אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חבר'ה, היום פירקתי קצת את המחשב רק מתוך הרצון לנסות, לבדוק את הסיבה לטמפרטורות הגבוהות. פירקתי את המעבד, ואת המאוורר של הכרטיס מסך מכרטיס המסך, וניקיתי את המשחה התרמית הקודמת, בת 3 וחצי השנים. זה היה אז כשנזכרתי שאין לי בכלל משחה תרמית חדשה למרוח, ושהחנויות סגורות להיום ומחר. האם אני יכול להרכיב את המחשב חזרה, ולעבוד בו, במשך יומיים, עד שאוכל לקנות משחה תרמית חדשה, בלי שינזקו המעבד והכרטיס מסך?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למרות שמדובר במעבד המבוסס ליבות הE2xxx\E4xxx המעבד מחביא בתוכו פוטנציאל אוברקלוק גבוה מאוד. ערכו השוואה מול E6850 כאשר הE1200 הומהר ל3.4GHZ הביצועים בתוכנות רינדרור ועריכה היו לרוב זהות ואף גבוהות באחוזים בודדים מהמתחרה שעלותו גבוהה בהרבה. במשחקים המעבד נופל בכך שהL2 CESH שלו רק 512kb ויש נפילה של 40% בקירוב מול הE6850 שבעל L2 גבוה יותר. הבעיה היחידה במעבד הזה הוא התמחור,בהפרש לא גדול ניתן לרכוש כבר E5200 שבעל פוטנציאל OC גבוה ביותר וכמובן בעל ליטוגרפיה של 45nm. המתחרה בשוק AMD לא השאירה מקום לE1200 כאשר ניתן למצוא מעבד 4200x2 AM2 בקטגורית התמחור שמתחת ל300ש"ח. למי שאינו משחק,שתקציבו אינו בשמיים שמעוניין בפעולות DESKTOP ועריכה פשוטה וקצה כוחו מלרכוש את הE5200 הE1200 יכו…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Core 2Duo E8400 Gigayte GA-P43-DS3L G.skill 4096MB (2048X2) CL4-4-412 4GBPK Western Digital 500GB AAKS Club3d Ati 4850 Oc Edition Antec Sonata 3 Hiper 520w ורציתי לדעת עד כמה יושפעו הביצועים של המחשב אם אבצע לו OC למעבד ? ועד כמה זה מסובך לעשות OC ? מהו הסיכוי שאני ידפוק לעצמי חלק כלשהו במחשב במידה ואבצע OC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! היום שמתי לב שאני יכול לחבר רק שלוש מאווררים ללוח אם. אם אני ארצה לחבר 4 אני לא אוכל? תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי מתי יצא המאוורר הזה לחנויות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חלק מהאנשים פה אומרי שהוא לא משהוא.. הקיצר קיבלתי אתמול תמחשב החדש שאני יתחיל בהיתעללויות רציניות עליו בקרוב מאוד.. עדיין אין אבר קלוק אבל מחר מחרותיים אני יעשה המעבד על 29 במנוחה 35 אחרי 5 שעות של פרים 95.. הלוח על 19 עכשיו :] כרטיס מסך 26 מאמץ 41 טמפ חדר 23 מעלות אחלה גוף קירור שבעולם.. אם מישהוא רוצה תמונות שיזרוק מילה :] btw , AXP barton AGYFA 2500 abit nf7-s rev 2.0 איזה לוח אלוהים ישמור.. פשוט חלום לאוברקלוקרים!! r 9600 xt X2 OCZ 3200 256mb EL דא: הזכרונות האלה פשוט מטורפים.. גופי קירור מאסיבים ויפים, אני מרית אותם על 5-2-2-2c בקרוב נראה מה המערכת מסוגלת באוברקלוק :] אם מישהוא רוצה תמונות של אחד החלקים שיגיד , לקחתי לא מעט תמונות :] PS. שניתי …
-
- 54 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שאלת n00b (מצטער, פשוט לא מצאתי תשובה בגוגל): מה כיוון זרימת האוויר במאוורר סטוק שבא עם q9300? האם הוא זורק אוויר על צלעות גוף הקירור, או האם הוא יונק את האוויר החם מצלעות הקירור? אני שואל כי מארז המחשב שלי (http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212) מגיע עם תעלת איוורור שניתן לשנות את אורכה, שאמורה לשבת מעל קירור המעבד. המחשב הגיע כשתעלת האיוורור קצרה ובכלל לא מתקרבת לקירור המעבד. פתחתי את המארז וכיוונתי את התעלה ככה שהיא תהיה בדיוק מעל המאוורר סטוק, במחשבה שככה אוויר שנזרק מהמעבד יעבור התעלה ויצא החוצה מן המארז, במקום להשאר בפנים ולחמם אותו. הבעיה שמיד הבחנתי בעליה של כמה מעלות (במקום 47-48 ב-idle, עכשי…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי ושוב שלום את המחשב הזה החלטי להרכיב מ א עד ת בעזרת יעוץ ושיתוף של פורם האתר אוברקלוקינג וקירור.... אחרי השירשורים האלו.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340314.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340418.10 עבדתי אתמול אני וחברה על המחשב ממש במרץ וחשק (זה כייף שהכל חדש) והיתי רוצה לשתף את כולם בתוצאות (כמו שהבטחתי) ויותר חשוב במסקנות... אז ככה נתחיל במפרט: E4700 2.6 @ 3.8 OC 47% ZALMAN 8000 4GB 2GBX2 Transcend 800HZ @ 938HZ GIGABYTE GA-EP35-DS3 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Edimax EW-7128G AverMedia AVerTV Super 007 FM LG DVD±RW GH20NS x20 SATA Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Arctic Cooling Arctic Fan 8L 80mm Exhaust X3 Ar…
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המפרט: Intel® PentiumDual-Core E5200 2.5GHZ BOX OCZ Vendetta CPU Cooler (FIRST VERSION) DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 Antec Three Hundred Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קיבלתי אותו לפני שעה בערך קיבלתי איתו חיישן הכול !! הרכבתי אותו במחשב הפעלתי אותו והוא עובד לי על 5600RMP אני לא מצליח להוריד את המהירות והוא עושה מלא רעש !!! מה לעשות איך להוריד את המהירות ??? עם OC המעלות שלי הם 33 במעבד AMD 2500 OC ל 3200 מעלות מעולות !! עכשיו יך אני מוריד את המהירות של המאורר הרכבתי גם את ה דבר הזה שמוריד מהירות אבחל זה לא עושה כלום
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי את ה- ATHLON 64 3000+ של AMD בגרסאת ה-BOX. הבנתי שעם המעבד מגיע גוף קירור ומאורר ג'נרי שכתוב עליו AMD. רציתי לדעת האם זה מספיק (אני לא עושה אוברקלוק בשלב זה), ואיזה כמות רעש מייצר המאורר? בנוסף אם המאורר הזה רועש, אז האם למישהו יש המלצה על גוף קירור שקט וזול יחסית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השאלה בנושא אהה, ובתקציב של עד 250 שקל.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, לפני הכל ברצוני להגיד מספר מילים... 1. בינתיים המחשב שלי שרוף (עוד שבוע הוא חוזר לחיים) 2. כל פריטי הקירור יגיעו מחר 3. אין לי שום הוכחה לתת לכם שהפרויקט הזה אמיתי אתם יכולים להאמין לי ויכולים לא. כך או כך, אני אשמח מאוד לתמיכתכם. אז ככה... בבעלותי ריידון 9500PRO מומהר ל 696\425 (הוא מתפקד מעולה בתדירויות שעון האלו) למרות שהמחשב שלי שרוף לקחתי את הכרטיס לחבר, והגענו לתוצאות האלו עם לוח ג'יגה בייט שלו לא זוכר איזה דגם. אבל הוא עבר 7 לופים ב3DMARK2001, יותר מזה לא ניסיתי, פשוט לא ראיתי שום בעיות. אני אקבל מחר את הקירור הפאסיבי של זלמן: Zalman ZM80C-HP VGA Heatpipe Cooler בנוסף לו גם קניתי את המאוורר האופציונאלי:Zalman ZM-OP1 Optional Package (for ZM80C-HP) על כל החבי…
-
- 70 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II 955 עם קירור MUGEN 2 הטמפרטורות הם במנוחה: 40-42 במאמץ 52-53 בערך... איך הטמפרטורות? הגיוני בשביל MUGEN 2 כאלה טמפרטורות עם המעבד הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא סגור על איזה קירור ללכת. על ה BT VX - כשיצא לחנויות. Zalman Fatal1ty FS-C77 Zalman CNPS9500 Scythe Shogun אילו הקירורים שאני ראיתי. אם יש אחרים יותר טובים אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4696 זה נראה ממש טוב לעשות להם מוד קטן להפחתת הV ומקבלים מאוורר שקט וחזק אני מתכוון לקנות שניים בעוד חודש כשאתפנה מהמבחנים ולהתאים למארז שניים כאלה מישהו כבר רכש כאלו ניסה ? אם כן איך ההספק שלהם ? איך הרעש שלהם? כמה W הם צורכים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-