אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי שם אני רוצה לעלות את המכפלה ל16 וזה על200 (כלומר יהיה לי3.2) ובהמשך אני ימשיך לעלות בהדרגה אני פשוט לא מוצא איפה לעלות בלוח אם אין זה לזה..בתוכנות כמו SPEEDFAN ותוכנה של ASUS מיוחדת לכל הלוחות האלה אין.. פשוט מעצבן אם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 461 צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי לוח אם Asus P5B שכן תומך בE5700.. בגלל שעם הAbit IP35-E היו לי בעיות יציבות (קריסות, ריסטים וכאלה) אני יודע יודע שהוא יותר ישן, וצ'יפסט יותר ישן.. אבל לפחות פה זה עובד כמו שצריך.. בקיצור הלוח אחלה, עובד סבבה בינתיים אבל עברתי על המספרים בHWmonitor ונראה שהוא מזייף. יש משהו שם בשם AUXTIN (מה זה בכלל?) שבמנוחה הטמפרטורה שלו קופצת בין 75 ל127 מעלות... ובמאמץ זה מתייצב על 45~ משו נוסף שמטריד אותי זה ההבדלים בטפ' של המעבד בקיצור תראו - תמונה אחת שווה 1000 מילים: ההבדל בין CPUTIN לטמפרטורות של הליבות.. יש לי FREEZER13, והוא מחובר טוב! אני בדקתי 20 פעם לפני שהדלקתי. מישו ראה פעם HD4850 עם 34 מעלות במנוחה? D: קירור איכותי עושה פלאים נ"ב התמונה זה טמפרט…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי כבר מספר פעמים, אבל כל פעם שאני מעלה את ה FSB ביותר מ 4 MHZ אז או שהוא בכלל לא עולה, או שהוא נתקע בזמן עליית המערכת. הנתונים שלי הם: AMD ATHLON XP 1700 (PALMINO CORE) ASUS A7V-266E 512MB OCZ (400 MHZ DUAL CHANNEL KIT) ATI 9600PRO 256MB 120GB WD כמו כן יש לי קרור מיוחד לCPU AEROCOOL וזהו. הטמפ שלי בד"כ זה לוח 33 ומעבד 43-50 השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות בנידון או שיש לי CPU בעייתי שלא ניתן לעשות לו OC ?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הTR2 הזול יותר... הם באותו מחיר פחות או יותר... את הTR2 אני יכול לקבל ב45 שקל מCOMPIL כשאני קונה את המעבד, אבל הוא שוקל 457 גרם לעומת ה398 גרם של האיגלו... הTR2 הוא גם 2300 RPM לעומת 1900 של איגלו, מה שמפתיע הוא שאפילו שהוא "מהיר" יותר הוא שקט יותר בדציבל אחד... המשקל קצת מפחיד, כי AMD ממליצים לשים מאוורר לא יותר מ450 גרם... אני לא אוברקלוקר BTW מה הייתם לוקחים ?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום בסופו של דבר את גוף הקרור של זלמן CNPS9500A LED למעבד פנום 2 X3 שלי וזה התוצאות שקיבלתי בבדיקת מאמצץ במשך 20 דקות .(הבדיקה בוצעה באמצעות STREES PRIME פתחתי 4 כאלה ברצף) זה לפני הבדיקה- Motherboard 44 cpu 39 core1 -31 \ 30 core2 -31 \ 30 core3 -31 \ 30 GPU 53 וזה אחרי הבדיקה Motherboard - 45 cpu -49 max core1 -40 core2 -40 core3 -40 GPU - 59 מה אתם חושבים על התוצאות האלה האם היה שווה לקנות את הגוף קרור הזה ("חוץ מזה החדר חם בלי מזגן").בכל מקרה אשמח לתגובות וכן יש אולי מצב שאני יעשה אוברקלוק למרות שאין לי צורך כרגע.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
amd 64 3200+ (NOT 939) albatron k8x800pro Thermaltake SilentTower Cpu Cooler CL-P0025 קירור למעבד... המארז supertalent די מאורר וכמה אוכל לעשות oc להכרטיס מסך הבא gigabyte 6800gt 256 bit קירור של החברה... כמה לדעתכם אוכל להוציא מהרכיבים הנ"ל? ובאיזה תוכנות כדאי לי להשתמש.. אני די חדש בנושא תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מחפש את ה80 מ"מ הכי חזק שקיים בשביל המוד שלי לוי ג'י איי סיילנסר[תחרות מדריכים] מוני איז נו אובג'קט. אגב זאת לא עצלנות שאני לא מחפש לבד אלא שאני פשוט לא יודע מה הכי חזק... ואם יהיו לו לדים זה יהיה עוד יותק טוב
-
כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אפשרות T1 לזיכרונות לא עובדת יציב ולאחר שימוש מסויים המחשב קורס ועושה ריסט. ממה זה נגרם? האם תוספת מתח לזיכורנות תעזור? GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64 ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום. אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח. הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי. בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג. חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה מוזרה... עשיתי OC למערכת שלי לפי ההוראות באתר הבא:http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 הכל עבד חלק כמה ימים והמערכת הייתה יציבה ביותר... (נבדקה ע"י PRIME וMEMTEST) היום החלטתי להריץ 3DMARK ושמתי לב שלאחר הריצה כשעשיתי ריסטרט המחשב כיבה את עצמו והחזיר לי את התדר למקור ללא OC... מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל העיינין של הקירורים והכל , אז אני לא כזה מבין . טוב תשמעו , לפי מה ששמתי לב צריך להרכיב קירור מים ? מזה אומר ? לא קונים את זה מוכן או משהו ? כי אני רוצה לקנות כמה דברים בRSM ויש שם גם הרכבה .. אז הם ירכיבו לי את זה או מה ? עכשיו בקיצור , אני צריך שתציעו לי קירור שזה יהיה קירור אוויר \ קירור מיים .. עכשיו הציעו לי את זה , אני מתכנן לקנות מעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זה מה שהציעו לי: Scythe Mugen 2 Rev B http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 ₪216 הוא טוב ? הוא יהיה טוב לOC ? יחזיק אותו קר ? וסמת עיינתי פה בכמה אשכולות , וראיתי שהציעו למישהו את זה: Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler http://rsm.co…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש
-
שאלה| איזה קירור למעבד הכי טוב שאפשר להשיג ב KSP ? www.ksp.co.il בלי להסתכל על הכסף. או על מה שמשתלם. אני רוצה לדעת איזה קירור מקרר הכי טוב. תודה. עריכה: קירור למעבדי Core I7
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני נמצא אצל חברים שלי יש לו GEFORCE 6200 והכרטיס שלו לוהט.. יש לו קירור על המעבד + קירור למארז אני מתלבט אם לקנות לו קירור למעבד או עוד קירור למארז.. מה יעשה את העבודה בצורה הכי טובה שיש ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם gigabyte p965-s3 עם זכרונות של micron 667 2X1GB ומעבד e6600. עוד לא הרכבתי אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי לעשות oc עם זה נגיד עד ל-333.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי מתחים של NB,SB CPU VTT ומתח מעבד מקסימלי שכדאי שאכוון לE8400 מחלקי זיכרונות עומדים על 1:1 FSB -1898 BUS SPEED-478 CPU VTT-1.20V MCH 1.25-1.35V ICHIO 1.5-1.7V ICH 1.05-1.27V. CPU VOLTAGE-1.3870V 1.רציתי להתייעץ לגבי המשך OC לכיוון 4.350 אם אפשרי ולהגיע לBUS של 500 וDDR2 1000 אפקטיבי,כרגע יציב חלקית (PRIME 95 קורסת לאחר 25 דקות) 2.אם אין צורך להשאיר את מתחי הNB/SB גבוה/או לחילופין צריך להרים אותם עוד קצת אשמח לכיוון.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1220281262 איך התוצאה?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה ראיתי שהכרטיס מגיע ל99 מעלות וזה ישר הלחיץ אותי!! בדקתי את הנושא וראיתי שהמאוורר שלו תקוע! כנראה בגלל אבק והזמן עושה את שלו בינתיים קצת פתחתי אותו קצת אבל לא ממש פירקתי אותו כי אני חושש להרוס אותו קצת התעסקתי שם והוא מתחיל לעבוד אם דחיפה קלה אבל זה לא פיתרון!!! איפה אפשר להחליף לו את הקירור?? ואיזה קירור מומלץ לכרטיס הזה? ובכלל חשבתי לעבור לקירור מים רק שאין לי זמן להתעסק איפה אפשר להשיג בארץ קירורים טובים כולל עבודה והכי חשוב שיהייה כולל עבודה כי חלקים לקירור אני יכול לקנות באייבי אבל כמו שאמרתי אין לי כל כך זמן לזה ובמקביל לא הייתי רוצה שהכרטיס ישבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בפעם המי יודע כמה מחפש קירור לכרטיס GTX570 בדיון הקודם אגב שלא מצאתי אותו בשביל להקפיץ מישהו הביא לי קירור אבל שאין אותו בארץ עם אפשר קירור טוב עד 300 שקל ושיהיה אותו בארץ ושיתאים לכרטיס מסף שלי ועם אפשר בלי שאלות בשביל מה עם אני מתכנן OC או משהו כזה פשוט רוצה קירור תודה מראש! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
:AR15: לירות בי שאני מחזיק מעבדים כאלה ... אבל זה מה יש ... יש לי 2 מחשבים , אחד עם מעבד PII 400 , והשני נראה לי P I 200 , מה המצב המקסימלי שאני יכול להביא אותם ב OC ? מישהו ? עזרה בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-