אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם זה יעזור לי לעשות OC למעבד 800 מגה הרץ סלרון זה באמת יעזור? השיפור יהיה גדול? יש לי במחשב 2 מאווררים וספק שיש לו מין צ'ופצ'יק קטן כזה שאפשר לכוון ל 280 V או ל300 ומשהו אז זה מתאים לOC? וגם איך בכלל עושים OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אני עם מעבד 3570K כרגע עובד על 4.0GHZ ומאוורר של זלמן CNPS9700 הייתי רוצה לקראת החורף להעלות קצת את התדר וכבר עכשיו המאוורר במאמץ עושה קצת רעש. חשבתי אולי להזמין כבר קירור מים ודווקא באתרים בסין יש כל מיני מציאות וערכות שלמות במחירים די נוחים (100$ לדוג') http://he.aliexpress.com/item/Common-General-Platform-LED-water-cooled-Computer-CPU-mute-water-cooling-radiator-water-tank-water-pump/32358916448.html אני יודע שיש גם מאווררים זולים יותר שיתנו את העבודה, אבל גם יופי חשוב יש למישהו ניסיון עם הזמנות משם? מוצרים מומלצים? אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בדיוק, אבל עושה רושם שכן, אז הנה העניין: יש קטע מאוד משונה במחשב שלי. הוא עושה רעשי מחשב רגילים רוב הזמן, והוא די שקט. אבל כשאני גולש ב-ynet (ספציפית), אחרי כחצי דקה עד דקה מהירות מאוורר ה-CPU שלי עוברת מ-0 (או מספר מאוד נמוך) ל-3750. מדדתי בעזרת Speedfan. ברגע שאני יוצא מהאתר - תוך כמה שניות המהירות חוזרת להיות נמוכה מאוד ואפילו 0. יש לציין שאני גולש עם Firefox. המעבד עצמו הוא Intel Petium 4 2.8GHz בתוך מחשב Asus Barebone Vintage PE-2. מה שמוזר במיוחד שהבעיה הזו קורית רק ב-Ynet ורק דרך פיירפוקס, והיא קיימת כבר המון המון זמן. רק עכשיו ממש התחיל להפריע לי. יש למישהו רעיון? תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שמתי לב לתנודות בתוכנה cpu-z של בין1.584-1.552 בMBM זה נראה בין 1.58 ל 1.57 המתח מוגדר כ 1.575 וב cpu-z עומד בדרך כלל על 1.568
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
במצב IDLE אני מקבל 38-39 מעלות ובזמן מאמץ כאשר הרצתי S&M הגעתי ל-61 מעלות בתדירות לא רציפה. את הטמפרטורה בדקתי על ידי התוכנה CORE TEMP 0.95 הגעתי ל-3100GHZ האם הטמפרטורה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
אז ככה ראיתי את הוולקנו 9 והנתונים שלו הם 75.7 CFM at 4800 rpm שזה חתכית זרימת אויר והוא לAMD רציתי משהוא דומה למעבד אינטל והטוב ביותר שאני מוצא הוא VANTEC VP4-C7040 5600 5600 RPM 35.5 CFM למה כאלו הבדלים למה אני לא יכול למצוא משהוא מקביל לTHERMALTAKE רק לפנטיום 4 ? או שאולי יש איזו ערכה למוד שאני יוכל לחבר את הTT לפנטיום 4 ? בתודה מראש DEMULTI
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מארז SVIKING של TT והוא בא עם מסך קטן שמראה לי את הטמפ' והבנתי שזו הטמפ' של המעבד (אני טועה?) כרגע לפחות הוא מראה לי 33 מעלות... שאני נכנס לביוס הוא מראה לי כמעט עשר מעלות למעלה..41-43 מעלות... למי להאמין? ממה נובע ההפרש? או שבכלל הפנאל במארז לא מראה לי טמפ' מעבד.. (המפרט שלי מופיע בצד)
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
hey wich of these would preforme beter under an overclock of E6600 to 3.4GHz all the time 24 7 Tuniq Tower 120 or Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 or Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=13034 thanks any other recomendation are welcomed my maximum budget is 600NIS Note: in order to keep everythin compaitable my board is P5W-DH My Case is Thermaltake WinGo V8000+
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
נשרף לי המאוורר שנמצא על הקרור למעבד הקרור הוא Scythe Mugen 3 Rev B אני מחפש קרור חלופי ושקט עדיפות ל2 שאני אשים על PUSH PULL ואז גם אם אחד מהם ישרף אני אוכל להמשיך לעבוד עוד כמה ימים בלי דאגות
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת: Intel Pentium 3 EB 800MHZ Asus CUV4X-C Sdram1: Kingston 256mb Sdram2: 128mb [Dunno what] Gforce 2 mx *השאלה היא אם כדאי לעשות OC לאיזהשהם חלקים ואם יש טעם לעשות OC בלי להוסיף קירור נוסף ומבלי שום תוספות חומרה שווה להוסיף קירור? P.S חשוב מאד שהמחשב לא ישרף
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הגיעה השעה, ל-OC. המלצות, עצות, משהו יש לכם להגיד? על כמה ליקבוע את המתח של המעבד? עידכון: הורדתי קצת את ה-OC למעבד מ-3.43 ל-3.15 כי הטמפרטורות היו מעט חמות. ויש לי במשחקים הבדל לפחות של 10FPS וב-3Dmark עלת לי התוצאה ל-11K, מה שמוזר זה העלה לי את התוצאה של הכרטיס מסך, אבל מי אני שאגיד לא. http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2240841
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח dfi nf4 וזכרונות של king max שעבדו יוםי על הלוח לפניו k7n2 ופתאום במישחקים יש לי פריזים של כמה שניות כול 2 דקות יש בעיות תמיכה בזכרונות או משהו שאני לא יודע עליו? תודה לכול העונים בנסוף המערכת כולה באובר קלוקינג והזיכרונות היו יציבים לגמרי ניסיתי גם ללא אובר אבל הבעייה לא חלפה לה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים זולה, הייתי רוצה לדעת אם המערכת הנ"ל של חברת טרמלטייק תספק לי את העבודה כמו שצריך (קירור המעבד)והאם יש המלצות אחרות בתקציב (550 שקל). בתודה מראש חברים
-
- 11 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה אין לי מושג במחירים לקירור... המעבד מופיע במפרט מחשב שלי.. פנטיום 4 דואל קור 2.8G יש לי עכשיו קירור סטוק שהתחיל לאחרונה להרעיש... (רעש מוזר כאילו הוא על סל"ד גבוה ובעצמם עובד רגיל). וגם הטפ' עלתה ל46-47 בIDLE.... שמקודם תמיד היה על 42 בערך. חשבתי על סתם לנקות\להחליף את המאורר ולא את כל גוף הקירור.. אבל אם ממש כדאי נחליף את כל הגוף.... בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הGskill 2GBHZ אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי, אשמח אם תעזרו. נגיד המעבד על 500 באס, אז אני רוצה להגיע ל500 בזכרונות עם תיזמונים הכי טובים אז... : 1. קודם אני מתחיל להעלות את הזיכרונות או המעבד ? 2. אני קובע תיזמונים ומתח ומעלה תדר? ונגיד הגעתי למקס' מה עכשיו לשנות, מתח או תיזמונים ? 3. ראיתי שיש תוכנה שקובעת תיזמונים בWINDOWS, האם הם נשמרים לאחר ריסטרט ? ואיך אני יודע אם הזיכרונו מסוגלים ? 4. במידה והגעתי ל500, איך אני יודע מה התיזמונים המינימלים, כלומר ההדוקים ביותר למתח הנ"ל ? תודה ומצטער על ההצפה :-) חן
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מה היא המהירות (CFM) של המאוורים הנכללים במארז TT XASER 3 ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-