אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בלוח אם p55-gd65 של msi יש כפתור oc genie וכן כפתורי פלוס ומינוס חיפשתי מידע ועדיין לא מצאתי תשובה מה בדיוק עושה הכפתור למעבד בחוברת ההסבר של הלוח כל מה שהם כותבים שזה אוברקלוקינג בלחיצת כפתור ואם משתמשים בזה צריך להחליף את הקירור המקורי של המעבד והם לא אחראיים לתוצאות, לא הבנתי אם הוא משנה בשבילי את ההגדרות בביוס או לא, ואיך אפשר לדעת אם לא לחצו לפני על הפלוס והמינוס?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
טוב לאחר שעשיתי קצת Lapping לליבה ולהיטסינק להלן כמה תוצאות של אוברקלוק וזו רק ההתחלה. להלן פירוט הקונפיגורציה: FSB: 400 X 8 DRAM Timing: 5-5-5-18(כרגע) DRAM Frequency: DDR2-1003MHZ(501.5MHZ) DRAM Static Read Control: Disabled Transaction Booster - Disabled Relax level [3] Cpu Spread Spectrum- Diabled PCIE Spread Spectrum - Diabled Cpu Voltage: 1.375v Loadline Calibration - Diabled Fsb Termination Voltage - 1.4v NB Voltage: 1.59v Dram Voltage: 2.2v PLL Voltage: 1.6v רק Excecutr Disable Bit ו PECI - Enable [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה. ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת. אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי I5 4690K ולוח אם Z97 D3H של GygaByte. העלאתי את המכפלה ל40, כרגע המעבד יציב על 4 GHZ, והטמפרטורות בסדר גמור. רציתי לדעת האם יש טעם לגעת במתח אם אני מתכנן לעשות OC עד 4.2 . האם יש סכנה בלהשאיר את המתח על אוטומט?
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד הP3 1000GHZ עם לוח אם של ASUS ואם כן עד כמה אני יכול להגיע? וכמה זה ישפיע על הביצועים? תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. בא לי לעשות איזה אוברקלוקינג לפנטיום 4 - 1400 שלי. אבל יש לי את הלוח של INTEL- GRIBALDI D850GB. ואין לי שם אפשרויות אוברקלוקינג בביוס. מישהו יודע על איזה דרך לעשות אובר? דרך איזה תוכנה חיצונית כמו שיש בכרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה..... התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות. מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200W על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....) אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 800. לוח אם אינטל . האם כדאי לעשות אובר למעבד? האם אני ירגיש הבדל? או שלא כדאי לקחת סיכון? יש לי קירור טוב מאוד!!!! מאוד! (לכל החלקים במחשב) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, יש לי BF2 ועשיתי אוברקלוקינג למעבד שלי: Pentium D 930, עשיתי אוברקלוקינג ואז נכנסתי לבאטלפילד שיחקתי בו שכל פעם זה עשה לי לגים וכאשר החזרתי את המעבד לברירת מחדל הלגים הפסיקו, שאלה: למה אוברקלוקינג גורם ללגים??
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4s533-vm והמעבד שלי זה intel pentium 4 2.40 ghz ובגלל שה הגמפרים שלי לא במקום זה או עכשוו רק 1.8ghz ואני רוצה לדעת את המקום של הגמפרים בלוח שלי ועם אני יכול לשנות משהו שיאפשר לי אוברקלוקינג דרך הביוס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי שנרכש לאחר שילוב הצעותיהם של Integral ו-dr. Snob: Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA בנוסף קיימים במערכת הרכיבים הבאים שכבר היו ברשותי: Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 כל זה ארוז בCoolermaster CAC-T05 Centurion 5 קניתי את הביג טייפון אבל עוד לא התקנתי אותו כי אני חושש להסתבך. בלעדיו, המעבד נמצא על בערך 50 מעלות בזמן "מנוחה" (עבודה באינטרנט והורדות אבל לא משחקים או רינדור גרפי אחר) והלוח אם על 37 מעלות לפי הPC PROBE (תוכנה שבאה עם הלוח) ולפי \SpeedFan אחד הרכיבים, כנראה כרטיס…
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתעניין במארזי SFF, וחושב לקנות Antec Aria ורציתי לשמוע מבעלי ניסיון במארז SFF כזה או אחר. יש לי מחשב יחסית חזק (מעבד 2600+, 9500פרו מומהר) איך מתפקדים המארזים מבחינת טמפרטורות ורעש כשמותקנת בהם מערכת חזקה? האם אפשרי להשתמש בVGA Silencer3 במארז כזה? ועוד שאלה, למארז שאינו מקורר היטב עדיף גוף קירור מנחושת ולא אלומיניום, אני צודק?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מצורפות תמונות מCPU-Z הבנתי שאני יכול להגיע ליותר מה1.80 שהוא בא איתו, ואני רוצה להגיע לשם. פה יש 2 שאלות 1. איפה אפשר למצוא מדריכים טובים? (אני מניח שפה, אבל לא הצלחתי למצוא) 2. הבנתי שכדאי לעלות בקפיצות מסויימות, וברגע שמפסיק לעבוד לרדת בקפיצות קטנות יותר, ולאט לאט לצמצם (או לפחות, לצמצם עד כמה שאפשר..) בכמה להעלות, ואיפה אפשר להתחיל? (כי אני לא חושב שיש סיבה להתחיל בקפיצות קטנות מ1.80, נכון?) בכל מקרה, המטרה היא לעשות את זה לאט וזהיר, כדי להגיע לתוצאות טובות יותר, אבל לא משהו טוב מידי (עוד פעם, שיהיה בטוח יחסית). קירור למעבד (כתוב במפרט) TT V1 שאר המפרט בפרופיל. גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 47 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים ניסיתי לבצע OC למעבד לE2140, בעזרתו של המשתמש (Yossi_S1) העלתי את התדר ב5, סגרתי את הביוס, והפעלתי מחדש, המחשב לא עלה והמחשב התחיל לצפצף הרבה בלי עצירה, הוא אמר שכנראה הלוח מגביל אותי, עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הלוח מגביל אותי או שזה משהו אחר שלא עשיתי, כמובן שאני לא מפקפק בדברים שלו אלא רק שואל כדאי לדעת אם ביצעתי את כל התהליך נכון.. זה הלוח שלי : http://img205.imageshack.us/img205/4679/mombp2.png
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו , אני מעדיף לקנות XP 1700+ T-BRED ולעשות לו אוברקלוקינג מאשר לקנות מעבד יותר יקר כמו 2100+ או 2200 + .. אבל עד כמה בטוח ומוכח שאפשר לעשות לו כזה אוברקלוקינג ? אני מדבר על משהו כמו 2GHZ או 2.2GHZ לא יותר מזה .. אני פשוט לא רוצה לשרוף את המעבד אחרי שקניתי אותו ישר . הצעות או הערות (או אפילו הארות) בבקשה
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , המערכת היא amd 64 3000+ 939 venice msi k8n neo2 platinum nforce3 1g memory 2.5cl ati readon 9800pro 128m עם אוורור רגיל ... יש בתוכנה של msi תוכנה לאוברקלוקינג , core cell ... התקנתי אותה ויש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי שמעלה כל שנייה את המהירות של fbs מ 200 ועולה.. ורואים את המהירות של המעבד 1.8 עולה בהדרגה . כשזה הגיע ל 1.9 המחשב ביצע ריסט לבד וכשעלה מיד הסרתי את התוכנה וכרגע המצב רגיל . למה הוא כבה רק ב 1.9 ? , האם יש אפשרות לבצע זאת עם תוכנה אחרת שלא תסכן את המחשב ? אשמח לתשובה או המלצה אם זה בכלל כדאי .. תודה שלומי.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-