עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moskitos,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל המושגים האלו ומה זה אומר?: באס,מכפלה,באס DDR,זיכרון מטמון ומהירות תו. מה זה לפתוח מכפלה כי אני שומע את זה כל הזמן בהקשרים של לוחות אם.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Chevy,

ובכן, סוף סוף הביאו לי מצלמת web. בניתי את הסטאנד הזה לפני כחצי שנה אך הוא היה דבוק עם סיילוטייפ והוא לא היה יציב בכדי שה-iPod יעמוד עליו. את ה-stand בניתי מחומר פשוט ביותר - קופסת דיסקים, אותה אני חתכתי עם מספריים ואח"כ שייפתי את הקצוות והדבקתי עם דבק מגע (כפי שניתן לראות בתמונות הוא צהוב אשר מכעיר בצורה שלא חשבתי את המעמד ואת התפקיד שלו כש-ק-ו-ף. סה"כ, זו הייתה עבודה של כחצי שעה. אני אתן לתמונות לדבר:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pc student,

מה הגוך קירור מבית רולר מאסטר הכי עדיף לסוקט 462 בתקציב של 160 ש"ח

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. שלום, העסק מתחמם. יש לי מאוורר סטוק מה שנקרא, ואחרי שנתיים הורגשה איטיות משהו בעבודה אז בדקתי חימום ואכן נראה שמתחמם שם. מצב תמונת מצב של ספיד פאן אני צריך המלצה על מאוורר טוב. אם זה חשוב אז התקציב נניח עד 150 ש"ח תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מעבד Q6600 בטענה שזה G0 . לאחר התקנה במחשב התוכנה CORETEMP מזהה אותו כ B3 .... האם זה אומר שאכן המדובר בגרסה של ה 130W ?! או שהתוכנה לא אמינה ... ? תודה. תמונה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אז ככה יש לי AMD 1700+ שכרגע עובד על 2300MHZ בכפולה של 192*12 מתח מעבד 1.625 במקום 1.5 סטוק יש לי זיכרון של קינגסטון DDR 333 שני סטיקים של 515. כל ניסיון להעלות עוד גורם לחוסר יציבות של המערכת ( יש פוסט ב- 200*215 הווינדוס נופל ). רציתי לברר יחד עם כל המנוסים פה מספר דברים: 1. לי נראה שהזיכרון הוא מה שעוצר אותי, האם גם אתם סבורים ככה? 2. הבנתי שהשימוש בשני סטיקם פוגע ומורחד את יכולות ה-OC , האם אמת בדבר? 3. במידה ואין לי 950 שקל לקנות crosair cmx512 3200c2 רציתי לדעת מה ההמלצה הבאה בתור שניתן לרכוש בארץ במחיר טוב ולקבל ביצועי OC טובים ראיתי האינטרנט את : http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3ebcf7490a39559e273fc0a80103065c/Product/View/990989 ורציתי לשמוע מ…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  8. ראיתי שיש שלושה חוטים למאוורר אחד פלוס אחד אדמה והשני חיישן מהירות אבל אין לי מושג איך בודקים את המהירות שלו ואת הטמפ' שלו ואיך ניתן לכוון את המהירות שלו ניסיתי להשתמש במספר תוכנות כמו RIVA TUNER ATI TOOSLS ועוד רבות אחרות ולא ראיתי אופציה שכזו מישהו מוכן לעזור לי הרעש הורג אותי!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  9. Started by sh_idan,

המעבד שלי במנוחה עומד על 45 מעלות ! זה לא קצת הרבה ? אומנם עוד לא חיברתי אמצעי קירור מיוחדים אבל עדיין....

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by oren13,

עשיתי בזמן האחרון השקעה כספית לא קטנה בשביל יופי אופי וטופי סתם סתם בשביל גם יופי וגם ביצועים טוב זאת המערכת שלי מארז פשוט נחמד ביותר יש עליו 2 מאווררים 80 של חברה לא ידועה ועוד מאוורר של חברה לא ידועה על הדלת מואר עם לדים מובנים יש עליו צורב די וי די של lg יש עליו שני מוצרים של coolermaster אחד cooldrive 4 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V04&other_title=+LHD-V04+CoolDrive%204 והשני musketeer http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer יש בתוך הcooldrive 4 הארדיסק 80 ג'יגה sata של חברת יונדאי יש לי…

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  11. עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. קודם כל תודה לכל מי שעוזר. עכשיו השאלה שלי אם איזה תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטסי הריאדון לי יש 9700 פרו של ספיר אני לא רוצה לעשות אוברקלוק אני רק רוצה לנסות אך זה. יש לי חישני טמפ ואמרו לי שעושים אוברקלוק לוקח זמן ? עד שזה מתרגל מזה תאומרת ?! תוך כמה זמן האוברקלוק נהיה ..

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by Vladgi,

זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360

• 12 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by r0075,

שלום. יש לי מעבד של אינטל 1.8 P4 ולוח אם של גיגהביט GA-8IDX( הלוח בן 4) והטמפ' שלו במנוחה לא יורדת מ-51 מעלות והוספתי מאוורר למארז וזה לא הוריד את הטמפ'... מה הבעיה שלו...יכול להיות שאני צריך למרוח לו מחדש משחה תרמית..? תודה על העזרה... ???

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מערכת קירור מים מדגם RS240 של XSPC, לפי מה שקראתי באתר המקורי החבילה מגיעה ללא מים (תקנו אותי אם אני טועה). אני אצטרך לקנות מים בעצמי ורציתי לדעת כמה מיליליטר (או כל מידה אחרת) של מים אני אצטרך לקנות ? כמובן שאני לא אקנה בדיוק, אבל רק לקבל מידה פחות או יותר. תודה ! נ.ב.- אני מדבר על המערכת בסטוק, כלומר בלי תוספות מהצד, בהנחה והצינורות יספיקו. עריכה: האם באמת חייב את הקאטר לצינורות ? או שאפשר לחתוך אותם עם מספריים ?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Os.Master,

מרחתי היום משחה טרמית מחדש למי להאמין? http://www.siz.co.il/my.php?file=yyomuq3dogkn.jpg

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  19. יש לי את המחשב בערך מ08'-09' ונגיד שהוא כבר לא במיטבו. נראה לי שעם הזמן שעבר תוכנות בסיסיות - כמו הווינדוס והממשק של האתרים, נהיו יותר תובעניות מבחינת החומרה ובשילוב עם "עייפות החומר" - משמע אבק ובלאי בעיקר של הדיסק הקשיח, גרמו למחשב שלי להיות סופר איטי בקטע מציק. שאלה ראשונה: האם המעבד והלוח שנחשבים כבר מיושנים, דופקים אותי מעבר למהירות השעון של המעבד? האם יצא איזה DDR4, SATA7 או PCI-E 20 מאז תקופת התיכון ועדיף לי להתחדש במחשב חדש או שמדובר פה על הבדלים יחסית מינוריים? אני צריך מחשב ללימודים לשנה הבאה באוניברסיטה, לא גיימינג, אבל אני לא יודע איזה תוכנות דרושות בהנדסה אז אני צריך שהוא יעמוד בסטנדרטים של 2015. לגבי המפרט, ממה שזכור לי: Intel I7 920 - דור ראשון של ה-I7, הכי…

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני משיג כזה ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלומות , מליון שנה אני כבר מדבר על המעבד שלי שהוא חם 72 מעלות בכיף משחקים הכי פשוטים נתקעים. קניתי מרחתי את הדברים הכי טובים שיש ולא עזר כלום. מה לעשות? לזרוק את המעבד לזבל??? עדכון ביוס אי אפשר כי הכי חדש זה מה שיש לי F6 . AMD זבל

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by moranhoresh,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות משחה טרמית ובזול. האם יש משחות של רדיו שאק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DJPOWER,

היום התקנתי את הקירור מים בניה עצמית... עשיתי אוברקלוק 2400@2880 הרצתי את הפריים ואחרי כמה זמן הוא הראה לי צהוב... זה מה שהוא כתב... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=7F6781351C7D4D609D21E9A3A82A524E&alid=37924(להיכנס לתמונה של הרקע...) אחרי זה הפעלתי את התוכנה שבודקת טמפ' של אסוס והוא חזר להראות אדום... מישהו יודע מה הבעיה?"?? אודה למי שיגיב יונתן

• 10 תגובות
    • 515 צפיות
  24. קירור סטוק אני חושב. רוצה להעלות ממש טיפה את הביצועים. האם זה מפר את האחריות? האם זה בטוח? עד כמה OC אפשרי אצלי?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by tal249,

היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.