אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למשחה טרמית מKSP, שלא יהיה יקר מדיי ויעשה ת'עבודה. תודה מראש. נ'ב צריך למרוח משחה טרמית גם על הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז הרגע המיוחך הגיע וסוף סוף סיימתי את הייצור של הבלוק הראשון אז הינהו במלוא הדרו D: כאן ניסיתי לייצר עוד אחד אבל לצערי נשבר הקרסום באמצע :< הינה המשאבה + הRELAY + הבית שאני מתכנן לטרנספורמטור 220->110 (המשאבה עובדת על 110) כל הרעיון הוא : לגרום למשאבה לעבוד רק כשהמחשב דלוק , היא נדלקת ברגע שהריליי של ה12+ מספק מתח ונכבת אוטומטית כאשר הוא מפסיק , כך אני מונע בעיות כמו זאת שקראה לMAPHISTO ולבעיות כמו : לשכוח להדליק המשאבה כאשר מדליקים את המחשב :> . המדריך לחיבור RELAY : http://www.bit-tech.net/article/100/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא. וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמ…
-
בשבועות האחרונים נדמה היה שבשורת האוברקלוק חזרה אל השווקים הנמוכים יותר עם האפשרות להמהרת מעבדים שלא מסוג K. אך אינטל שמה לזה סוף ומסבירה מדוע מאז הדור השני של מעבדי ה-Core, אי שם לפני 5 שנים, האוברקלוק הפך לנחלתם של השואפים לכך בלבד, כשכל הדגמים למעט אלו הממותגים באות K בדגמם אינם מאפשרים העלאה של המכפלה או תדר הבסיס – מה שנכון כלפי מעבדי ה-K גם כן, לפחות עד הדור הנוכחי. בדור ה-Skylake באינטל בחרו להחזיר את היכולת לשנות גם את תדר הבסיס של המעבד (בקפיצות תדר קטנות ומדודות ליציבות מירבית), כפי שהיה נפוץ בעבר, עבור דגמי ה-K בלבד, על מנת לאפשר שילוב יחד עם הגדלת המכפלה לקבל ביצועי המהרה מיטביים. עם זאת, לאחרונה התעוררנו לבשורה: יצרניות לוחות האם מצאו דרך לאפשר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forums.audiworld.com/a4/msgs/1734601.phtml
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! במפרט הבא אני לא מצליח לעבור ב OC את התדר 3.22 הוולט כעת עומד על 1.6000V מישהו יודע איך אני יכול לעלות יותר כי מישהו בכיר אמר לי שבמפרט הזה אפשר יותר הנה המפרט: Intel Core 2 E-4500 2.2 Sunbeam Tuniq Tower 120MM GigaByte P35 DS3 V 5-5-5-15-1.8G.SKILL 2 GB 800 DDR2 Twinteck Geforce 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PCPower&Cooling 470W
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. מישהו הציע לי לשים מאווררים שיעבדו כל הזמן - צריך לכך מאווררים שקטים וטובים - איזה מומלצים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המחשב שלי שלי יהיה טוב לאוברקלוק..? מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה לעשות רק למעבד , לכרטיס מסך אני לא רוצה לעשות , רק עוד הרבה זמן.. לכמה אני יוכל להגיע עם אובר למעבד בלי לפגוע בו ושהוא ישאר קריר ולא יתחמם? משהו יכול לעזור לי בלעשות את האובר קלוק? הסברים משהו? כי לא…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להשתמש באפשרות Overdrive בפאנל של הכרטיס מסך ומשום מה שאני נכנס למשחקים הוא פשוט נתקע כל חצי דקה בערך לכמה שניות וחוזר לפעול שוב.. העלתי את הGPU מ775 ל1000, את ה-Memory מ1050 ל1185 ואת המהירות מאווררים מ27% ל-ל35% מישהו יודע למה זה ככה? :\ זה המפרט שלי אגב: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz לוח אם: Gigabyte GA-870A-UD3 כרטיס מסך: HIS ATI Radeon 6870 1GB זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק: Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 קירור: Scythe Cooler Mugen 2 מארז: Cooler Master Elite 370
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי MX440 של inno3d החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?! צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה זה מעניין אותי לדעת כי עדיין לא קיבלתי תשובה מה הטמרטורה הממוצעת..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה ממש לא מעשי ופשוט מטורף לחשוב בכלל להפעיל את זה בבית כי זה עושה רעש מטורף שלא מהעולם הזה : וזה יגדיר מחדש את המושג "מנחת מטוסים בחדר" אבל אני ממש חייב לנסות את זה.........במקום שלא יפריע.......... ומי שלא מודע לכמות האוויר שזה מוציא אז אפשר להגיד שזה מסוגל להעיף אבנים בכיף :smoke: ;D ומי ששואל "למה לעזאזל!?!?!?!" אז זה כי יותר מידי משעמם לי!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההשוואה הזאת : http://www.modsynergy.com/Review%2032.htm ולפיה ה AS3 הוא פחות טוב מ Nanotherm Blue II מישהו ממכם בדק את הגריז הזה הוא באמת יותר טוב? והכי טוב זה הNanotherm EXP צוכרים אותו בכלל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט למחשב לצורך שימוש עריכת מוזיקה עם תוכנה כבדה. המעבד שלי הוא : Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY ולוח האם: Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET רציתי המלמצה לגבי קירור למעבד זה. ניתנו לי 4 אפשרויות: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only noctua MH-U12P SE2 for LGA1156 CPU Cooler מה לדעתכם יותר טוב? ואם יש לכם המלצה למשהו יותר איכותי גם אשמח עד 300 ש"ח או 400 ככה..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי I3 530 ב OC וכרגע יש עליו ALPINE11 מעפן והטמפרטורות במאמץ עוברות את ה 72 מעלות ! אני מחפש קירור טוב ולא יקר , כמובן שאני מכיר את ה KTANA3 , FREEZER7PRO וכו'.. אבל נתקלתי ב Vantec VAF9225 ב 95 ש"ח וממה שהצלחתי לראות באתרי השוואה כמו ב FROSTYTECH הוא נותן ביצועים די טובים.. השאלה אם מישהו מכיר אותו מקרוב ויכול להמליץ עליו (או לא..) תודה Vantec VAF9225 http://www.omc.co.il/Products.php?id=VANTEC-VAF9225&category=VANTEC-VAF9225&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_093/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נדפק לי המאוורר של המעבד - הוא פשוט תפוס , כנראה בגלל אבק . אז התקשרתי ל RSM לשאול על מאוור שמתאים לסוקט 1155 , במחשב הזה יש מעבד i3 2100 אז המליצו לי בטלפון על המאוורר למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1155/1156/775 במחיר של 111 ש"ח , אני רציתי לקחת בהתחלה Coolermaster Hyper TX 3 EVO שהוא יותר יקר. המאוור שהם המליצו לי מגיע ללא מאוור של 120 אלה רק הכנה למאוורר , אבל נאמר לי שהקירור הזה לא צריך מאוורר נוסף והוא עובד מעולה ללא מאוורר . אני שואל אותכם , איזה מאוורר יותר טוב , מה שרציתי בהתחלה או מה שהמליצו לי ? האם המאוורר שהם המליצו לי , יכול לעבוד טוב מאוד בלי מאוור , זה נשמע מעולה בשבילי בגלל שהמחשב שלי יהיה שקט יותר ? אני שואל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הטמפרטוטרות הבאות הן אחרי הפעלה ממצב של מנוחה מלאה. המחשב לא עבר OC, קירור סטוק, 2 מאווררים אחוריים של 80CM. http://img219.imageshack.us/i/unledmkb.jpg/ מה יכולות להיות הסיבות לכך? אציין שבמהלך משחקים זה לא יורד מ100.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ המשלוח מח"ול עושה את העסקה הזאת ללא כדאית כל כך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע
-
ברשותי מחשב מבוסס AMD שנקנה לפני כחודש. רכשתי שני מאווררים של 120MM מהאינטרנט ואלו צריכים להגיע השבוע! השאלה איפה ואיך להתקין אותם? המארז שברשותי הוא: Antec Two hundred V2 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== ניתן לראות את מדריך המארז כאן: http://www.antec.com/pdf/manuals/Two%20Hundred%20V2%20Manual_EN.pdf כפי שניתן לראות, המארז מגיע עם שני מאווררים של 14 ו- 12 ס"מ כך שהם יונקים אוויר מתוך המארז החוצה (פולטים). כמו כן למארז מסנן אבק קדמי אותו ניתן לשטוף במים. לאחר חודש של שימוש יום יומי במחשב, פתחתי אותו וראיתי שהוא צבר כמות נכבדת של אבל ובעיקר על גבי כ.המסך! כמו שרואים בתמונה של המארז, המארז כולו אטום בפני אבק ובפרט בחלקו הקדמי בו יש את מסנן האבק, אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה התלבטות בין שני מפרטים תקציביים, למחשב ל HTPC + שימוש כללי, שנובעת מהרצון לחסוך בעלות כרטיס מסך. בפורום שכן היו חילוקי דעות על האם המעבד + chipset מסוגלים לתמוך בHD ללא "סיוע" של כרטיס מסך חזק יותר. בהקשר לזה , כאחד שלא מומחה לOC, רציתי לדעת את דעתכם על יכולה ההמהרה של המעבד הזול הזה על כל אחד משני הלוחות. הזכרונות 2G - OCZ Platinum 800 - -4-4-4-15 1. לוח GA-P35C-S3/DS3/L/R (יתווסף כנראה כרטיס מסך מבוסס HD 2600 PRO) 2. לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H ללא כרטיס מסך (בשלב ראשון) מה דעתכם ? בקירור סטוק אפשרי להגיע ל3G ? גם על השני ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, המאוורר של המעבד הלך, זאת אומרת שבהדלקה ראשונית הוא לא מסתובב ומרעיש כמו טרקטור, אח"כ מתייצב וחוזר חלילה אחרי כמה שעות של פעולת המחשב. קורה גם שעקב החום הגבוה המערכת קורסת ועולה מחדש. שימנתי אותו כמה פעמים בשנה האחרונה אבל לא הולך. בקיצור אני זקוק למאוורר חדש למעבד אינטל E5300. רציתי לשאול איזה מאוורר זה בדיוק, כלומר מה לבקש מהחנות? האם ניתן לקנות ולהחליף רק את המאוורר או שזה בא עם הצלעות קירור? האם כדאי להחליף גם את המשחה הטרמית או לא להתעסק בזה? המחשב הוא ממאי 2009 ואני לא מעוניין להחליף את המחשב. כמו כן, האם אתם מכירים חנויות שמוכרות ציוד קירור כזה באזור יקנעם? תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-