עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RT-PRO,

כבר ניסיתי לעשות OC על המחשב שלי (מפרט של המחשב בפרטים שלי) אבל לא ממש הצלחתי לעלות יותר מ 105 (המכפלה נעולה כמובן) אני לא ממש מבין בזה אבל כל פעם שהעלתי יותר הWIN XP לא עלה עד שהמערכת נדפקה לחלוטין והיתי צריך לעשות פורמט כי ה WIN XP לא עלה ....(גם כשהחזרתי את את המחשב למצבו הקודם) נראה לי הבעיה בזיכרון.... (אפרופו קראתי את המדריך של ה OC והוא לא עזר לי יותר מדי)

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן. המפרט: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme4 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W קירור מים: קרוסיאר H100 הגעתי ל 4.6 , המעלות במנוחה 29-32 במאמץ מגיעות ל 65-77 מעלות לאחר בדיקת מאמץ האם הטמפרטורה תקינה?המחשב יציב עובד מעולה בדיקת מאמץ תקינה, איך המעלות? ורציתי לדעת אם אני יכול להגיע עוד עם המערכת הנ"ל? תודה וסופ"ש מעולה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Nirkaw,

שלום רב, יש לי GT 240 GDDR5 עם מאורר ואין לי אפשרות להחליף לו את המהירות... ניסיתי גם בתוכנה של NVIDIA לOC וגם בMSI AFTERBURNING הזה וזה פשוט לא נותן לי. אולי כי הוא לא מחובר ללוח אם? מה עשוים מצב כזה? אה, ועל איזו תוכנה אתם ממליצים לעשות OC לכרטיסים של NVIDIA? אולי אני יכול להשתמש בmsi afterburning הזה אבל פשוט להשאיר את המאורר על auto? ובאיזו תוכנה אני בודק יציבות וכמה דקות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by toretto,

יש לי BFG 9600oc ובזמן האחרון שמתי לב שהמחשב מרעיש אחרי בדיקה מעמיקה של עצירת מאווררים במחשב גיליתי שהמאוורר הקטן והמסכן על הכרטיס עושה אחלה >רעש!< מה אני יכול לעשות מישהו מכיר תכרטיס גם אצלו זה מרעיש ככה? אשמח לכל תגובה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה .. העלתי את הבאס מ- 133 ל 150 שזה 2.7 עכשיו ממה שהבנתי הזכרונות עלו ל 434 נכון ? כי 17 באס שהעלתי כפול 2 = 434 .... עכשיו לשאלות .. למה המחשב לא עולה ב- 155 ? יש לי קירור רגיל ..+ מאורר על המארז הטמפ' במאמץ על 50 מעלות בסדר נכון ? אפילו שהורדתי את מהירות הזכרון ל- 266=133 באס ...שעובד 1:1 עם המעבד ...זה לא עלה ... גם הוספתי מתח ל- 1.6 לא עלה ... מה לעשות ? יכול להיות הלוח אם שלי דפוק ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Jook,

עם איזה חומר להדביק את הצלעות קירור? והאם אם אני אעשה אוברקלוק על GEFORCE 2 MX400 שך NVISION יעזור בהרבה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by darkman,

אחרי השרב של היום בדקתי תמעלות ונדהמתי במאמץ CPU 54 Board 35 יש לי מארז simbadda c650 תמליצו לי על מאוורר אחד של 80 ואחד של 120 וגם משהו למעבד אבל בגלל שבחדר שלי מאוד חם אני רוצה משהו שיהיה מעולה ושקט מאוד למה אני לא סובל רעש ולבסוף משהו בשבילי

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מעבד E5200 ולעשות לו OC ל3500-3700MHZ.. איזה קירור הכי זול וטוב יספיק למטרה הזאת? אם אני קונה את הקירור ביחד עם המחשב, החנות יכולה להרכיב לי אותו על המעבד בעצמה? בלי שאני יסתבך ויעשה זאת?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ynets14,

לפני הכל תודה על העזרה לאחר חוסר רצון מהמעבד החלטתי לבצע OC נכנסתי לביוס וביטלתי C1E,EIST,CPU THERMAL MONITOR העלתי את FSB ל390 במכפלה של 9 מדבור במעבד E8400 אבל אני לא מצליח לעלות את המתח פרטי המערכת נמצאים בתמונה+בדיקת מאמץ בעזרת OCCT קירור arctic cooling freezer pro rev 1 משחה טרמית MX4 נמרחה לפני 4 חודשים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום ... זה המארז שקניתי.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/COMP_lx-6a19.jpg והיום הוא נראה ככה.... אני ישים עוד לד איפה שהלד ההוא נמצא אבל בצד שני.. עריכה: צביעה אני עשיתי... והמתג הזה שאתם רואים עם הגלגל חלק בטח יודעים מה זה ... זה של הקטודה שבתוך המארז... לפני כמה דקות עשיתי מודינג קטן ושמתי לד... ויצא ככה.....

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by taltsahi,

יש לי לוח אם MSI PLATINOM K8N NEO2 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק (שעובדת במלואה) האוברקלוקינג לא פועל והמעבד עדיין מגיע לי ל 88+ מעלות בלי שום תוכנה מיוחדת שפועלת. מה יכולה להיות הבעיה??? אין לי אבק במאוורר של המערכת והמים במשאבה מלאים. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bauer,

היי, מישהו יודע איזה ערכות מוכנות יש שמאימות אליו? ושיולו באותה הזדמנות גם לקרר 7600GT? מה עם זה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1504109&CatId=1057 תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך מאוורר מסכן מקרר את החלקיחם במחשב שמגיעים ל60 מעלות ויותר??לא ברור לי הענין

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי. אני יודע שהשאלות הללו מאוסות כבר והאוברקלוק תלוי בי, אבל הלוח שיש ברשותי גרם לי לשלוח שאלה לג'יגה-בייט ולתהות האם מתשלם לי בכלל לקנות חלקים למען התהליך. שאלה: Is there a way to change the core's voltage on this board model? I couldn't find the option in the BIOS(pressed Ctrl+F1). There was a possibility to change it via Easy Tune 5 at BIOS ver. F5, but now it's gone - the voltage control button simply doesn't display anything. תשובה: Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. First of all, we would like to apologize for our late response. As to the problem you mentioned, as because newer CPU has been released therefore BIOS have …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shaks,

קיבלתי תמחשב שלי ביום שישי לוח DFI LANPARTY UT NF 4 זיכרוןTWINMOS PREMIUM SPEED BH5 מעבד AMD ATHLON 3500+ VENICE האם זה משנה אם אני יתחיל את הOC השבוע נגיד או בעוד חודש? ואם למישהו יש איזה מדריך לOC עם הלוח הספציפי הזה? ועוד משהו מישהו יודע מה זה החיבור מולקס שעל הלוח? אני מצרף תמונה שזה מוקף בה באדום...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by syp34892,

אז דבר ראשון היי!, קוראים לי יובל ונראה לי שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte P35 S755 מעבד: Q6600 קירור למעבד: Zalman 9700 Led כ. מסך: nVidia geForce 9800 GT זכרון פנימי: 1GB x 4 DDR II 677hz קירור נוסף: 12ממ בגב המארז, שואב אוויר. אז זה הולך ככה: כבר עשיתי קלוק למעבד מ 2.6 ל 3.0 ... כרגע עובד חלק... אני רוצה למשוך יותר מהמעבד (אני עובד בתלת מימד, אי לכך כל כח רינדור שאני מרוויח מאוד חשוב לי). אני מודד טמפרטורות עם EVEREST (כדאי למדוד עם משהו אחר?) כרגע במאמץ הוא לא עובד לי את ה 52C... (עוד לא ניסיתי להעלות אותו יותר > אבל) ממה שהבנתי מאנשים, שכרגע מה שמגביל אותי זה זה הזכרון הפנימי ... אם אני אקנה זכרון של 1066HZ אני אוכל למשוך יותר?. עוד שאל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by silverlight,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקרוב אבל יש לי בעיה אחת, אני לא יודע אם המארז הנוכחי שלי יהיה קריר מספיק. אלו הטמפ' שלי במנוחה: המעבד משתנה מ-35C ל47C, כנ"ל הלוח אם. הHDD קבוע על 48-51C. החלקים שיש לי עכשיו: Intel Pentium Dual Core E2200 קירור סטוק, לא בוצע OC Radeon X1800XT 512MB קירור רפרנס. הכרטיס הזה בכיף על 65C במנוחה ואם לא משנים ת'מהירות מגיע ל90C תוך חמש דק' במאמץ ויוצר ארטיפקטים. ASRock nForce 630i כלשהו. Creative Sound Blaster Audigy 2 שנראה לי שגם מייצר לא מעט חום מתחת לכרטיס מסך. החלקים שאני הולך לשים: AMD Phenom II X2 550 BE Gainward HD4850 GS GLH 512MB GDDR5 Gigabyte GA-MA770-UD3 את הSB אני הולך להעיף לטובת הALC888. המארז שלי הוא Lian Li PC-6070B…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by topcat115,

איזה משחה נחשבת לאיכותית? של איזה חברות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LORIANTA,

קניתי מערכת חדשה מTMS ובבדיקת עומס בS&M CORE TEMP מראה 64 מעלות זה תקין או שיש בעיה כי אני עוד רוצה לעשות אובר קלוק?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Spidey,

היי אני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9 שקט די חשוב אבל אני רוצה גם ביצועים ... ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט... השקט חשוב בעיקר בלילה אז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלות אז זה סבבה ואני קונה אותו כי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!! לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוך אז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ? תודה ;D

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התעוררתי לי הבוקר, חזרתי לישון.. התעוררתי לי שוב בצהרים ושמעתי את הטלפון מצלצל, הרמתי את השפורפרת ולשמחתי זה היה השליח של הסינק (שהזמנתי לפני 24 שעות) אוקי הגיע לי עם הסינק כמה אפשרויות לבחירה AMD\INTEL 92\80\70מ"מ הרכבה מהירה\הרכבה איטית בחרתי לי INTEL\80\מהירה המהירה כדרך אגב זה חיבור ישירות על התושבת פלסטיק הקיימת אוקי, הרכבתי את הסינק שמתי את התופסנים, נכנסו דיי בקלות אין מה להגיד אבל משהו פה לא נראה לי, היה לי חשד לא נורא אמרתי זה יעבור.. פירקתי את ההרדיסק בשביל לקחת מאחוריו את המאורר, בווווםםםםם משהו עף לכיווני ממש בתנוחת THE MATRIX התקופפתי בשניה האחרונה, ממש מילימטר ממני התופסן התעופף לו אל תוך חלל החדר טוב האמת הוא פשוט עף לידי ולא ממש שמתי לב.. בכל מק…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by CaRTeR,

שלום לכם ברצוני לשים לציפ הצפוני שלי קירור חזק יותר מהפאסיבי שיש לי היום. בדקתי כמה אפשרויות והכי נראית לי סבירה היא הקירור של טיטאן, כאשר הוא כולל : מזרק עם משחה טרמית, ארבעה קליפסים ממתכת, ארבעה קליפסים מפלסטיק, מתאם 4/3 פינים, ארבעה ברגים. הנה תמונה שלו. http://www.pc-look.com/boutik/images/Plus/110020-002_p001.jpg המטרה לביינתים היא לקירור של המחשב שבהמשך יגיע לאוברקלוק האם המאוור יספק אותי, האם הוא רועש, ובכלל ביקורות ותגובות יתקבלו בברכה . נ.ב אם מישהו יכול להביא לי תמונה שהמאוור בתוך המחשב זה יהיה נחמד מאד.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nightbeat,

האם כדאי לקנות אותה? לפי מה שהבנתי היא המשחה הכי טובה בעולם . http://www.coollaboratory.com/en/products/liquid-pro/ ו- האם יהיה קשה לנקות אותה מהמעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.