עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Davidmag1,

ישלי את הלוח p6n sli v2 אפשר לראות בצד, רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC הP45 או P7N PLAT (פלטינום). אני יודע שהלוח שיש לי כרגע הוא לא לוח לOC אבל הוא בסדר אני יכול להחליף לאיזה לוח שאני רוצה בתור פיצוי למה שקרה לי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

המצלמה לא ממש הצליחה לצלם כמו שצריך כנראה בגלל שהוא נוצץ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MaxZ,

אז ככה, שקניתי את המערכת לא חשבתי שאני יעשה OC כי הייתי ממש בור במחשבים. אחרי חצי שנה (היום) אני מומחה בכל מה שקשור לזה חח. אז החלטתי לעשות OC למעבד שלי, ששמעתי שהוא דיי טוב לאוברקלוק. אבל מה? צ'יפסט מגביל - P43. הגעתי לשיא הFSB בלוח אם שזה 419. איך הOC לדעתכם? האם הוא טוב? אז הנה התוצאות שהגעתי אליהן: בדיקה של שעה בOCCT ומעלות:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by predator_008,

הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008

• 14 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by zohar678,

יש לי מאורר מארז שעושה לי רעש במשך מספר דקות בכול פעם שאני מפעיל את המחשב. האם ניקוי של המאורר על ידי אגדח אויר יכולה לפתור את הבעיה? או שהמאורר הלך שפצירן?

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by NOVA,

הבנאדם פשוט מקורי.. קישור

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by amirsource,

תיראו,אני העלתי את התדר של הכרטיס שלי CORE clock מ625 ל660 זאת קפיצה יותר מדיי גדולה?. ואחר כך אני עשיתי בדיקה בatitool ס scan for artifacts וזה הציג לי הרבה נקודות צהובות כאלה,זה אומר שזה לא טוב נכון? שצריך להוריד את התדר?.

• 14 תגובות
    • 754 צפיות
  8. דרך אגב יש לי ספק של סיסוניק SS ET 350 + 80 קירור של AC 7 Pro

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש היטסינק / מאוורר חדש, מאחר וכנף אחת נשברה לי מהמאורר והוא עושה רעש נוראי. אני לא מחפש לאוברקלוקינג, אני רק רוצה מאוורר שקט ככל האפשר, שיעזור לי לישון עם מחשב דולק עוד דבר שמגביל אותי זה המחיר, אני מעדיף שיהיה זול, ותזכרו שכל מה שאני רוצה זה ביצועים סבירים, ושקטים. מחיפושיי במאמרים צד את עיני ההיטסינק של Aerocool, הDP-101. האם שווה לקנות היסטינק גדול כ"כ בשביל מה שאני רוצה? הדבר היחיד שהפחיד אותי זה המחיר שלו, קרוב ל200 שקל. האם ככה עולים כל ההיטסינקים הסבירים? תודה מראש לעונים! נ.ב אם כבר פתחו אשכול בדיוק על אותו נושא, אני אשמח אם תפנו אותי אליו, מאחר וחיפושיי לא הניבו תוצאות ושאלה קטנטונת - מה זה מאוורר דלתא? וכמה עולה כזה, ובמה הוא מוע…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה, אתמול, אבא הלך לדובים והביא לי קירור חדש לכרטיס, סילנסר גירסה 3 הרכבתי את הקירור בקלות ובמהירות וישר רצתי למחשב ובדקתי יכולות אוברקלוק חדשות. תוצאות האובר קלוק הם: ליבה - 380@437 זיכרון - 340@374 הורדתי את 3די מארק 03 והרי התוצאות: 3Dmark2001SE- 18200 3Dmark03- 6590 aquamark3- 46k ;D לפני האובר קלוק היה לי בסביבות ה 5500~ ב 03 תמונות::: אז מה אומרים? זה טוב? נ.ב. בעתיד אני הולך להרכיב על הזכרונות סינקים + קירור מאולתר.

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by Dead,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לדעת אם יש ומה ההבדל אם יש בין מעבדים ישנים של אינטל שעובדים על(סתם דוגמא)2400MHZ לבין מעבדים חדשים של אינטל שעובדים על אותה מהירות? לי לדוגמא כמו שחלק מכם יודעים המעבד עובד עכשיו על 3023 MHZ..מה זה בעצם אומר? הוא מהיר יותר ממעבד כפול ליבה שעובד על 1800MHZ? איך אפשר אפילו לבחור איזה מעבד לקנות? איך אפשר לדעת מה יותר מהיר ואיך זה עובד?כי אם זה מהירות נטו אז עדיף לא לקנות מעבד כי שלי עובד בתדרים גבוהים יותר או משהו?אשמח לקבל הסבר שיבהיר לי את הנושא כי זה מבלבל נורא.. תודה חברה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום, יש לי בעייה של התחממות עם הכרטיס מסך. הכרטיס די ישן מסדרת X700 של ATI הבעייה שברגע שהכרטיס מגיע ל-40 מעלות, הוא מנתק את יציאות הוידאו שלו, הפתרון שאני עושה הוא לפתוח את המארז, חיבור מאוורר חיצוני, ואז הוצאה והכנסה מחדש של הכבל של המסך. זה פותר את הבעייה. ניקיתי כבר את המחשב מאבק ואת הכרטיס בפרט, לא עזר (אפילו שמתי מחדש משחה טרמית על הציפ של הכרטיס מסך, גם לא עזר) חשבתי אולי ללכת להגדרות של הכרטיס ולכוון לו שיתכבה רק כשהוא מגיע ל-45 מעלות נגיד... יש אפשרות לעשות זאת? אשמח גם לעצות נוספות.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by ziv_r,

אומנם השאלה שלי לא קשורה ממש לקירור CASE של מחשב, אבל אני זקוק לפתרון קירור ואני בטוח שפה יש מקצוענים שיוכלו לתת לי פתרון הולם זה ארון המערכת שלי: מידות פנימיות של האזור לקירור: גובה 70 ס"מ עומק: 48 ס"מ רוחב: 50 ס"מ אני זקוק לקירור רק של הצד השמאלי של התמונה. מדף עליון: מגבר עבור ה SUB, מעליו יש נגן TIVX 5000 עם כונן קשיח (3200JB של western digital - לפי הוראות יצרן אסור לו לעבור 55 מעלות צלסיוס). מדף תחתון: מגבר. כאשר הדלת של הארון סגורה, הרכיבים מתחממים לטמפרטורה 60 מעלות צלסיוס. מה אתם יכולים להציע לי בתור פתרון קירור, מאווררים? מאוד חשוב לי שהפתרון יהיה שקט במיוחד.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. אך להגדיר בביוס שלא יחזיר לי את הFSB למצב הרגיל?

• 14 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Lumber_Jack Jim,

סוף-סוף התחלתי לבתר את המארז לחתיכות קטנות,ובקרוב יתחיל שלב הצביעה. להנאתכם ,מצורפת תמונה:

19. מה קורה חברים?? :xyxthumbs: אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות: 1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר? 2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי? השמח לתגובות!! יחיאל

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  20. יש!!! סוף סוף ארטיפקטים ;D הגעתי עד עכשיו לזה.. 800@675 1150@1100 אם אני ממשיך מעבר יש ארטיפקטים (FAR CRY 2), הדרייבר הפסיק לעבוד בזמן בדיקה בOCCT..(ניסיתי רק פעם אחת)... השאלה שלי היא למה? הטמפרטורות נמוכות, מקס' 75 מעלות בOCCT... אולי אני לא מעלה בצורה נכונה\מאוזנת? עד עכשיו היה יציב..

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Jetway,

אני קונה קירור מים למערכת הישנה שלי עד 280$, רק למעבד ! מחו"ל תודה רבה !!! LGA1366 המעבד I7 920 , OC 4GHZ

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבלאני לא יכול כי יש לי נעילה איך אני מוריד את החסימה של האוברקלוק תודהההה

• 14 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Joli,

לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כולם! אז ככה יש לי דותן 730 שרץ בסטוק ואפשר לראות הכל בתמונה.... הלוח הוא hunter שקיבלתי עם הlw60 express שלי של lg. אז ככה הלפטופ שלי קצת חמים, אבל הדותן ב45 במאמץ והוא מדורג לעבודה עד 100 ככה שיש עוד הרבה מקום לתמרון. המחשב הוא לפטופ ככה שהוא לא מאוורר מדי, אז אני יצטרך להזהר עם המתחים. אבל איך לע***ל אני מתעסק עם הביוס המקולל של הלוח הזה? אני יכול להעלות screenshot של הביוס אם צריך... בעיקרון אם לא הבהרתי את עצמי, אין בביוס, או לפחות אני לא מצאתי, אפשרות לשחק עם fsb או מתחים. ווואי ואם אפשר מכפלות זה יהיה אדיר, אבל הוא נעול לא? קיצר, תודה לכולם, ואני ממש מקווה לסחוט קצת את הדותן שלי! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  25. AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.