אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס GTX470 של גיגבייט ועכשיו אני רוצה לקנות לו קירור להחליף את הקירור סטוק האם זה אפשרי שיש חנות פה שמוכרת ושיהיה הרכבה תודב לכולם..
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מעבד חדש: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2488 השאלה שלי היא האם המאוורר שבא עם המעבד (אם בכלל) מספיק לקירור או שצריך מאוורר חדש. אם צריך מאוורר חדש איך הדבר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1405 כתוב שהוא מתאים עד ל 3400+ אז זה אומר שזה חלש מדי למעבד כמו שאני רוצה?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חייבים להתקין עליו מאורר כדי שהוא יקרר כמו שצריך? כי לא הגיע איתו אחד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות חום עם כרטיסי מסך 4850 ב CF - במצב מנוחה הם כ 80 מעלות. 1. כיצד ניתן לקרר אותם מלבד ניקוי אבק ? 2. אשמח להמלצות על אמצעי קרור לכרטיסי המסך במחירים של עד 150 ש"ח ליחידה. 3. במיד ואני מתקין את הקרור, האם הוא יספיק להמהרה של הכרטיסים להספק המקסימלי הניתן להגדרה ב CATALYST ? תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז כמו שכתוב בכותרת, אני זקוק לעזרה בבחירת קירור נוזלי במע' סגורה (AIO), עבור המעבד 9900K, ועוד כמה שאלות שנוגעות לקירור המערכת החדשה שאני מתכוון לבנות עבורי. אני מבין שאני צריך לפרט יותר לגבי המע' שאני בונה, ועכשיו אני אפרט.., רק שאני לא יודע ממה להתחיל, אז טוב, לאט לאט אפרט הכל, מקווה שתבינו: המערכת החדשה שאני בונה לעצמי יותר ממוקדת באסטטיות בנייה וחלקים כמובן, אך גם תיהיה אפקטיבית אם אפשר לקרוא לה כך, עבור השימושים והדרישות שלי. אז עקב הדרישה לבניית מערכת יפה אסטטית ומאווררת היטב בו זמנית, הפרמטר הראשון לדעתי הוא המארז, שיראה את האסטטיות הזאת במקסימום שאפשר, אך גם לא ייפול מבחינת ביצועים, הכוונה אוורור טוב בתוך המ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P5K3 עם מעבד Q9300 והוא לוהט (65 מעלות ללא מאמץ!!!) וממש מרעיש (כמובן שניקיתי אותו מאבק והכל...) בקיצור לעינין אני רוצה לקנות את הקירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7477 כמה שאלות הוא תואם את החלקים??? ללוח יש גוף קירור שסובב את אזור המאבד, ואין לי איך לדעת אם הקירור יוכל להכנס לשם או לא, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח... והכי חשוב האם הוא יעשה את העבודה? תודה רבה.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס הזה וממה שהבנתי הוא מגיע גם עם הקירור הבא Arctic Cooling Accelero X2 הכל ב-1200 שקל ב-KSP. די משתלם, נכון? ראיתי שכמה אנשים כבר המליצו על הקירור הזה, השאלה שלי האם הוא מספיק טוב (גם ל-OC) או שיש צורך להשקיע 200 שקל נוספים ולקנות את הזלמן VF900-Cu?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי את המחשב שכתוב לי במפרט עם המעבד הנ"ל בידיעה שאני מתכנן OC זהו הפעם הראשונה שאני עושה OC ויצא לי לקרוא את המדריך באתר. על פי OCCT כאשר אני מסיים בדיקה אז המצגות האחרונות כתוב לי CPU IS TOO HOT בזמן שבשאר המצגות כתוב לי STABLE (המצגות האחרונות מראות את העמבר ממצב נח למאמץ בדקות הראשונות לכל ליבה) ובספידפאן בטמפ' מראות ציור של להבה, האם אני אמור לחשוש מזה? ולמה יש הפרש של 10 מעלות בין realtemp לבין speedfan and occt? אשמח לדעת מה גבול החום שהמעבד יכול לסבול בלי חששות ודרך אגב למי שלא קרא את המפרט אני עם פריזר פרו (המאזדה 3 של הקירורים) ועוד שאלה איך אני גורם להפריזר לא תמיד יהיה בסל"ד מקסימלי (שיהיה שקט יותר במנוחה) תודה רבה עומר [attachment deleted by ad…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני יודע שכבר דיברו על נושא זה בעבר אבל אני רוצה לשאול כרגע איזה מאורר הכי טוב לפנטים 4 478?? אך GLOBALWIN CAK II 38??
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי Inno3D Geforce 7600 GT בגרסה הישנה, בא עם קירור סטוק מעפן לגמרי... אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס...אני חדש בתחום, קראתי קצת חומר אחרי חיפוש בפורום ועדיין אשמח אם תייעצו, תעזרו ותמליצו לי בנוגע לקירור מתאים (סביבות 150 ש"ח) וגם אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לאוברקלוק עצמו... בתודה מראש לעוזרים הנה הקירור העכשווי..
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
או האם חייבים לכבות את המחשב קודם? [חיבור ישיר ללוח אם, לא למולקס] אני רוצה לבדוק מספר קונפיגורציות של מאווררים, ולא מתחשק לי לעשות RESTART כל פעם.... אבל מצד שני... פחות בא לי לעשות קצר ולשרוף את הבורד או משהו
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך SHAPPHIRE RADEON X800GTO, ליבת R480, וזכרונות 1.6ns. למחשב יש ספק כוח ג'נרי 500W, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את ה-530MHZ בליבה, למרות שידוע לי שזו ליבה שאמורה להגיע בקלות ל-590MHZ. הזכרונות מגיעים בלי בעיה ל-600MHZ. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא מצליח לעשות OC טוב לליבה? יכול להיות שזה בגלל הספק הג'נרי? -=תודה רבה לכל העוזרים!=-
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה אנשים מקלדת צבועה רציתי לדעת איפה יש מדריך אם יש בכלל יש?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל .. לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא .. יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC. בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5). המליצו לי על המערכת הזו: XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל .. מה אתם אומרים ? ויש לי ספק כוח 650W .. נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח intel מעבד סלרון 500MHZ 228MB הקיצור יש לי רק מאורר על המעבד שווה להוסיף עוד מאורר?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני מספר ימים חיברתי מאוורר שיש לו חיבור כפול (דו-ראשי / זכר-נקבה, מה שאתם רוצים) לכבל של הדיסק הקשיח. עכשיו, השאלה היא, האם אני יכול לחבל לשם עוד מאוורר, כלומר לחיבור השני הפנוי של המאוורר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-