עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by squeezo,

שלום יש לי P - 3 1000 256 ram kingston העלתי את מהירות הבאס ל 150 ובינתיים המעבד עובד בטמפרטורה שבין 28 ל - 38 והלוח בין 20 ל 28 וזה עם המאורר הרגיל כרגע הכל יציב כדאי לנסות עוד? יש לי 2 מאווררים במאז אחד למטה מתחת להארד דיסק ואחד למעלה מעל הכרטיסים וכמובן אחד על הכרטיס מסך אם כדאי לעשות אז לכמה כדאי לעשות???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ras81,

שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  4. לנקות אותו? להעיף אותו? הרעש הוא כמו זמזום אבל עם רעש בלתי נסבל, אני פוחד להוציא אותו כדי לא לגרום לאקסטרא חימום של המארז.

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב נייד של HP בין שנתיים שמצבו רע הוא מתחמם בטירוף בזמן שיש לו פלטת קירור מתחתיו ומאוור מכוון עליו אני מבין שזה אומר שנגמר הבית זונות ואני חייב לנקות אותו אבל אם אין לי מושג איך עושים את זה ואני מפחד קצת לפגוע בו האם כדי להביא ואתו למעבדת מחשבים? או שהתהליך יחסית פשוט ושמה סתם ישחטו אותי במחיר? האם יש עוד אמצעי קירור שאני יכול לשקול?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. Started by shloosh,

עד כמה אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט? ואיזה שיפור זה יביא לי.?

7. אני פשוט רואה הרבה אנשים שחושבים לקנות קירור TEC בהספק נמוך ולשים אותו עם קירור אוויר, הנה כאן יש הדגמה למה לא כדאי: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1895934,00.asp

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. קבלו את המאוורר 12" השולט שלי! רק 50 ש"ח, ומקרר את כל הרכיבים במחשב... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by yan_ymar,

שלום רב, התחלתי קצת להתעסק אם הכרטיס מסך שלי הנ"ל ^ (למעלמה) או http://img86.imageshack.us/my.php?image=x1950accelerond8.jpg ככה הוא בא אורגינל אם קירור. והגעתי לתוצאות הבאות: ("RIVA TUNER 2.05") בזכרון 769 ולא בזכרון (שחחתי תשם) ל 715 יש המלצות נוספות? מישהוא הגיעה ליותר?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. הסבר קצר thanx

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by erezdafna,

אנא הסבר מפורט כי אף פעם לא עשיתי זאת יש לי לוח של ASUS CUV4X ו - 512 זכרון RAM תודה ארז

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by sir f,

עשיתי OC על מחשב ישן מאוד, ועכשיו יש שם תקלה שככל הנראה נגרמת בגלל שההרדיסק הלך. האם OC לא מבוקר כראוי יכול לגרום לזה, או שזה רק מזקנה? (לא סיימתי למצות את ה OC, התכוונתי להגדיל את המכפלה בעוד קצת)

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. חוץ מזה שCNPS7500-Cu בא עם מאוורר LED ועולה פי-3 יותר מהשני, יש ביניהם עוד הבדלים?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  16. אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by Fenomeno,

נאכלים בקלות ע"י המאוררים האלה, שימו לב ליחס הנהדר בין הרעש\CFM: http://www.comairrotron.com/dcfans/CaravelDC.htm http://www.comairrotron.com/dcfans/MalteseDC.htm אזהרה- מגיעים ללא מגיני אצבעות.. ;D

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by maor-a-,

אני רוצה לחבר מאווררים למארז שלי ורציתי לדעת לאן מתחבר החשמל כלומר לאיפה אני מחבר את המאוורר על מנת שיפעל תודה!

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  19. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לש…

20. טוב קודם כל המפרט שלי: ASUS P5KC P35 OCZ 800MHZ@900 Platinum Revision CL4 [שב2.2 מגיעים בכיף גם ל950] Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ @ 4.05 HIS IceQ4 HD 4850 [הרגיל.. לא TurboX] Segate 500GB 32MB buffer Zerotherm Nirvana NV120 NZXT Tempest יש לי קצת נסיון בOC, אז שיחקתי בביוס והגעתי למצב אידיאלי שהמעבד עובד על 4.05 גי'גה ב-1.45 וולט זה מעלה POST, בוט.. ווינדוס.. קרייסיס - הכל רץ חלק! והטמפ' לא עלו בהרבה- מקסימום 55 מעלות בנקודות פיק קיצוניות לחלוטין [הנירוונה עושה את העבודה ;D] אבל כשאני מריץ בדיקות מאמץ [כגון EVEREST, Prime95] אחרי חצי-דקה~דקה ישר עולה שגיאה [Hardware Faliure] עכשיו באוורסט אפשר לבחור מה לאמץ.. אז בחרתי לאמץ רק את ה-CPU ורץ שעה בלי שום שגיאה.. ב…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by amir.o,

ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by razazu,

שלום חברים אני בימים הקרובים מעוניין לקנות קירור טוב למעבד כרגע יש לי אופציה יחידה והיא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_3281&products_id=27064 יש לכם אולי להציע לי משהו טוב במחיר של עד 300 ש''ח ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. העניין הוא כזה - ניסיתי את כל מה שיכולתי בקשר להמהרת המערכת שבבעלותי כרגע , אך אני ניתקל בבעיות מסוימות , אם משהו , אשר בבעלותו מערכת זהה\דומה , יוכל פשוט להגיד לי איזה הגדרות הן ההגדרות הטובות ביותר הן לזכרון\לוח\מעבד , גם אנשים אשר סתם רוצים לעזור , עזרתם תתקבל בברכה... המערכת : XP1800+ (correctly on 1620 MHz) מכפלה לא פתוחה , על כל זה SLK600 וAS3 כך שאין בעיה של קרור Gigabyte GA-7VRXP REV 2 , גוף הקרור על הCHIPSET הוחלף לTT CRYSTAL ORB וכמובן AS3 CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 Leadtek GF 4 Ti 4400 @ 300/650 *הSTEPPING של המעבד -AGOGA *ברגע זה , כל המתחים על DEFAULT. *BIOS מעודכן לגרסה F9.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ashbit_q,

לעניין מעבד I7 860 כאשר אני מפעיל את תוכנת REAL TEMP היא מראה שהמעבד במנוחה על 68 ובעומס לפעמים מגיע ל 99 השאלה שלי היא האם זה כמו אחוזים או שזה ממש המעלות כי באתר היצרן כתוב 72 מעלות והבנתי שהתוכנה מכיילת את עצה למעבד אוטומטי?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.