עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CoronaLover,

עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקדוח חור בגג של הצ'יפטק שלי... איך אני מפרק אותו? הוא לא מחובר בברגים אלא במשהו שדומה למסמרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר למעבד AMD בסוקט AM2[כן מדובר על מעבד ישן..] שיקרר את המעבד בצורה שקטה. לפני שבועיים קניתי מאייבורי את המאוורר הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8822 אבל המאוורר פשוט מרעיש בצורה נוראה. 128 ש"ח הלכו לפח. אני מחפש כעת המלצה על מאוורר איכותי אבל שקט.מדובר על מחשב ללא כל יומרות כל שהם.מחשב שמשמש נטו לאינטרנט ולאופיס. בתודה מראש שי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kibub,

היי רציתי לדעת איך המשחה הזו:ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease אני מתכנן OC ואני צריך משחה מעולה האם זה זו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xtineR,

אז הנה הקירורים שלי .... בתאכלס אני חושב על קירור מים אבל זה אם אני יחליף את המעבד ואת הלוח אם .... המפרט שלי AMD Phenom II x4 945 3.7Ghz GIGABYTE MA77OT-UD3 G.Skill 4G RAM CL 9-9-9-24 SPARKLE 460GTX 1G OVERCLOCKED to 850\950 CoolerMaster cm 690 II advanced Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dlavi1,

1.האים אפשר לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק למהירות של XT ויותר (חלק מאנשים שיש להם את הכרטיס אמרו שמעל ל \370\405 מתחלים להופיע פאקיים בגרפיקה) 2.האים אפשר לבצע לו מוד ביוס לXT (למרות שלא קיים באינטרנט ביוס לצריבה למתאים לכרטיס) 3.האים התוצאה של 3DMARK03 שלו דומה לכרטיס שעשו לו מוד לביוס לXT (כשהם באותו תדר) ( יש שאומרים שפחות בגלל שהמוד מפעיל אופטמיזציה לשיידרים שקיימים נR360) 4.איך נראת התמונה של יציאת טלווזיה של הכרטיס (שימוש בגוק חיצוני במקום באופציה המובנת בGPU

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לאחר כמה חודשים של סבל (תקיעות , ריסטרטים וכו) . החלפתי את הקירור של ה 8800GT SLI שלי . הכרטיסים עבדו על 60 IDEL . הגיעו עד 100 מעלות במאמץ (קריסיס ,ATITOOL) וזה עוד על סטוק ! עשיתי OC כמו מפגר והטמפרטורות הגיעו לשמיים . קיצר עכשיו עם OC קל 700/1750/1000 הIDEL שלי זה 45-7 והמקס שלי זה 55-7 . אני ממש ממליץ על הקירור הזה הוא לא יקר יחסית ועשה את העבודה מצויין ! ההרכבה פשוטה למרות שהוא לא כביכול מתאים . :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן אנשים... אז ככה: המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח). לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[ המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nimrodim,

עברתי על המלצות הקירור: אני מחפש קירור טוב ושקט לפנטיום 4....ע"פ המלצות הפורום: Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan רציתי לדעת איפה ניתן לשיג את ה-Enermax 92m"m Fan? האים ניתן לחבר את המאורר הנ"ל ללוח האם - כך שלוח האם ישלוט על מהירותו בהתאם לטפרטורה? היכן ראיתם ביקורות על שילוב זה? אם למישהו יש המלצה יותר טובה אשמח לשמוע! נמרוד

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by STFU!!,

שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NISAN,

העלתי את מהירות הבאס שלי ל 140 והטמפ לא עלתה בכלל אבל עדין המערכת לא יציבה כל כך... צריך להוסיף חשמל? יש לי אי אמ די xp 1500

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ccc,

לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Animor,

שלום, ראשית, מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB 1) בדקתי את טמפרטורת המעבד בעזרת התוכנה EVEREST, והוא נראה לי חם מדי. במנוחה: 65C מייד לאחר משחק מחשב: 76C אני משתמש במאוורר המקורי שהגיע עם המעבד. א. האם זה תקין? ב. האם זה קשור למיקום המארז (בתוך נישה בשולחן)? אולי לא מרחתי טוב את המשחה כשהתקנתי את המעבד? ג. האם מאוורר + היט סינק אחרים יורידו משמעותית את הטמפרטורה? 2) האם ניתן לבצע OC עם לוח האם שלי? הבנתי שאינטל מקשים על כך. תודה מראש לעונים!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by skullfacer,

רציתי לדעת איך הקירור Xigmatek Thor's Hammer http://www.xigmatek.com/product.php?productid=9 הוא הולך לשבת על לוח asrock extreme 4 יש התאמה לתושבת 775 אל תדאגו בקטע הזה. מעבד 2600K מתוכנן OC בינוני+ רציתי לדעת מה דעתכם מכוון שיש לי אותו במחיר מאוד משתלם ביחס ל NOCTUA SE2 מה אתם אומרים.? אם אפשר תשובה עד מחר מכוון שאני צריך להחזיר תשובה לחנות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קירור נוזלי h110i מעבד 6700k הייתה לי הפסקת חשמל אתמול בסביבות הצהריים יש עמוד חשמל קצת דפוק ברחוב שלי, בכל מקרה אני לא יודע מה קרה אבל כשאני מסתכל בתוכנה שמקשרת בין הקירור נוזלי למעבד במחשב corsair link אז רשום שהמעבד ממש חם מגיע ל75-80 מעלות וליבות אחרות אפילו ל100C. בקיצור המאווררים של הקירור הנוזלי עובדים נורא חזק אבל אני לא עושה איזה משהו כבד במחשב שצריך לגרום לו לעבוד כל כך קשה. כל המחשב מאוד איטי וזה די ברור שזה משהו שקשור או למעבד או לקירור שלו. הלכתי לביוס עשיתי restore to default factory , לא עזר. אולי משהו בתוכנה עצמה איך אני מאתר אם זה הרכיב עצמו נדפק או שהתוכנה עושה בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שניהם יותר חלשים מהוואנטק אירופלוו , עולים אותו הדבר , והרבה יותר רועשים .... למה בדיוק הם קבלו מאוורר השנה? נכון שיש להם פאנבאס אבל עדיין - במצב שקט הם עושים אותה כמות רעש כמו הVantec Aeroflow במצב רגיל ... ואפילו במצב רועש בו הם עושים פי כמה יותר רעש מהוואנטק הם מקררים בצורה פחות אפקטיבית חוץ מזה שהוונטק כזה יפה בקיצור - לפי דעתי הוואנטק היה אמור לקחת את התואר בגלל שהוא כל-כך הרבה יותר טוב .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by stolen,

היום יש לי גיפרוס ‏8600GT 256MB DDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=206 הגעתי למצב שהקרטיס כאשר אני לא מפעיל יסומים גרפים עומד לי על 54 מעלות ובמאמץ מגיע בשיא ל-70 מעלות חשבתי להחליף אותו לאותו דגם של אסוס האם כדיי האם הוא יתחמם פחות...? http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1627&modelmenu=1

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by alord,

שלום. לאחר שננעלתי על המפרט אני רוצה לוודא שהמפרט לפי הבנתכם יתן לי יכולת לO.C רציני הדרישות הם שהמחשב יעבוד עם משחקים סרטים ושיהיה שקט (כי הוא בחדר שינה)- מועד החלפת מחשב בעוד כ-4 שנים אל תדאגו לתקציב יכול להיות שינוי של כ-400 ש"ח הערות לפני הצגת המפרט 1. לפי דעתי יש מקום לשקול קרור אחר (לפי המלצתכם-רק רצוי שקט) שיתאים לO.C של כ-4GHZ 2.במפרט מוצג לוח אם אך יש לוח שיש לי התלבטות בקשר אליו .יש פרטים בסוף המפרט המפרט שלי כרגע: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by subarel,

Zalman ?CNPS7000A-Cu - ? מחיר: 200 ש"ח... SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 מחיר : 255 ש"ח... האם SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler עושה את אותה עבודה כמו אלה למעלה? הוא זול יחסית (130 ש"ח) ונראה כאילו הוא יעשה את העבודה, חוות דעת עליו? האם להשקיע יותר בקירורים שלמעלה או שזה ^^ יספיק? תודה.. בראל.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

אני כרגע מתלבט אם אני צריך את זה או לא לפני כמה ימים מכרתי I5 750 וחשבתי לקנות 2500K ולעשות OC עכשיו עולות לי כמה שאלות בראש 1המחשב יהיה מיועד למשחקים לא עדיף את הכסף שאני אשקיע בK בקירור ובעלות הלוח להוסיף ולקנות כרטיס מסך יותר טוב? 2במידה ואני עושה OC למעבד ל4.4 נגיד הוא כל הזמן יעבוד בתדר הזה ויקח הרבה חשמל? או שהוא יוריד תדר כשהוא לא במאמץ? אולי כדאי לקנוצ 2600 ללא K אם לחשב את העלות של הקירור והלוח?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד I7 2600K אני רוצה שתמליצו לי על מאוורר טוב למעבד שיקרר את המעבד שלא יתחמם ושיהיה שקט כמה שאפשר ... השקט חשוב לי מאוד . זה מחשב לעריכת סאוונד ומשחקים ביחד. יש לי מארז של אנטיק P280 ואני רוצה מאוורר מעבד שהוא מקרר טוב ושקט לסוקט 1155 עוד משהו אני רוצה להדגיש שבעתיד יתכן שאני אעשה OC קל-בינוני לא משהו מפציץ. עכשיו ראיתי פה ושם המלצות לכל מני מאווררים כמו Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://ksp.co.il/?uin=10258 אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהירה בבקשה כי מחר אני הולך לקנות . ועוד משהו חשוב מאוד לקחת בחשבון שאין מקום למאוורר גדול מדי כי יש ליד זכר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by giloman,

ולכמה מתח וOC הם צריכים ומגיעים ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.