עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Gal1992y,

איך זה הולך ? זה מסובך ? עריכה-שכחתי לציין שזה BOX ולא TRAY אם אפשר גם מדריך תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

מוצג מספר 1, המחשב שלי. אז מה יש לנו פה... מארז מידי פשוט ב150 שקל.= מארז קבר.. סידירום, דיוידי, צורב, כרטיס מסך, כרטיס קול, עוד כרטיס קול, כרטיס רשת, בקר IDE (נוסף..) הרדיסק אחד בינתיים.. ספק ATX, ספק AT, ספק 12V, 8 מאווררים, ידידת,פנל לכרטיס קול(אני עשיתי..) ו......דוקטור, קירור לצ'פסט שנעשה על ידי..ואפשר לראות אותו באיזה ת'רד איפשהוא בעמודים הדיי ראשונים.. ואתם יודעים מה הכי יפה פה..?כל המארז פנוי לגמרה!!, אתה יכול להחליף זיכרון לדוג' בלי הלתחיל סתבך בחוטים.. כל מה שיש מעל הלוח זה מאווררים ואוויר!! שום חוטים, שום כלום!! בקורב תמונות שאני יקח את המצלמה ביה"ס. נ.ב- בקרוב עוד כרטיס קול...:-))

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. אני רוצה לעשות משהו בסגנון הזה (קישור) יש לי כמה שאלות איזה מאווררים חיצוניים אלה ?(אלה שלמעלה ובצדדים) כמה הם עולים בערך ?אם יש חברות מומלצות שקטות וחזקות איך נקרא החלון הזה? כמה הוא עולה? איפה ניתן להשיג ? איך חותכים את החלון ג'קסון יעקם לו את הצורה לא? אני חדש בעניין אז תנו דעות \רעיונות קישורים http://members.nana.co.il/planet/twhyman/photos/index.htm http://planet.nana.co.il/twhyman/yairmod/index.htm תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP New Model לא מצאתי באתר שלהם לאיזה כרטיסים הוא מתאים... הוא אמור להתאים ל GIGA-BYTE 9600PRO ???

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by maphisto,

יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. אני מעוניין מאוד להחליף את הקירור הנוכחי שיש לי למעבד בקירור peltier,Tec אויר למעבד אין לי מושג איפה לקנות... בארץ יש רק את הקירור של אקטיב קול... שמהבנתי הוא לא יותר טוב מקירור HSF (תתקנו אותי אם אני טועה)... אפשרי גם להזמין מחו"ל (כמובן עדיפות למוצרים שיש בארץ או מוחזקים על ידי חנות בארץ)... פשוט שיהיה עם קירור אויר ולא מים... וחובה קונטרולר, אני לא ממש רוצה להתחיל לשים בידוד סביב המעבד ולמרוח גריז שישמור על שאר הרכיבים מהקור... בלי התקנות מסובכות... מקסימום הוצאה של לוח האם... כמובן קירור מים לא בא בחשבון... אין בעיות תקציב.. תודה :-*

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם יש צורך בקירור נוסף או שמה שעכשיו מספיק.. המערכת היא E7200 abit ip35-e g.skill 2GB SAMSUNG HD252HJ נראה לי שזה מה שצריך...

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  11. קניתי מעבד חדש והוא התלכלך לי טיפה מהמשכה הטרמית בחלקו התחתון,זה בעיה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …

13. Started by GRiM,

האם אני יכול לעשות OC למחשב שלי? זה המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm ואני לא צוחק! תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  14. Started by YARONGT,

יש לי מעבד E5300 והגעתי איתו לתדר של 3.21Ghz X13 איך שאני מעלה עוד קצת אז המערכת קורסת ואפילו לא מגיע לוינדוס ולא מראה כלום על המסך יכל להיות שהגעתי לטופ של המעבד אושזה קשור למתחים ואם כל מישהו יכל להסביר לי איך להעלות אותם (דרך אגב אני משתמש בקרור סטוק של המעבד)

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by Sqeezy,

שלןם לכולם, יש לי מחשב נייד עם INTEL 4500U 1.8 GHZ אני רוצה להאיץ אותו, איך אני עושה את זה? שמעתי שיש במחשבים ניידים תוכנה מובנת לזה

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. Started by a-gold,

יש לי מאוורר מקורי של אינטל כמו בתמונה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&CatId=493 וכשאני מסתכל באוורסט זה רושם לי שהוא מסתובב במהירות של 1075 RPM זה איטי מדי לא ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by matan_18,

סליחה על הבורות..... אבל איך יותר טוב שאני יפעיל את המחשב עם הדלתות של המארז פתוחות או סגורות???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש יל GIGABYTE 7VTXH PLUS עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 זכרונות BUFFALLO 256DDR PC2100 טמפ' מעבד 66 עם המאוורר שהגיע איתו (אני מחליף לוולקנו 6) טמפ' לוח 46 מעלות. יש מוורר אחד מכניס מקדימה למטה ואחד מוציא מאחורה למעלה במארז TASK TK-3003. אני רוצה להכין את המחשב להמהרה, מה שאני צריך זה שתגידו לי כמה מאווררים לקנות ואיפה לשים אותם על מנת להגיע לטמפ' נורמלית. תודה לכל העוזרים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי להודות לכולם על העזרה ועל הייעוץ המקצועי בפורום הזה. לפני מספר שבועות התלבטתי אם להחליף את מאוורר המעבד במחשב שלי כדי להשיג יותר שקט, ואם כן לאיזה מאוורר. קיבלתי מכם עצות טובות וענייניות, ולאחרונה החלפתי את המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המעבד במאוורר Scythe Katana 3 CPU Cooler. לשמחתי, המחשב הפך שקט יותר באופן משמעותי. לא חל שינוי בטמפרטורה של המעבד (כרגע למשל הטמפרטורה היא 39 מעלות), וזה כמובן טוב מאד גם כן. אז שוב תודה רבה לכולם, על העזרה ועל הייעוץ המאד מקצועי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by huber,

אני מחפש ציור יחודי לצביעה על הצד של המארז... דברים בסיגנון של שקיעה מהממת, ציור פנטזיה מיוחד או ציורים פרנסיסקניים (בסיגנון מיכאלאנג'לו) או כל דבר מרשים וייחודי. חושבים שיש לכם תמונה שתשבה את עיניי? רוצה להיות ההשראה למודינג שלי? אני מחכה ללינקים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. יש לי שאלה לאיזה תוכנה הכי כדאי להאמין בבדיקת טמפרטורות של הכרטיס מסך והמעבד...(כול אחד בניפרד) במעבד יש פה הפרש של 10 מעלות שזה מאוד אבל מאוד משמועתי... ובכרטיס מסך ההבדל הוא של 15 מעלות הבדל שזה גם משמעותי...? למי מהתוכנות להאמין ואם הטמפרטורות שלי תקינות-לא נעשה למחשב oc

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by danielly,

טוב זה טיפה מפדח אבל בכל אופן, רציתי לזרז קצת את המחשב שלי (מחשב ישן פנטיום 4) אז נכנסתי לBIOS ושם לתפריט שנותן לשנות את ה Voltage של ה RAM נראה לי Genie BIOS ולא שיניתי שם כלום חוץ ממאפיין אחד שנקרא "system performance" אם אני לא טועה ושיניתי אותו מ slow ל fast שזה רמה אחת יותר כך שלא חשבתי שאני מפריז ואחרי שעשיתי save&exit המחשב עשה הפעלה מחדש ואי אפשר לראות כלום על המסך... כיביתי אותו כמה פעמים ולא עזר, חיברתי שוב את המסך, ניסיון נואש. כשהדלקתי אותו מחדש ניסיתי להיכנס שוב לBIOS ולא הצלחתי, לא רואים כלום על המסך בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by jfkk,

שלום החלפת מאוור למעבד i5 -2310 כמובן שיהיה שקט הוא נמצא בחדר השינה חשבתי על המאוור הזה Arctic Cooling Alpine 11 PLUS תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.