אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הקירור הנ"ל ל8800GT שלי , נמאס לי מהרעש המעצבן וגם רוצה עוד קצת OC . רציתי לשאול מה אתם ממליצים לשים על הקירור הפסיבי? , התקציב לא כזה מוגבל אבל בואו נגיד שלא צריך להשתגע .. תודה רבה ד"א 300 שקל זה מחיר טוב? כדאי אולי יותר ללכת על ה ZALMAN VF1000 LED VGA COOLER ?? **הפרמטר הכי חשוב אבל שיהיה שקט , כמה שיותר שקט בין אם זה הזלמן או הפסיבי אם המאורר שאני לא יודע איזה שיהיה שקט כמה שיותר (בגבול הנורמה האפשרית)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג סליל כסף טהור לשימוש בלופ שלי בארץ? כרגע לחנות בחול אין בסטוק ולא בא לי לחכות עוד שבוא עד שזה יגיע... תודה אנשים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא בא עם 5 מאוורים מורכבים בתוכו או עם 5 מקומות למאווררים ??? לא מצאתי שום פורום לכתוב בו את זה :-\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהם טוב יותר? יש קירור אחר בתקציב של עד 120-130 ש"ח שמתעלה עליהם? שאלה נוספת, כשקונים מחשב צריך לקנות גם קירור למארז או שזה בעצם נכלל בקירור למעבד? כי באף מפרט שראיתי לא היה קירור נפרד למארז ומצד שני בכל חנות שיש בה אפשרות של "בנה מחשב" יש קטגוריה של "קירור למארז"..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט והמאורר שלו מרעיש ביותר בנוסף יש את המאוורר של לוח האם שגם הוא קצת מרעיש מה לעשות? המליצו לי על מאוורר של זלמן למעבד האם זה מספיק? הטמפרטורה במחשב מאוד גבוהה ואני אפילו לא מתעסק ב OC כרטיס המסך שלי הוא RADEON 9800XT וגם הוא מפיק חום רב יש לי שני מאווררים בקדמת המארז (נכנס) ושניים מאחור (מוציא) מה לעשות להפחתת הרעש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT ! רשמים ראשוניים - חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח .... בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי GeForce 4 Mx440 גרוע...כבר הרבה זמן בכל מקרה עשיתי לו אוברקלוק שעכשיו הוא נמצא ליבה 325 זיכרון 475 וזה בלי קירור לזיכרון ורק הוספתי קריסטל אורב במקום מה שהיה שם שהיה דיי זבל...יש לי מארז דיי מאוורר ואני רוצה להגיע עוד יותר רחוק בקטע הזה אפילו עד שהכרטיס עצמו ממש יראה איך אומרים את המוות בעיניים...התכנון הוא להצמיד היטסינק טוב ולשים עליו מאוור של וואנטק רועש Tornado עם דחיפת אוויר שהייתי מכנה עצבנית למאוורר 80 מ"מ שהיא 84CFM עזבו את הרעש הוא לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא יודע איזה היטסינק להשתמש מה יהיה הכי מתאים לגוף הכרטיס של VisionTek GeForce4 Mx440...וכמובן משהו שמאוורר 80 גדול יכול להתישב עליו, איך שאתם ממליצים לי ואומרים לי שבהחלט יש דרך להתקין אני משם …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוספתי מאוורר על הכרטיס מסך בצורה שהוא שואב את החום ממנו ומוציא אותו למארץ ובידיוק ליד יש מאוורר ככה שישר החום יוצא ואני רוצה ליבדוק את החום של המחשב יש איזה תוכנה שעושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . והינה אני כאן הגשמתי היום חלום , סוף סוף הוצאתי משהו מה 3800+ הזקן שלי . אני חושב זה הMAX שהצלחתי אני להוציא פה .. יותר מכך לא היתאפשר , אי אפשר להעלות עוד מתח הוא לא נותן לי . ב-CRYSTAL CPU ולתמונות : טמפ' מנוחה : מעבד 35-38 לוח 38-43 טמפ' עבודה : מעבד 42 בלחץ ! לוח 47 בלחץ ! קרידיט ל-LEGENDARY_Undertaker על העזרה והתמיכה והתוצאה שהגעתי עד פה . *שימוש ע"י STEP RECORDER בווינדוס 7 , במדריך שנעשה דרכו שעזר לי בפרוייקט !. ושכחתי לציין , שהכל על קירור סטוק !! אוויר כמובן . מאורר של הCPU של TT RC1 משהו כזה - מה שהגיע עם המעבד לפני שנתיים .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה , אני צריך את עזרתכם איך לעשות נכון אוברקלוק למעבד שלי בעזרת הלוח אם שלי בביוס , פשוט בביוס של הלוח אם שלי יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מה הן ולפי המדריכים שקראתי לגבי אוברקלוק את רוב האופציות האלו לא מצאתי שם אני משער שזה בגלל שיש כל כך הרבה לוחות אם שונים עם הגדרות ביוס שונות שפשוט אי אפשר לרשום את כולם במדריך אז בגלל זה אני מצרף פה שני לינקים לתמונות של הביוס שלי כדי שאולי תצליחו לעזור לי לעשות אוברקלוק נכון , יש לי את האפשרות לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה Turbo V של Asus שבאה עם הלוח אם שלי אבל זהו יותר אוברקלוק אוטומטי שכזה וגם עדיין בבדיקת ביצועים של 3DMark 11 כשהיא מגיע לקטע של בדיקת המעבד אז המחשב קורס , אז אני לא כל כל מאמין בתוכנה הזאת אלא יותר בלעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מארז של SONATA 3, לגבי הקירור יש לי 3 מאווררים (ואחד נוסף של ה 4850 שמגיע בסטוק) אחד מהם של זלמן 7500 (למעבד) והשניים הנוספים הגיעו עם המארז (אחד ללוח אם ואחד קדמי בעיקר להארד דיסקים). הבעיה היא ששני המאווררים שהגיעו עם המארז על low אבל עדיין המחשב רועש מידי לטעמי, לפחות בלילה כשאני מנסה לישון... השאלה היא מה אפשר לעשות מפני שאני אני אמנם לא עושה אוברקלוק אבל אני כן מריץ משחקים כבדים מאוד. השאלה אם אפשר לוותר על מאוורר אחד או להחליף אותם, מה אני עושה אנשים ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! חשבתי לקנות מארז חדש לטאולין שלי וחשבתי על המארז: Dragon DX-01BD Black TOWER כדי לקנות אותו אצל הדובים האוסטרלים (שם מקורי נכון?) אני מוסיף לו HARDCANO5 בחירת החלקים נכונה? אני לא מוסיף חלון כי זה לא הטעם שלי... ולא ספק כוח כי יש לי כבר אנטק 380 ואט בחירת החלקים טובה? יש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר שלקחו ביוס מוכן מחברה ,נגיד ASUS , והעבירו אותו מוד כדי שתהיה האפשרות להעלות מתחים למתחים יותר גבוהים מאשר מה שאפשר עם הביוס המקורי?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המעבד של הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם אז קניתי משחה טרמית למרוח הפרדתי את המאוורר מהמעבד וראיתי שהמשחה טרמית הישנה התייבשה, עכשיו איך אני מוריד את המשחה הישנה? עם איזה חומר להשתמש? וכאשר אני שם את המשחה החדשה איזה כמות לשים ואיך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלת תם, אבל יכול להיות שהספק שלי לא מספיק חזק ל OC? יש לי HD4850 של sapphire וספק כוח Hec Compucase True 400W ניסיתי לעשות קצת אוברקלוק לכ"מ שלי, ולא הצלחתי להגיע לתוצאות מי יודע מה (690 MHz למעבד וקצת מאוד לזיכרון) ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני מעיף לכל הרוחות את ההיטסינק המקורי של אינטל ... רציתי לבדוק את הטמפ' שלי - הבנתי שהלוחות של ABIT מחשבים לא לפי ההיסטיק ולכן מתקבלת טמפ' גבוהה משאר הלוחות. המעבד שלי במנוחה 44-43 מעלות ובמאמץ הוא מגיע עד ל65-66, האם משחה טרמית תעזור במידה רבה או שאני חייב גם היטסינק חדש דנדש שיעשה לי חור בכיס. אני מאוורר עם 2X120 מ"מ אחד מקדימה מכניס ואחורה מוציא. חוטים מסודרים.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע בתהליך של שדרוג המאוררים של המעבד, מארז, ספק. המניע: נשבר לי כבר מהרעש של המאוררים! המטרה היא שקט מוחלט! (בגבול האפשר עם קירור אויר) הדרישות הם: שקט ביותר, מיסבים, מחיר זול וללא דגש על ביצועים (המחשב לא עובר OC והמאוררים יחוברו למעגל ה-7.5V) למעבד: i5-3570K socket-1155 למארז: 120mm לספק: פתחתי שרשור במיוחד... אבל אפשר להציע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי האתר v6 הוא 164 סמ והמארז יכול להכיל גג 169 זה יכנס בלי בעיות ( עם זה משנה יש לי סוקט 1155 ) [br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 21:33:12 מה אתם אומרים כדי להכניס למארז כזה את הקירור המיוחד של silverstone שמגיע רחוק יותר ap181 לשים שם 3 בתחתית של 180 ממ זה יהיה טוב יותר או יעשה רע ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קירור למעבד הוותיק שלי CORE I7 920 S1366 אני מעוניין לעשות למעבד הזה OC, ואני רוצה לדעת איזה מאוור אני צריך שיתן לי את הביצועים הכי טובים. מכיוון שהמעבד ישן, לא אכפת לי לסחוט אותו קצת. והאם מומלץ מאוורר רגיל או נוזלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הליבה היא אותה ליבה. (יורקפילד) מה ששונה זה כמובן התדר עבודה(שזה ממש ממש ממש לא משנה לי) והעובדה שהמכפלה פתוחה. נכון לעכשיו המעבד שלי עומד על 4.0 ווואלה אני מבסוט. אבל מצד שני , אני נורא רוצה לקחת את הQX ומערכת קירור מים טובה מחו''ל. השאלה אם יש טעם לו בכלל? או שכדאי שאני ישאר עם שלי (שהוא דרך אגב דיי טוב , עובד על מתח 1.35 ) ויקח גם קירור מים. יהיה הבדל בכלל ? אני לא מאמין שהQX יעבוד מעל 4.5 בישביל מערכת 24/7 ...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בן שני הערכים אם ממילה המהירות זכרון בפועל נשארת זהה ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-