אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מידע על חנויות שמוכרות מאווררים לקירור מארז במחיר מוזל של כ 20-30 למאורר 120 ממ או 80 ממ באזור המרכז תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסקירה של טום http://www.tomshardware.com/firstlook/20050104/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)הלוח שלי כמו שאפשר לראות בתמונה מcpu-z הוא של גיג'הביט וידוע שהם בעייתים לoc כי הצ'יפסט מתחמם מהר ובנוסף המאורר של הצ'יפסט באמת בעייתי (מרעיש).. 2)הטמפ' שלי לא הכי טובות..הלוח יכול להגיע ל50 מעלות במאמץ כבד (בקיץ) והטמפ' של המעבד דיי סבירה (בערך 45 במאמץ) זה בסדר לoc או שבגלל הטמפ' הגבוהה של הלוח אם לא כדאי? 3)הזכרונות שלי הם זכרונות רגילים ופשוטים של סמסונג 333mhz daul ddr...האם הם יהיו מכשול לoc? ואיך עושים oc כשיש daul ddr? זה קצת שונה מהעסק הרגיל לא? כי זה כאילו 666mhz בגלל 333mhz*2 אם אני יעשה oc זה יכול לדפוק אותם בגלל שהם פשוטים יחסית ואולי יתחממו? 4)בקשר למתח למעבד איך אני יכול לדעת על איזה מתח לקבוע אותו? כי הבנתי שאם עושים auto אז הלוח יכול לתת למעבד יותר מדיי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רוכש מחר מערכת htpc עם מעבד a6 3500 המעבד מגיע עם מאוורר ה-box של amd. לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית ברשת עד כמה המאוורר הזה מרעיש. אני הולך על מערכת שקטה ככל שניתן במסגרת היכולות ללא קירור מים או משהו כזה. המארז הוא fractal design r3, כך שאני מניח שהוא יעשה חלק מהעבודה ויפצה. (לא מעוניין במארז שוכב) השאלה שלי היא האם יש צורך להחליף את המאוורר למאוורר אחר, טוב יותר, שקט יותר? במידה וכן, האם יש המלצות? (ה-a6 3500 הוא בעל תושבת fm1) תקציב- סביב ה150. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אנשים אני יודע שזה מפגר אבל הם בארץ!!! המוצרים שאני צריך המוצרים שכולנו רוצים אבל אין סוף סוף הגיעו Thermalright HR-05 Chipset Cooler Thermalright HR-03 Plus NVIDIA 8800 Vga Cooler Thermalright HR-07 RAM Vga Cooler Noctua NC-06 Chipset Cooler אני בטוח שיוסיפו עוד כמה דברים זה מה שראיתי בנתיים בדובים נקווה שיוסיפו את שאר הדברים כמו אקסטרים 120 השאלה הנשאלת עכשיו היא.... אני משתמש בTT extreme spirit 2 על הNB שלי... פסיבי כמובן... אני גם צריך אחד לNB אבל זה פחות משנה אני אקח 1+1 אם צריך השאלה היא מי משלושתם עדיף? NC-06 ? HR-05 ? TT ES 2 אני יודע גם של HR יש גרסה יותר מעודכנת
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה מגיעה למשהו כמו 63C בעוד שאני לא עושה כמעט כלום ! יש לי מאוורר שעובד על בערך 5000 RPM ושומעים אותו חזק שהוא עובד ואין לי מושג למה זה קורה ??? אפשר בבקשה עזרה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שמכיר את הדרגון הזה שלום כחלק מבעיית ההיתחממות שלי במחשב מישהו שלח לי קטע ביקורת על המאוורר הזה וראיתי שם מעיין חתיכה שחורה מיתחת משהו כמו מוליך שחור בתחתית גוף הקירור {לי אין את זה יכל להיות שאמור היה להיות שם החתיכה הזו ?}
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למעבד Q6700 שאני ייעשה לו OC חזק בעתיד משהו ברמה של ה THERMALLRIGHT ULTRA 120 EXTREME המעבד הוא OEM תקציב הוא 350+/-
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט : מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : gigabtye Hd 6850 oc מהמפעל זיכרונות : שתי סטיקים של 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : Sseasonic s12 bronze 620W מארז : מארז של ivory עשיתי OC פעם ראשונה לE7400 עם קירור סטוק. הגעתי ל3.5Ghz, ועצרתי בגלל שהטמפרטורות היו על 67 +- יום למחרת גיליתי שהמתחים שלי היו במצב AUTO והבנתי מפורום אחר, שזה לא טוב... שיניתי את כל המתחים לNORMAL ועכשיו המחשב עובד רגיל רק שאני עושה בדיקת מאמץ בOCCT, הוא עושה לי את השגיאה בכותרת, פותח את התיקייה עם התמונות על הבדיקה, וזהו... התקנתי מחדש את התוכנה, עדיין יש בעיה. העלתי מתח בVCORE הזה פעמיים. הגעתי ל1.3 וזה עדיין עושה את הבעיה ! עכשיו חזרתי למתחים NORMAL, ו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שנים על גבי שנים עם GB עברתי לאסוס ואני לא מוצא את היידים והרגלים שלי בביוס. מישהו יכול לכוון אותי איך אני נועל יחס זכרונות ל1:1?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש 2 מאווררי 120מ"מ, אחד בחזית, שיכניס אויר על 5 הארדיסקים, שני מאחורה שיוציא אוויר. מארז COMPUCASE המפורסם... 6I משהו.... לא משנה לי המחיר, העיקר שיהיו חזקים ושקטים, דגש על שקטים. תודה רבה.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לגלות עניין באוברקלוקינג (לא רציני, משהו מינימלי). המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon II X3 435 (2.9Ghz) Gigabyte GA-MA770-UD3 2x2gb Adata ddr2 800mhz powercolor HD4850 512mb ddr3 בכל מקרה, שיניתי את ה-BUS SPEED (המהירות הבסיסית שכל הרכיבים מכפילים אותה כמה שצריך) שעמדה ב-DEFAULT על 200MHZ ל-240MHZ והכל עבד בסדר ואז כששיניתי ל-260MHZ לאחר ששמרתי את ההגדרות והמחשב עשה RESET שום דבר לא קורה. מסך שחור (לא מגיע אפילו ל-BIOS או כל דבר אחר). הוא נשאר דולק ככה וכל המאווררים פועלים והכל נראה מבחוץ בסדר אבל לא רואים שום דבר על המסך או על המקלדת/עכבר. מה עושים? איך אני מחזיר את ההגדרות לאיך שהן היו אם אין לי BIOS? \: תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהתחשב במפרט שלי (מופיע למטה) אני חושב שהמעבד הוא צוואר הבקבוק שלי מאחר ואני לא יכול לשנות לו את המכפלה. האם יש לכם המלצות למעבד שיכול להתאים לביצוע אוברקלוק במחיר של עד 500 ש"ח כולל הקירור? כמו כן אני יכול להוריד את סט הזכרונות 2GB במידה והם שונים בהגדרות שלהן מהסט השני. אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם חושבים שאין פה הרבה פוטנציאל למערכת אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה לבצע את האוברקלוק כדי לסחוט את המערכת עד כמה שאפשר מבלי לקנות מערכת חדשה. השימושים הם למשחקים כבדים כמו Call of duty crysis וכו'. תודה רבה לכולם Motherboard : Gigabyte GA-EP35-DS3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#sp CPU : Pentium E6420, 2.13GHz, 1066Mhz, s775, 4MB, DualCore h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=59
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד Q6600, ולוח אם של DFI, עם קירור יעודי של Zalman. שמתי לב ב BIOS [ואפרט ואוסיף תמונות בהמשך] שיש אפשרות להמהיר את המעבד ל 3.2 [כרגע נמצא על 2.4]. א-ב-ל, אני לא מבין בתחום. [רכשתי את המחשב ממכר שגר רחוק מאוד] מדוע שאבחר כן ל OC, ומדוע שאבחר שלא? האם יש סיבה שלא לעשות OC? אם השימושים חשובים, אומר שאני לא "משתמש כבד" או גיימר רציני [יש לי בסך הכל שני משחקים על המחשב]. אבל עדיין השאלה שעולה היא - יש סיבה לא להמהיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב מערכת מחשב הכוללת \ Q9300 + GIGA-BYTE EP35C-DS3R זכרון CORSAIR דגם TWIN2X4096-6400C4DHX Cas4 הספק לבינתיים הוא גנרי כזה עם 500WATTS מתוכנן לרכוש בקרוב מאד ENERMAX 525WATTS המארז הוא THERMALTAKE KANDALF LCS שבא עם קירור מיים אנקלודיד !! אם רוצים אצרף תמונה למחשב !! העיקר שב BIOS טמפרטורת המעבד היא 24 מעלות !!! האם זה הגיוני ????????? אני חשבתי שקירור מיים יביא את המערכת ל 10 מעלות לפחות
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה) אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגמר לי החומר הטרמי והמעבד הגיע ל55 במתח סטוק אז מה עושים ? מורידים מתח ... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2500 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוקינג? ואם כן, אז איך ? תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רדיאטור - מה ההבדל בין בלאק אייס פרו לאקסטרים? האם שווה להשקיע באקסטרים? בלוקים - איך הסוויפטאק MCW6002 לA64 וMAZE 4 ל6800GT? מאוורר לרדיאטור - מאוורר 100CFM~ יביא שיפור מורגש בביצועים לעומת מאוורר 80CFM~? תמליצו לי על משאבה, טובה וזולה. בקשר להזמנה מחו"ל, אני יצטרך לשלם מע"מ/מכס?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-