עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי לוח אם של אסוס CUSL2-C ומעבד P3 1GHZ ואני משתמש ב PCPROBE של אסוס ושאלתי היא כזאת: המעבד שלי נמצא כמעט תמיד (במצב IDLE) בסביבות ה 45 - 50 מעלות כשזה נוטה יותר לכיוון ה 50 והזכרון בסביבות ה 40! (אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד) האם זה נורמאלי? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם מציעים לשים מאוורר BOX של אייבי (1555) על מעבד האסוול (1550)- האם אנחנו מדברים על אותם המאווררים בדיוק או שהם שינו משהו (רעש,קירור)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by chicks,

שלום, לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס הנ"ל גיליתי שהוא מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות במאמץ. לכן, לפני ביצוע OC אני מתכנן לקנות את רכיבי הקירור הבאים:AC Accelero S1 + Zalman ZM-RHS1 + Turbo Module. האם יש הצעות/הערות נוספות לשיפור הקירור? מעבר לכך אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע OC לכרטיס אך מבלי לפגוע בו. (מצורפת תמונה של המצב הנוכחי - GPU-Z) כן מחפש לסחוט קצת את המיץ מהכרטיס אך מבלי להסב נזק. * שאלה נוספת, האם יש מיקום ספציפי להדבקת ה HEATSINKS של Zalman על הכרטיס מסך (מעבר לשבבים האפורים)? קיימים בערך 4 שבביםעל הכרטיס ו 8 היטסינקים, היכן אני אמור למקם את הנותרים, האם אפשר בכל מקום פנוי על הכרטיס? גםו אם זה על פינים קטנים ממתכת? תודה מראש. [attachment deleted by admi…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תשובה אחת לא קיבלתי בקשר לכתבה עם המאווררים השקטים!!! מי מהם לעזעזל, __ומבלי__ להתחשב בביצועי קירור ומחיר הכי הכי שקט?! וסלחו לי על העצבנות הקלה, זה בגלל שאני יושן (לא יושן) כבר חודש וחצי עם עם "פטיש אוויר" ;D ;D תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אהלן. עד עכשיו ישב לי על המעבד Ultima 90i עם מאוורר אימתני ועשה עבודה יותר מבסדר. עבד אחלה. אני רוצה להחליף אותו. למה ? ככה בא לי. אחרי בירורים וקריאת מידע לרוב והשוואות וחיפושים וטחינת מוח מרובה, הסתבר ש MUGAN II נותן כרגע את יחס העלות תועלת הכי משתלמים. אפשר להשיג אותו ב KSP ב 195 שקלים. רק מה ... הוא ענק וכבד 880 גרם ללא מאווררים !! וגם תופס נפח ... אללה יוסטור. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עשיתי אובר קלוק לכרטיס הזה (יש לו יכולות אוברקלוק חבל"ז) והטמפרטורה במאמץ 80 מעלות - זה סביר ??? או שכדאי להוסיף אמצעי קירור כי אני קצת לחוץ בכסף ולא מתאים לי להוציא עוד על המחשב דרך אגב הכרטיס בחיבור AGP אם זה משנה משהו עוד שאלה המעבד מגיע ל 55 -60 מעלות במאמץ (גם כן אוברקלוקינג) סביר או להוסיף קירור (מעבד של פנטיום 4.2 )?????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bug2000,

אהלן!. המעבד ב 3.5GHZ עכשיו . עושה SUPER PI ב 17 שניות (לעומת 28 במהירות המקורית), אבל קורס ב 3DMARK . קצת נתונים : מעבד - 4400E + קירור מקורי לוח - ABIT PI35-E זיכרון G.SKILL BPK 800MHZ ספק OCZ 520 . העלתי את המתח ל 1.46 בביוס (אין לי מושג עד כמה זה בטוח ולא מוגזם במעבדים האלה). טמפ' המעבד 35 מעלות במנוחה. לא נגעתי יותר בשום מתחים אחרים . ויש גם בביוס איזה אחוזים כאלה בין 61 ל 67 .. אז שמתי 61 .(מישהו יודע מה זה האחוזים האלה?) יחס זיכרון 1:1 (700MHZ) מה אתם אומרים אפשר לעלות עוד מתח למעבד או שאפשר לנסות עדכון ביוס ? (איזה ביוס פרוץ נחשב לטוב?). יש גם בביוס כל מיני מתחים שאין לי מושג מה הם ... מלבד מעבד וזיכרון יש עוד המון מתחים ... אולי צריך לשנות משהו בהם ? קצת תמונות …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yobab,

אני בטוח שאני לא הראשון שמבקש עזרה ולא האחרון, אבל באמת שאני נאבד. המערכת שלי היא כזאת: מעבד:Intel Q6600 2.4 Ghz לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R זכרונות: G.Skill 4G DDR2 800 CL5 - קניתי 2 סטיקים של 1G בזמנו ועכשיו עוד אחד של 2G, סה"כ 3 סטיקים אם זה משנה. כרטיס מסך: ASUS GeForce 8800 GT ספק כוח: Corsair 520W מארז: Gigabyte 3D Aurora אם חסר משהו, תגידו לי. בכל מקרה אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. ראוי לציין שאני מבין ממש כלום בתחום, ולא משנה כמה אני קורא על זה אני פשוט מסרב להבין. קראתי את המדריכים שיש במדור המדריכים, אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. מה שאני מחפש זה 1 מ2 אפשרויות: 1. לשלם למישהו שיעשה עבורי אוברקלוקינג. אם יש מעבדה שעושה עבודה כזאת א…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Idanp,

מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by toretto,

יש לי BFG 9600oc ובזמן האחרון שמתי לב שהמחשב מרעיש אחרי בדיקה מעמיקה של עצירת מאווררים במחשב גיליתי שהמאוורר הקטן והמסכן על הכרטיס עושה אחלה >רעש!< מה אני יכול לעשות מישהו מכיר תכרטיס גם אצלו זה מרעיש ככה? אשמח לכל תגובה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

להשתמש בדרברים מקוריים שבאים עם כרטיס המסך או להוריד דרברים של NVIDIA יש לי GEFORCE 2 TI עם 64 מגה זכרון משתמש בדרברים של DETANATOR 23.11 מקווה שרשמתי את השם נכון באנגלית לא זוכר עכשיו בדיוק של איזה חברה הכרטיס אבל זה לא מה שיעשה את ההבדל כי ראיתי באתר חומרה של TOM'S של ההבדל בין הכרטיסים המובילים עם צ'יפ של NVIDIA לכרטיס הכי "פחות" טוב במקרה הכי גרועה זה 2-3 FPS

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איך המערכת לקירור במים של CoolerMaster ? הדגם: AquaGate Max היא יותר טובה מקירור אוויר רגיל ? אני מתלבט בין AquaGate Max ל ThermalRight Ultra-120 Extreme עם 2 מאווררים. השאלות הן: 1. מה יקרר יותר טוב ? 2. מה יהיה שקט יותר ? 3. מה עדיף ? אני עושה OC. *בלי להתייחס לכסף !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך X1900XT-X עיניין אותי לדעת אם הם נחשבים לטובים ב OC ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by OverCloker,

אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים, איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוהה אבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7 אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד.. מה אפשר לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by זאק,

מחפש קירור ל- 8800 gts 640 mb leadtek

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arigo,

שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regular UDIMM Manufacturer (ID) Kingston (7F98000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC2-6400 (400 MHz) Part number Serial number A0CCF240 Manufacturing date Week 06/Year 09 Number of banks 2 Data width 64 bits Correction None Nominal Voltage 1.80 Volts EPP no XMP no JEDEC timings table CL-tRCD-tRP-tRAS-tRC @ frequency JEDEC #1 4.0-4-4-12-16 @ 266 MHz JEDEC #2 5.0-5-5-15-20 @ 333 MHz JEDEC #3 6.0-6-6-18-24 @ 400 MHz מה קורה כאן ? האם הוא מונחת כרגע ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by rtr,

מה מהם עדיף ? אני חושב שלא יהיה הבדל גדול כי זה גוף מאלומיניום ודק יחסית . אני צודק ? ואיך הקירור הזה בהשוואה ל 948 שלהם ? המעבד הוא A64 3000 (מתוכנן OC כבד יחסית 2500 ומעלה )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by odi,

רכשתי מחשב במארז של antec 182 . המכיל מאווררים עם שליטה על המהירות אבל אני לא מצליח לקבל אינדיקציה על המהירות ב speed fan או ב pc wizard. פניתי למתקין והוא אמר שמאחר ויש שליטה על המאווררים חיצונית אז הם אינם מחוברים ללוח ולכן איני מקבל אינדיקציה כזו כי אי אפשר לקבל. האם זה נכון או שפשוט הוא לא חיבר משהו למקום הנכון? בתודה מראש למשיבים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. דוד שלי עשה אוורקלוק למעבד שלו עם הקירור המקורי של הפנטיום 4, מ-2000MHZ הוא הגיע ל-2670, משהו כמו 133MHZ FSB. המחשב יציב מאוד, והטמפרטורות 47 בטעינה מלאה, ו-42 במצב מנוחה, סביר?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by OR2OOO,

אז יש לי E6300 עשיתי לו אוברקלוק ל-2.5 ליפני יומיים ועבר מבחן מאמץ של 6 שעות(ב-OCCT) אם טמפרטורה של 65 מעלות. אחרי זה כיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו ומאז הוא ניתקע על 1.4 ולא עולה יותר. עריכה: גם איפוס, של הלוח אם לא עוזר. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by leahd3,

אז כפי שרובכם יודע או שמע אני יחד עם חבר בשם ליאור מלאכי ישבנו על המחשב ההאישי שלי..... נותן לכם טיזר קטן עד לסרטון המלא אמנם עדיין בבדיקת נזילות וניקוז אוויר מהלולאה אבל אתם רואים לאן זה מתקדם אני מאמין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Overshot,

הצלחתי לייצב את המעבד הנ"ל עם סטוק קולר :] ה-PI ירד מ-42 שניות למה שרשום בתמונה המצורפת :] Uploaded with ImageShack.us עוד מעט נקנה קולר יותר עוצמתי ונגביר קצת את ה-OC. מה אתם אומרים? (הלוח נקנה מ-FREE_ME_0)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤963 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 אני רוצה לקנות את הרכיבים האלו למחשב הבא שלי! רציתי לדעת אם הם טובים לOC? ורציתי הסבר פעם אחת ולתמיד למה ה4300 יותר טוב לOC מה6300?? הסבר פשוט! האם הזכרונות מתאים לOC ונחוצים? ותסבירו לי בבקשה איך עושים OC ספציפית למערכת זו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ZigZag,

תיקרה! מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים