אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
"בשרת" הביתי שכל כך הרבה זמן כבר רציתי להפעיל אותו ולא היה לי חלקים... לוח אם ABIT NF7-S2G מעבד: AMD SEMPRON 1800 Mhz Socket A זיכרון: DDR1 OCZ DUAL CH PLATINUM EDITION 2-3-2-5 2 GB קירור:TT pipe 101 משחה טרמית מקורית שבאה עם הקירור מאורר ג'נרי עם לדים. כ.מסך:RADEON 9550 GIGABYTE הרדיסקים סאטה: 160 ג'יגה ו 80 ג'יגה (צריך כרטיס הרחבה לסאטה ויצטרפו עליו עוד הרדיסק של טרה בייט ועוד אחד של 80) הרדיסק IDE זמני: 40 ג'יגה ספק די ג'נרי עם מאורר 120 מילימטר. צורב DVD ו כונן DVD קצת שרינק וזה מה שיצא הסידור לא כזה משנה במארז הספציפי הזה כי הוא לא נסגר חח יש לו רק דלת אחת וגם היא לא נסגרת זה מארז שנימצא ליד הפח ליד הבית שלי. תגובות
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי מה ההבדלים כבר בין Scythe Mugen 2 - Infinity לבין Arctic Cooling Freezer 7 Pro.?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את הPerformance של ניוידיה ואני רוצה לדעת איך להגדיר נכון ולשמור שהמאווררים יפעלו יות מהר במאמץ וכו' כי הרגע שיחתקי COJ והכרטיס הגיע ל78 מעלות! והדלת של המארז פתוחה! ראיתי שהמאוורר היה רק על 45% איך להגדיר? ואיךאני ידע ב100% שזה ישמור את ההגדרות ולא יתאפס בריסט או משהו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE אמרו לי להחליף לו את המאורר כי הוא עושה רעש בכללי לגבי מאוורים האם קל להתקין אותם ? איך בוחרים מאורר טוב ? גם כאלו שנמצאים על המארז מה ההבדל בין קירור מאוררים לבין קירור מים או קירור אחר ? איפה אני לומד מהתחלה על קירור מים איך מתחילים והאם זה מתאים לכל מחשב ? עוד שאלה אפשר להחליף מאורר של כרטיס מסך ? תודה למי שיענה לי ;D
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי כרטיס HD4850 חדש, מאז הטמפ' במארז עלתה בצורה משמעותית הבעייה העיקרית היא שהכרטיס מאד גדול ולכן "חוצה" את המארז לשני חלקים ולכן פוגע קשות בסרקולציה (כמו כן התקנתי ספק חדש SEASONIC אבל לא נראה לי שהוא הגורם הבעייתי). טמפ' המעבד (E4400) עלתה ל 50 במנוחה, וטמפ' הגשר הדרומי עלתה ל 89 . כרגע יש לי מאוורר אחד שהגיע עם המארז ומאוורר נוסף 80 מ"מ של ARCTIC, שניהם ממוקמים בחלק העליון. הבעייה העיקרית שלי היא שאין לי הרבה מקום במארז להוסיף עוד מאווררים (אין הכנות לברגים). אשמח מאד אם יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעייה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בפרופיל טמפ' במנוח 49 טמפ' במעמץ 65 (60-75% בדקתי ב iv כרטיס מסך 60 כול הזמן (המאוורר עובד יותר ליפעמים מקסימום שהגתי עם המאוורר 51% הטמפ' הכי גבואה שהיה לי זה 71 הדרייבר של ati מגיע עם תוכנת oc היא טובה ? זה הטמפרטורות ששבועה שעבר ניקיתי אותו עם קומפרסור
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי ללא מאמץ היא 67 בביוס רשום 81 בערך לפני יומיים זה היה 45-43 מוזררררררר ולבעיה השנייה הכרטיס מסך שלי גם רותחח פשוט נגעתי בו ויקבלתי כוויה אז הוצאתי את הכרטיס מסך ואני בינתיים משתמש בכרטיס מסך פנימי של המחשב וכל פעם שאני מתקין משחק ונכנס עליו זה מעלה לי הודעה הנה תמונה תעזרוו לי בבקשה אני לא יכול לשחק בכלום...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ועד עכשיו הייתי נעול על ה AC Freezer 7/64 Pro התפנה קצת תקציב אז התחלתי לחפש קירורים יותר רציניים, וראיתי ב IQPC את הונדטה 2 ב 160 ש"ח התחלתי לחפש קצת ביקורות באינטרנט ולא האמנתי.. הוא ברמה (אם לא יותר טוב..) מהרבה קירורים שעולים 200-300 ש"ח: CM Hyper 212 ב 230 ש"ח CM V8 ב 297 ש"ח THERMALRIGHT ULTRA 120 ב 304 ש"ח!! Xigmatek S1283 ב 215 ש"ח Thermaltake Big Typhon ב 205 ש"ח (מחירים מ IQPC ו TMS) תסתכלו כאן: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html וגם בדף אחריו שיש ביצועים על ה i7 720 מה אתם אומרים? הקירור הכי כדאי לא? (מיותר לציין שזה קירור ל OC) המפרט יהיה: AMD Phenom …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת CARPC שמורכבת ממארז MINI-ITX ומלוח של אינטל דגם D945GCLF2 שבו הקרור של המעבד הוא ע"י צלעות בלבד ! בבית אין שום בעיית התחממות של המעבד, אבל השימוש הוא ברכב, וקרה שהמחשב נכבה בגלל חום של המעבד. המארז שבו אני משתמש הוא של MOREX דגם 3822 וכולל מאוורר מובנה. מה האפשרויות שלי לשיפור הקרור במחשב, מערכת שמבוססת ע"י קרור מים אינה מתאימה לשימוש ברכב. בתודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
;D היום, כשסופסוף הלכתי לחנות, לקבל חזרה את הזלמן שלי (שלא הצליחו לעשות איתו כלום). נזכרתי שאני נמצא קרוב מאוד לחנות לכלי בניין. נכנסתי והסתכלתי מה אפשר לקמבן. וכמובן מצאתי חוט תייל חזק (שיש לי בבית). נכנסתי הביתה והתחלתי במאלכה: http://img151.imageshack.us/img151/7470/picture002fjm.jpg http://img26.imageshack.us/img26/1669/picture004oyp.jpg הצלחתי לחבר את הזלמן 7500 שלי! כמו כן הטמפ' ירדה ב8 מעלות במנוחה ו9 במאמץ! (לפני זה ההיה קירור סטוק) אגב הזלמן נמכר לי במחיר מצחיק בגלל שהברזל שהיה צריך להיות במקום חוט התייל נשבר.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד שרשום במפרט שלי, ואני עובד עם אוברקלוקינג עליו כבר מעל שנה והכל עבד פשוט מעולה, אך משום מה בזמן האחרון משחקים התחילו לקרוס ואחרי שבדקתי זה נראה כאילו המעלות של המעבד גבוהות מדי בזמן מאמץ ממושך, המעלות מגיעות ל70! איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות כדי לעזור לו לעבור את חודשי הקיץ החמים של הארץ??
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמעו כשאני שם מתח 1.475 בBIOS , בPC HEALTH STATUS בBIOS כתוב מתח יותר נמוך , ובCPUZ עוד יותר נמוך על איזה מתח לסמוך? ועוד שאלה מה זה ה3.3V וה12V בOCCT? וכמה מתח מקסימום למעבד E8400 ? אמרו לי לא לעבור את 1.5
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אחד של AC , 12CM דגם PWM http://skypc.co.il/pl_product~AC-AF-Fan-12025PWM~18~0.htm השני גם 120 מ"מ של scythe slip stream הראשון אמור להיות יותר שקט, גם במהירות מקסימלית, אבל השני דוחף יותר אוויר ביותר רעש אני לא חושב שיש לי עוד חיבור 3 פינים על הלוח(ואני לא הולך להרכיב את הfan bus בשביל מאוורר למארז) ככה שהשליטה במהירות של ה-PWM לא רלוונטית. שניהם עולים אותו דבר! על איזה מהם עדיף ללכת?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימים אמצעי קירור למחשב נייד שהם לא מאווררים אלא ממש מקררים ואיפה אפשר למצוא את זה? ואילו אמצעי קירור יש למחשב שולחני ביתי ולא שרתים וכדומה שהם לא מאוורר ואיך זה פועל? אשמח לקישורים באינטרנט וכמה זה עולה בד"כ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני כרגע על 465X9 יציב כסלע ואני מתכוון להמשיך ( טמפרטורה 63 במאמץ מלא ) אני רוצה להגיע ל480 בערך בלי תוספת מתח ( אולי טיפה ) בכל מקרה אני קניתי את הG.Skill 1066mhz 2048X2 והחלפתי אותם בKINGSTON 2X2048 800MHZ השאלה שלי זה אם אני מתקין מערכת הפעלה 64bit ומוסיף את ה8GB ( כי כבר יש לי אותם אז חבל לבזבז ) לפי מה שקראתי הGSKILL יעבדו גם על 800 וזה ידפוק לי את הOC או שאני יכול לייצב את זה על 460 בערך? או שבכלל אי אפשר לעשות זכרונות של 800 ו1066 משני חברות שונות יחד ? מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
הארות הערות והצעות יתקבלו בהחלט את המיכסה סוגרים שישה ברגים חזקים למד עדיין לא החלטתי איזה עובי צינורות אני ישתמש ואיזה רדיאטור לכן כל העסק הזה עדיין תקוע עד שיתפנה לי קצת זמן בברכה ארז [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בזמן שניקיתי את המארז מבפנים, פגעתי באחת מצלעות הקירור וזה מה שקרה: מהי חומרת הנזק?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מפרט בצד ימין. יש לי מארז מאוד קטן של אינטל: 34 ס"מ אורך, 42 ס"מ רוחב, אני מאוד מרוצה ממנו, הקירור מאוד שקט והטמפ' טובות. פעם (כשרק קניתי את המחשב, בחורף) המעבד היה על 31 במנוחה. היום הוא על 41 במנוחה, אולי בגלל החום של אוגוסט, כי אין לי מזגן בחדר.. לא יודע. הנה טמפ' מלפני כמה דקות שאני רק גולש באינטרנט: הסירקולציה: יש לי מאורר מאחורה שמוציא אוויר (אני חושב 80x80), מאורר למעבד, לספק כוח ולכרטיס מסך. זהו. ככה זה נראה: אני צריך את עזרתכם על מנת לשפר את הסירקולציה במארז בשביל טמפרטורות נמוכות יותר. לפי החצים רואים שיש לי הכנה למאורר יותר גדול מאחורה (אני חושב 100x100), אז חשבתי איכשהו לשים את הנוכחי מקדימה שיכניס אוויר ומאחורה לקנות חדש גדול יותר, הבעיה היא שאי…
-
- 89 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש קירור למעבד יותר טוב? בחנות סקאי פי סי? לא איכפת לי שיעלה 50 שח יותר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למפרט. סתם שאלה: למה קיבלתי קירור של ZALMAN ולא קירור סטוק? לא ביקשתי אותו ואני לא מתכנן OC? יכול להיות שהקירור סטוק לא מספיק בשביל לקרר את המעבד שלי או שסתם הוא פרגן לי קירור? הנה תמונות: (בהקטנה זה לא עובד משום מה)
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי יש לי כבר מחשב קיים (מפרט 4 ) שכולל OC עם E4500 ל 3GHZ במקום 2.2GHZ ויש לי הזדמנות למכור אותו ולקנות E6300 חדש השאלה היא עד כמה אני יוכל להגיעה עם OC? אני יודעה שזה מאד אינדיבידואלי וזה לא מדויק ושהכי טוב לנסות... ועוד אבל בערך? יש מצב לעבור את מחסום ה4HGZ או פחות? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, תמיד ראיתי כאן בפורום פוסטים על איך משיגים חנקן נוזלי אז החלטתי להרים את הככפה ולבדוק יש חברה שקוראים לה מקסימה שמוכרת גם חנקן נוזלי וגם קרח יבש (מחירי קרח יבש של החברה אפשר למצוא בגוגל) והנה העתק של השיחה איתם במייל: שלום רב, כמה יעלה לי ליטר של חנקן נוזלי? כמובן שאני אביא את המיכל אליכם בתודה עידו ------------------------------------- שלום עידו מחיר ליטר חנקן נוזלי תלוי בנפח המיכל שלך מיכלי 5-10 ליטר- מחיר מילוי לכל המיכל- 120 ש"ח + מע"מ מיכלי-20-30 ליטר- מחיר 9 ש"ח לליטר + מע"מ בברכה אורית מיכאלי שיווק ומכירות מקסימה בע"מ 073-2188646 -------------------------------------------------- תודה יש לכם סניף במרכז שאוכל להגיע ולמלא? איפה בדיוק הוא ממוקם? בתודה עידו -----…
-
- 64 תגובות
- 98.7k צפיות
-