אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
70 מעלות במנוחה. אני פשוט לא יודע מה המעלות שההרד דיסק צריך להיות בהם .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)הלוח שלי כמו שאפשר לראות בתמונה מcpu-z הוא של גיג'הביט וידוע שהם בעייתים לoc כי הצ'יפסט מתחמם מהר ובנוסף המאורר של הצ'יפסט באמת בעייתי (מרעיש).. 2)הטמפ' שלי לא הכי טובות..הלוח יכול להגיע ל50 מעלות במאמץ כבד (בקיץ) והטמפ' של המעבד דיי סבירה (בערך 45 במאמץ) זה בסדר לoc או שבגלל הטמפ' הגבוהה של הלוח אם לא כדאי? 3)הזכרונות שלי הם זכרונות רגילים ופשוטים של סמסונג 333mhz daul ddr...האם הם יהיו מכשול לoc? ואיך עושים oc כשיש daul ddr? זה קצת שונה מהעסק הרגיל לא? כי זה כאילו 666mhz בגלל 333mhz*2 אם אני יעשה oc זה יכול לדפוק אותם בגלל שהם פשוטים יחסית ואולי יתחממו? 4)בקשר למתח למעבד איך אני יכול לדעת על איזה מתח לקבוע אותו? כי הבנתי שאם עושים auto אז הלוח יכול לתת למעבד יותר מדיי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס והוא מגיע דיי מהר ל 70 מעלות, אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות המומלצות?? ומה טמפרטורות הסף שבמידה וזה עובר את הגבול??? (יש אפשרות כזו באפשרויות של כרטיס המסך) ועל הדרך מישהו יודע מה זה עושה??? כל הכפתורים... :
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי השרב של היום בדקתי תמעלות ונדהמתי במאמץ CPU 54 Board 35 יש לי מארז simbadda c650 תמליצו לי על מאוורר אחד של 80 ואחד של 120 וגם משהו למעבד אבל בגלל שבחדר שלי מאוד חם אני רוצה משהו שיהיה מעולה ושקט מאוד למה אני לא סובל רעש ולבסוף משהו בשבילי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E5200 ולעשות לו OC ל3500-3700MHZ.. איזה קירור הכי זול וטוב יספיק למטרה הזאת? אם אני קונה את הקירור ביחד עם המחשב, החנות יכולה להרכיב לי אותו על המעבד בעצמה? בלי שאני יסתבך ויעשה זאת?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שתכננתי Smart Fan 2 * 4 +Funbus ,מכניסים אוויר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 המאוורר שבדלת ושתי המאוורררים מאחורה הם המאווררים שבאים עם הRaidmax 868,מוציאים אוויר. המפרט: A64 3000+ Clawhammer Epox 8KDA3J A-DATA 512Mb 400MHZ XFX 6800NU המעבד עבור אוברקלוק של 200Mhz והכרטיס מסך בין 100-150Mhz לזכרונות ולליבה.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יותר מזה המחשב לא עולה זה לא משנה אם היחס 1:1 או אחר המחשב פשוט לא נדלק איך אני משפר את האוברקלוק דווקא הטמפ' נראית לי נורמלית במאמץ מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני בצעתי אוברקלוק למעבד שלי (2500K) לפי המדריך לביצוע אוברקלוק למעבדי K שיש פה בפורום , הגעתי ל-4.8Mhz , עם מתח למעבד 1.34V , אני הלכתי על השלב של אוברקלוק למתקדמים שבמדריך הזה ושיניתי גם מתחים לפרמטרים אחרים , ויש לי כמה שאלות : 1. קודם כל רציתי לדעת באיזו תוכנה רצוי ועדיף להשתמש לבדיקות שלאחר האוברקלוק , OCCT או Prime95 ? (פשוט הבנתי ש-OCCT יותר נוחה) ואם אתם ממליצים על OCCT אז האם אני צריך רק להשתמש בבדיקה שנקראת CPU : OCCT ? , ובהגדרות הבדיקה האם אני צריך לבחור את סוג הבדיקה Infinite או Automatic ? (הזמן צריך ליהיות שעה כמו שהבנתי) , וב-Test Mode מה עלי לבחור בין השלושה פרמטרים : Large , Medium או Small Data Set ? , והאחרון האם עלי לסמן למטה Use All…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי מהרעש שהקירור של הציפ בלוח של gigabyte עושה כל פעם שמדליקים את המחשב אז החלטתי לפתוח אותו ולגלות מה מסתתר מאחורי הגריל (שעד היום אני לא מבין למה הוא מותקן לא בכיוון הנכון) ואלה התוצאות תמונה 1 תמונה 2 עכשיו השאלה היא איפה אני משיג מאורר 40 מ"מ (עדיף משהו איכותי שיחזיק יותר מחודש)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקרוב אבל יש לי בעיה אחת, אני לא יודע אם המארז הנוכחי שלי יהיה קריר מספיק. אלו הטמפ' שלי במנוחה: המעבד משתנה מ-35C ל47C, כנ"ל הלוח אם. הHDD קבוע על 48-51C. החלקים שיש לי עכשיו: Intel Pentium Dual Core E2200 קירור סטוק, לא בוצע OC Radeon X1800XT 512MB קירור רפרנס. הכרטיס הזה בכיף על 65C במנוחה ואם לא משנים ת'מהירות מגיע ל90C תוך חמש דק' במאמץ ויוצר ארטיפקטים. ASRock nForce 630i כלשהו. Creative Sound Blaster Audigy 2 שנראה לי שגם מייצר לא מעט חום מתחת לכרטיס מסך. החלקים שאני הולך לשים: AMD Phenom II X2 550 BE Gainward HD4850 GS GLH 512MB GDDR5 Gigabyte GA-MA770-UD3 את הSB אני הולך להעיף לטובת הALC888. המארז שלי הוא Lian Li PC-6070B…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לעבור את 3.7 גיגה הרץ לא משנה מה ניסיתי האם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין הזה אני אשמח מאוד . יש לי קירור AC FREEZER EXTREME e8400 +ac freezer extreme running at 40C load ep43-ds3l g.skill 4 gb 800 mhz pi 9800 gtx+ 512mb 50c load corsair 550 psu
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לוח אם.. ולהפתעתי עם הלוח הגיע חלק שלא היה לי מושג למה הוא משמש עד שקראתי את ההוראות.. זה היה הכנה למערכת קירור.. הוספתי תמונה של החלק המדובר.. מה עוד אני צריך בכדי להתקין מערכת קירור למחשב שלי.? מה העלויות ואילו חלקים.. =] ואם אפשר להכווין אותי למדריך התקנה בכדי לדעת איך לחבר את כל החלקים הנל תודה רבה לכל מי שמגיב.. האגב.. הזמתי בנוסף גם מאוורר למעבד ואלו הנתונים גודל Dimension (L x W x H) 135 x 100 x 160 mm [br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:03:18 בשביל הרקורד..קניתי מאוורר למעבד.. ולאחר בדיקות הבנתי שיש חברה יותר רצינית שזה של זלמן... אז החזרתי את המאוורר הקודם ורכשתי את המאוורר הזה של זלמן..[br]פורסם בתאריך: 19.08.2010 בשעה 17:12:41 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין heatpipes.... חקרתי קצת את הנושא וראיתי שבתוך הheatpipes יש נוזל מסוים.... העניין הוא שהנוזל הזה לא כל כך נגיש..... השאלה היא אם אני נגיד ימלא בצינור גריז טרמי למשל....זה יעבוד? או....איזה נוזל אחר אני יכול למלא כדי שזה יעבוד....?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ואני לא הכי מבין בזה לכן חשבתי אולי יש פה כאלו שהכינו ומוכנים לתרום מזמנם ולעזור לי להכין מערכת כזאת אז כל מי שיש לו הבנה שיענה לי על השאלות ואני ידבר איתו באיציק ובבקשה מי שעשה ויכול לעזור לי לבוא אליי או אני אליו ונכין בייחד ז\ה ממש יעזור לי. אגב אני מהרצליה. השאלות למי שעונה: 1. האם בנית פעם מערכת קרורו כזאת? 2. האם היה לך פעם שהכנת בעיה רצינית עם סיכון גבוהה? 3. מאיפה אתה? יאללה בבקשה תענו בהקדם האפשרי תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ישלי את הQ6600 ואני איתו על 3.35 ובמתח לזיכרונות הוא לא מכון על AUTO הוא על 2.5 ורציתי לדעת אם המתח לזיכרונות הוא טוב ואם הם נמצאים בOC כי זו לא הכוונה שלי. תודהה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר שלקחו ביוס מוכן מחברה ,נגיד ASUS , והעבירו אותו מוד כדי שתהיה האפשרות להעלות מתחים למתחים יותר גבוהים מאשר מה שאפשר עם הביוס המקורי?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. האם קרור טוב יותר של המחשב ישפר את ביצועיו - גם בלי OC - או במילים אחרות אם אני לא מתכוון לעשות OC במחשב חדש שאני קונה, האם כדאי להשקיע בקרור. 2. באיזה אתר הייתם ממליצים לי לרכוש חומרה למחשב (לוח, מעבד וזיכרון) - גם לגבי מכיר וגם לגבי אמינות. את האמת יותר לגבי אמינות כי הבדלי המחירים לא משמעותיים. כחו בחשבון שאני צריך את עזרתם בהרכבת המחשב עצמו. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור מים Eisberg 240L של cooler master, יש לי מארז antec Twelve Hundred והייתי רוצה לדעת איפה מושבים במארז הזה את הרדיאטור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 30 תגובות
- 1.3k צפיות
-