרייברים! בתודה מראש: יועד.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עושה OC לכרטיס מסך 5200 FX ASUS NV34 דרך RIVATUNER ... CORE CLOCK: 249 MEMORY COLOCK:330 העלתי כל אחד ב 10 MHZ והכל טוב ויפה...בגלל שאין קירור טוב הפסקתי... 1. האם כדאי להמשיך ?? 2.אם התשובה על 1 כן,תמליצו על תוכנה טובה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס ! דרך אגב בעית הקירור על אחריותי רק אם אראה ביצועים טובים יותר אחר כך... תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי SPARKLE GEFORCE 4 - MX440 - 128MB OF MEMORY נדמה לי שהכרטיס גם על 128 ביט.. שאני מפעיל את ה RIVA TUNER הוא כותב לי הודעה: http://www.modd3r.rehost.co.il/rtw.jpg אבל אחרי שהתוכנה מופעלת מוצג לי החלון: http://www.modd3r.rehost.co.il/rts.jpg איך אני עושה אוברקלוקינג וכמה לקבוע התחלתי בכרטיס כמו שלי, באיזה קפיצות כדאי להעלות לדעתכם.. תודה.
-
- 84 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אני קורא עכשיו את המדריך לאוברקלוקינג 2 ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הרקולס GF2 MX400. באתר היצרן, http://europe.hercules.com/products/3dp2_mx/features_3dp2_mx.php, לא מוזכרת מהירות הזכרונות. מישהו יודע? ומהירות הליבה היא נמוכה מאשר מה שנטען ש GF2 MX 400 הוא בעמוד השני של המדריך, http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part22.php. האם אני צריך קירור פאסיבי? איך אני מודד את הטמפרטורה של הכרטיס? מהי טמפרטורה סבירה? האם אני צריך לחשוש לדליקה ? או שהכרטיס פשוט לא יעלה אם אני אמהיר אותו יתר על המידה? על איזה תוכנה אתם הייתם ממליצים? אין לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייברים.. יש איזה שינוי שיכול לעזור לי לעשות את זה? היה כתוב בכתבבה שיש תוכנות ש…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם מישהו יודע אם אפשר על הקירור המקורי להגיע מ 2.66 ל3.5GHZ איזה סטפינג טוב בשביל זה איזה תדר זכרונות צריך איזה לוחות הכי זולים מסוגלים? והאם זה אפשרי על מתח סטוק למעבד? כמו שעשיתי עם E6300 (מ 1.86GHZ ל3GHZ יציב, כרגע על 2.8GHZ כי זכרונות נשרפו והזכרונות השונים כרגע עושים בעיות) אתם בטח חושבים למה אני שואל את זה פשוט מאוד התסכלתי בדף הזה ונהדמתי http://www.pcgameshardware.com/aid,698761/Dragon-Age-Origins-CPU-benchmarks-75-percent-boost-for-quad-cores/Practice/ בדרך כלל אני אומר 3GHZ מספיק אבל נדהמתי שראיתי את הקפיצה בFPS בין הI5(או הI7 של אותו סוקט) לעומת הI7 920 שבתדר 3.5GHZ עד כדי כך גבוה?! וואו מה יש כזה צוואר בקבוק רציני? אז באיזה תדר הוא משתחרר לגמר…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קראתי כמה מן הכתבות בפורום וגם באתר ועדיין לא הבנתי כל כך אז ככה אני חדש בכל התחום של האוברקלוקינג והמודינג אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי שהוא Intel Celeron 1.7GHz - התוכנה SANDRA מראה לי שהוא מסוגל להגיע עד ל 2.4GHz !!! ואני רוצה לשפר מה 1.7 ל 2.4 . עכשיו ככה המחשב שלי הוא סטנדרטי מארז פשוט מתחת לכוננים יש מאוורר שמכניס אוויר בחלק האחורי יש מאוורר שמוציא אוויר ואת המאוורר של אינטל שעל המעבד. עכשיו השאלות שלי הם: 1. בשביל לעשות את האוברקלוקינג אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד? 2. איך אני עושה בכלל אוברקלוקינג למעבד? אין לי שמץ של מושג... (אם יש מדריכים אני אשמח לקבל אם זה עברית זה מצויין אבל גם אנגלית טוב). 3. האם לאחר האוברקלוקינג המהירות של המעבד באמת ת…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800פרו של Ati, כפי שאתם יודעים הקירור שלו לא משהו, לכן השאלה הראשונה שלי היא, העם כדי לעשות לכרטיס אוברקלוקינג או ליקנות קירור נורמלי ואז. * נגיד ואני עושה לו oc איך אני עושה את זה, עם איזו תוכנה ???? בכל אופן תוצאת 3dmark03 הייתה 5242.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מסובך לעשות ל-X800GTO אוברקלוקינג וכמה היה השיפור לעומת כרטיס שלא עשו לו? ועם צריך איזה קרור מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום זה המעבד שלי, שעובד כברירת מחדל, על 2600MHZ . האם מישהו ביצע המהרה למעבד הזה, ויכול להסביר לי מה לעשות? או אולי לשלוח לי את פירטי ההמהרה שביצע? אני, מעוניין, לבצע המהרה, אך כזאת שלא תסכן מאד מאד את המעבד. אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי עכשיו ציוד במפרט הבא: 1. AMD 2700 throubred core B 2. Abit nf7-s 3. Twinmos 512mb 3200 יש המלצות לאוברקלוקינג ?? אשמח לנתונים מדוייקים, כולל מהירות מכפלה, המלצות על מאווררים, מאוורר מעבד, מהירות באס וכל דבר אחר שנראה לכם ! אני מתכנם על אוברקלוקינג אכזרי, ורוצה לחזור אחורה בזמן עם המחשב הזה !!! כן !!! תודה על כל עזרה !
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איך עושים O/C ל-xp1700 , לוח אם ga7vtx-h - אם אפשר הסבר מהתחלה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך gigabyte radeon9550 128MB 128bit ואני רוצה לעשות לו O.C הבעיה שאין על הכרטיס מאורר (רק צלעות קירור) האם בכל זאת ניתן לעשות. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm# דרך אגב אף פעם לא עשיתי O.C ,הייתי שמח מאד אם יש למישהו מדריך איך לעשות תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפי מידע שקראתי, ידוע לי שמתווספים 40mhz נוספים בעת שמפעילים יישומי 3d. אם כן, למה בriva יש שלושה טאבים שנראים לי מוזר. 2D - מהירות הכרטיס בעת הפעלת יישומי 2d. low power 3D - אני מניח שזה מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3d שלא דורשים כוח עיבוד רב. performance 3D - מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3D שדורשים כוח חישוב גדול. עכשיו, ההפרש בין הlp 3D לבין הP 3D הוא 80Mhz. עלתה לי בראש ההשערה שאולי הperformance 3d זו מהירות הכרטיס עם התוספת של ה40, אבל ההפרש של ה80 מהlp 3D בלבל אותי לגמרי. אם כך, אז איך אני עושה OC בצורה הנכונה? זו פשוט הפעם הראשונה שלי עם כרטיס Nvidia ואין לי מושג איך כל הביזנס פועל.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אחרי ים של צרות צרורות לחץ כאןhttp://hwzone.co.il/community/threads/551935-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98#.VDGwDfl_vW5 (שאת הקטע שנשרף לי המעבד לא כתבתי כאן מחוסר זמן )הכל בא על מקומו בשלום, אני עובד בחברה שקניתי ממנה את הלוח והמעבד אז ארגנתי את הדברים דרך האחריות מהר יחסית, לוח ומעבד חדשים, הצלחתי לייציב לגמרי את המערכת, אבל לא מצליח לעלות יותר במעבד הזה, הגעתי ל4.9 עם 1.46 למעבד, אבל ב5 גיגה הוא כבר לא יציב, למרות שיש פוסט גם ב5.2
-
- 20 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
מצאתי את האתר לפני כמה ימים ונדהמתי מכמות החומר אז קודם כל סחתן עליכם עלו והצליחו. ועכשיו לדבר החשוב באמת: יש לי מחשב המפרט הוא כזה: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ג'יגה 800 מגה הרץ לוח אסוס p4s 800 זיכרון 768 מגה כרטיס מסך fx 5200 הארד דיסק 40 ג'יגה 7200 rpm מספר שאלות : 1. האם הוא מתאים לאוברקלוקינג מבחינת לוח ומעבד?? 2. האם כדאי לעשות אובקלוקינג כלומר האם באמת ההבדל משמעותי ? 3. קראתי את כל המדריכים והבנתי הכל חוץ מאיך לפתוח את הנעילה של המעבד? 4. בקשר לכרטיס מסך האם הוא שווה המהרה או שעדיף לא לגעת בו כי הוא חסר עתיד מראש? תודה לעונים, שחר
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 3 טי איי 500 הוא פועל במצב הרגיל שלו כך: core clock - 240 memory clock - 500 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אבל אין לי מושג בכמה להעלות את המהירויות וגם לא להרוס את הכרטיס מישהו בבקשה יכול להגיד לי את הגבול וכמה כדאי לי לעשות?
-
האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רכשתי את המוצרים הבאים Arctic Silver 3 Crystal Orb Memory Cooling Kit ואני מוכן לאוברקלוקינג עכשיו אני צריך לדעת באיזה תוכנה טובה להשתמש בשביל לעשות את האוברקלוקינג, אני יכול לעשות אוברקלוקינג דרך הדריברים אבל זה מקסימום 340Mhz לליבה ומקסימום 500Mhz לזיכרון לכו תדעו אולי אני הצליח להגיע יותר אז איזו תוכנה אני צריך ועוד דבר אני לא רוצה שהתונכה תתעסק לי בדברים אחרים כמו התוכנה GFTweak למי שמכיר מתחילה לשחק בכל מיני דברים שלא קשורים לאוברקלוקינג, אני רוצה רק לאוברקלוקינג.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי GFORCE 2 MX. אני בדקתי בRIVATUNER בCORE CLOCK זה עומד על 200 ובMEMORY זה עומד על 334 (בשניהם בלי אפשרות להזיז את החץ, לא מוגדר אוברקלוקינג) השאלה שלי זה האם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים מהכרטיס בעזרת OC ואם כן אז לכמה להעלות בלי שהכרטיס ישרף לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-