עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי בפרופיל שלי ניתן לראות את המצב של המחשב שלי עכשיו... הבעיה באוברקלוק הנוכחי היא שהזכרונות עובדים ב 83% מה FBS ולכן הם באנדרקלוק... הטמפ' שלי הינם : cpu case idle = 41 stress = 45 system idle = 38 stress = 40 אני יודע שהזכרון הינו חוליה חלשה אך אני מאמין שאפשר להגיע ליותר.. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by man-of-God,

שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג פורסם גם בתקלות חומרה אך אין תגובה האם יש בעיה חומרתית במערכת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המעבד היה במתח של 1.6 הגיע ל56 מעלות ובמנוחה 40-42 עכשיו הורדתי ל1.575 וזה במאמץ 54 אבל עדין זה גבוה גם לפני שעשיתי אוברקלוק היה מעלות גבוהות יחסית ויש לי ספארק 7, לא אני שמתי תסינק אלא pch כך שאני לא יודע אם זה מחובר טוב או המשחה מרוחה טוב ויש לי xaser 3 שהסירקולציה שם די טובה למרות שהמאוררים שם לא הכי חזקים כך שאני לא יודע למה זה כזה גבוה אני חושב בגלל הסינק אבל אין לי מושג איך לבדוק... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yonishema,

יש לי מחשב נייד אייסר מדגם אספיריט 5738G כאשר אני עובד איתו זמן ממושך הוא מתחמם וגם המיקלדת כבר חמה המליצו לי על משטח קירור רוב המשטחים שראיתי הם בגודל של 30 ס"מ אורך והמחשב שלי הוא רחב בעל מסך 15.6 והאורך שלו 38 ס"מ אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משטח למחשב שאוכל לפתור את הבעיה אם תוכלו לתת לי קישור למשטח טוב בסביבות מחיר 100-150 ש"ח ואולי פיתרון אחר תנקס

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ITSIK86,

כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Spyro,

שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nimrodim,

רק לידע את הקהל פה...ישנה תוכנה המאפשרת לבדוק האם PAT באמת מופעל בלוח שלכם 875\865 - דבר חשוב למדי גם בזמן OC. התוכנה: ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/ctiaw.zip למידע נוסף: http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=49613

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zxc1301,

שלום אני אצל הדודים פה ...קנו מחשב חדש קונרו אז ככה ..gigabyte 945 ....E6300.....DDR2 667 1G הם קנו גם קירור איכותי למעבד ב200 שקל אז כבר אמרתי למה לא לעשות איזה אובר קלוק קטן כי קונרו + קירור איכותי לא באובר קלוק זה בזבוז .... השאלה שלי בקיצור ...עם הלוח והזכרונות הללו מה אני יכול לעשות ? לכמה לשנות ואת מה ? (אצלי יש AMD וזה שונה בביוס) ? אם אפשר תשובה מהירה , תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by lidorkalfa,

שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Omri4u,

חשבתי על להכניס את המחשב למקרר לא רעיון טוב? כמובן שאני אולי ינסה את זה פעם כי אני יקבל איזה מיני בר אנו איך הרעיון האם אני הראשון שילך לעשות את זה אני פשוט חייב להגיע ל FSB של 200 עם ה P4 2.26 וזה אומר P4 3400 Mhz Fsb 800 Mhz אבל לא נראה לי שהזיכרונות שלי יעמדו בזה או שזה בכלל לא קשור אליהם נו איך הרעיון הצעות? תגובות? פתרונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by danielzy,

שלום לכולם, באתר הראשי של Scythe רשום ש MUGEN2 REVB מתאים ל Haswell, אבל את עמוד ה MUGEN2 הרגיל לא עדכנו בכלל (עדיין מופיע של רק 775). האם למישהו יש נסיון עם העניין ? מודע להבדלים בין השניים ? יש לי MUGEN2 ואשמח להשאיר אותו איתי ל 4770K מאשר לקנות קירור חדש (בסופו של דבר זו רק מתכת, זה לא שצריך לעדכן אותה או משהו)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הממוצעת של AMD 965 בזמן מאמץ של משחקים כבדים וכו' ( בזמן מאמץ על פי תוכנות speefan ו coretemp המעלות של המעבד הם 55 ) האם זה בסדר? *ובמנוחה הוא עומד על 35-38 מעלות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by WhiteLen,

היי, יש לי מחשב עם מעבד AMD שפועל בטמפרטורה של בערך 40 מעלות במנוחה. בזמן עיבוד גראפי כבד הטמפרטורה קופצת ל 55-60 והמחשב מתחיל לצפצף ( נדמה לי שהצפצוף מוגדר בביוס ). האם זה נורמלי, יש דרך למנוע ממנו להתחמם ככה בזמן עומס?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by WildFire,

הכותרת דיי מתקצרת את מה שיש לי לומר כאן. מפרט בצד. לא, אין קירור מיוחד למעבד, אני על סטוק. הטמפ' לא עוברות 61 במאמץ [גם עם OC לא יציב] החלפתי ספק כדי להחליף כרטיס מסך וגם כדי לעשות OC, זה לא ממש עוזר. תדרים על סטוק כרגע, וגם כשעשיתי OC. ברגע שהגעתי ל2400 המחשב קפא, חזרתי ל2300 והוא לא היה יציב במשחק, ירדתי עד שחזרתי לסטוק, הוא לא יציב בשום אוברקלוק, אבל בשום אוברקלוק. פיתרונות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KroydKrenson,

שלום. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש שיושב בתוך המארז CM690. יש שלושה מאווררים מותקנים כרגע, קדימה שמכניס אוויר, צד שמכניס ואחורה שמוציא אוויר. מסתבר שיש בעיה ידועה ב CM690 של מאוורר הצד שיושב קרוב מדי ל"גריל" של המארז וגורם לזמזום. קראתי על הבעיה והיו הצעות בין לנתק את המאוורר, להפוך אותו כך שיוציא אוויר, או להחליף אותו. יש למישהו הצעה איזה מאוורר אני יכול לשים שם במקום? עדיפות למאוורר עם פילטר או שאפשר להוסיף לו פילטר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by CRYSMAN,

העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע: http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif מה זה אומר ומה לעשות ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני מחפש קירור למעבד הכי טוב שאפשר(מבחינת קירור לא שום דבר אחר) עד 180 שח תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אני בערך כבר באמצע אני כל פעם מעלה את המהירות זכרונות באיזה 5 מגהרצים ואז בודק דרך המשחק WORLD CUP עם הכרטיס מתפקד בסדר (אני משחק בערך איזה דקה וזהו.. זה בסדר ? או צריך יותר? על משחק יותר חזק או משהו?) אין שום עוויתות מסויימות במסך או דברים דומים הכל הולך בקלות.. ומה לגבי הליבה? מתי אני אמור להעלות לה את המהירות? ברגע שאני כן רואה עוויתות וכאלה? כרגע הזכרונות כבר על 725MHz ללא שום קירור נוסף על הכרטיס.. הליבה עדיין על 300MHz

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש והעברתי את הישן לבת שלי בת ה4.5 והוא גם מחשב הורדות. אשתי התלוננה על הרעש של המאווררים אז הלכתי על פיתרון קצת מפגר- ניתוק מאווררים מרעישים. המיקום של המארז גם לא אידאלי ולא מאפשר לו לנשום כלכך (מקום בתוך ארונית). המחשב הזה מתחמם נורא והקיץ רק מתחיל . הוא לא הכי עושה צרות לפעמים הוא עושה reset על דעת עצמו אבל יכול להיות שזה בגלל העדכונים של windows . בקיצור אני צריך המלצות איך להשקיט ולקרר אותו . תקציב בערך 200 שקל או כמה שפחות - אני חושב לקנות כמה מאוררי 120ממ חדשים או משהו כזה אולי אפשר לנקות את הישנים?! אם זה מסובך אני פשוט אקנה חדשים. מבחינת חנויות אני גר ברחובות ועובד בקריית שדה התעופה . יש לי אפשרות להגיע לזיגזג, KSP בילו סנטר, ivory גם ק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הוא עובר את השלב הראשוני של הביוס עבד לי יפה דווקא על 166 X 9 230 6-3-3-2 2-2-2 6 לא עובד לי משום מה מישהו יודע למה ? פתאום אני מקבל את ה NVIDIA RAID IDE DETECTING ARRAY..." ולא עולה לווינדוס ! ובכלל אין רייד וגם מבוטל מהביוס מה עושים !?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Gnome,

קודם כל אשמח אם מישהו יסביר לי את הקטע של המהירות בביוס.הכוונה: יש לי מעבד 866MHZ ( :smiley4:) וכשאני נכנס לביוס איפה שהמהירות כתוב לי בשורה מסויימת X6.5 ובשורה השניה כתוב 133/33.25 מה זה אומר בדיוק ה 33.25 וה 133? עכשיו לשאלה השניה: עשיתי בפעם הראשונה במקום 133/33.25 , 135/33.75 (אם אני לא טועה בקשר ל 33.75) ואז המחשב היה במהירות 877MHZ (וואוו איזה שיפור). אחרי עשיתי את שה 135 יהיה 142 (אבל אני לא זוכר איזה מספר היה במקום ה 33.75) ואז המחשב רץ במהירות של 923MHZ די יציב והטפמ' שלו הייתה רגילה (2 מעלות או שלוש יותר).יש לציין שהמתח של ה VCORE היה רגיל 1.70. אחרי זה עשיתי במקום ה 142, 155 ובעליתי את ה VCORE ל 1.75 אבל אז הנורה של המסך כל הזמן היבהבה ושום דבר לו היה. לפי הח…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים