אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
בגלל מקרה מצער :s05: שקרה, שאלה בנוגע למשחה טרמית אני חושב עכשיו לקנות קירור שלם לכ.מסך כי הפדים נדפקו ועד כמה שהבנתי להשיג פדים אי אפשר. הכ.מסך הוא GTX 260 של ASUS עם OC מהחברה (אסוס) של 12% לדעתי, לא זוכר בדיוק. אני חושב ללכת לקנות את ה Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler ראיתי אותו בקי אס פי ב- 150 ש"ח נשמע סבבה. בסיקורים שונים שקראתי לא הבנתי אם הוא יותר שקט או זהה לסטוק? יש חילוקי דעות באתרים שונים. ועוד דבר הרבה מאוד דיברו על בעיה שאין קירור מיוחד ל VRM. האם זה ישפיע עלי אם אני לא מתכוון לעשות OC? אינה קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8263. אם יש הצעות אחרות בטווח מחיר זה אשמח לקרוא.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. ברשותי ספק כח של HEC 300W . אני משתמש בתוכנה EVEREST . מישהו יכול לכוון אותי ולהראות לי איפה בודקים כמה כח נמצא בדיוק בשימוש ע"י המחשב כולו ? (אם בכלל אפשר - הכוונה היא, האם אפשר לבדוק כמה W בשימוש ?) .. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור למעבד (כנראה Q6700) למטרת O.C. למארז שלי יש מאוורר 25 CM בצידו שלא מאפשר שימוש בחלק מהקירורים הגבוהים. אני יודע בוודאות שהBIG TYPHOON (הישן לפחות) נכנס ובחיפוש שערכתי באתר ראיתי שהTUNIQ TOWER לא. אשמח לקירור (אוויר) "ביצועיסט" שיכנס במגבלות הגובה האלו. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD MOBILE 2500+ @ 4500 + SP97 + DELTA ABIT NF7 L12MOD + VDD MOD + צ'יפסט מלוטש GEIL ULTRA PC4400 512X2 LEADTEK 6800ULTRA סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם amd 3000 venice, ומארז- ANTEC SLK3800B 400W. מישהו יכול להמליץ על קירור נחמד למעבד שיהיה שקט וגם יתן ביצועים סבירים לOC קל? עד 100 ש"ח.... עשיתי חיפושים בפורום והדבר היחיד שמצאתי זה ה igloo light..... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי ניסיתי לעשות פלאש לביוס הרגיל והמוגן ורק אחרי שעשיתי הבנתי שהייתי אמור להחליף לLN2 ולעשות לו את עדכון הביוס. הבעיה היא שעכשיו עם הביוס הרגיל אני מקבל מסך כחול. ואין לי שמץ של מושג מאיפה להשיג את הBIOS המקורי של הכרטיס שלי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי תכנאי של תמי4 כדי לתקן את התמיבר שלנו החדש שמוזג לבד .. קיצר הוא פתח אותו כדי להחליף חלקים ומה אני רואה מדחס בגודל סביר רדיאטור קיצר כמעת כל מה שצריך לקירור גז שיתאים לחדר... וזה בטוח יותר זול מליקנות אחד מוכן ... אני צריך לבדוק כמה עולה רק המכשיר של התמי4 ואני יודע לכם ... מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אשמח לקבל פרטים ממכם על הקירור NZXT Respire T40 והמעבד I7 4770K כמו:הטמפרטורות עם הקירור הזה (Idle,Full Load) לכמה אני אוכל להגיע ב OC עם הקירור הזה? *האם שווה להוסיף עוד 50 שקל לקירור Scythe Ninja 3 והאם ההפרש בינהם הוא גדול מאוד? תודה,שי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות קצת OC. אקדים ואומר שעשיתי חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי מה לעשות! המפרט שלי- i5 760 2.8, Gigabyte GA-P55-USB3, 4gb ddr3 1333Mhz, AC FREEZER PRO יש לי את התוכנה easytune 6 ויש בה אפשרויות שונות ומגוונות. יש גם את האפשרויות המוכנות מראש, כלומר, שלושה מצבים שמסומנים בשלושה צבעים ירוק, צהוב, אדום. צירפתי קובץ כדי שתראו. מה ההמלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה.. יש לחבר שלי בעיה עם המאוורר סטוק שלו..במנוחה הוא מגיע ל56 מעלות שלא לדבר על מאמץ -מגיע ל64 מעלות.. זה "קצת" יותר מידי... כל זה כמובן אחרי ריענון משחה טרמית... הייתם ממליצים להחליף מאוורר? ואם כן אז לאיזה? משהו לא יקר יותר מידי ובעל הרכבה נוחה... המחשב בעיקר משמש לאינטרנט ומידי פעם למשחקים... תודה רבה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ממש חופר ומרעיש... ואני כבר מתחרפן רציתי לשאול איזה קירור פסיבי מומלץ לכרטיס מסך ATI 2600xt אני צריך קרור אפקטיבי ביותר וזול יחסית.. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אנשים הגיע הזמן לעבור לi7 אני די N00b בכל הקשור להמהרות - אבל אני עורך וידאו שחייב עוצמה לרינדור ואפקטים. והבנתי בגדול שהמפתח להמהרה טובה הוא שילוב של לוח אם איכותי זכרון איכותי, מעבד טוב להמהרות וקרור אידיאלי. בחירת המעבד I7 920 - אני רוצה להמהיר אותו לאיזור ה-3.8 לפחות ושיהיה יציב. הלוח שאני הולך עליו הוא GIGABYTE GA-X58-EXTREME או GA-X58-UD5. שהם זהים רק שהאקסטים יקר יותר ומציע קרור טוב יותר והכנה לקירור טרמי. בחרתי בדגם הזה כי יש לו 10 יציאות סאטה שיעזרו לי מאוד - והוא מתאים מאוד להאקינטוש. ולכן שללתי את ASUS p6t DELUXE כי יש לו רק 6 יצאות סאטה והוא פחות תואם להאקינטוש. מגיעים לשלב הזיכרונות: אני רוצה 12 גיגה (8 לא הספיק לי עד כה) הבנתי שבשביל המהרה איכותית צריך ז…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ניקיתי את המחשב היום והוצאתי את המאוורר של המעבד (ברוב טיפשותי) יש לציין שמשכתי אותו קצת בכח כדי להוציא אותו מהשיינים שתופסות אותו והוא התנתק ובדיעבד גיליתי שהיה שם מן תופסן כזה שמחובר ללוח אם והמאוורר היה עם סיליקון או חומר לבן כזה.. בכל אופן,חיברתי אותו בחזרה,חיברתי את כל הכבלים(חשמל,מסך וכו..) והמחשב נדלק לכ-20/30 שניות ונכבה המסך לא עולה,ז"א הביוס לא עולה והמסך אפילו לא מגיב(כאילו שלא נדלק בכלל המחשב) אם מישהו יודע אולי מה הבעיה אני אשמח לתשובה..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, כיצד אני יכול להעלות את המהירות של המאוורר שיתן קירור יותר טוב כי אני מתכנן OC מעבד E6600 ולוח אם GYGABYTE 965P-S3
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום "הפינים" של התושבת של המאוורר נשברו לי. הכוונה לאותם פלסטיקים לבנים שמצמידים את "תושבת המאוורר" (כך נדמה לי שזה נקרא) ללוח עצמו. רציתי לדעת: א. איך קוראים בשפה מקצועית לאותם פינים, כדי שכשאגיע למעבדה/חנות מחשבים יבינו אותי? האם פינים/דיבלים/מתאמים? ב. אני גר בבאר שבע. איפה אני יכול לקנות את אותם פינים? האם אני חייב לקנות את כל המאוורר מחדש או שיש פינים להחלפה? תודה לכל העונים.. מצורפת תמונת המאוורר שלי: http://www.bigcomputers.co.il/pl_product~INTEL775FAN~6465~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית כל, אני חייב לציין שנדפקתי לגמרי... סה"כ רציתי מאוורר נוסף מקדימה במארז... המארז CM 370 (אחד מאוורר 12 של CM מאחורה) עם SS430 היה שקט כל כך... קניתי CM 14 1000 RPM- הרעיש לי.... החליפו לי ל scyth slipstream 14- מרעיש לי..... אני חושב על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12179 שבא עם בקר. אני פוחד שאם אשים 800 RPM זה לא יתן תפוקה מספקת בקיץ. ראיתי את זה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1369-%D7%91%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-3-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-GELID הסבר יתקבל בברכה... הם כותבים…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הוא כזה ב"אלכסון" ובגלל זה אני לא בטוח שההיט סינק יתאים, מישהו יכול להגיד לי אם זה יתאים או לא?! (בבקשה תדברו מניסיון...)
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם יש סיכוי שצביעת המארז תפגע במחשב עצמו? 2. יש כאלה ששמים על המארז כל מיני כמו מפסקים כאלה קטנים למאווררים האם זה קשה להכנה ,האם זזה חשוב והאם זה כל כך עוזר 3. כמה עולה לדים והאם זה נכנס במקום המאווררים שיש לי או שזה מתלבש על 4. איך כדי לי לצבוע ולקשט את המארז שלי תנו רעינות בבקשה... תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי לי היום קירור בזאפ ומצאתי את הדברים הבאים... זלמן 9500 ב 160 שקל!? האם זה הגיוני!? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4210 עוד קירור מוזר הפחות מ 100 שקל http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1153 חיקויי ממש ממש זול של זלמן? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1154 עוד כשבועיים אני רוצה לקנות קירור חדש ל E2180 שלי חשבתי על ה זלמן נכון לעכשיו יש לי קירור סטוק שנותן טמפרטורות מעולות ( לא עובר את ה 37-38 אחרי חצי שעה ב OCCT ) השאלה אם ה9500 יוכל לתת לי תוצאות דומות? או אוי טובות יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שעדיף פשוט להחליף מאוורר כי אני חצי שנה עם הרעש הזה וזה מפריע!!!!!!! אני מרגיש כמו בשדה תעופה 8) 8) 8)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-