עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the king2006,

היום הגיע ה 9800GT XXT החדש שלי המערכת שלי : PD 930 3.0 MSI 945P NEO 2G DDR התוצאה ב 3DMARK06 היא 6831 מה דעתכם?? הבדיקה ברזולציה של 1680X1050 תודהה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yakir4u,

יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה) אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gameon,

זה אותו מעבד לא ? אם ממהירים את התדר של Q6600 ל 2.66 אז הוא בעצם משתווה ל Q6700 לא ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני פשוט רואה הרבה אנשים שחושבים לקנות קירור TEC בהספק נמוך ולשים אותו עם קירור אוויר, הנה כאן יש הדגמה למה לא כדאי: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1895934,00.asp

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shai7654,

המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ido-nava,

עשיתי אוברקלוק קטן של 200MHZ AMD 3500+ ל 2400MHZ בקיצור לאחר שהחזרתי הכל הוא נשאר לי על 2226MHZ .. עכשיו במקרה של נזק אז האחריות תוסר נכון ? בביוס ה FSP על 200 באברסט רשום 11 * 206 ככה זה צריך להיות ? תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הצלחתי לייצב את ה2500K על 4.4GHZ. בינתיים אני עם vcore של 1.275V ואני עדיין בתהליך של ירידה במתח הבעיה היא שבמתח 1.27V מתי שאני רואה סרטון ביוטיוב יש מסך כחול (לפעמים זה קורה אחרי כמה שניות, לפעמים גם אחרי חצי שעה ביוטיוב) איך זה יכול להיות שהמחשב יהיה יציב בPRIME 95 וOCCT אבל יקרוס דווקא ביוטיוב? יש אולי הגדרה שצריך לשנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם רוכש מחר מערכת htpc עם מעבד a6 3500 המעבד מגיע עם מאוורר ה-box של amd. לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית ברשת עד כמה המאוורר הזה מרעיש. אני הולך על מערכת שקטה ככל שניתן במסגרת היכולות ללא קירור מים או משהו כזה. המארז הוא fractal design r3, כך שאני מניח שהוא יעשה חלק מהעבודה ויפצה. (לא מעוניין במארז שוכב) השאלה שלי היא האם יש צורך להחליף את המאוורר למאוורר אחר, טוב יותר, שקט יותר? במידה וכן, האם יש המלצות? (ה-a6 3500 הוא בעל תושבת fm1) תקציב- סביב ה150. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by guy1235,

שלום לכולם זה המפרט שלי: DualCore Intel Pentium D 805, 3800 MHz בסטוק אני כמובן על 2666 MHZ. P5LD2-VM ASUS 945G AEneon DDR2 533 MHZ אז ככה חשוב לי להגיד שאני עובד זמנית עם כרטיס מסך שמובנה על הלוח! א. אני מגיע לFSB 199 ואני לא יכול להמשיך יותר למה זה? (FSB 199 = 3960 MHZ) ב. שאני שם את המחשב על FSB199 אני מתחיל ליראות נקודות לא רצויות קווים ושינוי בצבעים, למה? ג. עד איזה טמפ' אני יכול לסחוב עם המעבד במאמץ מלא? ד. אני עכשיו על FSB191 שזה בעצם 3800 MHZ והכל יציב. אז איך ממשיכים חברה? :s05: תודה מראש לכל העונים! תבינו אני רוצח מעבדים בדם קר!חח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bull,

שלום, בהתחשב במפרט שלי (מופיע למטה) אני חושב שהמעבד הוא צוואר הבקבוק שלי מאחר ואני לא יכול לשנות לו את המכפלה. האם יש לכם המלצות למעבד שיכול להתאים לביצוע אוברקלוק במחיר של עד 500 ש"ח כולל הקירור? כמו כן אני יכול להוריד את סט הזכרונות 2GB במידה והם שונים בהגדרות שלהן מהסט השני. אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם חושבים שאין פה הרבה פוטנציאל למערכת אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה לבצע את האוברקלוק כדי לסחוט את המערכת עד כמה שאפשר מבלי לקנות מערכת חדשה. השימושים הם למשחקים כבדים כמו Call of duty crysis וכו'. תודה רבה לכולם Motherboard : Gigabyte GA-EP35-DS3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#sp CPU : Pentium E6420, 2.13GHz, 1066Mhz, s775, 4MB, DualCore h…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני ינסה, אחרי כל התמונות שראיתי בbit-tech, זה נשמע לי מאד מפתה. אם למישהו יש רעין (אני מאד גרוע ברעיונות) למוד פשוט וקל לטירון, אשמח אם הוא יגיד לי .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי חבר עם מעבד ב 75 מעלות... יש לו פנטיום 3, 1000 מה"צ, על סלוט. ההיטסינק שלו קטן ועלוב, ובקושי מחזיק על המעבד. רציתי לחבר לו את הגרין פאואר שלי, זה אפשרי בכלל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by THE FOX,

אחרי שיטוט ברחבי הפורום והמלצות שונות בניתי את המפרט הבא. מה דעתכם? האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים לעומת ה 3200+ שברשותי כרגע? לוח:?GA-965P-S3? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3589 מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1879 זיכרונות:Adata Vitesta 2X512 DDR2 667 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iakovl,

היום אחרי מסע קצר ונחמד לתל אביב (שיא אישי חדש שעה וחצי נסיעה מטבריה לתל אביב במונית) חזרתי הבייתה עם: TT SonicTower Silencer Nv6 TT 120 smartfan שמצטרפים לקירור NB של זלמן שיש לי בצד אני אתקין הכל במהלך השבוע ואפרסם ביקורת קצרה על כולם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nivster,

נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך: AXD2100DUT3C AIUHB0302MPMW האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ElEmEnt,

אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה אני מתכנן להתחיל מחר את האובר קלוק הראשון שלי למעבד E6300 ואני לא ממש הבנתי הכל במדריך שיש באתר אז מה שאני מבקש בעצם זה שמישו שמבין באוברקלוק ויכול לעזור לי לבצע אותו שיביא לי את האייסי שלו ויתדרך אותו קצת במהלך העבודה אני אדבר איתו דרך המחשב הנייד בבקשה זה ממש חושב לי ואם יש מישו שיכול לעזור לי בזה אני אשמח ויודה לו מאוד .... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מתכנן שדרוג מארז וקרור למעבד למטרות שיפור ביצועי הקרור במקסימום האפשרי בתקציב (500-550ש"ח), וחשבתי על פחות או יותר 2 אפשרויות: רכישה בKSP: (סביר להניח שבמקרה הזה ארכוש מאוורר רפרנס נוסף בשבילו) SCYTHE MUGEN 2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613 CM 590 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6964 או רכישה בIQPC: LANCOOL PC-K60B http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5971 AC FREEZER EXTREME http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4065 (החנות הנוספת הבודדה שאני יכול לרכוש ממנה היא אייבורי) איזו מהקומבינציות עדיפה? האם יש אופציות טובות יותר בתקציב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by JUVE,

יש לי מעבד XP 1700 ולוח אם GIGABYTE GA-VTXH PLUS וחום הCPU 58 בזמן השימוש מארז ATX ,משחה טרמית לא יודע המחשב הוא בן חודש כך שיש אחריות מבקש עצות מה לעשות ומה הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by xtract1,

יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + - רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות? מצורפת תמונה מ-EVEREST [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yoav9,

יש לי מאוורר אנרמקס שוף בצד הדלת, ואני מתכנן לקנות קטודה, עכשיו האם הוא בכלל יושפע ממנה ויציג אור יפה (יש לי חלון) שונה מהאור בשאר החלון או שזה סתם יהיה שם?!?! זה משנה כי אני חושב אם לקנות עוד מאוורר שקוף ליותר למעלה במארז אבל אם זה לא יהיה יפה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. התעוררתי לי הבוקר, חזרתי לישון.. התעוררתי לי שוב בצהרים ושמעתי את הטלפון מצלצל, הרמתי את השפורפרת ולשמחתי זה היה השליח של הסינק (שהזמנתי לפני 24 שעות) אוקי הגיע לי עם הסינק כמה אפשרויות לבחירה AMD\INTEL 92\80\70מ"מ הרכבה מהירה\הרכבה איטית בחרתי לי INTEL\80\מהירה המהירה כדרך אגב זה חיבור ישירות על התושבת פלסטיק הקיימת אוקי, הרכבתי את הסינק שמתי את התופסנים, נכנסו דיי בקלות אין מה להגיד אבל משהו פה לא נראה לי, היה לי חשד לא נורא אמרתי זה יעבור.. פירקתי את ההרדיסק בשביל לקחת מאחוריו את המאורר, בווווםםםםם משהו עף לכיווני ממש בתנוחת THE MATRIX התקופפתי בשניה האחרונה, ממש מילימטר ממני התופסן התעופף לו אל תוך חלל החדר טוב האמת הוא פשוט עף לידי ולא ממש שמתי לב.. בכל מק…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Arik,

ברצוני לפתוח את המכפלה על ה XP1800 שלי (לוח - MSI KT3 ARU).. אני יודע שאני צריך לחבר את הגשרים של הL1 שלי , אך איך? אם מה? ... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים