עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהוא מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. לפני מספר חודשים, קניתי חלקים והרכבתי מחשב. עקב מחסור ברכיבים קניתי ממספר מקורות בארץ וגם מחו"ל המארז של קורסאייר- הלוח של אסוס וכרטיס המסך- אנוידיה. לא היה קירור מתאים ל1700 מלבד של גיגבייט, ולכן קניתי את ה WATERFORCE X 380. בסוף, יש לי מחשב שעובד מצויין, אבל הקירור מים של המעבד - לא מזוהה ע"י התוכנה שלו עצמו ולא ניתן לשליטה. (ICUE וARMOURY CRATE עובדים כמו שצריך). פניתי לגיגבייט וחיפשתי גם פתרונות ברשת: שידרגתי את החומרה במשאבה עצמה כמו שהתבקשתי הסרתי את הדריבר של כרטיס המסך וניתקתי מהרשת. ואז העלתי את הAOURUS ENGINE . עדיין הקירור מזהה את עצמו כVGA ואין שום שליטה על המסך במשאבה. בינתיים גיגבייט העלת…

3. שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by igor5,

אני משתמש בקיט של THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 יש לי שני מאווררי גנרי מלפנים שני מאווררים בצד המארז אחד 120 מ"מ והשני 80 מ"מ ה120 מוציא אויר וה80 מכניס אויר מאחורה יש לי מאוור שמוציא אויר 80 מ"מ ןהטמפרטורה לא משתנה מה כדי לי לעשות? תביא לי רעיון טיך לאוורר את המארז שלי ומה כדי להוסיף

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  5. Started by akalithium,

שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?

• 6 תגובות
    • 481 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מקווה שכאן זה הפורום המתאים לשאלה הזאת: רציתי לדעת למה עדיף לחבר מאוור למארז, ללוח ב- 3 פינים, או ישירות לספק עם חיבור 4 פינים מולקס. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shibby15,

איך הזכרונות?? הם שווים משהו?? ואיך הOC?? וכל זה אחרי ששרפתי את הקורסייר.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by gggilad13,

יש לי GFORCE 2 MX. אני בדקתי בRIVATUNER בCORE CLOCK זה עומד על 200 ובMEMORY זה עומד על 334 (בשניהם בלי אפשרות להזיז את החץ, לא מוגדר אוברקלוקינג) השאלה שלי זה האם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים מהכרטיס בעזרת OC ואם כן אז לכמה להעלות בלי שהכרטיס ישרף לגמרי?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  9. אני רכשתי את המסך ואני ממש לא יודע איך מחברים אותו. החיבורים שונים מאשר במסכים היותר קטנים. מישהו עשה את זה פעם או יכול לעזור לי?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך 7900GT, והסטוק שלו זה 450/660 התחלתי להעלות והגעתי ל 480/680 ובדקתי את הטמפרטורה ובעומס הוא מגיע מ51 עד ל72! זה לא נורמלי!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  12. איפה ניתן להשיג חיבורי מולקס?(לא כאילה שעולים 25 שח).. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by ozba77,

שלום יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס Asus EN6200 הפעלתי עליו כמה משחקים ומה שקורה זה שאחרי 5 דקות המחשב מבצע restart (זה קורה בכמה משחקים שונים) ניסיתי להתקין את התוכנה למעקב על הטמפ' של הכרטיס rivatuner ומדי פעם במהלך המשחק עברתי להסתכל על הטמפ', התוכנה הראתה במאמץ מקסימלי טמפ' של 75 מעלות. יש לציין שהכרטיסים מדגם EN של asus מגיעים ללא מאוורר אלא עם גוף קירור מתכתי בלבד. מה עושים במצב כזה? האם צריך להוסיף מאורר על הכרטיס? או שאני אלך לחנות שממנה קניתי את הכרטיס ואקח כרטיס אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by shloosh,

בדקתי ב- sisoft sandra וזה אומר לי שהטמפ' היא 52 מעלות, זה בסדר???? מה שהיא רושמת זה זה: HD/Aux temperature 52.0 C מה זה בכלל אומר????? נראה לי שזה ההארד דיסק,יש לי maxtor 40 gb 7200rpm !!! נ.ב זה גם אתמול היה ככה,זה לא עבר את ה-52! אבל אולי זה מסוכן??? טמפ' המעבד-43 מעלות! board- 39 מעלות

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by overload,

אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  17. מצטער על האיכות הלא כל כך גבוהה , הנוקיה שלי היא יותר סלולרי מאשר מצלמה . אז ככה . יש את זה : הוא מגיע בלי קירור למייצבי המתח שלו . וזה רע . הדברים האלה מתחממים בטירוף . לא מתאים לי . אז ... ו .... השאלה היא מה קורה כשאני מחבר את הדבר הזה לחשמל ? הסינקים חוברו עם דבק של silver . מוליכים ... אלומיניום ... קיצרתי את כולם ואני פוחד , כי אני לא זוכר מה החיבור האחורי של מוספט עושה ולאן הוא מוביל בכלל .

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by ^oz,

שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by moskitos,

שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by oren13,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=1188 הוא טוב ושווה את המחיר שלו

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

המשחה הנ"ל מציגה תוצעות טובות ביותר לא מוליכה חשמל - אבל קשה לניקוי : האם יש בארץ ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. אני רוצה לבנות(דגש על "רוצה") בלוק מים לכן אני צריך לדעת,איזה מתכת מוליכה חום הכי טוב(אלומיניום/נחושת/???) ועוד שאלה,נגיד שהמים במערכת קירור מים מתחת לטמפרטורת החדר,איך אוטמים את הבלוק ככה שלא תהיה התעבות מים מסביב לבלוק?

• 20 תגובות
    • 12k צפיות
  24. Started by amisha,

יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :

• 10 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.