עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by House M.D.,

קניתי כרטיס מסך חדש HD4770 , התקנתי אותו במחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש 9.12 אני רציתי לשלוט במהירות של המאוורר ולעשות OC , אבל הבעיה היא שהתוכנה rivatuner לא מזהה את הכרטיס בכלל, ואין שם את האפשרויות של שינוי מהירות המאוורר ו OC מה לעשות? כמו כן המשחקים לא פועלים לי ממש טוב , בכרטיס הישן HD4550 פעל יותר טוב , ייתכן שזה קשור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Lior L,

קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי ! עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום חברים, ברשותי המפרט הבא, ממתין לקירור מעבד לשם הרכבה: Intel i7 2600K Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 4GB G.Skill rawjigs WD 1TB Blue Sata3 SilverStone SG05B לראשונה הזמנתי Scynth Shuriken כי אמרתי, מה כבר יכול להיות. אבל אז במחשבה שניה אמרתי לעצמי שאולי המעבד קצת יסבול, אני אסבול מרעש, ולכן באתי להתייעץ עמכם. המארז הוא ITX קצת לחוץ, אבל יחד עם זאת המעבד לא יעבור שום OC ובשלב ראשון גם ללא כ. מסך חיצוני. חשוב לי מאוד השקט, אך לא על חשבון יכולות הקירור (המעבד יעבוד קצת, תלת מימד, 1080 וכו') ראיתי שKSP (בעעע) מוכרים Corsair H60 במחיר שאני מוכן לשלם. אך השאלה שלי האם יש צורך ? או יתרה מזאת, האם זה מערכת מומלצת, שקטה ומקררת כמו שצריך ? האם הShuriken לא יהווה פתרון טוב למעבד 95W ?…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RonCohen,

לפני שאני עובר לקירור עביר רציתי קודם להבין עד הסוף מזה בכלל קירור מים כי זה נושא גדול אז קצת שאלות אחרי שקראתי את הסטיקי1.איזה דברים צריך להתחשב בהם כשבונים מערכת חוץ מאיזה רכיבים צריך לקנות(משעבה , רדיאטור מיכל בלוק) דברים שמעבר?2.כל כמה זמן המערכת צריכה "תיחזוק" ומה זה כולל התיחזוק בדיקת נזילות שמעתי שלפעמים יש בתוך המערכת בועות אוויר שצריך להוציא.....3.למה אנשים פה ובכל הפורומים מתנגדים כל כך לקיטים של מערכות?4.כמה כסף צריך להכין כדי לקנות מערכת טובה שהיא רק למעבד? ואם אני יכול להביא באופן אישי חלקים מארה"ב5.אפשר המלצות על חברות וביקורות אתרים כתבות (לא משנה אנגלית) כדי ללמוד עוד לפני שאני קונה6.כמה מערכת שלמה יכולה לצרוך(וואט מספק)?? יש למטה בקשות על מפרט עד 300$ למר…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן אנשים היום קניתי מאוורר שעלה לי מעל 200 ש"ח של חברה COLD BIT (הוספתי גם תמונות).כאשר דברתי אם המוכר, הוא המליץ לי אליו כיוון שיש לו את אותו מאוורר והמעבד שלו לא עובר את ה 40C . כאשר הגעתי הביתה, רק אז נפל לי האסימון כי זו חברה אנונימית וכמעט אף אחד לא שמעה אלייה!! אולי משהו מכיר את המאוורר ? האם כדי להשאיר אותו ? או להחזיר לחנות ולקחת משהו אחר? עדיין לא מאוחר כי לא פתחתי את האריזה. בפשטות רק תגידו אם להשאיר או להחזיר ולהחליף במשהו אחר? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by liron79,

שבת שלום בבדיקת טמפרטורת מחשב בSPEEDFAN וגם ב HWmonitor קיבלתי תוצאה של 81 מעלות כנראה על אחד החיישנים במארז. האם התוצאה הגיונית? תודה מראש, לירון

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by OR2OOO,

אז יש לי E6300 עשיתי לו אוברקלוק ל-2.5 ליפני יומיים ועבר מבחן מאמץ של 6 שעות(ב-OCCT) אם טמפרטורה של 65 מעלות. אחרי זה כיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו ומאז הוא ניתקע על 1.4 ולא עולה יותר. עריכה: גם איפוס, של הלוח אם לא עוזר. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amits1995,

עד לא ממזמן המעבד היה על 3.8GHz. היו לי 2 BSOD לפני כמה ימים והיום בדיוק כשהדלקתי את המחשב.. אחד הדברים הראשונים שניסיתי לעשות זה לבטל את הOC, עכשיו כשאני רוצה להחזיר אותו אני לא מצליח עם אותם הגדרות אז החלטתי להתחיל את הOC מחדש, קודם כל לא שיניתי את מהירות המעבד רק נגעתי בכמה הגדרות (EIST, C1E) והרצתי בדיקה, ותראו דבר מעניין ששמתי לב אליו (בהפעלת OCCT): Uploaded with ImageShack.us ה12V בכלל לא עובר את ה7 יכול להיות שיש בעיה בספק?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. זה נישמע שאלה מוזרה אבל אני יסביר יש לי כרטיס sapphire radeon x1950pro והמאוורר שלו כבר דיי חופר בראש הלאגר שלו מבפנים כי מה לעשות כבר ישן(למרות שפתחתי אותו ושימנתי..אבל כבר עשה את שלו..) עכשיו אני בכל מיקרה אני רוצה להחליף מאוחר יותר את הכרטיס שלי..אבל לא כרגע..(כי זה חתיכת הוצאה עכשיו כרטיס כמו שצריך ואני גם אז חייב ספק יותר חזק וכו וכו אז אז חשבתי לקנות לי סט טוב עם כבר של מאווררים הArctic Accelero XTREME Plus II VGA Cooler הבנתי שהוא מעולה ודיי שקט.. ולשים אותו על הכרטיס שיש לי בנתיים וככה גם הוא יהנה מקירור מרשים וגם יהיה לי שקט מכל החפירות שאני סובל מהם עכשיו.. ושאני יחליף כרטיס בעזרת השם (כניראה גם לרדאון..5870 או 6850 עד אז ניראה..) אז להעביר ביניהם.. מה אתם אומר…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by alophind,

יש לי לוח אם GA-P35-DS3L שאני נועל את הבאס על 100mhz ואת הזכרון על 2 אני שם לב שאם אני מעלה את הוולטאג' , אני לא יכול להגיע ליותר מ 3.6 GHZ כי המהירות של הזכרון מגיעה ל 800MHZ. אני צודק ? זו המהירות המכס' שניתן להגיע אליה תיאורטית ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by arik100,

שלום, פעם ראשונה לפני OC יש לי מה שציינתי למעלה+MUGEN III כרגע בסטוק , 100% מאמץ של PRIME95 מגיע ל46 מעלות. מה המתח המקיסמלי שאני יעדיף להשתמש? מה הטמפרטורה המקסימלית שאני יכול להגיע? ראיתי שתדר 4.5-6 זה התדר הממוצע שיציב על קירור אוויר טוב. אני לא מתכנן יותר מדי , לא רוצה לשחוק את המעבד שלי יותר מדיי. פשוט נכנס לBIOS מעלה מתח , מעלה מכפלה למעבד , ורואה שהזכרונות לא עולים יותר מ1600 (800X2) נגיד , נכון?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במעבד Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ סקוט 2011 אני מעוניין לרכוש קירור למעבד על מנת שאוכל לעשות OC כמו שצריך איזה קירור מומלץ? אין לי תקציב מוגבל אבל אני לא מחפש קירור מים וכל הבאלגן קירור אוויר או מה שיש שאוכל להגיע לרמה נכבדת.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by laviii,

אהלן, יש לי מארז יחסית שקט, מבעיות חימום של הכרטיס מסך אני מעוניין להוסיף 12 מאוורר לדופן המארז זקוק להמלצה למאוור טוב ושקט, אם יש אפשרות לשלוט במהירות זה יהיה מעולה. בנוסף זקוק להמלצה למאוורר למעבד של מחשב אחר, amd 810Quad שקט וקריר ככל הניתן לא למטרות OC תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום היום קניתי את הקירור הנל אחרי שבדקתי שהוא תומך בכרטיס שלי כמובן 460gtx אבל עכשיו שאני בא להתקין אותו אני מגלה שהפלטה שהולכת על הליבה לא ממוקמת לי במקום הנכון כהילו שהכרטיס קצר מדי... משהו ידוע מה לעשות כי היצרן טוען שהוא תומך בכרטיס שלי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by arel508,

אני מעוניין לקנות את הקירור מוגן 3 ורציתי לשאול לגבי הרעש שלו..איך הוא? רועש? שקט? (בזמן מאמץ כמובן) הקירור שלי עכשיו זה הקירור בוקס של המעבד 955.. קירור מאוד מאוד רועש.. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה במספרים כמה הקירור שלי רועש וכמה הקירור מוגן 3 רועש? ני אמור להסתכל על הdba שלהם לא? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by king2,

http://imageshack.us/photo/my-images/689/octemp.jpg/%3Cbr תמונה להמחשה אני לא מאמין בעצמי amd fx-4100 quad core 3.6ghz -core:810,shader:1620 nvidia asus gt630

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי לכולם . בעקבות הקבוצתית של R4 אני מחפשת מאווררי 140 מ"מ שקטים איכותיים ומומלצים למארז. נראה לי שרצוי שיהיו במהירות של 1200 סל"ד -[או לא פחות] אבל תקנו אותי אם אני טועה. למארז יש בקר מהירויות. איני יודעת אם כדי להשתמש בו יש מאווררים המומלצים יותר או המוגזמים. אשמח להכוונה בנושא. חשוב שיהיו במחיר הגיוני ולא מוגזם - עדיף כמובן כמה שפחות. כעקרון אין לי בעיה עם משלוח מחו"ל היה כמובן שהמחיר כולל המשלוח הינו טוב והקניה מאתר או מוכר אמין. יש כמובן עדיפות למאוורים בצבע שחור אבל עניין הצבע לא היסטרי. תודה מראש לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Ramsses_II,

הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב... רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה... אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות. ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mafyoner,

דרך התוכנה של הדרייבר זה כול הזמן על 68 ובEVEREST זה לא מזהה את הכרטיס ולא מראה טמפ למה זה? איך אני יכול ליבדוק?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דבר ראשון, מצטער לא ידעתי ממש באיזה פורום לרשום וחשבתי שזה הכי נורמלי דבר שני, הגיוני שהמחשב שלי קולט הרבה אבק יותר מהרגיל ? וכמובן לשאלת המיליון, יש משהו לעשות בנוגע לדבר המעצבן הזה ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת עם הטמפ' במחשב שלי תקינה, המפרט בצד. חשוב לציין שאין במערכת OC בכלל, ושהמערכת לא היית במאמץ כאשר התמונה צולמה. תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by RotemS,

שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שהוא פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ, יש לי גם זיכרון של 1.5 גיגה של 400 מגה הרץ, והלוח אם הוא אינטל D865PERL. לפי מה שהסתכלתי בביוס שלו לא מצאתי אפשרויות לשנות את המהירויות.. אפשר לקבל עזרה? תודה מראש.. רותם.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  24. הזיכרונות שלי כרגע על700Mhz בSPD הם על 2.00 במתח נורמלי שאיתו הם מגיעים(.18 אם אני לא טועה) המעבד בoc של 3.20GHz 356x9 אני רוצה להרים את הזיכרונות ל900Mhz. עכשיו השאלות.... העלתי את הSPD ל2.40 והזיכרונות עלו לתדר של 854MHz אבל המחשב לא הצליח לעלות ככה(לא שינית את המתח של הזיכרונות) איך בידיוק אני מרים את התדר שלהם ל900MHz?לעשות בM.I.T בddr voltage control (או מה שלא רשום שם) תוספת של 0.1 ואז להרים אותם בSPD? ולגביי מעבד...יש סיכוי להרים אותו ל3.4?זה כדאי?אני ירגיש הבדל בביצועים?האם כרגע הוא לא חונק אותי? <------------ כל החלקים רשומים במפרט מחשב תודה רבה מראש !

• 14 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by abirdh,

רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש. הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב... מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר, בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות. הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm

• 14 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.