אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הוא Q6600. דבר ראשון שחשוב לי זה השקט, האם הקירור הזה שקט? יש יותר שקטים ממנו ובסביבות אותו מחיר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי שני מאוררים חדשים 80CM למחשב כשאני מנסה לחבר אותם לחוט חשמל במחשב (אינני יודע איך קוראים לחוט הזה) המחשב מתחיל לצפצף בלי הפסקה. מה עושים? ספק כח ANTEC TRUEPOWER TRIO 650W כרטיס מסך: מעבד:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור אוויר הטוב בעולם. http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html ביקורת: http://www.technic3d.com/?site=article&action=article&a=297
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם כזה: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoe945G-DVI&s=775 מעבד פנטיום D915 וזכרון 512 DDR2 667 אני חדש בקטע הOC לכן אשמח אם תפנו אותי למאמר שמסביר איך עושים OC לחומרה שציינתי :-) עד כה ניתן לשפר את זה בלי להזדקק למערכת קירור נוספת? כרגע יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז ולא רוצה להוסיף עוד אשמח לקבל הדרכה אגב זה כתוב בפרטים של הלוח אם :Supports Untied Overclocking Technology
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הקירור הנל אחרי שבדקתי שהוא תומך בכרטיס שלי כמובן 460gtx אבל עכשיו שאני בא להתקין אותו אני מגלה שהפלטה שהולכת על הליבה לא ממוקמת לי במקום הנכון כהילו שהכרטיס קצר מדי... משהו ידוע מה לעשות כי היצרן טוען שהוא תומך בכרטיס שלי! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! היום הגיע לי הקיט האוניברסלי של הקירורים של Scythe והרכבתי על המחשב שלי את הנינגה פלוס הנה תמונות מההרכבה: מצטער על האיכות התמונות צולמו בפלאפון! עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטמפ' לפי הצילום הזה מהביוס לא נראה לי הגיוני שהמעבד יותר קר מהאויר שבמארז! האם יכול להיות שהמעבד על 23 מעלות כשהאויר סביבו על 34? המעבד בלי OC!(מה אתם אומרים שווה להתחיל OC??) המארז היה פתוח בשעת הבדיקה ושנגעתי בקירור הוא היה ממש קר ויש עליו מאוורר 120mm המקורי של הנינג'ה! קיבלתי עם הקיט ספייסר שיושב בין במעבד ובסיס של הקירור רציתי לדעת אם זה מוריד מהביצועים בצורה רצינית כי הייתי חייב לשים אותו בגלל שהברזל שתופס את הנינג'ה לחץ על המייצבים של המתח שנמצאים מהביב לתושבת והקיר…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי מהקרקורים הנובעים מ V1 , קניתי קירור פשוט נוסף (או שאני אקח ממנו קליפסים או שאשים אותו במקום) , האופציות במחיר הנ"ל הם : EVERCOOL BUFFALO FREZZER 7 Thermalright MST-9775LE כעקרון הבחירה היא כרגע ב Thermalright MST-9775LE , נראה לי הכי איכותי מבין השלושה ... עצות יתקבלו בברכה ...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550) חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?
-
שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OK לאחר ששמעתי על הבעיה של יותמו, וMB אמר לי ללכת על CORSAIR V2.0 או צ'יפים של מיקרון, יש לי כמה שאלות: מי OCקר יותר טוב? ה2.0 או ה1.8, עם האפוקס 4G4A+? על איזה זכרונות כדאי לי ללכת, והאם אני יכול לחוות בעיות OC עם MUSHKINPC2700? עוד שאלה: על מנת לאפשר תמיכה של הלוח בזכרונות, כל מה שאני צריך לעשות זה להעלות את הFSB ל133, ואז אני מקבל גם OC למעבד? אנא השיבו בפירוט,תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג פורסם גם בתקלות חומרה אך אין תגובה האם יש בעיה חומרתית במערכת ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1395/1367 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 536/525 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or... כמות: - 1 - 381/373 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, בקרוב אני עושה מודינג למארז שלי ומוסיף 2 מאוררים. יש לי אפשרות לשני מאוררי 80 מ"מ או אחד 120 מ"מ או שניהם 120 מ"מ. ואני צריך לדעת גם איזה סוגים. חובה שהמאוררים יבואו עם גריל, ורצוי שהם יהיו עם לדים כולשהם. אז אני צריך שתמליצו לי על 2 מאוררים, הגודל והסוג לשיקולכם, רק שיהיו עם גרילים ורצוי עם לדים. המחיר - אממ... שיהיה בערך 50-70 ש"ח למאורר. אבל לא כל כך חשוב.. אין כל כך הבדל במחיר בין המאוררים אני חושב.. תודה לעוזרים!! :-*
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) לגבי double duct : מה דעתכם על ( קירור + עוד קצת שקט ) : http://www.silenthardware.de/forum/index.php?showtopic=822 אפשר לתרגם מגרמנית לאנגלית פה: http://world.altavista.com 2) יש שם לינק ל ביקורת על SilentBoost ושם כתוב שהמאוורר ( המקורי שמגיע בקופסה) הוא של panaflo, מישהו שמע על זה ? לינק: http://www.dirkvader.de/frame.php?site=http://www.dirkvader.de/page/tt-silentboost.html
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 955 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 46 במנוחה 73 במאמץ בדקתי עם core temp כרטיס מסך 6870 עם קירור סטוק והטמפרטורות שלו 42.5 במנוחה 79.5 במאמץ בדקתי עם hwmonitor הכרטיס מסך חדש אצלי שבועיים רק בימים האחרונים יצא לי להתחיל לשחק, המשחקים ששיחקתי הם DIRT2 FARCRY2 על הגדרות הגבוהות ביותר ב FARCRY2 המשחק פעם אחת נכבה לי באמצע וב DIRT2 יש לי לפעמים פריזים חשבתי שזה קורה אולי בגלל החום המארז שלי הוא LANCOOL 56 שאר המפרט רשום בצד אין לי OC בשום רכיב במחשב האם הטמפ' נורמליות ? אולי יש לי בעיה ברכיב מסויים ? מה אני צריך לעשות להחליף מארז ? להוסיף מאווררים ? לקנות קירור חדש למעבד/כרטיס מסך ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הגודל של משאבה כזאתי? כתוב במדריך כאן שהיא צריכה לספק 2000 ליטר בשעה... זה לא קצת הרבה? יש לי משאבה דיי פיצפונת,מה המידות של משאבה בריאה צריכות להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-