אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את השילוב הזה: DFI Lanparty UT X58-T3eH8 I7 930 G.Skill DDR3 Trident 3GB Tri Channel 2000MHZ 3GBTD CL9 הכול יעלה לי ביחד 3000 שקל יש לי ספק HEC 475 W וכרטיס מסך אני קונה במפרד כולל בלוקים לקירור מים עכשייו השאלה שלי אם הלוח או המעבד מוגבלים בOC , ואם הזיכרונות האלה שווים תחיר שלהם 560 שקל,או משו שם לא משתלם יחס תועלת מחיר..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המעבד והמארז הנ"ל. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד לשיפור הביצועים ולשמור על שקט יחסי (המחשב משמש כhtpc). איזה איוורור למעבד יכול לעזור לי? בינתיים אני עם האיוורור המקורי שקבלתי עם המעבד. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב היום ניקיתי את המחשב פירקתי את הספק ניקיתי מבנים וגם את המאוור של המעבד (שמשניהם יצאו גושים די גדולים של אבק) טוב עכשיו הרכבתי הכול מחדש כמו שזה היה מקודם טוב הכול בסדר ... אני מפעיל את ההמחשב ואני שומע מין רעש כזה של מאוורר כיאלו הוא נשחק במשהו ואני לא יודע בדיוק מאיזה זה מגיע ? מהספק או מהמעבד בדקתי את שניהם ושניהם עובדים וגם הרעש עבר טוב בסדר...... עכשיו פתאום המחשב שלי נתקע ואז היה מסך שחור עם צפצוף מעצבן כזה(ד"א יש לי WIN XP) ואז ישר כיביתי את המחשב וכמובן חזר הרעש והפסיק עכשיו אני צריך עזרה זה אולי למאוורר של המעבד?? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך ?(איך שהכנסתי אותו זה איך שהיה מקודם ) אולי חיזקתי את הברגים פחות/יותר מידי מישהו יודע אולי מה הבעיה?????????? כי אנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר לא עובד אני מנתק את הכבל מהספק מחזיר הוא עובד לאט ואחרי כמה זמן מתייצב עכשיו זה מחשב חדש ואין שום סיבה של אבק וכמובן שאני מקבל הודעת cpu fan error מפרט: לוח אם P5QC מעבד Q9550 מאוורר שבא עם המעבד של אינטל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, המאווררים הנוכחיים שלי מתחילים קצת לחרוק אז אני שוקל להחליף אותם (בהדרגה, כרגע רק אחד עושה את הבעיה, אבל ייתכן כי בסוף אני ארצה להחליף את כל ה-4). כרגע המאווררים שיש הם המאוררים שבאים stock עם Fractal Design Arc (הגרסא הראשונה). אני קצת מתלבט, קראתי די הרבה ביקורות אבל אני מתקשה להחליט, אני מעוניין במאוורר 140 כי יש מקום במארז למאווררים כאלה והם בד"כ שקטים וחזקים. אני בעיקר מתלבט בין: http://ksp.co.il/?uin=18391 לבין http://ksp.co.il/?uin=18300 שמעתי רק דברים טובים על המאווררים של Noctua והם נחשבים למעולים, אבל ת'כלס גם המאוררים של Scythe נחשבים מצויינים, ועולים 30 שקל פחות (אם בסוף אני ארצה באמת להחליף את כל ה-4, ה-120 ש"ח האלה משמעותיים). מה דעתכם? יש אגב איז…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כול שימו לב הלוח P31 על BUS 526MHZ זיכרונות CEON 667MHZ הגיעו 1052MHZ תוצאה SPI 10.54 הלוח והזכרונות הוכחו את הצמם לא ציפיתי שאני יכול להמשיך אבל טעיתי ...... מי אמר שלוח הזה לא בשביל OC [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על המלצות הקירור: אני מחפש קירור טוב ושקט לפנטיום 4....ע"פ המלצות הפורום: Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan רציתי לדעת איפה ניתן לשיג את ה-Enermax 92m"m Fan? האים ניתן לחבר את המאורר הנ"ל ללוח האם - כך שלוח האם ישלוט על מהירותו בהתאם לטפרטורה? היכן ראיתם ביקורות על שילוב זה? אם למישהו יש המלצה יותר טובה אשמח לשמוע! נמרוד
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול קיבלתי ת'מערכת החדשה שלי תוכלו לראות את פירוטה במפרט שלי... בכל אופן אני לא מצליח לעלות את הFSB... שאני נכנס בבאיוס לFSB פרינקוואנסי זה נותן לי רק 3 אופציות 100-133-166 וראיתי סקרין שוטים שאפשר לעלות את זה בקפיצות קטנות יותר... של 133-134-135 וכ'ו... התקנתי את הקובץ יוטיליטז של האנ פורס... ויש לי SP1.... ויונדוס אקס פי... תודה לכל העוזרים... ד'א אני צריך פירוט איך להגיע לזה... ז'תומרת איפה ללחוץ...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הבדל ברמת האיכות ורמת השקט בין Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לבין Arctic Alpine 11 Rev.2?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון] אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ? תודה ויום טוב אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. כרגע יש ל: Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME (775/939/AM2/754) Cooler וספק כוח: OCZ דגם OCZ600SXS 600W האם כדאי לי לבצע OC? ולכמה? ואיך? P: תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מכם שזוכרים את המוות שלו עקב הנזילה שהיתה לי , אז הנה תמונות שלו. כמו חדש!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד... קיבלתי עם המארז מאורר 120 אחורי אני מחפש מאורר שקט למקדימה או שפשוט אני יקנה ac 12 למאחורה וישים את זה שעכשיו מאחורה מקדימה? ובדלת יש לי תעלה כזאת...הוצאתי אותה ואני רוצה לשים איזה מאורר שם... הוא צריך להכניס או להוציא? בתודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ממש חופר ומרעיש... ואני כבר מתחרפן רציתי לשאול איזה קירור פסיבי מומלץ לכרטיס מסך ATI 2600xt אני צריך קרור אפקטיבי ביותר וזול יחסית.. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב חדש (שלא בוצע בו OC) אשר נכבה מפעם לפעם. מבדיקה בעזרת "EVEREST Ultimate Edition" שמתי לב לטמפרטורות קיצוניות וגבוהות (לרוב לאחר מספר שעות עבודה) בעיקר במעבד אבל גם בלוח האם ולפעמים על הכרטיס המסך . למעבד ולכרטיס המסך יש קרור מקורי בלבד. מפרט המחשב כדלקמן : GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 (כרטיס רשת 1G on board,כרטיס קול 7.1 on board) Corsair DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL5 DUAL PACK 2x1Gb MSI RX1950PRO TD256E RADEON X1950PRO PCI-E COMPUCASE HEC CI-6919B-NPS SUPER MIDI ATX BLACK HEC ACE580 20/24PIN 580WATT ATX/XEON ATX 2.0 RETAIL BLACK LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD3200…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I have problems overclocking my athlon xp 2800 as many of us know i can't change the multiply through the bios , only through the MOBO jumpers the problem is that the default jumper position (for autodetect) is xxxxxx (x=jumper off O=Jumper on when i'm changing the multiplier from x5 to x12.5 everything works fine but when i'm trying to overclock it to x13 i get instead x5 (like jumper no.5 stays in on although i turned it off) do i need to change things in the BIOS also??? The other jumper (the FSB contoller) is set to on (Auto) and not to FSB=100. I also have DDR Geil golden Dragon PC3200 CL2 and when i change the FSB to 200 or change the cpu mode to turbo the compute…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי עם 3 תוכנות אמ אני לא ממש זוכר תשמות של כולן אבל הנה שמות של 2: mbm (ככה לא ? > ) Hmonitor ועוד איזה תוכנה אממ משהו עם 2000. בכל מקרה כולן הציגו משהו משונה |: כמו 11 מעלות ו 4 מעלות. והמחשב עם מאוור אחד מקורי של אינטל |:. אמ אני פשוט מפחד שהמחשב שלי עוד על 80 מעלות או משהו מה אני יכול לעשות? (בלי להוציא כסף)
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אין לי מושג מה מהמפרט אתם צריכים ומה לא אז העתקתי את כולו מאיידה 32: Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) Computer Name PC1 User Name Administrator Logon Domain PC1 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2800 MHz (3.5 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Portþ (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם רצוי למרוח ולפזר בצורה שווה את המשחה על כול שטח המעבד? האם רצוי לשים את כול הכמות במרכז המעבד ולתת לגוף הקירור בזמן הלחיצה לפזר את זה על פניי השטח? האם צריך למרוח גם על הגוף קירור מעט וגם על המעבד ? אשמח להמלצות :-)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את שיא ההמהרה החדש שמצטרף אל הרשימה הבלתי נגמרת, והפעם עבור מעבד Skylake שהומהר מ-4GHz ל-7GHz באופן יציב, עם לא מעט אמצעים בדרך למטרה עבור כל מוצר חומרה שמגיע אל השוק, בין אם זה מעבד, לוח אם, זיכרון ואפילו נוספים (אם כי על אש הרבה פחות גבוהה) מתקבצים מגוון אוברקלוקרים מרחבי העולם, חלקם ידועים בקהילה וחלקם אנונימיים, אך המשותף לכולם הוא אותה מטרה: ליהיות זה שמוציא את המהירות הגבוהה ביותר מרכיב חומרה ספציפי. היום השיא הזה שייך למעבדי ה-Skylake, ואם ניהיה יותר ספציפיים, החזק שבינהם, ה-Core i7 6700K שמגיע בתדר פעולה של 4 ג'יגה-הרץ. השיא הינו 7,025.66 מגה-הרץ, והוא שייך לאוברקלוקר ההונג-קונגי צ'י קוי לאם. והוא לא לבד. לא בוחלים באמצעים בשביל לסחוט עו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטמפרטורות שלי במנוחה עם AC7 PRO עומדות על 50 מעלות כאשר המעבד על 2.95 (הOC הכרחי להרגלי העיסוק במחשב) ובמאמץ על 70. עדיפות מוחלטת שהקירור יהיה מKSP (קרוב לבית והתנסות סבבה עם החברה). נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בבעיה בעיתית מארץ ההבעיות הורדתי את התוכנה פאן ספיד מהאתר הוא מראה לי שהמעבד שלי והHD יחסית בסדר 38 מעלות פלוס מינוס מה שמדאיג אותי זה התמונה של הלהבה הזאת שבוערת שמה הרכיב החם אני יודע מה הוא [זה מרובע כזה עם עגול בצבע כסף ורשום עליו VIA הוא בצד שמאל למטה ליד בטריה והוא רותחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול לגעת בו אפילווווווו ואין שם גם מקום לגוף קירוררר למה הוא ככה רותח מה פה קורה פה בבקשה תעזרו ליייייייייי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-