אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב מבוסס AMD שנקנה לפני כחודש. רכשתי שני מאווררים של 120MM מהאינטרנט ואלו צריכים להגיע השבוע! השאלה איפה ואיך להתקין אותם? המארז שברשותי הוא: Antec Two hundred V2 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== ניתן לראות את מדריך המארז כאן: http://www.antec.com/pdf/manuals/Two%20Hundred%20V2%20Manual_EN.pdf כפי שניתן לראות, המארז מגיע עם שני מאווררים של 14 ו- 12 ס"מ כך שהם יונקים אוויר מתוך המארז החוצה (פולטים). כמו כן למארז מסנן אבק קדמי אותו ניתן לשטוף במים. לאחר חודש של שימוש יום יומי במחשב, פתחתי אותו וראיתי שהוא צבר כמות נכבדת של אבל ובעיקר על גבי כ.המסך! כמו שרואים בתמונה של המארז, המארז כולו אטום בפני אבק ובפרט בחלקו הקדמי בו יש את מסנן האבק, אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סליחה על השאלה אבל אני לא כל כך הבנתי לפי המדריך לאוברקלוקר באתר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתלבט במובן של כסף... יש לי שני מעבדים: E2188 E4600 ואני רוצה לקות להם לוחות חדשים בשביל OC מה עדיף אם בכלל יש הבדל מבחינת OC 340 שח P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2676&ProductName=GA-P31-S3G 430שח EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה. אני בOC די רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך GTS450 .. עכשיו הבעיה היא שהטקסורה מגעילה ברמות בכל המשחקים .. זה קרה אחרי ה OC חודש היה הכל בסדר ... לפני שבוע זה קרה התעלמתי ועדיין יש את זה .. ניסיתי איפוס OC / לעשות OC מחדש כלום לא עזר .. הנה תמונה מי GTA SA http://www.fastup.co.il/images/35727366.png הטקסטורה כזאת בכל המשחקים ..למה זה קורה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת כבלים של SCSI IDE שהם מלופפים {נו החוטים המוכנים האלו שמחליפים את השטוחים כדי שיהיה זרימת אוויר טובה} זה פעם שלישית שאני רושם את זה ונותן לינק משום מה זה נימחק כל פעם אז ננסה עוד פעם אחת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1134 בלינק הזה יש מארז שבחרתי באפשרויות שיש שם הוספתי 1} חלון שקוף גדול 2} ספק כוח של אנטק 550 וואט טרופאוור 3} מנורת פלורוסנט אולטרה סגולה 4} HARDCANO 5 אם יש לכם איזה הצעה או עצה אני אשמח לשמוע תודה מראש שועל האש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז המערכת כאן, מושלמת... אבל יש לי בעיה, תשמע מפגרת, אני לא מוצא את המחלק זיכרון בביוס,אין בשום מקום !!! ובלי שום קשר, אני רוצה לעשות OC ראשון יחד איתכם :-) אז נתונים יבשים : טמפ מעבד מנוחה : 38 טמפ לוח מנוחה 35 טמפ כ. מסך : 42 מתח זיכרונות : 2.0V מתח מעבד : 1.22V מהירות מאוורר CPU : 1280RPM מהירות מאוורר ספק : 930RPM כל השאר הוא לא מראה מהירות, למה ??
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת לגבי Q9550 , מה הפוטנציאל שלו בOC ? (כפי שלמשל פוטנציאל הOC של הQ6600 הרוב אומרים שהוא 3.6GHZ) . אני שוקל להחליף את הQ6600 למכור אותו ולקנות Q9550 , ובגלל זה אני רוצה לדעת לכמה אפשר פחות או יותר להגיע איתו בOC ? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות Overclock לכרטיס המסך שברשותי מדגם: Asus Radeon HD7950-DC2T-3GD5 DirectCU II. אני רוצה לדעת בבקשה: 1. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Core Voltage בכרטיס הנ"ל . 2. מה מתח עבודה מקסימלי המותר של ה- Memory Voltage בכרטיס הנ"ל . 3. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Core Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 4. מה בערך התדר המקסימלי של ה- Memory Clock המותר בכרטיס הנ"ל . 5. איזה מתחים ותדרים הכי מומלצים בשביל OC יציב למשחקים כבדים בכרטיס הנ"ל!!. הייעוד של ה- Overclock שאני רוצה לבצע הוא נטו לשיפור ביצועים במשחקים!. (לא לתוכנות באנצים או תוצאות/תחרות!) אני מבצע את ה- Overclock עם התוכנה: MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 . אם צריך יותר פרטים אז בבקשה המפרט מחשב שברשותי: CPU: Inte…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין כמה אופציות, ואני לא יודע אם ההוצאה כדאית. פחות מעניין אותי רעש (במפתיע) ויותר ביצועים מתלבט בין כמה סוגים בהבדל מחיר משמעותי Deepcool GAMMAXX400 Coolermaster hyper 212 evo 2 Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Cooler Special Edition for AM4 מנסה להבין אם יש הבדל ושווה לקנות יקר יותר או שזה סתם מיותר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מהי הטמפ" האופטילית ל amd למעבדי 1800 xp
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה נוזל, שאפשר לקמבן בבית, הכי טוב למערכת קירור מים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, המאווררים הנוכחיים שלי מתחילים קצת לחרוק אז אני שוקל להחליף אותם (בהדרגה, כרגע רק אחד עושה את הבעיה, אבל ייתכן כי בסוף אני ארצה להחליף את כל ה-4). כרגע המאווררים שיש הם המאוררים שבאים stock עם Fractal Design Arc (הגרסא הראשונה). אני קצת מתלבט, קראתי די הרבה ביקורות אבל אני מתקשה להחליט, אני מעוניין במאוורר 140 כי יש מקום במארז למאווררים כאלה והם בד"כ שקטים וחזקים. אני בעיקר מתלבט בין: http://ksp.co.il/?uin=18391 לבין http://ksp.co.il/?uin=18300 שמעתי רק דברים טובים על המאווררים של Noctua והם נחשבים למעולים, אבל ת'כלס גם המאוררים של Scythe נחשבים מצויינים, ועולים 30 שקל פחות (אם בסוף אני ארצה באמת להחליף את כל ה-4, ה-120 ש"ח האלה משמעותיים). מה דעתכם? יש אגב איז…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
8) אז ככה, אני רוצה למארז החדש שלי פאנל , שמעתי רבות על סדרת hardcano. המארז הוא Sunbeam Transformer BLACK, עכשיו אפשר קצת מידע על הפאנל הזה? במה הוא תומך?, איזה צבעים יש לו? האם יש לו התראה... ועוד קצת מידע עליו. אהה והכי חשוב כמה הוא יצרוך מהספק. ואם הפאנל הזה ממש מעפן אז תמליצו לי על פאנל אחר
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פששש טווינמוסים שלי סוסונים עובדים ב241mhz אבל לא יציב, ככה בגלישה הכל טוב אבל תוכנה כבדה מאוד כמו 3Dmark 03 (סתם רציתי לראות מה יהיה עם תוכנה כבדה) ואז המחשב נתקע ... חפיף לא התבאסתי כי אין הרבה שמגיעים ל241 1:1 עם טווינמוס (אלו לא על BH-5 winbond) אז שמתי אותם ב238mhz וואלה הכל עובד מעולה ויציב ביחס 1:1 אני גאה בהם הינה תוצאות מPcmark 02 ... לא יכול להריץ משהו אחר כי יש לי Riva TNT2 ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקירור העלוב שיש לי עכשיו http://www.deepcoolglobal.com/product/cpucooler/2013-12/7_207.shtml שיחקתי איתו קצת ונדפקה המשחה הטרמית. ובלי קשר הוא רועש ולא עושה עבודה טובה. אני צריך קירור חדש , לא יהיה OC כמובן , אבל חשוב שישמור על טמפ' טובות ויהיה שקט. הדבר הכי חשוב - שיתחבר ללוח אם מקדימה כלומר שאני לא אצטרך להתקין תושבת ולהוציא את כל הלוח אם , אין לי כח לזה. הקירור שיש לי עכשיו מתחבר כמו הקירור סטוק עם ה4 פינים מפלסטיק האלה , יש לכם המלצה לאחד כזה טוב ? תקציב עד 150 בערך , זה בא עם משחה טרמית נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את המאוורר בלוח הזה במשהו גדול, זול ושקט? אני לא מתכנן OC. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* ההודעה יותר קשורה לפורום הזה (אוברקלוק) משאר בפורום. קניתי מחשב חדש , סוף סוף (ובעזרת הפורום). שמעתי לא מעט סיפורים על תקלות ברכיבים ותפקוד לקוי של כרטיס מסך (כרטיס יד שנייה , כרטיס אחר , וכו'). אז השאלה שלי היא כזאת , איך אפשר לבדוק שהמחשב עובד 100 כמו שצריך? לדוגמא: בתור התחלה 3Dmark2006+vantage על מנת לבדוק שהכרטיס מסך באמת מקבל את מה שהוא צריך (זה HD5850) אחר כך נגיד pcmark... וכו' אז איזה המלצות יש לכם? מה אתם עושים שאתם מקבלים מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני על 3.7 יציב עם מתח של 1.4 במאמץ מגיע לי מקסימום ל 54-55 עכשיו אני רוצה לעלות ל 4GHZ המעלות במאמץ יגיעו עד ל 65-67 ו AMD אומרת ש 62 מקסימום אז מה אתם אומרים זה קריטי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי המאוורר שלו התחיל להרעיש. פתחתי את הלפ טופ, ורשום על המאוורר 5v, 0.30a. מצאתי באינטרנט מאווררים 5v, אבל 0.42a או 0.50a. הם נראים בדיוק אותו דבר. המחשב שלי הוא lg rd-580. אלה שמצאתי מתאימים למחשבים lg r568, r580. לפי מה שזכור לי- אותו דגם בדיוק, מלבד זה שהמחשב שלי הגיע ללא מערכת הפעלה ואלה כן. לא מצאתי מאוורר כשחיפשתי את הדגם שלי בדיוק. האם ניתן לחבר מאוורר עם צריכת זרם גבוהה יותר? מה המשמעות של זה? האם יסתובב פשוט מהר יותר? האם יכול להיגרם נזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כרטיס מסך-gigabyte windforce hd 7950. התחלתי לעשות לו oc וראיתי שאין באפשרותי להעלות מעבר ל 1100mhz,ניסיתי בכמה תכנות והאופציה חסומה בכל אחת מהן.(חושב לי להדגיש שהבעיה היא לא יציבות בתדר מעל 1100mhz,או טמפרטורה אלה אין לי את האפשרות הפיזית להעלות את התדר מעל זה). השאלה שלי האם המצב הזה קבוע ואי אפשר לשנותו? אם אפשר לשנותו,כיצד? לצרוב bios של חברה אחרת לכרטיס? חשבו לציין שבmsi afterburner אפשרתי את מצב unofficial overclocking אך ברגע שמעלים מעבד ל1100mhz המסך מתחיל לרצד ואני חייב להוריד את התדרים חזרה ולהוריד את הunofficial overclocking. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה,שכן זה בזבוז של הכרטיס שהוא אוברקלוקר מצוין ולא יכול למצות את הפוטנציאל המלא של…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-