עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Spidey,

היי אני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9 שקט די חשוב אבל אני רוצה גם ביצועים ... ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט... השקט חשוב בעיקר בלילה אז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלות אז זה סבבה ואני קונה אותו כי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!! לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוך אז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ? תודה ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני חדש פה קניתי לא מזמן מעבד Q6600 יש לי WIN XP 64 ביט וכשאני משחק משחקים או מריץ תוכנות עריכה כמו וירטואל דאב המעבד מגיע לטמפרורות של 80 90 ואפילו 98 מעלות בדקתי את הטמם עם תוכנת CORE TEMP הכי חדשה פניתי גם לBIOS שם הראה לי טמפ של 70 מעלות כשהמחשב עולה הטמפ היא 55 מעלות יש לי חבר עם מחשב דומה ולו המעבד מגיע ל65 גג ההבדל הוא שמארז שלו שונה אני יש לי ספק אם 2 מאוורים מאוור כלפי חוץ ומאוור לתוך המארז שנופל ישר למעבד המארז קטן מה עושים ?? יש לי אחריות פניתי לטכנאי שלי הוא אמר לי שלא צריך לבדוק עם תוכנות חיצוניות שהם משקרות ולא ייגרם נזק למעבד ושלא אדאג יש לי אחריות ל3 שנים עכשיו חברים אמרו לי שהביצועים שלי יירדו ? אני לא מרגיש שום הבדל ואין תקיעות לבינתיים .. מה ע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by waizman,

אני רוצה לקנות חתיכת אלומניום בגודל של 13x13 ס"מ או 14x14 ס"מ ובעובי של 1-2 מ"מ. כמה זה אמור לעלות ואיפה אני קונה את זה? דרך אגב, יש מתכת אחרת שאפשרי לקנות ושהיא קלה יותר לחתיכה אבל שלא תתפרק לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by orhai,

אני לא מצאתי אותו בשום חנות... אם משהו יודע על חנות בצפון שיש לה את זה אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SEFi,

הבנתי שניתן להפריד את הדבק בהקפאה יש למישהוא עוד רעיון? ועם לא אז פשוט למקפי :-\

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ברשותי מארז של טרמלטק עם מערכת קירור מים ( טאי צ'י) הוספתי גם בלוק קירור מים לכרטיס מסך ומיכל מים יותר גדול המערכת שמותקנת כרגע במארז היא: לוח אם: אסוס P4S800 מעבד: אינטל 2.8 HT זיכרון: 1ג'יגה בשני סלוטים של 512 400 MHZ כרטיס מסך ATI9550 כרגע נתוני הטמפרטורה הם כאלו: אסוס פרוב מראה מעבד בעבודה רגילה עומד על 11 מעלות צלסיוס ובמאמץ אחרי 12 שעות של פריים 95 המעבד מגיע ל19 מעלות הלוח עומד על 14 מעלות בעבודה רגילה ו21 מעלות במאמץ אותם נתונים פלוס מינוס שתיים שלוש מעלות נקראו בסנדרה באוורסט ובביוס עצמו אני מניח שהטמפרטורות האלו שגויות כי הטמפרטורה בחדר היא יותר גבוהה אבל עדיין בבדיקות שעשיתי בלי הקירור מים עם קירור אויר רגיל המעבד עבד על 35 מעלות בעבודה רגילה ועב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שעבר אובר קלוק ב20% ל 3.6 הוא עבד ככה במשך כחודשיים ולא היו לי איתו כל כך הרבה בעיות לאחר כחודשיים הורדתי אותו ל 10% 3.3 כיום המחשב לאחר כחצי שעה +- קופא ועושה צליל מוזר כזה שבוקע מהרמקולים או שהוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש יש סיכוי שהלך המעבד? או שיכול להיות שאלו המאווררים שהוספתי..(יש לי כרגע 5 מאווררים 80mmרגילים) יש לי ספק 550 ג'נרליק לא של חברה מסויימת יש עליו מדבקה של midi com יבואן חלקים בישראל ככה שהספק נראה רגיל לעומת הספקים הנמכרים בשוק למרות שיש לו 2 מאווררים.. איך אני יכול לדעת אם זה המעבד או הספק? והאם יש סיכוי שהלך המעבד באמת? (למרות שאני עכשיו כותב מהמחשב שלי) שחכתי לציין שהמאוורר שעל המעבד הוא זה שקיבלתי איתו המקורי..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nivster,

נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך: AXD2100DUT3C AIUHB0302MPMW האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחשב חדש , כל הטמפרטורות תקינות , מעבד , הליבות , הכל בגדר הנורמה ,ואפילו נמוך, רק לוח האם קצת חם. האם זה תקין? האם הקריאה נכונה? האם אני צריך להתחיל לדאוג? המחשב חדש. המחשב עובד ללא דופי ולוח האם לא עולה על 51 מעלות. בנוסף power aux נמצא על 124 c שני ה core על 35 מעלות. והמעבד על 17 מעלות. המדידה נעשתה ב pc wizard . מארז comucase 6a19 מעבד E-5200 ספק hec 450 . לוח אם אינטל DG31PR חג שמח ותודה מראש לכל המשיבים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by navk2,

מפרט : E5200 @ 3.33 (טבעי : 2.5) Gigabyte Ep31 ds3L זיכרונות 800 עם צלעות קירור (לא זוכר חברה) מארז ANTEC 300 עם סירקולציה בינונית - שניים בפרונט מכניסים, אחד למעלה (14) שמוציא עוד אחד מאחורה מוציא, בדלת יש הכנה למאוורר (חור) שמכוסה במסנן אבק. באס (ככה קוראים לזה נכון?) : 266 כרגע אני על מכפלה טבעית (12.5) זיכרונות בתדר רגיל (800) מה שאומר מחלק 3. אני עם תוספת מתח דיי רצינית אבל רק למעבד, הוא על 1.31. המערכת נמצאת במצב הזה איזה שנתיים ודיי שכחתי איך להתעסק עם זה, אם נאמר אני מציב לי מטרה להגיע ל3.6 כתדר קבוע לעבודה רציפה, מה שאני יודע שאפשרי כי המעבד הזה הגיע כבר כמעט ל4 יציב, פשוט להעלות באס ? אני אצטרך להוסיף מתח לזיכרונות אם הם יהיה על 864 ? או שעדיף לי לעבור למחלק …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MiOB,

שלום טוב, לאחר שכיביתי את כול המאווררים במחשב, הגעתי להבנה שהרעש בלילה כלל לא נובע מהם, אלא משני הכוננים הקשיחים. (Samsung SpinPoint F1 1TB) כלומר, כיבוי המאווררים כלל לא השפיע על הרעש הקבוע והמסוים שאני שומע בלילה. האם ישנה דרך זולה ויעילה למיסוך הרעש שלהם? אני משער שהרעש הוא תוצאה של מהירות הסיבוב שלהם, ולא עקב טמפרטורות גבוהות. האם שטיחון כזה יעזור במקרה הזה? Nexus DampTek | Noise Absorption Mats או כזה: Thermaltake Noise Dampening Kit המארז הוא Antec Three Hundred, אז חשבתי לשים את השטיחון הזה בצד הקדמי שלו, היכן שניתן למקם שני מאווררים. מה דעתכם / עצתכם? אגב, לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון, אז תודה מראש על העברה לפורום אחר במקרה שלא.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Danix60,

יש לי כמה שאלות חברה =] לגבי שיוף הקירור שיש בכותרת 1. איך אני משייף אותו ? 2. מה אני צריך בשביל להביא אותו לרמה שרואים כמו במראה (אחרי LAPP) 3. ומה המצרכים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אתם יודעים, ציפיתי לפחות לירידה של 5C. עוד בהתחשב בזה שהמשחה הישנה (המקורית) היתה קשה לחלוטין ונאלצתי לגרד אותה. האיוורור על אוטומטת ועד כה, הנתונים הם בדיוק אותו דבר כמו לפני המשחה: מנוחה - 80C מאוורר - 23% מאמץ - 85C מאוורר - 27% זה לא שזה מפריע לי שזה ב-80 כל הזמן, כי ככה הוא רץ מאז שהוא יצא מהקופסא, ואין לי סיבה להעלות את המאוורר כי אני נהנה מהשקט. רק רציתי לדעת אם זה ייתכן שאחרי מריחה של AS5 המצב יישאר בדיוק אותו דבר או שמשהו פה לא בסדר, קיוויתי למשהו אחרי כל העבודה שזה דרש... חדשות יותר משמחות, הטמפ' של המעבד ירדה ב-20C במנוחה וב-40C במאמץ! OMG! אני די בטוח שזה גם תודות לזה שהסרתי מרבד של אבק שהיה בין המאוורר לצלעות קירור ;D ועוד בעיה קטנה שיש לי: אחד השכנים שלי התח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצב מבצעים אוברקלוק עם כל השלבים בלי להרוס את רכיב החומרה [במקרה זה מעבד E6750] ? תמונות ייתקבלו בברכה! פשוט בכמה אחוזים צריך להעלות כל תכונה כל פעם , כל כמה זמן לבצע בדיקה, באילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש וכו' =] :iamstupid: :lamer:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avive2004,

אני חדש בעניין ריבוי הליבות עד עכשיו כל המחשבים שלי היו בעלי ליבה אחת לפני כמה חודשים קניתי מעבד 4 ליבות (Q6600) עם V1 (שניהם משומשים דרך אגב) אני שם לב למשהו שנראה לי מוזר, הטמפרטורות בליבות לא אחידת (חשבתי שאולי זה בגלל שהמעבד משתמש בד"כ בליבות לפי הסדר או משהו כזה אבל ב"קרבה" במנהל המשימות לכל המשימות יש גישה לכל הליבות..) וגם יש "טמפרטורת מעבד", שגם במאמץ בקושי עוברת את ה50 (וזה דיי מפליא אותי) ויש טמפרטורות של ליבות ספציפיות, לאיזה טמפרטורה אני אמור להתיחס ? פשוט המאוורר שלי מוגדר על עוצמת סיבובים נמוכה כדי למנוע רעש מיותר (למרות שזה עדיין לא נראה לי הגיוני שהמעבד מגיע ל50 מעלות במאמץ במיוחד בקיץ ובמיוחד ב1400 סיבובים לדקה) שאלה נוספת היא בנוגע למתחים, שמתי לב שיש…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RazorJunior,

;D http://asaf.dr-host.info/dekel/untitled.WMV נו, אז מי הולך להגיד לי מה זה...? (תודות לאסף על האחסון)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפי חישן חיצוני הסינק של הציפ סט ב41 מעלות עם הקירור המקורי (פאסיבי מאלומיניום) כדאי לקנות משהו יותר טוב? (לאוברקלווק) אם כן מה כדאי? Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler 68 nis Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler 79 nis Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 74 nis לפי pch...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DimRah,

הם בסדר? כי זה נראה מאוד גבוה באחד מהכרטיסי מסך... כרגע מחוברים שני מסכים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The_overclocker,

במסגרת שיפור המחשב שלי (סוף סוף!) אני רוצה להחליף את ההיטסינק הג'נרי במשהו נורמאלי.. מצאתי את זה http://www.xpcgear.com/cnps6000cu.html של זלמן, הוא אמור לתת קירור שקט ואפקטיבי אך האם הדבר נכון ?, ןאיך הוא בנוגע לOC ? ושאלה ממש חשובה:היטסינק סוקט 370 של פנטיום 3 מתאים לסוקט של מעבד AMD ולהיפך ??? תודה על התגובות !! סוף סוף אני הולך להוכיח את הניק שלי ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ToR,

ההרד דיסק שלי שאני מעביד אותו קשה מגיע לטמפרטורות שכמעט קשה לגעת בו הוא נמצא בתוך BAY של 3 עם עוד הרד דיסק ו FLOPPY מה לעשות???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל, בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ? האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר? מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.