עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ASHER 6800,

לילה טוב אני מחפש נייר מיים בכדי לעשות LAPPING לגוף הקירור שלי שהוא ZALMAN 7700ALCU שיושב על מעבד פנטיום 4 3.2 GHZ 478 פין אני מחפש נייר מים 1500 ו1800 וגם 2000 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הניירות הללו בוודאות נא לעדכן תודה מראש אשר נ.ב. שאלה נוספת האם הזלמן 9500 עדיף על קירור מים ?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  3. שמתי לב שהוא על טמ''פ מאוד מאוד גבוהות במנוחה הוא מראה לי 56 מעלות בCORE TEMP 0.94/OCCT ואם אני נכנס לביוס הוא מראה לי 45 מעלות, מה משהם נכון (המחשב לא עבר כל אוברקלוק)?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. זה המפרט שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=488659.10 (בהודעה ציינתי מטעמי נוחות רק זיכרון, לוח אם ומעבד) ניתן לראות הדרישות המלאות שלי מהמפרט, אך השילוש הוא החלק הכי חשוב לי במקסימום אני יוריד מהדברים האחרים (SSD). אז ככה שניתן לשנות ולהעלות את הדרישה הכספית (אבל לא ביותר מ-200~300 ש"ח). אבקש חוות דעת: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 האם אחד המרכבים …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ronenvvv,

שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by uncommon,

למערכת מבוססת 1G 667MHZ X2 , E6300 , GigaByte GA-965P-DS3 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P ישודרג הקרור לצ'יפ ל-Thermaltake Extreme Spirit II ונוסיף קרור ל-775, פתוח להמלצות. E6300 נותן שיפור מרשים ב-OC, אבל התוספות לקירורים הם כ-400ש"ח, ויתרתי על כל אלה ולקחתי E6600 ללא OC בתוספת 900 ש"ח: קיבלתי קצת יותר שיפור וחסכתי הרבה חשמל. מה נכון?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. מנסה לברר מה הטווח הבטוח/אופטמאלי של מעבדי 7800X/7820X תחת אוברקלוק,אני יודע שהtj max הוא 100C (או 105C),אני יודע שכל אחד ירגיש בטוח בטווח אחר, אבל רציתי לדעת מה דעתכם? האם למשל להישאר מתחת ל 80C לאחר אוברקלוק זה טווח אופטימאלי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.

9. Started by ben007,

Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan האם זה הקירור הכי משתלם לפנטיום 4? ואם אתם יכולים להגיד לי כמה זה עולה ( אם לינק לחנות - תבורכו ) ואם יש עוד מומלצים ( רק לפנטיום 4 ) תודה מראש 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pc student,

האם אפשר ליקנות קירור למעבד באופיס דיפו?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by uzana2004,

השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  12. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד שלי (3800*2) והלוח הוא M2N SLI DELUXE ואני לא יודע איך משתמשים בפונקציה הזאת.. יש מישהו שיכול להסביר לי פה?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  13. שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.

15. Started by איש מטורף,

<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…

16. Started by 1nstall,

היי הלוח-אם שלי (p4p800) נהרס אקב זה ששיחקתי בו ( :-[ ) קיבלתי את הלוח החדש מהחברה (אותו לוח רק גירסא 2) ולפתע הטפרטורות שלי ממש נמוכות, גם מיקודם הם היו נמוכות , אבל עכשיו ממש נמוכות, במאמץ: מעבד:30 לוח:33 כרטיס מסך: 30 הארד-דיסק: 35 אז רציתי לדעת אם יש בעיה בלוח? ואם הטפ' טובות? תודה מראש Install

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by shimmi1982,

שלום , אני מעוניין להתחיל לטפל בבעיית החום החמורה של המעבד שלי. בהתחלה אמרתי נלך על הכי חזק, ורציתי SP97, ואז גיליתי לאכזבתי שהוא לא מתאים לAMD 64 ולסוקט של הלוח של EPOX (8KDA3) בכל אופן - אז ירדתי קצת- ושקלתי בין שתי אופציות: 1)VENUS 12 2)SK948U+SF2 התייעצתי בפורומים וכולם ענו לי חד משמעית שאם אני מחפש ביצועים - אז הSK948U עם SF2 יתנו לי ביצועי קרור יותר טובים. ועכשיו אני רואה כאן מלא מלא דעות חיוביות לגביי הSILENT TOWER. אז השאלה שלי היא: מה עדיף מבחינת קרור מאסיבי? הSILENT TOWER? או הSLK948U+SF2 ?

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by ck,

איך אני מבצע פתיחת צינורות ל-radeon 9600 se או overclock ???

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב מבוסס P4 3.0 GHZ (אינטל) שגילו כבר מעל 3 שנים. ללא OC. קירור סטוק. המחשב עובד בטמפ' של 58-60 מעלות במצב עבודה 'רגיל' של כ-15% מה-CPU. כשאני עובד עם פוטושופ בפול טורים או מקודד וידאו - הוא קופץ ל-71-74 מעלות. כשהורדתי לגמרי את הפאנלים של המארז וכיוונתי אליו מאוורר 'ביתי' הוא ירד ל-69 מעלות. אני מחליף משחה תרמית פעם ב-6-9 חודשים, ויש ירידה משמעותית בחום (יורד לסביבות ה-40-45) אבל לזמן קצר בדרך כלל (חודש-חודשיים מקסימום). א. אני יודע שזה לא נורמלי, אבל האם זה מסוכן? ב. מה אפשר לעשות כדי להוריד את טמפ' העבודה? האם יש קירור (זול יחסית - אני לא רוצה להשקיע יותר מדי במחשב ישן) שאפשר להרכיב במקום הסטוק שיכול לעזור? תודה,

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  23. Started by eranmor,

היום ניסיתי לעשות OC ל8800GT שלי ושמתי לב לתופעה משונה ככל שהעליתי את מהירויות השעון של הכרטיס הביצועים ירדו :s05: WTF? למה לעזאזל זה קורה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by amisha,

לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Assaf,

יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה. ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת. אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.