אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אובר קלוק ללוח אבל אני לא מוצא את האפשרות בביוס זה קצת מוזר לי היה לי לוח של אסוס ישן אז לא היתה לי בעיה לעשות אובר קלוק כי הוא היה נוח ואפשר למצוא את כל האפשריות אבל כאן אני לא מוצא כלום אם משהו מכיר את הלוח ויודע איך אפשר לעשות את זה אני מודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מחשב ibm פנטיום 4 עם לוח אם של אי בי אם ומעבד של אינטל 1.6 אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אבל בלי להתעסק עם הביוס ובלי הרבה צורך בידע... אני ממש לא מבין בזה ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוק בקלות ואם כן בבקשה תרשמון לי את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל, כל פעם שאני נכנס לביוס לחיפוש אחר המהרה של המעבד אני רואה שהאפשרויות הללו סגורות. האם זה בכלל אפשרי לבצע אוברקלוק בלוח של אינטל?
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקיי הבנתי בערך איך הולך התהליך האצה של המעבד והזיכרון (במקביל) והיחס מעבד:זיכרון. אבל יש גם אוברקלוק ללוח, מה זה עושה ? איך עושים את זה? מה זה נותן בעצם? המון תודה, אם אפשר הסבר מפורט זה יהיה טוב, לא אכפת לי אפילו אם יהיה מצוטט מת'רד אחר או משהו, המון תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד 805 של אינטל ולוח של MSI פלטינום -945P הבנתי כאן שכל מה שצריך כדי להמהיר את המעבד זה להעלות את ה-BUS שלו ל-166 (כדי להגיע למהירות 3.2 MHZ) נכנסתי ל-BIOS לאופציה של הבאס ואני לא רואה בכלל שאפשר להעלות ל-166 (רק עד 165) למה זה ככה ? אגב, אם אני מכניס ערך של 165 ..המחשב לא נדלק בכלל ! (הוא כן מקבל חשמל ונראה שהכל בסדר , אבל המסך לא נדלק ). אם זה אמור להיות פשוט ,מה יכול להפריע לי ? זה החומרה שיש לי ,אול זה קשור איכשהו : (הרכבתי לבד) מארז קומפיוקייס עם ספק : HEC 425W (Herolchi) Low-Noice Power Supply זיכרונות OCZ 667 . שתי יחידות של 512 מגה . כרטיס מסך 6600NE קירור למעבד- החלפתי את מה שבא עם המעבד לדגם של ARCTIC FREEZER PRO אני מבין ק…
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק עם האצה לזיכרון והאצה למעבד המעבד על 2800MHz FSB 1600 400x7 והזיכרון על 500 אפקטיבי 1000MHz תיזמונים על5.8.8.20 יחס 10:8 עשיתי בדיקת יציבות והוא יציב רצח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אם כן תנו קצת פרטים ועל איזה עיקרון זה עובד..
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- החלטתי לעשות אוברקלוק למחשבמדובר במעבד AMD 1800xp 0.18 MICRON לוח אם G7VAXP KT400 זיכרונות TRANSCHD או משהו כזה 256 DDR כרגע הוא רץ ב 133 MHZ הידע שלי בתחום אינו גדול ואני רוצה המלצות בשפה פשוטה אלפי תודות
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות אוברקלוק(לפחות 10% שיפור במהירות) נ.ב הטפריט של המחשב למעטה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי אבל אין לי שום מושג בנושא. יש טכנאים שמתמחים בזה? המחשב שלי: intel 946 pentium D 2.8Ghz radeon x550 1024 MB DDR2
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 3500+ עם מאורר TT BIG TYPHOON לוח אם Gigabyte GA-K8N PRO SLI כרטי ס מסך EVGA geforce 6800 GS CORSAIR 1024MB CL2.5 (512 X2) הטמפרטורות שלי כרגע: (אימיול, איסיקיו, אברסט,דימון טולס, וינאמפ, וכמה חלונות אינטרנט) לוח אם: 21 מעלות מעבד: 21 מעלות (האברסט/speedfun מזייף אומר 70מעלות, השתמשתי באיזה תוכנה של gigabyte magnemate tools ..) GPU: 37 מעלות GPU AMBIENT : 26 מעלות כונן קשיח: 32 מעלות Cooling Fans: CPU 1361 RPM System 398 RPM Power Supply 1298 RPM Voltage Values: CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.34 V +12 V 12.10 V DIMM 2.54 V ועכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לעשות אוברקלוק .. ועם אני עושה איך החברה יודעת שעשיתי והיא מורידה לי את הא…
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי מסבא שלי מחשב ישן ביותר... מדובר בפנטיום 1 166MHZ (באס 66 מכפלה 2.5) + איזה היטסינק מאפן ומאוורר קטן עליו. זיכרון 32 SDRAM אני חושב בסלוט SIMM כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ולעניין אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל להתאמן (לא עשיתי אוברקלוק מעולם) יש אפשרות בכלל? להעלות את המכפלה או את הבאס? כדאי לנסות או שהחלקים ישרפו??? ועוד דבר אחד... על הלוח יש חריצי SIMM וDIMM אני יכול לחבר זיכרונות משני הסוגים? תודה לעוזרים! עמרי.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם בשביל הכיף בא לי לשחק קצת באוברקלוק על המחשב הישן. אם מישהו רוצה לעזור, אשמח. נתוני פתיחה: לוח P4P800-E מעבד Northwood 3.0GHz זכרונות DDR400 על הפנים של Elixir שלא יעשו אוברקלוק גם לא ל-401MHz בלי להתרסק (אולי יוחלפו אם נגלה שיש טעם). קירור סטוק של אינטל (לא יוחלף) מטרה: לראות כמה OC אפשר לעשות למעבד. ידוע לי שחלק מהדגמים האלה ידועים ביכולות OC מצוינות (3.5-3.6GHz על אוויר), בעוד שחלק נתקעים עוד לפני 3.2. מעניין איזה שלי. הלוח אמור להיות טוב ל-OC. הזכרונות - לא יסחבו, אבל אם הם מסוגלים לעבוד בתדרים נמוכים יותר מהנומינלי, אפשר להפעיל אותם במחלק 5:4, ואז כן יהיה מרווח OC מסוים למעבד. הנסיונות הראשונים שלי לא צלחו כ"כ, וכבר ב-3.15-3.2 (עם זכרונות ב-5:4) היו בעיות לעלות ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של MSI T5750 2000M 8400G 2G RAM שאלה האם כידי לי לעשות אוברקלוק + האם זה כידי בכלל , ואם כן איך עושים את זה..? http://img169.imageshack.us/img169/8329/41226177.jpg URL=http://img169.imageshack.us/i/41226177.jpg/]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול בקשר לאובר קלוק במחשב שלי.. יש לי פנטיום 3, לוח אם של VIA, 3 כרטיסים של זיכרון פנימי (128 SDRAM כל אחד) וכרטיס מסך של TNT2 (תמונות מצורפות עם פרטים נוספים) וגם ערגנתי קירור של המארז עם 4 מאווררים גדולים (תמונה מצורפת)+ מאוורר גדול על המעבד ומאוורר גדול על כרטיס המסך, שאליו גם הוספתי פלתת קירור גדולה כמו של מעבד. רציתי לשאול האם אני יכול לבצע אוברקלוק במחשב הזה ואם כן עד כמה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: Gigabyte k8n pro sli amd athlon 3500+ 939 עם קירור Thermaltake BigTyphoon CORSAIR 512MB VALVE CL2.5 X2 (1024MB) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb HEC 480W ACE איך המערכת שלי לאוברקלק ? וכמה GHZ נראה לכם אני יכול לעלות עם המערכת הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בגלל המריבה בין אטלון לדיאבלו אז שכחו לענות על השאלות שלי....... 1) שורה תחתונה, בפנטיום 350 שלי ובסלרון 500 של אחי יש לי סיכוי לעשות יותר OC מאשר הצלחתי? אולי על ידי נתינת יותר זרם ללוח או למעבד (אין לי מושג בחיים לא התעסקתי עם זה..) 2) בקשר לפנטיום 1 נדמה לי שאני אוותר על האוברקלוק, אני רוצה להתקין לו ווינדוס 95 ואופיס 97 זה ירוץ הרבה יותר טוב מווינדוס 98 ואופיס 2000 נכון? 3) בקשר לצורב בסדר. מה עם המסך שלי? אני לא מצליח למצוא בשבילו דרייברים מדוייקים אלא לדגם דומה, שווה לי להשאיר אותו על דיפולט או להשתמש בדומה? ואת הקצב רענון להשאיר על default או optimal? תודה מראש. וד"א אטלון באמת אם כל כך רע לך פה אז תעזוב אני אישית כבר נגעל מההתנשאות הזאת שלך והירידות שלך על כולם. נ…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חדש פה ובמיוחד באוברקלוקינג אני ראיתי שמישהו העלה את מהירות המעבד שלו ב800 מגה הרץ ואני רווצה לדעת איך לעשות את אותו דבר עם המחשב שלי אז בבקשה תפנו אותי למדריכים בנושא זה אגב המפרט שלי הוא זה: 3ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה , MB512 DDR PC3200 400 MHZ ,לוח אאם ASUS P4 P800S SE תודה רבה לכם.......
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורציתי לדעת איך עושים בכלל אוברקלוק למעבד(אל תגידו לי להריץ חיפוש כי הרצתי ולא מצאתי את התשובות שרציתי למצוא) המפרט שלי הוא AMD 2500+ 512K RADEON 9600XT זיכרון: 768DDR עם איזה תוכנה אני עושה אוברקלוק למעבד והאם שווה לי לעשות בכלל תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שמעו יש לי amd sempron 2800 ויש לי 1.99 GHz אז ככה אני רוצה להעלות את זה ל2.4 או 2.5 השאלה שלי היא אני יכול להעלות את זה ל2.4 או 2.5 והאם זה יעשה משהו למחשב ? כי אני מפחד שזה ישרוף לי את המעבד . תודה לעוזר/ים. נארת.
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) זה המפרט שברשותי הטמפרטורה במנוחה 33 מעלות במאמץ (קידוד סרט)37 מעלות ראיתי שמשהו הביא את ה CORE SPEED ל MHZ 2613 עם לוח האם מגיע תוכנה EASY TUNE המאפשרת לשנות את התדר שאלתי הראשונה האם זה מסוכן? לאיזה תדר לשנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-