עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by vner@,

יש לי לוח של gigabyte, 7VKML, עם אתלון +1700, 384 מגה ddr, ויש לי את התוכנה Easy tune 4 הדמו, מה שבא עם הלוח. העלתי בתוכנה את ה system bus מ-101 ל 119, אבל ב-120 המחשב נתקע, היה מסך כחול, והייתי צריך להפעיל מחדש. חיפשתי בביוס, אין שום מילה המרמזת על מכפלה או OC או voltage, שום דבר ! מה אני עושה ? ? ? ? טמפרטורה ממוצעת - 23 מעלות בצל

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by masterb,

היי חברים, ראו מפרט מחשב בן שנתיים נקנה מ - TMS והם דאגו לOC של המעבד, הבעיה שמישום מה ההמהרה נעלמה, עזרכתכם כיצד להחזיר את ה OC לקדמותו, יש לקחת בחשבון שהידע שלי בנושא = לאפס תודה! Intel Pentium E (C2D Technology) E2160[glow=red,2,300] 1.8Ghz@3.00[/glow] 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by RonCohen,

תדר בסיס: מקורי:133 אחרי:180 שיפור של 35.3% מכפה: מקורי:20 אחרי:21 תדר: מקורי:2.66GHz אחרי:3.79GHz שיפור של 41.8% מתח:1.2V טמפרטורה מקסימלית:63 (בליבה 4) כל השאר ב57-61 יציב במבחן OCCT במשך 20 דקות זה בינתיים מספרים בלבד עוד מחר אני יעלה ניקוד 3DMARK Vantage

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by x-pac,

שלום רציתי לדעת מה תוכנת super pi עושה ואיך משתמשים בה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by jacko_il,

שלום לכולם, חפרתי כאן די הרבה השבוע לגבי OC של המחשב שלי והכרטיס מסך בפרט.. אבל עוד שאלה: הגעתי בכרטיס מסך שלי (7900GT) לתדרים יציבים של 555 לליבה ו 800 לזכרון.. בבדיקה ב 3DMARK הכל עובד סבבה והכרטיס לא עובר את ה54 מעלות.. הרצתי בדיקה של חצי שעה למציאת ארטיפקטים ב ATITOOL ולא נמצאו שום באגים והחום של הכרטיס לא עבר את ה 55 מעלות.. הייתי מרוצה מכל הסיפור ושחקתי בימים האחרונים שעות על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים שיש לי (HL2.. FEAR וכו'..) רק כדי לבחון את הכרטיס גם באספקט הזה - שוב הכל עובד סבבה.. ללא התחממות וללא שום תקיעות או ארטיפקטים.. עכשיו מה מעצבן אותי ?? = שכל נסיון הכי קטן להרים אפילו MHZ אחד נוסף לליבה (נגיד ל556 ומעלה..) לא מתאפשר! אני מקבל הודעה שהתדרים לא עברו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לפני כמה שנים קניתי שורה של נורות מהכל בדולר... אתמול מצאתי אותם שוב ושמתי לב שזה לדים ניסיתי לחבר ל12 וולט במוקלס והופה נדלק כמו תותח יש ברשותי 23 לדים! והכל ב4 שקל! ( תותח לא ? ) איך אני יכול לדעת איזה נגד אני צריך? פשוט הלד מתחמם ואמרו לי שאם אני אחבר נגד הוא לא יתחמם , זה נכון? בשיטוטי בvirtual hideout ראיתי את הנוסחה הבאה: Ohm = (Mains Voltage - LED Voltage) / LED Amperes וזה כמובן לפי חוק אום שאומר R=U/I הבעיה היא שאין לי מושג מה המתח והזרם שצריך הלד אז אם מישהו יוכל להגיד לי איזה נגד אני צריך אני אודה לו מאוד! כמה עולה נגד כזה גם יעזור! תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי HD4890 של POWERCOLOR, ביצעתי איתו בדיקות לOC והגעתי לתדרים חדשים: מהירויות בריר מחדל ליבה 850 זיכרון 975 עבר בהצלחה 30 דקות בדיקה בFURMARK STABILITY TEST במהיריות הבאות ללא ארטיפקטים ליבה 990 זיכרון 1150 AAX8 1680X1050 טמפ' ממוצעת עם הקירור על המקסימום בתום הבדיקה היא 64c, נוסף סקרינשוט מאמצע הבדיקה אימתתי את האוברקלוק בZ-GPU אני מעוניין לבצע לו מוד ביוס ולשנות לתזמונים החדשים שיהיה קבוע בלי שאני אצטרך כל פעם להיכנס ולהתעסק עם RIVATUNER מחפש בנרות מדריך או הסבר מפורט לעניין? תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Ben N,

כמו שאמרתי בכותרת. המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל: Cpu - 47 Core 1/2 - 56/57 זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי.. בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח. התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה.. עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000. חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז.. תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by renton,

אז ככה, יש לי מארז XASER III של TT והגלאי חום שלי מת לו פתאום השבוע. ביררתי עם היבואן , והא לא מקבל גלאים כאלו לבד , ואין לו שום פיתרון . אני שוקל לאלתר ולההרכיב גלאי אחר , אמרו לי שאפשר להשיג משהו תואם. למישהו יש ניסיון (טוב או רע..) עם הנושא הזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אוקיי, אז ככה, סניף חדש של הדובים נפתח קרוב למקום מגורי, ככה שאבא לא צריך לסוע לקיסריה יותר ;D מממ לפני כשבועיים שלוש קיבלתי את הסילנסר, (פתחתי תראד) והיום קיבלתי את הקירור לזכרונות של וואנטק עשוי נחושת! תוצאות האובר קלוק הם: core: 378@450 memory: 338@382 3dmark03- 6500 3dmark2001SE- 18200 aquamark3- 46k ממש מעצבן אותי שאין שינוי בתוצאות מהפעם הקודמת!!! ארררררר והכי מעצבן זה שבלי הקירור לזכרון מהירות הזכרונות הייתה על 374, והצלחתי להעלות רק ב 8 מגה הרץ מסכנים אם למישהו יש מושג למה זה שיגיד, בכל מקרה תגידו מה דעתכם הרכבתי אותו, ובזאת מצורפות תמונות: אני עכשיו באמצע האובר קלוק לכרטיס מסך, תוצאות בנצ'ים + המהירויות החדשות בקרוב!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by BenK,

יש לי מארז כאילו..... ואני רוצה להוסיף מאווררים כזה.... אז איפה כדאי??? (עדיף עצה ל-2 מאווררים). ואיזה צריך להכניס אוויר ואיזה להוציא?! פצצות ולהתראות! בנציונה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקי אז הרגע המיוחך הגיע וסוף סוף סיימתי את הייצור של הבלוק הראשון אז הינהו במלוא הדרו D: כאן ניסיתי לייצר עוד אחד אבל לצערי נשבר הקרסום באמצע :< הינה המשאבה + הRELAY + הבית שאני מתכנן לטרנספורמטור 220->110 (המשאבה עובדת על 110) כל הרעיון הוא : לגרום למשאבה לעבוד רק כשהמחשב דלוק , היא נדלקת ברגע שהריליי של ה12+ מספק מתח ונכבת אוטומטית כאשר הוא מפסיק , כך אני מונע בעיות כמו זאת שקראה לMAPHISTO ולבעיות כמו : לשכוח להדליק המשאבה כאשר מדליקים את המחשב :> . המדריך לחיבור RELAY : http://www.bit-tech.net/article/100/

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום . אז ככה , אני רוצה להחליף את קירור האוויר של המעבד שלי (למי שמעניין , הוא במפרט בצד ימין) , לקירור מים . אף פעם , באף מהמחשבים שלי לא עבדתי עם קירור מים , אז אני חושב שהגיע הזמן להתנסות . קצת בדקתי את קירורי המים שקיימים כיום בארץ , ואת האמת , דיי נדלקתי על הקירור של Corsair , דגם H100i , ובכלל אני אוהב את החברה הזאת , לדעתי הם בונים חומרה טובה עבור המחשבים , קצת יקרים אבל לי זה אף פעם לא הפריעה ;D . (ב-KSP הקירור הנ''ל עולה 625 ש''ח עם אחריות ל-5 שנים , שזה דיי לא רע לדעתי) . אז השאלה הראשונה שרציתי לשאול אותכם , המבינים בעניין , האם הקירור הזה , בקטגוריה הזאת , מצדיק את המחיר שלו , או שבאותו המחיר ישנם קירורים יותר טובים ? , אם כן , כמובן שאני אשמ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by izikd,

מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by m0tek,

טוב..אז התקנתי תמאוור המעולל , כמו שכתוב בהוראות.. עכשיו ,, יש לי תתוכנה של אינטל , Acrive Monitor שפועלת ברקע..אמורה להתריע מטמפרטורה.. מאז שהתקנתי את הולקאנו , הוא מתריע על טמפרוטרה גבוהה (50+) , למרות שהמעבד פועל כרגיל...הוא רושם גם שהמאוורר עצמו לא פועל , למרות שהוא כן..המערכת יציבה.. מה נסגר עם זה?! (כן , בדקתי שהכל במחשב פועל , המאוור צמוד טוב..) שימו לב לתמונה..אומנם הטמפרטורה יחסית בסדר..למרות שמקודם עם המאוור הקודם של אינטל קיבלתי טמפרוטרה של 37 בערך.. שימו לב שהוא כותב שהמאוור לא פועל (FAN1( למרות שכולם פועלים.. (כן כן בדקתי - 3).

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 00Amir,

אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by michaelr,

עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה PRIME95 ובאותו הזמן עם CORE TEMP בדקתי טמפרטורה הבדיקה נערכה כשעה ו 20 דקות . הבדיקה התבצעה במצב סטוק של המעבד 2600 GHZ עם קרור של זלמן ו-0 מאווררים במארז חוץ מזה של הקרור על המעבד. טמפרטורת מנוחה קבועה היא 37 מעלות. המקסימום שהיא5 הגיעה עם הבדיקה הייתה 47 מעלות סה"C שינוי של 10 מעלות. ובנוסף עוד שיחקתי ב BLACK OPS ללא בעיות. האם המצב הזה נורמלי או שכדאי לי להוסיף מאווררים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ninbert,

אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by oren12,

פירמטתי את המחשב שלי, ועל הדרך הוא איפס את כל האוברקלוק שלי.. אז עשיתי מחדש אוברקלוק למעבד שלי Q6600 G0 2.4GHZ והעלאתי אותו בעדינות ל 3GHZ (כמו שהיה לפני הפרמוט) ואחרי שאני שומר את הכל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש הוא נטען, כמעט מגיע לשולחן העבודה ומיד עוד עושה עוד ריסט שמאפס את הכל חזרה ל2.4 את התדר גם שמתי על 100, והזכרונות שלי 800MHZ והAUTO מעלה אותם ל1000MHZ.. שמתי על מצב ידני נתתי להם מתח של 2.40 כדי שיהיו 800MHZ אבל בכל זאת לא נשאר יציב אגב, לוח אם מסוג Gigabye P35-DS3L

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. האם זה אפשרי או כדאי ?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מחשב כפי שחלקכם יודעים, והGTS שיבוא איתו בסופו של דבר יקבל את הקירור HR-03GT עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הכי טובה לנקות את הGPU עצמו מהמשחה,ואת החלקים סביבו מבלי לפגוע בהם, האם אלכוהול 70% יספיק ולא יעשה נזק? או שאני צריך מוצר אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by PeaS,

החלטתי לקנות את הכבלים המעוגלים, לא יקר, וזה יכול רק להועיל, זה לא יזיק. השאלה שלי היא איזה אני צריך, ובאיזה אורך. יש לי כונן תקליטורים, צורב, הארד דיסק, ופלופי. אם אני לא טועה אני צריך כבל אחד לכונן תקליטורים ולצורב (הצורב ישן מאד, כותב4x ולא תומך cdrw, אם זה קשור), שבאמצע שלו יש עוד יציאה, כבל IDE רגיל לHDD, ולפלופי כבל רגיל של פלופי. נכון, או שאני טועה? ובקשר לאורך, יש באורכים של (אינצ'ים) 10, 12, 18, 24. מה המרחק בערך בין הכוננים לחיבור על הלוח-אם? המארז הוא Enermax FS 710B, אם זה משנה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by max2,

אני כבר מחבר את ה-LCDים אל המחשב ויש לי שאלה נוספת סמתי לב במפרט ובמדריכים שפין 5 משמש כR/W (אינדיקציה אם המכשיר קולט או פולט). איך ה LCD יכול לכתוב נתונים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by HackerPitbull,

אז ככה, קניתי: AMD 2600+ Athalon XP 512 DDR 400Mhz Elixir MB 2U400-A nForce 2 Ultra 400+MCP 266/333/400 Dual DDR 40 Giga 7200RPM Western Digital זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב אז לקחתי על עצמי את האתגר. ההרכבה הלכה חלק, ידעתי לאן נכנס כל חלק. אחר כך, הלוח זיהה מעבד פחות טוב ממה שיש לי, אז חבר אמר לי שאמור להיות ג'מפר ליד היזכרונות לשחק איתו, לא היה ג'מפר אז הוא הדריך אותי לעלות בביוס את ה-FSB מ-100 (מוגדר כברירת מחדל) ל-133Mhz אבל עדיין לא זיהה את המעבד הנכון, העלתי ל-166Mhz ועובד :} עכשיו נמשיך, התקנתי אקס פי הכל עבר טוב וחלק ופתאום Blue Screen והמערכת כל פעם קרסה, התקנתי שוב אותו דבר, התקנתי עוד הפעם - אותו דבר. חבר שלי אמר לי שיש לי בעיה בחומרה וכנראה בזיכרון…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. במחשב שיש לי ישנו I3 530 מומהר ל 3.652 GHZ (ע"י מכפיל בלבד - ללא קביעת מתחים ) שיושב על לוח PJ של איטל שעובד מצויין כולל כל בדיקות היציבות, הבעיה החלה כשהחלפתי ל GTX460 1GB מומהר - הכל עובד מעולה וחלק רק שמאז במאמץ מלא לאורך זמן למשל ב B:BC2 החום של ה CPU עולה ומגיע גם מעבר למותר (כתוב 72C) ומגיע גם ל 76-77 ושמתי לב למהירות המאוורר שעולה לאט מדי ו"מפגרת " לגמרי אחרי המאמץ והחום... כשהחום מתקרב ל 70 רק אז נראה שהמאוורר מתחיל לעבוד בסלד גבוהה יותר ולפעמים רק אחרי שהמעבד עובר את ה 75 הטמפ מתחילה להתייצב ואף יורד לאיטה ל 71-72... הקירור הגרוע (שיוחלף בעתיד ..) שיש לי זה ה ALPINE 11 AC .. ניסתי להתקין ולהפעיל תוכנות כמו ה SPEEDFAN שמאפשרות קביעת פרופיל מאווררים לפי פרמטרים של …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.