אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המעבד עומד כרגע על 75.3 מעלות עשיתי אובר מ- 800 ל- 1000 ומחשב טס אבל המעבד רותח!!!!! 75.3מעלות!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 בן כשש שנים. במאז ישנם 3 מאווררים: אחד למעבד + שניים במארז. כל המאווררים עובדים(בדקתי) והמארז נקי(ניקיתי). לאחרונה טמפ' העבודה גבוהה ב-10 מעלות מזו שהיתה תמיד וכשאני רק מפעיל את המחשב הטמפ' היא 45 (בעבר היא היתה בין 32 ל-35). המאורר של המעבד עובד לפי תוכנת ניתור ב- 2600 סיבובים לדקה. השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט בלבד(לא למשחקים או שימוש שמכביד). מה- TASK MANAGER אני רואה שהמעבד לא עסוק: כ-15% ופחות מכך. ממה יכולה לנבוע עליית הטמפ' ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המשחה הזו:ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease אני מתכנן OC ואני צריך משחה מעולה האם זה זו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומעבד, ואני עכשיו עם core i3-3220. המעבד מקורר כרגע עם Arctic Cooling Alpine 11 GT - גוף קירור קטן וחמוד, שיותר ממספיק לו. הטמפרטורה של המעבד עם הגוף קירור הזה היא 22-24 מעלות.. אם כי זה עכשיו בחורף.. אני תוהה כמה זה יהיה בקיץ? בכל מקרה, האם ניתן אולי לעבור לגוף קירור סטטי, וכך להפטר מעוד מנוע במחשב? תודה רבה card
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהוא יהיה יותר טוב לאובר קלוק היה לי לפני זה 1900 agoga החלפתי ל 2000 agoia אני בא לנסות להעלות את הבאס נתקע ב148 כרגיל.. אין לי שום כרטיס על הפי סי אי זכרון של 333 בקיצור לא מבין מה הבעיה המחשב מגיע ל148 באס ועושה ריסט בבקשנ עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרכבת גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 טמפרטורת המעבד במצב מנוחה מראה על 27-30 מעלות אבל לאחר שאני עושה בדיקת מאמץ הטמפרטורה עולה ל-60 מעלות ממש מהר מרחתי מישחה תרמית MX-2 ניקיתי את מישטח המעבד עים אלכוהול 70% ושמתי את המישחה כמו שמפורט במדריך שנילווה למישחה המארז שלי חדש יש שני מאווררים 120 קידמי 120 אחורי של- COOLER-MASTER אין חסימה של כבלים הכל מסודר ןקשור ומלופף כך שאני לא רואה משהו שמפריע לזרימת האוויר אני מופתע מגוף קרור זה מישום שכל מי שלא שאלתי המליץ לי עליו כולל באתר בקרור סטוק הוא היה מיתחמם פחות יכול להיות שמשהו בגוף הקרור תקול? המעבד הוא מידגם: AMD ATHLON 4800+X2 65W BRISBAN-512 האים כדאי לי להחליף גוף קרור למרות שהוא חדש 7 ימים בשימ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדבר מהמחשב של אחי צ'מעו חיברתי כמה מאוררים נוספים וסידרתי את הכבלים ואז הוצאתי גם את המאורר של המעבד ונשבר פלסטיק ממש קטן איפה שהדבר הזה שמחזיק את המעבד אז בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב והוא מראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך ואז מפעיל את המחשב ואז מראה את המעבד אבל לא עושה בדיקה של הזיכרון ולא מראה שום דבר ונתקע שם והמסך עכשיו נדלק אבל לא רואים בו ולפעמים שרואים אז הוא נתקע בקטע שהמחשב עולה וכתוב את המעבד ואין לו בדיקה של זיכרון בעע עכשיו אין מאורר על המעבד כי הוא לא היה טוב והוצאתי אותו ובזמן שהוצאתי אותו אז נשבר חלק מאוד קטן (פלסטיק) שמחזיק את המאורר על המעבד ועכשיו אין לי איך לחבר אותו והוצאתי גם את הזיכרון והוא מדליק לי לד אדום ליד הזיכרון כיאלו שיש שם בעיה מה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הוא כזה ב"אלכסון" ובגלל זה אני לא בטוח שההיט סינק יתאים, מישהו יכול להגיד לי אם זה יתאים או לא?! (בבקשה תדברו מניסיון...)
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על השאלה הדי דבילית אבל נתקלתי בבעיה בעייתית :-[, אני לא מצליח להוציא את צלעות הקירור מעל המעבד!, אני צריך לפתוח את המכפלה שלו ולכן אני צריך להוריד את צלעות הקירור מעליו אבל הן ממש תקועות חזק ומחוזקות ע"י פס המתכת הזה, ניסיתי בכל דרך לשחרר את התפיסה של פס המתכת אבל לא הצלחתי עד שממש פחדתי לפגוע בכרטיס האם או במעבד, למישהו יש פיתרון? ??? נ.ב צלעות הקירור והמאוורר הן הרגילות שמגיעות עם מעבד הamd ולא משהו אחר שהוספתי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד... תודה מראש, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחר שננעלתי על המפרט אני רוצה לוודא שהמפרט לפי הבנתכם יתן לי יכולת לO.C רציני הדרישות הם שהמחשב יעבוד עם משחקים סרטים ושיהיה שקט (כי הוא בחדר שינה)- מועד החלפת מחשב בעוד כ-4 שנים אל תדאגו לתקציב יכול להיות שינוי של כ-400 ש"ח הערות לפני הצגת המפרט 1. לפי דעתי יש מקום לשקול קרור אחר (לפי המלצתכם-רק רצוי שקט) שיתאים לO.C של כ-4GHZ 2.במפרט מוצג לוח אם אך יש לוח שיש לי התלבטות בקשר אליו .יש פרטים בסוף המפרט המפרט שלי כרגע: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפרטורה יחסית לקירור סטוק שיש לי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD MOBILE 2500+ @ 4500 + SP97 + DELTA ABIT NF7 L12MOD + VDD MOD + צ'יפסט מלוטש GEIL ULTRA PC4400 512X2 LEADTEK 6800ULTRA סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ניקיתי את המחשב היום והוצאתי את המאוורר של המעבד (ברוב טיפשותי) יש לציין שמשכתי אותו קצת בכח כדי להוציא אותו מהשיינים שתופסות אותו והוא התנתק ובדיעבד גיליתי שהיה שם מן תופסן כזה שמחובר ללוח אם והמאוורר היה עם סיליקון או חומר לבן כזה.. בכל אופן,חיברתי אותו בחזרה,חיברתי את כל הכבלים(חשמל,מסך וכו..) והמחשב נדלק לכ-20/30 שניות ונכבה המסך לא עולה,ז"א הביוס לא עולה והמסך אפילו לא מגיב(כאילו שלא נדלק בכלל המחשב) אם מישהו יודע אולי מה הבעיה אני אשמח לתשובה..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשפר במשמעותית את המעלות של הרכיבים במחשב שלי,ואני צריך שתיעצו לי כמה רכיבים שיקררו. אני צריך: 2 מאווררים 80mm קירור לצ'יפ קירור לכרטיס מסך - Geforce 7600GS וזהו, תקציב... שהכל ביחד לא יעבור את ה-700. ד''א אני לא מתכנן לבצע OC. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה. תודה רבה. נ.ב. שאלתי את אותה השאלה לפני כמה ימים בפורום מעבדים בטעות ולא הצלחתי למחוק משם, כאן זה יותר מתאים.
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי לפני בערך חודש התחיל לי משהו מוזר במחשב החום פשוט עלה בכמות מטורפת! לפני שזה קרה החום היה ככה בקטנה על 35-40 ופתאום בדקתי באברסט כמה אני 56!! זה משהו מאוד מוזר...ואני לא מבין למה זה!? ועוד שאלה.... מה זה CPU-THRM Thorottling הסבירו לי שזה עומד על 50% ז"א שהמעבד מאבד 50% מהכוח שלו זה יכול לעזור לי במלחמה נגד החום? ואולי זה בכלל המד טמפ' נדפק?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה קצרה: האם זה לגיתימי שהמעבד שלי לא יתקרר כמו שצריך (כמעט ובכלל לא) אם צלעות הקירור שקיבלתי עם המעבד? כי זה מוזר, שבמצב סרק המעבד רץ על 50 - 60 (תלוי בטמפרטורה של החדר, וכמה זמן פעל) ובמעמץ 70 - 80, וזה לא מיתקרר כמעט ובכלל !, אלה אם אני מכבה אותו ... פרטים חשובים: Intel Pentium 4 3.0 Prescott GeForce 6600 GT AGP 128 Asus P5P800 Mainboard
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט אם אני צריך את זה או לא לפני כמה ימים מכרתי I5 750 וחשבתי לקנות 2500K ולעשות OC עכשיו עולות לי כמה שאלות בראש 1המחשב יהיה מיועד למשחקים לא עדיף את הכסף שאני אשקיע בK בקירור ובעלות הלוח להוסיף ולקנות כרטיס מסך יותר טוב? 2במידה ואני עושה OC למעבד ל4.4 נגיד הוא כל הזמן יעבוד בתדר הזה ויקח הרבה חשמל? או שהוא יוריד תדר כשהוא לא במאמץ? אולי כדאי לקנוצ 2600 ללא K אם לחשב את העלות של הקירור והלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-