עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yot,

כמו שכתוב בחדשה, TT יצאו בסידרה חדשה של HSFים לפלח השוק הבינוני. סידרת הTR2. שימו לב לדגם TR2M2: ושימו לב לVantec AeroFlow שיצא כבר לפני חדשיים: מה אתם אומרים על זה? העתק מדיוק לפי דעתי.

2. Started by SimonSays,

מי היבואן של הקירור? במידה ואני צריך להשיג לו ברגים ותושבת איפה אני משיג את זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by explize,

לאחר מסע ממושך של בחירת קרור למעבד E6400 ולוח של GIGABYTE 965P S3 החלטתי לקנות את הTUNIQ120. פתיחת האריזה הראתה סידור יפה של המרכיבים, משחה-יש, לוחות תמיכה-יש,פונטציומט-יש, ומפלצת כמעט במשקל קילו-יש. התקנה קלה- לא ממש. יש צורך בהדבקת לוחית התמיכה באחורי הלוח אם(יש דבק דו צדדי שמגיע מוכן כבר על הלוחית) השחלת הברגים מהצד האחורי ורק אז הלבשה של הגוף קרור(לאחר משיחה במשחה טרמית) ונעילת הברגים ע"י אום סגור והלבשת קפיצים. כאחד עם ידים יחסית ארכות, היה צורך בפלייר שפיץ וקורדינציה יחסית יפה לסגירה טובה של האומים. הבעיה התרחשה לאחר מכן. לאחר הרכבת כלל הרכיבים ולקראת תחילת עדכון ביוס, העמדתי את המארז. עדכון ביוס מתחיל ולאחריו נגעתי קלות עם המרפק במארז והמחשב קרס ונכבה. נסיון הדלקה-…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Crown,

OK כמה דברים על המערכת שאתם רואים בצד הבדיקה התבצע במארז פתוח ללא מאווררים!!! רק המאורר של ה TUNIQ שהחלפתי ב מארוורר של SILVERSTONE להלן התוצאות המעבד ללא OC ! CPU idle 24-23C (firefox + winamp + everest ) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + cpu burn) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + SuperPi 1mb) CPU burn 29-28C ( firefox + winamp + everest + cpu burn+ superpi 2mb כן אתם רואים נכון! לא עברתי את קו ה 30 מעלות!!! בלי שום מאווררים שמכניסים או מוציאים אווירר! מטורף!!! מומלץ!! אם יש עוד דרכים לחמם את המעבד תתנו לי נראה למה הוא מסוגל השילוב הזה ואני פשוט חייב לציין את העבודה שאין פה שום מאוורר שמוציא או מכניס אוויר! פי 2 ביצועים באותה רמ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dudu26,

המערכת שלי מתחילה להתגבש, מחשב שקט מאוד ל-OC בינוני. e6400, 965P-DS4, 2GB 800mhz cellshock, 7900GS. החלטתי לוותר על קירור ל-GS כי הוא שקט יחסית (לעת עתה). כמו כן הבנתי שלא יהיה צורך בקירור לצ'יפסט עם ה-DS4. נשאר קירור למעבד: 1. SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ב-270 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 האם הוא במלאי? ואם לא, מה הצפי? 2. Big Typhoon רגיל - 250 ש"ח. 3. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes ב-250 ש"ח. אני קונה Antec P180. השקט מאוד חשוב לי. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Atropin,

היי יש לי טוניק טאוור ורציתי להרכיב אותו הלוח שלי שהוא GA-965p Ds3 הבעיה שהפלטה בצורת H יושבת על קבלים גם אם אני מסובב את הטוניק עצמו לצד השני אז מה לעשות? הטוניק לא מתאים או שהוא מתאים וזה לא משנה אם אני ירכיב עליהם? אם יהיה צורך אני ישים תמונה...

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. יש לי התלבטות דיי רצינית אני מוכן להשקיע עד ל 300 ש"ח עשיתי סקירה באתר ובעוד כמה אתרים וכמו שהבתני : Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer64 PRO Ninja נעים באותו טווח מחירים, והביצועים לפי מה שהבנתי דומים.. מה אתם ממליצים לי? יש לי AMD Athlon X2 4200+ AM2 מטרה: לעשות אוברקלוק לא כל כך רציני משהו בסביבות הלהוסיף עוד כ 800-900MHZ אפשר לקפוץ לטווח ה 330 שח... תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by arnon,

האם הם מתאימים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by valorien,

שלום לכל חברי הפורום, אני בחיפושים אחר קירור למעבד העתידי (Q6600), וראיתי שהטוניק מומלץ כאן בפה מלא. בחנות בה אני רוכש אומרים שכרגע הוא לא זמין. רציתי לשאול - מישהו מכיר/יודע/שמע על מקום שיש לו את הקירור הנ"ל במלאי? אני מקווה שקיים דבר כזה. לעוזרים תודה מראש, ולכולם יום נעים.

• 81 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by ElemenTal,

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000. בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות. למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ? יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע) מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי)

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שוטטתי לי ברשת..(קורא ביקורות/מידע..וכו)... ובמקרה נפלתי על ביקורות של הרבה הרבה קירורים למעבדים..(לא בשפת האם אבל+- אפשר להבין דברים..) http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page1.php ומאחר שהזמנתי לעצמי סוניק החלטתי לראות+- איפה הוא עומד עם כול השאר..(מהר מאוד הבנתי שהוא מתחרה רציני במיוחד עם מאווררים עליו..).. ותפס את עיניי הקירור הנחמד הזה.. דף מהביקורת הנ"ל.. http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page11.php ובאתר החברה.. http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm חסכו את כול הקטע של הקומבינות עם המאורר האמצעי..ממש אהבתי את הרעיון..(חבל שאין אפשרות כזאת בארץ...).. תהנו.... ;D

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by stas12,

שלום. האם את הקירור TUNIQ TOWER 120 ניתן להשיגו בארץ? אם כן, איפה? ואם לא האם יש איזה אתר בחו"ל שמוכר אותו? תודה.

13. Started by Gil28,

קראתי באיזה אתר נידח שקים הבדל טמפרטורה מזערי לטובת הטוניק ללא הלד. היתכן?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by redersh,

איך הוא בהשוואה למתחרים?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Fenomeno,

קראתי ברשת שיש בעיה להתקין את ה-TUNIQ TOWER על ה-S3 בגלל גודל ה-caps מסביב לתושבת המעבד..מישהו ניסה והצליח? זה אפשרי? אם לא ה-TUNIQ, על איזה גוף קירור הייתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by haviv822,

יש לי את הקרור המפלצתי הזה שקניתי בזמנו, ניתן להרכיב אותו על מעבדים i5/i7 ?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. Started by Meir787,

כל הקירורים הנ"ל מתומחרים בסביבות אותו מחיר. רציתי לשאול, מי מהם הכי טוב ? (לא בהכרח בסטוק, אם אני קונה את הסוניק טאוור למשל, אני כנראה הולך לדחוף עליו 2 מאוררים) תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by RenTex,

מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by zombie,

מה מקרר יותר טוב?ומה יותר שקט? tuniq thermalteke V1 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מניח שהבנתם מהכותרת את שאלתי.. אני רוצה לדעת עם אפשר להכניס בASUS COMMANDO הטסינקים רציניים, קירור מים. תודה מראש, תומר

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by mazoneli,

יש לי את ה tuniq ואני רוצה להפעיל אותו ללא המאוורר, ההפרש טמפרטורה הוא 2-5 מעלות ללא המאוורר האם יש סיבה לדאגה ? E4300. 1.8@2.4 המארז מאוורר היטב הלוח ושאר רכיבי המערכת לא עוברים את טמפרטורת הסביבה ביותר מ 7 - 10 מעלות.

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  22. Started by ront,

הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by Psychedelic,

בביקורת של גופי הקירור הטורבו2 הציג ביצועים טובים מאוד שמתי עליו עין ומצאתי אותו ב165 שקל ועוד בחנות בעיר שלי ככה שאני לא צריך משלוח רק אני לא יודע אם הוא מתאים לAGP אני חייב לדעות בודאות אם הוא מתאים לAGP כתוב באתר 6600GT אבל לדעתי הגשר על הכרטיס מפריע.. מישהוא יודע? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VC-RHC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by arpa,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe באותה כרטיסיה של האוברקלוקינג בביוס יש לי עוד אפשרות שנקראת Performance Mode כרגע היא עומדת על Auto אבל יש לי אפשרות גם ל Standard וגם ל Turbo השאלה שלי היא מזה הטורבו הזה ובמה זה ישפר לי את הביצועים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. Started by 00Amir,

למה צריך לכבות את הטורבו ואת הHT בביוס כאשר עושים אוברקלוק? מה רע לי 8 CORE ? מה רע לי הטורבו? תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים