עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RJ1,

ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

מעבד e8200 ללא OC וכרטיס מסך GIGABYTE 8800GTS. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Component,

מאיפה אפשר להוריד prime 95 ? רציתי לשאול את השאלה הזאתי בפורום תוכנה אבל אני מניח שהאנשים שיידעו את התשובה נמצאים בעיקר בפורום הזה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by p5gd2x,

ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ????????????????? מתח לא יציב מה אני פשוט רוצה לדעת????????

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! רכשתי מארז מחשב של cooler master cosmos 2 ואלה הטמפרטורות במצב מנוחה מה אתם אומרים? ??? Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83667HG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Asus Rampage II Extreme / Gene Chassis Intrusion Detected No Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #3 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) North Bridge 62 °C (144 °F) South Bridge 49 °C (120 °F) GPU 38 °C (100 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1854037) 32 °C (90 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ1735200) 36 °C (97 °F) WDC WD1000FYPS-01ZKB0 (WD-WCASJ0986…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by m0tek,

טוב..אז התקנתי תמאוור המעולל , כמו שכתוב בהוראות.. עכשיו ,, יש לי תתוכנה של אינטל , Acrive Monitor שפועלת ברקע..אמורה להתריע מטמפרטורה.. מאז שהתקנתי את הולקאנו , הוא מתריע על טמפרוטרה גבוהה (50+) , למרות שהמעבד פועל כרגיל...הוא רושם גם שהמאוורר עצמו לא פועל , למרות שהוא כן..המערכת יציבה.. מה נסגר עם זה?! (כן , בדקתי שהכל במחשב פועל , המאוור צמוד טוב..) שימו לב לתמונה..אומנם הטמפרטורה יחסית בסדר..למרות שמקודם עם המאוור הקודם של אינטל קיבלתי טמפרוטרה של 37 בערך.. שימו לב שהוא כותב שהמאוור לא פועל (FAN1( למרות שכולם פועלים.. (כן כן בדקתי - 3).

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mathan,

שלום! קניתי את הgeforce 6200, ופתחתי בו את הצינורות, והכל עבד חלק..המחשב זיהה אותו כ6600, 6600gt בשביל הדיוק..חחח ועכשיו התחלתי עם הOC..אבל זה מסובך. כשאני מעלה את המגה הרצים, ומריץ 3dmark הכל בסדר, וזה עובד יציב. אבל אם אני משחק, אז במגה הרצים מסויימים המחשב יכול להתקע/להתכבות/ סתם לזרוק אותי מהמשחק. הבנתי שזה מהתחממות של הכרטיס[ אני עדין משתמש בקירור שקיבלתי איתו], כרגע ב450/630 ואני חושב שהוא יציב...אני רוצה למצוא את הגבול, אבל קשה לעשות את זה, כי בדיקה ב3dmark עוברת חלק, אבל אחרי חצי שעה של משחק, ולפעמים קצת יותר, הוא יכול לזרוק אותי מהמשחק..או להפעיל את המחשב מחדש..הבנתי שזה קורה מחימום של הכרטיס, ואני לא מוצא איך לבדוק את הטמפרטורה שלו במנוחה כדי שאני אוכל להעריך ל…

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

חלקכם אולי קראתם על מוד שהתחלתי לפני כמה שבועות. בכל מקרה המטרה הייתה ליצור מארז Vapo-Li משלי. אבל,מסתבר שאף אחד לא אוהב אותי, הפרויקט נכשל :'( והסיבה היא שהפלתי את ערכת הקירור של הVapo-Chill שלי והוא נשבר ולא הסכימו להחליף לי אותו בגלל שהוצאתי אותו מהמארז... לא תאמינו כמה הוא הדבר הזה שוקל... בכך מסתיימת קריירת המודינג הקצרה שלי... ההורים לא מוכנם לממן אותי שוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. על ה 120 TRUE הוצאתי את המאוורר ניקיתי את המתכת מאבק ,הכנסתי בחזרה את המאוורר, ועכשיו הוא על מתח 1.35 בערך ,במנוחה על 1.31 על 48 מעלות =S בדקתי ב REALTEMP וגם המאוורר רועש יותר,יעני עובד יותר מהר ,מה שקורה רק כשהמעבד מתחמם יותר מדי כאילו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by renton,

אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by americium,

לאחרונה החלטתי להחליף את המדבקה הטרמית שעל ההיטסינק במשחה טרמית כדי לייעל את המגע בינו לבין המעבד. התחלתי לחפש בארץ את Arctic Silver 5 מכיוון שהיא הגרסה האחרונה מבית Arctic Silver ולאחר שבזבזתי מספר לא מבוטל של שעות כדי לחפש חנות באינטרנט או חנות רגילה שמוכרת בארץ את המשחה שאני מעוניין בה כל מה שמצאתי היה מזרק 3.5גרם של Arctic Silver 3 במחיר מגוחך של 50-60 שקל (ללא משלוח). חשבתי לעצמי שלבטח ישנו מספר של אנשים אשר משתמשים במשחות טרמיות ונאלצים להסתפק ב-Arctic Silver 3 מכיוון שרק את זו יש בארץ. לצערי אני לא יודע מי היבואן של משחות אלו ולפי איך שזה נראה היבואנים אשר רוכשים את Arctic Silver 3 במחיר זול ככל הנראה מוכרים אותה במחיר די יקר ועושים רווח די נאה. לאחרונה התברר לי שא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Joli,

לפני כמה חודשים פתחתי פה נושא לגבי איזה קירור שאני מעוניין בו... אז ככה אני רוצה לקנות את Freezer Xtreme ואני לא יודע אם הוא ישב על הלוח שלי ( asus p5k3) בגלל שללוח יש גוף קירור מובנה, שאני מפחד שהוא יפריע לו... הבאתי תמונות בשביל שתבינו במה מדובר: זה הלוח וכמו שאתם רואים יש לו גוף קירור (שהוא דיי גבוהה מסביב למעבד) וזה הקירור שמובנה על לוח שגם לו יש גוף קירור רק ששלי יותר גבוה (אני מקווה שאתם יודעים איך הקירור נראה ...) תודה על העזרה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי sli ובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקים ובלאגנים אם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניה אני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבוע http://www.fileflyer.com/view/jpoNDBf זה הביוס שלי הכרטיס הוא gtx 460 gigabyte אני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87 מהירות ליבה 815 ומהירות זכרונות 2000 זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד... תודהה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב כפי שחלקכם יודעים, והGTS שיבוא איתו בסופו של דבר יקבל את הקירור HR-03GT עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הכי טובה לנקות את הGPU עצמו מהמשחה,ואת החלקים סביבו מבלי לפגוע בהם, האם אלכוהול 70% יספיק ולא יעשה נזק? או שאני צריך מוצר אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by max2,

אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני קיבלתי היום את הציוד שלי לערכת קירור מים וגיליתי שעם הראדיאטור (480) שלי באו רק (!) 16 ברגים 30 ממ למאווררים. אני רוצה לעשות בעקרון PUSH PULL היות וכבר קניתי 8 מאווררים אבל יש לי ברגים רק ל4. איפה אפשר למצוא עוד ברגים בארץ? אני גם מחפש ברגים כדי לתלות את המשאווה\מאגר על ה"קיר" הפנימי של המארז (800D)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תודה. אני בOC די רציני.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. האם קירור ה-TRUE מבית Thermalright המצויד בשני מאווררי 120MM במהירות של 1900RPM הוא קירור האוויר האיכותי והיעיל בעולם? שאלתי מספר מומחים וקיבלתי תשובות חיוביות, אך הייתי חייב לוודא פה. כמובן שיש את גרסאת הנחושת, אבל אני לא מדבר עליה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים