עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Black_Citadel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בכל המקומות האחרים הוא עולה בין 280 ל330 בערך, שווה לקנות ? התכוונתי לקנות סיילסנר ב165 עד שראיתי את המציאה הזאת ;D

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Aviad56,

אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. המפרט שלי נמצא ב'מפרט שלי'.. הנה כל הטמפרטורות שהEVEREST מראה.. Voltage: CPU Core: 1.2 Cooling Fan: CPU: 1.8 Temp HardDrive WD: 63 Temp GPU VRM: 57 Temp GPU Ambient: 49 Temp GPU: 72 Temp CPU #1 / Core #2: 53 Temp CPU #1 / Core #1: 55 Temp CPU: 54 Temp Motherboard: 33 :o הטמפ של ההרדידיסק זה החישן דפוק אמרו לי.. כי הוא עובד לי כבר שנה ככה על 60 מעלות ואמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש פוטנציאל גדול שהחישן דפוק.. וגם הCPU CORE אמרו לי שזה לא הגיוני.. גם כניראה בעיות עם החישן

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  4. יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by SugarFreeBoy,

קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Cupid Me,

היי אני מחפש קירור זול למעבד i3 וחשבתי על זה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6697 מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

קניתי BUTTERFLY וקיבלתי אותו איך אני מתקין אותו? לא קיבלתי ברגים מתאימים יש לי Xeser 3 תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by BigBandJoe,

שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by HitmanW,

החלטתי שוב לשחק בNFS MOST WANTED. אחרי כ20 דקות של משחק בהגדרות הכי גבוהות, המשחק עבד חלק, יצאתי מהמשחק ופתאום אני רואה שATITOOL מראה לי שהטמפ' היא 100C !!! כמובן שהטמפ' ירדה תוך כמה דקות לסביבות ה60.. לא נראה לי שזה טוב נכון? מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by lmlm,

יש ברשותי כרטיס X1800GTO של ספיר עם קירור סטוק. חוץ מזה שהוא רועש(הקירור) הליבה מאוד חמה,ואני מפחד לעשות OC. לפעמים זה גם יוצא לי בפיתאומיות מ BF2, יש מצב לחימום יתר? תמונה: מדובר פה על מצב מנוחה

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רציתי לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800GTO היום והסטוק מגיע ל75 מעלות בלי מאמץ והרעש כבר מחריד אז החלטתי לקנות את הAccelero X2 אבל הוא אזל במלאי בחנות שאני חיפשתי. הטכנאי שם הציע לי את ה Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO ואמר שהוא ממש מקרר את הכרטיס ועובד בצורה שקטה מאוד. מה דעתכם שווה להשקיע 160 שח ולקנות את מה שהציעו לי ? איך הוא מבחינת שקט וקירור הכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 52 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by stingeR-,

איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?

13. Started by superblader,

שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:(

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by Do As Infinity,

עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. הוא עושה הרבה רעש יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט על זה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by The TrCkeR,

שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by rivking,

יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by bezadon,

מאז שהתחלתי לשחק Bioshock התחיל להיות אצלי מצב מוזר - כל כמה זמן הכרטיס היה קורס, כלומר, המשחק נתקע, מסך שחור ואז עולה לי ההודעה של ה VPU Recover. (יש לי את הדרייברים האחרונים...) כשהורדתי את כל הגדרות הגרפיקה ל Low זה לא קרה. בכל אופן, השארתי את ה Catalyst Control Center פתוח בעמוד של מד המעלות. אז התחלתי לשנות את ההגדרות גרפיקה במשחק כדי לראות מה גורם בדיוק לקריסה (כשמד המעלות פתוח ברקע). בקיצור הגעתי למסקנה הבאה - בכל פעם שהכרטיס מגיע ל 80 מעלות הוא פשוט קורס. מדוע זה קורה ? האם אלו הגדרות בביוס של הלוח אם ? האם הכרטיס דפוק? האם זו הגדרה כלשהי (כמו שיש הגדרות למעבד של המחשב - שאם הוא מגיע לטמפ' של 70 מעלות המחשב עושה ריסטרט). איפה אני שולט על זה? ואולי בכלל הכרטיס ד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, קניתי את המחשב שבמפרט לפני בערך חודשיים. בפעם האחרונה שבדקתי (מעל חודש) לא היה אפשר להמהיר את הכרטיס (אף תוכנה לא תמכה בו). רציתי לדעת אם עכשיו יש תוכנה שתומכת בו, אולי גרסא של ATI TOOL? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  20. היי מה המצב, יש לי כרטיס מסך מדגם Sapphire Radeon X1950GT 256MB PCIe עכשיו זה מאורר מקורי והוא מרעיש לי בטירוף,בקושי יוצא לי לשחק משחקים וכו.. יענו משהו שיאמץ את הכרטיס, החום במנוחה עומד על 39 אין לי מושג כמה במאמץ איך אני לעזעזל משתיק את המאורר קצת?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  21. אהלן! לפני כחצי שנה קניתי לי את המחשב הנוכחי, המצוייד בכרטיס X1950P של SAPPHIRE, בגרסאת ה256MB. המחשב נקנה בTMS, אם זה משנה משהו. בכל מקרה, מההתחלה שמתי לב שהמאורר שלו נורא רועש. הוא קטן כזה וכנראה שהסיבוב שלו יוצר את הרעש הנשמע ממנו, שהוא מין "ביפ" (לא קולני מדי אבל מעצבן), שבא בנוסף לרעש הרגיל של סיבוב המאורר. בכל מקרה, אחרי שהתגברתי על הבעיה הזו, הופיעה בעיה חדשה. אחרי כמה זמן ששיחקתי בקרייסיס, פתאום החלו להופיע ארטיפקטים רציניים מאוד על המסך (השחקן והקוראנים נעלמו, נהיו צללים, רק הרקע נשאר פחות או יותר דומה). לאחר מכן הבעיה התפתחה לכך שהמסך פשוט מפסיק לקבל סיגנל באיזשהו שלב במשחק (המסך עובר לSTAND BY). שיערתי שהכרטיס פשוט נכבה או מפעיל מנגנון הגנה כלשהו (OVERHEATING?…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by PSdesign,

שלום, חבר שלי קונה בקרוב את הכרטיס הנ"ל ויש לו כמה שאלות. קודם כל איך הוא לOC? הוא כנראה יקנה איתו גם את הקירור Accelero X2 אז איך הוא לOC? הוא יוכל להגיע איתו לרמה של ה1950XT לדעתכם ובעיקר מנסיונכם? ולמישהו יש ביקורות על הכרטיס שכוללות בדיקה של OC? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  23. Started by avi15,

שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by MassiveAmmo,

אני וחבר שלי עשינו עם הכרטיס שלו,אחלה תוצאות! http://img221.imageshack.us/img221/9434/img07666in8.jpg תוצאות: לפני אחריי

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Demagh,

אני מנסה לאוברקלק X1950XT, אוקע? עכשיו, הסטוקים שלו הם 621 \ 900 (1800 יענו), וכשאני מעלה את הליבה מעבר ל 648, אני מקבל ארטיפקטים... מעבר לזה הכל מתרסק הזכרונות דווקא יותר מגיבים, ויציבים ב 950 (1900), אבל אני עדיין רוצה עוד. למה הכרטיס כזה אוברקלוקר מסכן? זו מגבלה של הצ'יפ או משו? הטמפ' בסדר... עם הקירור ה HOME MADE שלי הוא על 73-75 מעלות עם אוברקלוק במאמץ... מה מפריע לו להגיע רחוק יותר?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים