אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב כפי שאתם ודאי יודעים אנחנו פה רודפי בצע ולרוב כשקונים מעבד לא מספיק לנו המהירות (למרות שדוגרי זה כן מספיק) ואנחנו מוסיפים לו מהירות ע"י OC.. בחינם(!!) -- הבעיה המרכזית עם OC זו כמות החום הגדלה, לכן צריך קירור יותר טוב וקירור יותר טוב הרבה פעמים משמעותו יותר רעש.. (חוץ ממים שזה יקר משמעותית...) אבל רעש אנחנו לא אוהבים(החלק השפוי מאתנו לפחות) וכאן אנחנו בבעיה.. אני התחלתי פרוייקט לפני כמה זמן שהמטרה שלו הייתה להמהיר את הQ6600 שלי עד ל3GHZ או יותר ובתנאי שהקירור יהיה יעיל ושקט מאוד. אני דיי רגיש לרעשים ובנוסף המחשב נמצא בתוך החדר שלי ככה שאני מעדיף שהוא כמה שיותר שקט.. ואז התחלתי את הפרוייקט-- נקודת הזינוק לא הייתה כל כך טובה מכיוון שהמארז שברשותי , sonate 3, מקו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב ל O/C הסתכלתי במפרט המומלץ והמפרט נראה לי אחלה החלטתי לרכוש את המעבד + לוח אם + מארז . . הבעיה היא שבכל חנות שאני מכיר לא ראיתי את המחירים האלה . . את ה 2600+ בלי מאוורר מצאתי ב 440 שקל האם למישהו יש חנויות זולות וטובות ? ובקשר למעבד עצמו לא שווה להשקיע עוד 80 שקל ב 2800 או 3000 ? הם לא יתנו תוצאות יותר טובות ב O/C ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אני לא מוצא את המארז שלי בחנויות כנראה כבר עבר זמנו אבל ציירתי את מיקום המאווררים... יש לי שלוש מאוורים של 8ס"מ ומאוורר אחד מאוחורה של 12 ס"מ הייתי רוצה להתייעץ איתכם איזה מאווררים יכניסו אוויר ואיזה יוציאו... תודה רבה מראש http://img513.imageshack.us/img513/4999/100tt6.jpg נ.ב המארז דיי גדול (45X45) אם זה משפיע בצורה זאת או אחרת. שוב תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום כאן . רציתי לשאול שאלה שממש מטרידה אותי עכשיו לאחר ההתקנה של thermaltake bigwater 745 לפני ההתקנה היה לי מאוורר רגיל! פשוט רגיל שקיבלתי וכמעט בדיוק אותו דבר כמו הקירור מים הזה , מה כבר יכול להיות? אני לא מבין השקעתי 650 שקל על הקירור ועדיין על הפנים! יש שני תמונות מסך - צד שמאל זה המחשב שהרכבתי בו כבר את הקירור מים וצד ימין זה המחשב השני שלי שעוד לא למזלי הרכבתי את הקירור מים הזה. שניהם אותו מפרט מחשב בדיוק לגמרי! תמונה http://img521.imageshack.us/img521/7003/thermaltakebigwater745yi4.jpg פליז אם יש למישהו עצה או משהו לגבי זה שירשום אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את המחשב החדש E4300,8600GT.Gigabyte S3. עם הלוח הגיעה תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המעבד ושל הלוח. החליפו לי את המאורר של אינטל במאורר חזק יותר רק שאני לא זוכר של מה, אבל שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה לי על ממוצע של 26-35 מעלות במנוחה! זה הגיוני?? להעלות תמונה? התוכנה שאני בודק איתה זו התוכנה שהגיעה לי עם הלוח אם של גיגהבייט עצמו. גם כרגע המעבד נמצא באוברקלוק דרך התוכנה הזו ועומד על 2016 MHZ. הכרטיס מסך נמצא על 48-50 מעלות במנוחה ובמאמץ אולי על 55..(מדגם PALIT). עריכה: דרך אגב התוכנה שאני משתמש בה היא EasyTune 5. נשמע לכם הגיוני? התוכנה מזייפת אולי? תודה על העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מאוורר מארז, שכאשר אני מדליק את המחשב הוא מרעיש ממש, ואחרי בערך דקה-שתיים הוא מפסיק להרעיש(אם אני עוצר אותו לשנייה עם היד ואז נותן לו להמשיך הוא גם מפסיק). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הרצתי כמה חיפושים, ולא מצאתי תשובה שמספקת אותי.... הגוף קירור והמאוורר שיש לי כרגע שווים ל... המאוורר מרעיש עד מאוד ולא עושה את העבודה שלו, אז החלטתי לחפש גוף קירור טוב ושקט. אני לא אבצע אוברקלוק, אני רוצה רק קירור איכותי ושקטטטט. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז שיהיה טוב לקירור אני מעדיף אחד גדול מחוברים אצלי 4 קוננים קשיחים (אצל הקיים הכרטיס מסך קצת מפריע) שתהיה תחלופת אויר טובה אבל גם שיהיה שקט אני לא מחפש מראה מיוחד (אבל לא מכוער) יותר חשוב לי שיהיה טוב ובעתיד אני מתכנן קירור מים ככה שהוא לא יהווה מכשול לזה. תקציב 300 +- בלי ספק תודה ;D אה ואם כבר נהרס לי לפני כמה ימים הארדיסק 250GB מקפיצת מתח אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אם יש לכם איזה משהו להממליץ עליו אני אשמח (מייצב מתח או אל פסק מה שיהיה טוב)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לראשונה אני רואה איך הצ'יפסט נראה מאחורי הגוף קירור משום שהמאוורר המקורי של הצ'יפסט נדפק לי. ובכן הוצאתי את המאוורר ואני רואה מן מגן דק כזה על הצ'יפסט שבאמצע יש ריבוע קטן, עליו אני צריך למרוח את המשחה? האם עליי לקלף את הישן או משהו כזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב אז אני מקבל מחשב חדש אם 9450 וקירור TUNIQ TOWER ביחד אם לוח האם ASUS MAXIMUS FORMULA ומארז AURORA 570 הגדול. הייתי רוצה לדעת מה המהירות והמתח המומלצים ל OC למעבד הנל וכך גם האם כדאי להחליף את המאורר שבא אם הקירור למאורר 120 ממ טוב יותר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אנ י מחפש מאורר הכי טוב שאפשר למצוב במחיר של עד-250 ש"ח (יש לי= intel p4 2.8 ghz ht prescott socket 478 ) בישביל אוברקלוק של לפחות3.2 Ghz תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך הסטפינג PQXFA של בארטון 2500+ מבחינת OC, ופליטת חום?
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום! אתמול עברתי קצת על הספר של הלוח אם שלי וראיתי שיש אפשרות BUILDIN לעשות OC לזיכרון ולמעבד ע"י פריסטים קבועים מראש כאשר התוצאות מובטחות ומובאות תוך כדי יציבות המערכת..(כל זה ע"י MIB וCIA) מישהו התנסה עם זה בעבר? האם מומלץ? אשמח להסברים ותגובות...
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי את הספק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 של אנטק, כחלק מבאנדל ספק+מארז (AMG 1088), במטרה לבצע OC רציני למערכת. קראתי על הספק הזה רק דברים טובים (שינויי מתח של כל הריילים נשארו בסטיית תקן של 1% (!) בלבד גם בעומס גבוה מאוד לפי ביקורת שקראתי) למרבה הצער, לא שמתי לב שמסילות ה-12V שלו הן "רק" 18A, לעומת ספקים איכותיים אחרים, שייש להם 20A ואפילו 22A... השאלה שלי היא איך זה ישפיע על יכולות הOC של המערכת שלי? אני מעוניין להגיע ב-OC התחלתי לסביבות ה-3ghz עם המעבד (עם OC מזערי לזכרונות). המערכת היא: C2D E6300 Scythe NINGA plus GIGABYTE 965- S-3 1GB g.skill 800mhz bhz(אגב מה הצ'יפ של הזכרונות? איך הזמן תגובה שלו?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך 6800 AGP הכרטיס כל כך מתחמם שפתחתי את המארז ושמתי מאורר ענק של בני אדם לא של מחשבים כדי לקרר אותו רק בשביל לשחק GTA בקיצור שאני בלי מאורר ואני מנסה לשחק אחרי כמה דקות נהיה כל מיני צבעים במסך וכאילו אני שומע שהמשחק ממשיך לעבוד אבל כלום לא זז יותר במסך רואים רק כל מיני קווים קווים כאלה.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס שרוף אבל ששמתי את המאורר הזה הצלחתי לשחק בלי שזה קרה ואפילו בדריבר החדש על הכי גבוהה בלי שנתקע.. אז השאלה שלי מה אתם ממליצים לי לעשות דרך אגב יש לי מארז מעפן יש לו רק מאורר אחורי ומאורר עליון (בגודל של 80 מ"מ) בקיצור המעבד נמצא במעלות טובות 40 ו 50 במאמץ ( זה פנטיום D ) מה אתם ממליצים לי לעשות לקנות קירור לכרטיס מסך או לקנות מארז…
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקי עשיתי עובר בעזרת radlink ל 411 לליבה 364 לזכרונות שיחקתי הלף לייף 2 במשך חצי שעה ולא היו בעיות אחרי זה שמתי ati tools ואחרי 10 דקות שהתוכנה רצה ולא מצאה שום eror המחשב נתקע מה זה אומר ? בנתיים הורדתי תאובר קלוק
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הקירור מתומחר בחו"ל באזור ה 36$ , מה שאומר שמחירו בארץ לא היה גבוהה מדי (אני מאמין שבאזור ה 200 ש"ח) , ובמחיר כזה זו מציאה ... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2271 http://www.tweaktown.com/reviews/1429/sunbeamtech_core_contact_freezer_cooler/index.html http://www.ocia.net/reviews/corefreezer/page1.shtml http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Sunbeam_Core_Contact_Freezer/pg4.html
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.
-
- 18 תגובות
- 944 צפיות
-
-
תאמרו לי אם זה לא תקין וישנה סכנה לטוות החיים של הרכיבים: הטמפ' הן בין מנוחה למאמץ בהתאמה: לוח אם: 40-52 מעבד: 30-60 קשיחים: 43-46 כרטיס מסך נשלח לתיקון עדיין לא נבדק אז אני כרגע עם המובנה. המפרט תחת לתמונת פרופיל הוא המפרט עליו הנתונים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-