אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בקיצור.. אני לא אחד שמבין על OC כלום אבל זה נישמע מגניב רצח.. לקנות מעבד של 3GHZ ולהפוך אותו לאיזה 4.5.. אבל האם זה בכלל כדאי? ואם כן.. אז למה היצרן לא עשה את זה לבד כבר.. מן הסתם מעבד של 4.5GHZ שווה יותר כסף.. אני שמעתי מפי טכנאי בכיר במעבדה של רשת מחשבים בכירה.. שטען שלעשות OC זה אם נשווה את זה לרכב .. כמו לנסוע ברכב(פיאט) במהירות 100 על הילוך 2 בסופו של דבר ההילוך ישרף.. או יקרע אחרי זמן שהוא פחות בהרבה ממה שהוא אמור לעשות.. מה שאומר שהמעבד אם הוא אמור להחזיק כל החיים.. הוא פשוט יפגע וילך... והלך הכסף..והוא הציעה לי אם כבר עושים OC ל3GHZ אז מקסימום להגיע ל-3.5GHZ... כי מעבר לזה.. חבל על אותו מעבד/כרטיס זיכרון/כ.מסך וכו'... מה אתם אומרים על המיתוס ? האם בן אדם שמשק…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצלחתי בינתיים להגיע ל4.5GHZ יציב 24 שעות בaida, עם מתח של 1.34 במצב override voltage. מקס טמפ 76. הבעיה היא כאשר אני עובר ל adaptive core voltage ,המתח בaida קופץ ל1.43. ב Intel Extreme Tuning Utility זה לא קורה והמתח נשאר על 1.34. מה עושים? שאלה נוספת, האם בשביל להגיע לתדר גבוה יותר יש צורך להעלות את המכפלה של הcache והמתח שלו או שאין קשר בין התדר מעבר לתדר cache? כרגע הוא על default שזה 39 וגם המתח על default. מעבד 4770k לוח msi mpower
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה טמפרטורה מומלצת שתיהיה עם כרטיס 7800 ג'י טי , על מקסימום סחיטה.. ?? כמו עם תוכנה שבודקת rthdribl או ati tool או משחק כבד מאוד מאוד?? 80-90 זה סביר או לא?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ניגשתי לי לעשות OC מעבד 3 GHZ הבאס הוא 200 512 MB DDR 400 ... יש לי לוח אם ASUS P4P800S SE קיים בלוח שלי משהו שנקרא ALL OVERKLOCING או משהו כזה ויש לי שם 5 אשרויות א': STANDART -מה שהיה בהתחלה בלי OC ב': 10% OC ג': 20% OC ד': 30% OC ה':MANUAL -אני יודע שאת זה אני צריך ... יש שם לשנות מתח למעבד .... לשנות באס .... ולשנות זיכרונות באופן מוזר כי כשאני מזיז את זה מAUTO זה נותן כאפשרות מהירויות בין 433 MHZ עד ל533 MHZ כולל כל מה שיש ביניהם 466 וכו' עבשיו ... אין לי אפשרות לשנות מתח לזיכרונות ואין לי יחסים של מעבד :זיכרונות .... ויש לי עוד אפשרות שקוראים לה PERFORMANCE MODE מה הולך פה ? שאלות ... 1) מזה האחוזים האלה ... 2) מזה PERFORMANCE MODE ? 3)איפה אפשר לשנות מתח…
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2400MHZ לוח אם ASUS P4XP-X כרטיס מסך GEFORCE 4 MX 400 זיכרון DDR256MB פרטים על הלוח אם יש כאן::http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4XP-X&langs=01 מה אני צריך לעשות???? תודה! _==עריכה==_ עשיתי עדכון לביוס שלי דרך התוכנה של הביוס שבא עם הדיסק. הפעלתי מחדש ת'מחשב וראיתי במאפייני מערכת(דרך לוח הבקרה) שהמהירות ירדה לי מ-2.4 ל-1.82 נכנסתי לביוס ושיניתי את הCPU SPEED מ-MANUAL ל-2400MHz האם עשיתי נכון????האם זה ישפיע על האוברקלוקינג או להשאיר את זה על MANUAL???
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב.. רציתי לקבל עצות לגבי איך לקרר את הכרטיס מסך שלי .. יש לי כרטיס מסך 7600GT של LEADTEK שהוא בעייתי בנוגע לטמפרטורה שלו.. וגם לא ממש מצאתי בישבילו החלפה לסטוק שיש לו... אם תוכלו בבקשה למצוא לי פיתרון לקרר אותו על ידי החלפת הקירור הסטוק שלו בין ה- 100 ל300 ש"ח.. אבל בכל זאת תביאו לי את כל מה שאתם מוצאים בבקשה .. :-* תודה רבההה למוצאים ולעוזרים!!!! :-*
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם. המעבד שלי (Intel Pentium 4A, 2000 MHz ללא שום O/C) החל מאז תחילת יולי (בדיוק לאחר ששדרגתי מGF2 לR9600XT) להתחמם לטמפרטורות של מעל ל57 מעלות כמעט כל פעם שאני משחק במשחקים עם גרפיקה רצינית (ואפילו כאלה עם גרפיקה פחות רצינית - Enemy Territory לדוגמא). מרחתי מחדש משחה תרמית ג'נרית טרייה שהייתה בסביבה (אל תשאלו) ביעילות, על פי המדריך שישנו כאן באתר, אבל לא היה שיפור משמעותי במיוחד. הגעתי למסקנה שאני צריך גריז תרמי או HS/F יותר רציניים בכדי לשמר את המעבד שלי. לצערי התקציב די מוגבל לאחר קניית כ. המסך ובזבוזי הקיץ השונים, ולכן אני זקוק להמלצה על HS/F שאפשר לקנות מהאינטרנט בלא יותר מ- 180 ש"ח כולל מע"מ כולל משלוח, או לחלופין המלצה לגריז תרמי איכותי וכמה שיותר זול (מכיוון…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כותרת? עריכה: אופס נא להעביר לאוברקלוקינג וקירור
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מאורר חדש אני רוצה שיהיה שקט ביותר מנסיון אישי אזה מאורר אתם מציעים המאורר צריך להיות בין 40-65 ש"ש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
תראו חברים אני מתלבט באיזה מצב לשים את המחשב שלי...אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מה הוא המצב הכי טוב מבין השניים האלו : 1. 205X11.5 |11-3-3-2.5 2. 220X10.5 | 11.3.3.3 מה ייתן את הביצועים הטובים יותר? מה עדיף? באס גבוהה או תזמונים גבוהים? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם OC המאלץ מצב אסינכרוני הוא יעיל עבור המחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 2000+ יש לי Thermaltake Volcano 6, זה מספיק בשביל לעשות אוברקלוק? אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק משמעותי, כמה אנשים אמרו לי שאני לא יכול בגלל הזכרונות 512DDR 266MH, זה נכון? Field Value Sensor Properties Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 53 °C (127 °F) Cooling Fans CPU 7031 RPM Chassis 2519 RPM קצת פרטים על המערכת: Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP 2000+ CPU Alias Palomino CPU Stepping A5 CPUID CPU Name AMD Athlon XP 2000+ CPUID Revision 0662h Sensor Properties Tsystem 45 °C (113 °F) Tcpu 54 °C (129 °F) Fcpu 7337 RPM Fcase 2519 RPM Vcore 1.78 V Vio 3.25 V Vdimmvtt 1.33 V CPU Speed CPU Clock 1674.19 MHz CPU Multiplier …
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת את טמפרטורת ההרד דיסק שלכם אחרי זמן עבודה של כשעה בבקשה. (מדובר על 7200rpm)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-