אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האמריקאים והיפנים, שהשיגו את הקונרו לפנינו, פשוט הורסים את כל הפאנן שאמור להיות אחרי שנקנה את המעבד.... אין טעם לקנות אותו, שברו איתו כבר כל שיא אפשרי....
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה בקשר לקירור למעבד הנ"ל .. AMD ATHLON XP 2500+ תודה !
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור יקרר לי יותר טוב את המעבד מבין הקירורים הבאים: http://ksp.co.il/?select=.1066..39.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18755&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1066..39.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18496&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1066..39.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14222&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקרוב אבל יש לי בעיה אחת, אני לא יודע אם המארז הנוכחי שלי יהיה קריר מספיק. אלו הטמפ' שלי במנוחה: המעבד משתנה מ-35C ל47C, כנ"ל הלוח אם. הHDD קבוע על 48-51C. החלקים שיש לי עכשיו: Intel Pentium Dual Core E2200 קירור סטוק, לא בוצע OC Radeon X1800XT 512MB קירור רפרנס. הכרטיס הזה בכיף על 65C במנוחה ואם לא משנים ת'מהירות מגיע ל90C תוך חמש דק' במאמץ ויוצר ארטיפקטים. ASRock nForce 630i כלשהו. Creative Sound Blaster Audigy 2 שנראה לי שגם מייצר לא מעט חום מתחת לכרטיס מסך. החלקים שאני הולך לשים: AMD Phenom II X2 550 BE Gainward HD4850 GS GLH 512MB GDDR5 Gigabyte GA-MA770-UD3 את הSB אני הולך להעיף לטובת הALC888. המארז שלי הוא Lian Li PC-6070B…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הלוח הזה לאובר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11718
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני לא ניסיתי עדיין אוברקלוק... אני רוצה להתחיל עם תוכנה שתראה לי את הטמפרטורה של המחשב/מעבד/מה שזה לא היה... אם אתם יכולים בבקשה תוסיפו לינק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי איתי, ואני חדש פה. את האמת, ראיתי את האתר הזה בפעם הראשונה רק לפני שבוע, ומאז אני מבקר בו אחת ליום. החלטתי להתחיל פרוייקט קטן, של מנעול אלקטרוני. משהוא דומה למה שיש פה: http://hem.passagen.se/rapideye/codelock.html הרכיב החשוב ביותר במערכת הזאת הוא ה"smart kit" ELECTRONIC LOCK מישהוא במקרה יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בארץ? מישהוא קנה בעבר דבר כזה? תודה מראש, איתי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי את המערכת שלי (מפרט בפורפיל) הגיע הזמן לשחק קצת עם התדרים.. בעזרת בדיקת מאמץ עם everest המעבד קרס אחרי העלת של התדר ל3500. ב3400 הבדיקה הייתה יציבה וללא שינוי דרסטי בטמפרטורות. התקנתי את OCCT ונתתי לבדיקה שלהם לרוץ.. לא עברו 2 דקות וקיבלתי מסך כחול.. כרגע אני עומד על 3300 בכל הליבות אבל עם קריסה בOCCT אחרי מספר דקות.. הזכרונות גם הם כרגע בOC של הCL: 5-5-5-15 במקום 6-6-6-18 הלוח אם מעודכן לגירסא האחרונה של הביוס. בACC עדין לא נגעתי.. אני מציין שוב שלא העלתי מתחים לשום רכיב. האם אני יכול להגיע לOC יציב יותר וגבוה יותר בעזרת שינויים בהגדרות של רכיבים מסויימים? או שחייב להעלות מתחים? מצורפים טמפ' בזמן מנוחה+מתחים (לפי everest) ונתוני מעבד לפי CPU-Z…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבנתיים אני רוצה להתחיל עם oc של 3.2 עכשיו הידע שלי לא כולכך נרחב בזה אתה יכול להנחות אותי בעתיד אני מתכנן לעשות לו ל4.0 אבל זה בחורף =] קיצר לעשות oc ל3.2 מה אני צריך לעשות? לא הבנתי תמדריך כולכך קירור Thermalright 120 extreme לוח אם p5kc
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
cpu:AXP1700JIUHB0308 MOBO:NF7-SL VER 2.0 RAM:CORSAIR XMS3000 256*2 אז ככה היום קיבלתי את הלוח והתחלתי לשחק איתו הלוח פשוט מדהים!!! בנתיים עשיתי 185*12 עם מתח 1.65 ומתח DEAFULT של CHIPSET ו 2.7 עם הזיכרונות והיה יציב 45דק' PRIME ו 4 לופים ו3DMARK2001. עשיתי גם 10.5*200 עם מתח1.65 והיה יציב 45דק' PRIME (לא היה לי כוח יותר) ו 4 לופים ו 3DMARK. המלצות? כרגע אני וולקנו 7+ (עוד מעט יגיעה ה SK7+SF2) וגוף קירור על הציפסט שבא עם הלוח כי אני לא מוצא משהו שיתאים כרגע בגודל. עריכה: משהו מוזר שאני לא מבין זה הטמפ' של הציפסט היא 18 מעלות שזה נראה לי יותר מדי קר מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איזה ערכות מוכנות יש שמאימות אליו? ושיולו באותה הזדמנות גם לקרר 7600GT? מה עם זה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1504109&CatId=1057 תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זמן רב לא הייתי בפורום זאת בגלל שהייתי בחו"ל היה סבבא אם תרצו תקבלו תמונות, אבל שם עלה לי רעיון בזמן קניית נעלי NIKE והחלטתי לשתף אתכם אז כך: כידוע בקופסאות הנעליים יש מן שקיות נייר קטנות עם גרגרים משונים !!! עכשיו בזמן שאני מחליט איזה נעל לקנות אני שואל את המוכר למה משמשות השקיות הללו והוא אומר לי כך: הם משמשות לשמירה על עור הנעליים מפני לחות שהורסת את העור, ואז פתאום קפץ לי רעיון אם זה פותר את בעיית הלחות בנעלים זה יכול לפתור את בעיית הלחות במחשב, לא ??? , אז כן :smoke: פשוט ביקשתי ממנו את כל השקיות של הקופסאות נעליים שנמכרו, חזרתי לארץ עם 570 שקיות כאלו בערך, אחרי שהתארגנתי בניתי קופסא קטנה מקרטות ושם שמתי 100 יחידות של שקיות, והאומנם..... זה באמת ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התעוררתי לי הבוקר, חזרתי לישון.. התעוררתי לי שוב בצהרים ושמעתי את הטלפון מצלצל, הרמתי את השפורפרת ולשמחתי זה היה השליח של הסינק (שהזמנתי לפני 24 שעות) אוקי הגיע לי עם הסינק כמה אפשרויות לבחירה AMD\INTEL 92\80\70מ"מ הרכבה מהירה\הרכבה איטית בחרתי לי INTEL\80\מהירה המהירה כדרך אגב זה חיבור ישירות על התושבת פלסטיק הקיימת אוקי, הרכבתי את הסינק שמתי את התופסנים, נכנסו דיי בקלות אין מה להגיד אבל משהו פה לא נראה לי, היה לי חשד לא נורא אמרתי זה יעבור.. פירקתי את ההרדיסק בשביל לקחת מאחוריו את המאורר, בווווםםםםם משהו עף לכיווני ממש בתנוחת THE MATRIX התקופפתי בשניה האחרונה, ממש מילימטר ממני התופסן התעופף לו אל תוך חלל החדר טוב האמת הוא פשוט עף לידי ולא ממש שמתי לב.. בכל מק…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. האם קרור טוב יותר של המחשב ישפר את ביצועיו - גם בלי OC - או במילים אחרות אם אני לא מתכוון לעשות OC במחשב חדש שאני קונה, האם כדאי להשקיע בקרור. 2. באיזה אתר הייתם ממליצים לי לרכוש חומרה למחשב (לוח, מעבד וזיכרון) - גם לגבי מכיר וגם לגבי אמינות. את האמת יותר לגבי אמינות כי הבדלי המחירים לא משמעותיים. כחו בחשבון שאני צריך את עזרתם בהרכבת המחשב עצמו. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאחר שהטוניק טוור יהיה רק עוד חודש בארץ בכל החנויות ! ואני קונה מחשב השבוע אשמח לחוות דעת על המפרט :] אז אני צריך להחליט על קירור שמשתווה פחות או יותר לטוניק באיכותו ובקירור הטוב שלו שיתאים לי למחשב כי אחרי הכל אני עושה OC אז אני צריך קירור טוב. אז מה אתם ממליצים? :] תקציב? 300 שקל פלוס מינוס ואם ממש צריך אז יש אפשרות לחריגה עדיף שיהיה מ-SKYPC
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לגלות עניין באוברקלוקינג (לא רציני, משהו מינימלי). המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon II X3 435 (2.9Ghz) Gigabyte GA-MA770-UD3 2x2gb Adata ddr2 800mhz powercolor HD4850 512mb ddr3 בכל מקרה, שיניתי את ה-BUS SPEED (המהירות הבסיסית שכל הרכיבים מכפילים אותה כמה שצריך) שעמדה ב-DEFAULT על 200MHZ ל-240MHZ והכל עבד בסדר ואז כששיניתי ל-260MHZ לאחר ששמרתי את ההגדרות והמחשב עשה RESET שום דבר לא קורה. מסך שחור (לא מגיע אפילו ל-BIOS או כל דבר אחר). הוא נשאר דולק ככה וכל המאווררים פועלים והכל נראה מבחוץ בסדר אבל לא רואים שום דבר על המסך או על המקלדת/עכבר. מה עושים? איך אני מחזיר את ההגדרות לאיך שהן היו אם אין לי BIOS? \: תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם לוח אם של GIGABYTE EX58-EXTREME 1366 שאלתי לחברים - מה עדיף לשיטת קירור ? קרור ע"י אורור סטנדרטי או קרור מים אם אתם ממלצים על קרור מים על מה תמליצו לי ז"א חברה טובה ושמתאים למעבד 1366 תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ישלי את הQ6600 ואני איתו על 3.35 ובמתח לזיכרונות הוא לא מכון על AUTO הוא על 2.5 ורציתי לדעת אם המתח לזיכרונות הוא טוב ואם הם נמצאים בOC כי זו לא הכוונה שלי. תודהה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר מאורר 120 אז לא חובה שזה יגיע עם אחד, העיקר שיהיה שקט
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי לנתניה מצאתי חנות שמכרה משחה טרמית אז קניתי!! הנה תמונה של המשחה אני לא יודע אם היא טובה שאני יחזור מאילת אני יזמין מהאינטרנט חדשה וטובה(אולי החדשה של זלמן)!! התחלת העבודה: התחלתי בכרטיס מסך: הליבה והקירור אחרי הניקוי: אחרי המריחה: ונעבור למעבד: מהחלק הזה אין לי מושג למה הפסקתי לצלם :s07: הטמפ' לפני המריחה היו: מעבד:52 כרטיס מסך:55 טפמ' אחרי המריחה: מעבד:48 כרטיס מסך:47 נ.ב אלה התוצאות במצב מנוחה בלבד עם קירור סטוק מה אתם אומרים??? זאת הפעם הראשונה שאני מחדש משחה במחשב הזה קניתי אותו ב תחילת 2006 ואני ישמח לשמוע הערות בקשר להכל!! הכרטיס מסך הוא של GIGABYTE וגם הקירור שלו יחסית חלש *תמונות צולמו בפלא אז מצטער על האיכות(הסו…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור של הכרטיס מסך שלי כי הוא מרעיש כמו מטוס ובלעדיו פתאום יש שקט אקיצר יש לי 6600GT של XFX ורציתי לדעת אם זה מתאים אליו תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-