עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז תראו את התמונות, תשאלו שאלות ואני אענה.... זו חתיכת פרספקס, רק שהיא עטופה סלוטייפ, כדי שלא יישרט (עד עכשיו) הסרט - http://avner.richard.free.fr/VULED/mov.avi מקוה שנהנתם, אשמח לתגובות ושאלות

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3 הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד? אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי? הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בפסח הבא עלינו לטובה ב"ה בלי עבודות מבית הספר, יש אופציה נפלאה לעשות כסף =) אני כבר מתכנן במשך חודש+- Phase Change... התיכנון המקורי הוא מארז בבניה עצמית מפרספקס שיושב על Phase Change(בבניה עצמית) מפרספקס... אחר כך התווסף לו הרעיון של: "למה לא נוסיף ציל'ר מלמעלה?" אבל אין לי מספיק כסף לזה. שהגז יקרר את המעבד, הציל'ר את הכרטיס מסך וה-Chipset... אז בוא נערבב: עלותו הכללית של הכנת ציל'ר(+חלקים מ-DangerDen) למעבד, Chipset ולכרטיס מסך(יש עוד משהו שאפשר לקרר?) זה +- 2500 שקל כולל הכל(חלקים, משלוח, גז, טכנאי גז ונספחיו...) עלותו הכללית של Phase Change(למעבד בלבד) זה +- 1200 שקל... כסף יש, השאלה... ציל'ר או PHASE?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rani,

אז ככה יש לי מעבד P4 3 Ghz תושבת 478 וקירור Big Typhoon המארז שלי מאורר ב5 מאוורים מארז (צבוענים ) ומאווררים על הספק. אז בעיקרון יש פוטנציאל. עשיתי כבר בעבר אוברקלוק ל3.6 אבל כשעשיתי את האוברקלוק ירדה לי מהירות הזיכרון בדרך. ובואו נגיד כזה דבר ני חובבן כי הדבר היחידי שאני עושה זה מעלה את המיהרות בכול מכפלה טיפה ומעלה את הזרם בדרגות לפי מה שנירא לי...כול הקטע של הבדיקות אני ממש לא מבין. כמובן שקראתי את המדריך לאוברקלוק אבל הוא לא ממש עזר לי. בקיצור, כשאני עושה אוברקלוק אני צריך להשנות אותו ל1על1 ולא להשאיר אותו על אוטומטי כדי שמהירות הזיכרון לא תרד? ובואו נגיד שאני רוצה להגיע ל3.8 כמה זרם אני צריך להוסיף למעבד? ומה אני בדיוק צריך לראות בתוכנות לבדיקת יציבות (וכמובן ש…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מנסה לסדר מפרט הכי שקט שיש, המחשב הוא לשימוש ביתי של הרבה גלישה ומוזיקה, אין פה שום גיימינג, עכשיו, הוצע לי בעיקר מעבד I3 , הבנתי שהוא לא חייב במאוורר שישב עליו, ושניתן לשים לו קירור פסיבי של רק צלעות? אשמח ללינק/דוגמאות לקירור פסיבי כזה, כי בחנויות לא טרחו בשיט להגיד לי בכלל שיש קירור פסיבי ובאתי הביתה עם מאוורר שזימזם לי. והוא נחשב לאיכותי לטענתם. אז אני לא רוצה שוב שמשהו יזמזם לי, אני כבר מעדיף קירור פסיבי אם אפשר להמנע ממאוורר. ללא שיהיה נזק למעבד כנל הוצע לי לשים מאוורר 15 או 20 ממ למארז , אני רוצה המלצה לשמות מאווררים שידועים כהכי שקטים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות הקירור מותקן טוב שכן עם קירור הסטוק הוא על כמעט 80 במאמץ ראוי לציון שהמשחה המרוחה היא MX2 הקירור אכן מתחמם , המתח הוא סטוק , כרטיס 7900GS שלא מתחמם כל כך , סירקולצית אויר בינונית ו4 סטיקים של זיכרון על 2.1 וולט המעבד יציב לחלוטין ולכן אני תוהה אם זה בעיות בסנסור או באמת הוא רותח עדכון !! המעבד בלי OC בכלל ועדיין עומד על 60

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרון אבל אני רןצה לדעת עם יש תוכנה שבודקת יציבות ומאמץ של הזיכרון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לגבי המאוורר העליון, הבנתי כי מדובר בבעיה ידועה, השאלה היא האם יש פתרון כלשהו לעניין (אני בספק שהחלפת מאוורר תעזור)? המפרט שיושב במארז הוא HD4850+Accelero S1 ללא מאוורר, PHENOM 965 עם קירור סטוק, ספק Corsair 450VX. מחפש להוסיף מאוורר שישב על כלוב ה-HD האמצעי, כך שיעיף אוויר על כרטיס המסך ולכיוון המעבד. חשוב שהמאוורר יהיה שקט. כמו כן, מתלבט האם יש צורך לשים מאורר לקשיחים שיושבים בכלוב התחתון - הכלוב מלא כבלים, ולא מאוורר במיוחד, אך השאלה היא האם ה-HD באמת צריכים מאוורר משלהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I7-8700K קירור מים של ANTEC 240MM זכרונות g skill 3600mhz cl17 2X16GB עשיתי אוברקלוק ידני קטן שמתי את כל הליבות על 47 מתח כרגע 1.17 בעומס מלא בcinebench r15 הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות ברוב המשחקים בין 60-65 מעלות שזה סביר לדעתי. אני שוקל לעשות דליד למעבד האם כדאי מומלץ? מה הטמפרטורות המומלצות למעבד הזה ל7\24 שלא יגרם נזק ולגביי הזכרונות הפעלתי XMP הם עובדים על 17-19-19-39 3600MHZ האם ניתן לשפר קצת ביצועים או שכדאי להשאיר את זה ככה? תודה לכולם

10. הטמפרטורה שלי היום היא 78 , ואני רוצה להוריד אותה למשהו כמו 50 או 60

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gilor80,

שלום,יש ברשותי מעבד i7 9700 לוח אם z390 aoures pro כרטיס 2080 ti זכרונות הצלחתי לעשות אובר קלוק מ3000 16-18-18-40 ל 3033 14-16-16-33 על מתח 1.470. ספק כוח 750 טיטניום ססוניק, יש מדריך לעשות אוברקלוק למעבד ללא k? תודה לעוזרים❤

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kikkler,

חשבתי על לצבוע את המסך שלי בשחור, אבל בשביל לעשות זאת אני צריך לפתוח אותו ובשביל לא להתפגר בדרך אני מניח שאני צריך איזושהי דרך בשביל לפרוק את המתח שהצטבר בו. יש למישהו מושג איך לעשות זאת בדרך הבטוחה ביותר ? ובקשר לצביעה (ככל הנראה ספריי וייניל שחור), יש איזהשהם רעיונות איך לעשות את זה בלי להדביק כל מיני כפתורים שיש על המסך (הדלקה וכיבוי, כפתורי סיבוב שונים וכולי) אבל עדיין לצבוע גם אותם (ז"א בלי לכסות אותם במסקינטייפ ודברים בסיגנון)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום אני רוצה עכשיו לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על המעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 ולפי מה ששמעתי עליו הוא "תנור" אז אני רוצה ליקנות לו קירור רציני עד 500 שקל איזה קירור כדאי לי ליקנות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KoM,

בעיקר לשקט מקסימאלי מוחלט ואולי ל-OC קטן... יהיה בתוך P182, עם I5...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי. ברשותי מעבד CORE 2 QUAD Q9550 הקירור הנוכחי שיש לי על המעבד הוא מאוורר חביב של זלמן שלא כ"כ מספק את הסחורה.(סיפק מאוד לפני ה-OC) (ד"א עשיתי אוברקלוק מתדר של 2.83 ל-3.54) כרגע הטמפ במנוחה של המעבד היא בסביבות ה-48-50 במנוחה. ומגיעה ל-65-70 ואף יותר בזמן מאמץ.. אני יודע שהמעטפת של המעבד היא בסביבות ה-72 ולא רוצה להסב נזק למחשב. השאלה אם מאוורר CNPS9900 של זלמן יפתור את הבעיה בצורה משמעותית או שעליי לחפש פתרונות אחרים. אודה מאוד לעוזרים.(אני יודע שהקירור MUGEN 2 יותר טוב אבל הוא ממש במעט ונראה על הפנים...לכן ירדתי בדרגה אחת.) שגיא

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by n3b,

שלום וחג שמח, בהמשך לאשכול הקודם, שלא נמצא פיתרון(למרות העלאת ה RPM) הטמפ' נשארו גבוהות אני מצרף לאשכול תמונה של המארז + מפרט מלא כמו שאתם רואים הטמפ' בזמן מנוחה הם 49 מעלות אם מישהו עם מפרט דומה יודע\נתקל בבעיה דומה אני אשמח לשמוע הסירקולציית אוויר היא כזו: שני מאווררי 120 בחזית מכניסים אוויר מאורר 120 על הדלת של המארז מכניס אוויר אחד מאחור מוציא אוויר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladh16,

אני מתלבט על איזה משחה טרמית כדי לי. מה יותר מומלץ mx2 של ארקטיק או את זה- http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-TH-CO~18~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פנדה מוכרים מעבד מובייל 2600 שלפי טענתם נבדק ויציב על 3800 במתח 1.77V השאלה היא כמה זה אמין, הרי ידוע שמעבדים מאותו סטפינג אכן מגיעים לתוצאות דומות אבל לא בהכרח שוות אז אם נמכר לי דבר כזה שמצויין בפירוש שמגיע ל 3800 על 1.77 האם זה מבטיח לי שהוא יגיע לתוצאה הזאת? ואם לא? ומה קורה עם האחריות? הרי אוברקלוק מבטל אותה גם במקרה שכזה, לא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1146&products_id=6632

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כמו שציינתי בכותרת, המחשב פולט חום רב שגורם לחימום החדר ובמקרה שהחדר סגור (חלונות ודלת ) ברגע שנכנסים מרגישים מיד את שינוי החום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המארז שלי הוא מארז שהיה בתצוגה של KSP וקניתי אותו, לדעתי הוא ג'נרי לחלוטין. עריכה: שככתי לציין, אם זה חשוב, שבמארז יש מאוורר אחד שמקביל למעבד והוא מכניס אוויר (80MM) ובגב המארז יש מאוורר שמוציא אוויר(120MM)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה X6800 ואני מתכנן OC די גדול... איזה קירור מים טוב בסביבות 500 ש"ח אני יכול לקנות... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2198 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by בררר,

יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, איזה מהמאווררים הבאים הכי טוב, תתייחסו לעוצמה וליכולת של כל מאוורר להביא למצב בוא המעבד בטמ"פ הכי נמוכה ועוד דבר לא פחות חשוב זה הרעש, המאוורר חייב להיות שקט במיוחד ואם הוא לא אז הוא לא שווה בשבילי ( סדרו לי לפי סדר של בכי טוב להכי פחות ): :s05: 1. Scythe Ninja. 3. Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 3. Thermaltake Tower112 Cpu Cooler CL-P0024 4. Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086 5. Thermaltake SonicTower Cpu Cooler CL-P0071 6. Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan * אל תשכחו לסדר את כולם לפי סדר * מי שצריך לדעת יש לי מעבד INTEL P4 3.0 טוב אז אני מחכה לתשובה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Rin,

שלום , רכשתי מחשב נייד חדש DELL Inspiron 7520 עכשיו אני צריך בבקשה המלצה למשטח שהנייד ישב עליו ושיקרר אותו ... אשמח להצעות וכו ' - אוורוור טוב ורועש כמה שפחות ( או בכלל לא אם יש כזה ) - חיבור חשמל שיהיה באמצעות USB למחשב - מחיר : אין הגבלה - אבל לא מחיר פסיכי - נוח ויציב - המחשב ישב עליו כל הזמן - לכן זה כמו תחנה קבועה בשבילו תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

מעבד e8200 ללא OC וכרטיס מסך GIGABYTE 8800GTS. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מדובר במעבד 1800+ לפני זה היה 2500+ שנמכר כי הייתי צריך כסף... קיצר אני תקוע בנתיים אם פנטיום 3 אחחח חחחח קיצר נתתי למעבד 2.4 וולט חצי ליבה התפוצצה חבל שאין לי מצלמה לצלם את המעבד הלוח למרבה המזל עדיין עובד ואני מוכר אותו חחח ככה באיזה 300 ... ;D הקירור היה זלמן 7000B CU

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים