עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  2. Started by nas,

there we go

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by nas,

only the base... few more lvls to be made and there you have it..

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Holography,

חברה... תראו.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=446 אני רוצה לקנות את זה ויש לי כמה שאלות.. א.האם זה זה מחמם את המארז? ב.איזה חיבורים מחברים את זה וכמה וולט זה? ג.אפשר לכבות אותו (לא ידנית (=כלומר לא לפתוח את המארז ולנתק אותו אלה דרך המחשב)) ד.מישהו יכול למצוא לי על המוצר מידע טכני? (באתר הרשמי לא רשום מידע טכני) ה.זה שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

מה דעתכם ב SUNBEAM Silent Whisper מבחינת קירור ? ומבחינת שקט ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by carock,

אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by explize,

ישבתי והתלבטתי ואני חייב להגיע להחלטה היום כי המחשב כבר הוזמן נכון להיום בבוקר..מה שאומר שאני חייב לשנות את המפרט היום!!! הזמנתי את הTUNIQ120 ולא ממש התייחסתי לTT SONIC TOWER שבניתי את המפרט(מעבד 6400 עם לוח GB 965P S3 ומארז GB פוסידון). המחשב אמור להיות שקט, לצורך הקלטות(מיני אולפן שאני מאלתר לי) ואני מעוניין שיהיה לי קרור שאם אני ארצה לעשות OC בעתיד אם המחשב לא יסחוב לי פרוייקטים. לפי הנתונים שקיבלתי על הטוניק הוא עובד על 18DB בLOW ו50 בHIGH...(אבל שהסתכלתי עכשיו בטומהרדוואר ראיתי שרק אם מחליפים מאווררים מגיעים לתוצאות כאלו והוא עובד על 33DBA עם מאורר STOCK שהוא מגיע) השאלה היא אם להחליף בין מה שהזמנתי לבין הSONIC TOWER(ולהוסיף מאוורר אם אני יעשה OC)... או שאפשר להשתמש …

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by dolev16,

שלום קיבלתי מפרט מזיג זג שאותו הזמנתי הנה הוא: מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- ENERMAX MODU82 525W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 ואני חייב לשאול אתכם משהו מה ההבדל בין הטוניק הזה לבין הרגיל שגם עולה פחות? מה זה רק הצבע והאורות הכחולים? כי אין לי גם ככה חלון במארז ככה שאני לא צריך את זה בכלל.. גם יש לי הרגשה שהמוכר דחף לי את זה כי יש להם אותו במלאי.. והאם אתם ממליצים לי להשאר עים הקירור הזה או שיש משהו יותר טוב ושקט למחירו? אשמח לעזרכתם מחר זה דד ליין אחרון לשינוי, תודה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by geverem,

אני רואה שהמון אנשים כאן נותנים ביקורות נורא טובות ל Sunbeam ואף אומרים שהוא עדיף על Zalman בכל הפרמטרים !, רציתי לשמוע תגובות לגבי ההבדלים בין הקירורים ובעיקר מה יותר כדאי (ואני לא מדבר על המחיר כי הוא אותו מחיר). המאוורר של ה Tuniq נראה כאילו משהו זול ולא באמת משהו איכותי, ובנוסף הוא תופס מקום לא מבוטל במארז (אצלי זה לא בעיה כי יש לי את Gigabyte 570) מה שגורם להתחממות יתר למירב ידיעתי, אני בכל אופן יודע ומכיר את Zalman בתור הקירורים האיכותיים והשקטים ביותר, פתאום אני שומע שיש משהו טוב יותר..., הכיצד ? ואיזה מ-בין 2 הקירורים נוח יותר להתקנה, אם אני מבין נכון אז בשבילל התקין את ה tuniq על am2, חייבים לפרק את כל הלוח... האומנם ? Sunbeam Tuniq Tower 120 Zalman 9500 …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

האם הוא שקט ?! אם לא האם הרעש שלו קריטי ? והאם הוא עדיף ההרבה על ה - BIGTYPHOON ??

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  12. שלום בזמן האחרון המאוור של המעבד עושה בעיות והחלטתי ליקנות חדש התקציב עד 330 שקל. אני מתלבט בין sunbeam tuniq שיש אותו לחבר שלי והוא מעולה... לבין zalman cnps9700 led שאומרים שהוא תותח בקירור אני מחפש במאוורר שיהיה שקט ויקרר טוב מה עדיף לי ליקנות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by gilad0327,

רציתי לדעת אם התוצאה שלי טובה ..עשיתי את הבדיקה של 512 (כמו שהזיכרון שלי)...וזה רשם לי 20 שניות... זה טוב?

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by x-pac,

שלום רציתי לדעת מה תוכנת super pi עושה ואיך משתמשים בה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Holography,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=54289

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  18. קדימה ! פרסמו את שלכם...

• 142 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. התרד הקודם מיצה את עצמו ואנחנו מתרעננים ועוברים הלאה. נושא זה נפתח על מנת שאתם, חברי הפורום, תשתפו עימנו את הישגיכם במבחני הביצועים הנפוצים ביותר: Super Pi - 1MB 3DMark Vantage - DirectX 10 3Dmark 11 - DirectX 11 על מנת שנוכל לשמור על סדר הדירוג ואמינות התוצאות, הינכם מתבקשים לפרסם את התוצאות בפורמט הבא: * מפרט המחשב הכללי (מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך). * אוברקלוק למעבד/זיכרונות/כרטיס מסך (אם קיים). * התוצאה עצמה + סקרינשוט של התוצאה + לינק לתוצאה + תצלום תדרי שעון\דגם הכרטיס מסך מתוכנה כלשהי הינו חובה !. [glow=yellow,2,300]* לאלו מכם שמריצים 3DMark עם כרטיס של NVIDIA, יש צורך לבטל את האצת ה-Physx בדרייבר, שכן כאשר היא מאופשרת, בדיקת המעבד ב-3DMark מת…

20. Started by Lambomeir,

אי משתמש בגרסה super_pi_mod-1.5 והורדתי מהרבה מקומות כולל האתר כאן ותמיד שאני מבצע בדיקה ראשונה על 1M הכל בסדר אבל בפעם השניה הוא רושם לי שהתוכנה לא מגיבה. כמו שציינתי הורדתי מהרבה מקומות ותמיד בבדיקה הראשונה זה בסדר אבל בבדיקה הבאה הוא כבר רושם לא מגיב. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by Omry,

היי אנשים. המעבד בו אני משתמש עבר בדיקה של 3 שעות ב-OCCT בעדיפות גבוהה (HIGH). כשאני מפעיל Super PI, לעיתים מחושב ה-Intial Value ולעיתים לא ולאחר מכן התוכנה פשוט נתקעת ואני נאלץ לסגור אותה ממנהל המשימות. כך זה נמשך כבר שלושה ימים, אך פתאום התוכנה החלה מדי פעם לעבוד ומדי פעם לא. בבאנצ'ים ה"כבדים" מ-1M היא לא עבדה אפילו פעם אחת עד כה. למישהו יש מושג מהי הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. או שרק תוכנות כמו prime 95 מתאימות לכך?

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

כמה המעבד שלי amd 3200 צריך להוציא בלי אובר בתוכנה הנ"ל? לבדיקה של 1 מגה..

25. Started by djelectric,

אוקיי, אני רוצה לשתף אתכם במשהו ששמת לב אליו.. יש לי את 2 מערכות ההפעלה, ויש לי SUPER_PI ב XP, התוצאה שלי עם המעבד היא 21 שניות לחישוב של 1M.. שמתי לב שהלינוקס רץ לי הרבה יותר מהר, למרות שאני משתמש בשולחן עבודה תלת מימדי ודברים אחרים... ראיתי שיש SUPER_PI גם ללינוקס אז החלטתי לנסות, מה התוצאה שקיבלתי? 1M = 17 SEC... בדיוק, שיפור של 20% , ממש לא הולך ברגל... אם החברות משחקים היום מוציאות NATIVE ללינוקס... ולזה... אני קורא ניצול חומרה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים