אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהמעבד הזה אמור להיות מעולה לאוברקלוק. איך אני יכול להעלות לו את המהירות בצורה הפשוטה ביותר? לוח אם: P5KC זכרונות:4X1GB DDR2 800OCZPLATINUM כרטיס מסך: 4870 512MB GIGABYTE האם אני חייב לשדרג את הקירור לכרטיס מסך אם אני רוצה להעלות לו את המהירות דרך הCATALYST של ATI ? ואיפה אני מעלה את מהירות המעבד בצורה קלה אם יש כזאת צורה.?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8500 של 20% ואחרי בדיקה בOCCT בשורש LINPACP של שעה קיבלתי ERROR אחרי חצי שעה.. מה אני צריך לעשות כדי שOC יהיה יציב? מעבד:E8500 לוח אם:DFI LANParty DK X48-T2RS זיכרון:Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP תמונה של מה שיצא: http://www.siz.co.il/my.php?i=5ngimwzg4izm.png
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המיפרט שלי רשום בצד. אני מבצע OC למעבד כרגע הצלחתי להעלות 500Mhz הטמפרטורות עומדות על 63~64. עכשיו ניגש לעניין: המתח של המעבד במקור היה 1.300. אני הורדתי אותו ל1.200 והמעבד כרגע יציב (עובר בחינות של 3DMark 06 ו-3 שעות ב OCCT). השאלה האם הורדת המתח לא תפגע במערכת? ובמידה ולא כמה עוד ניתן להוריד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד ATHLON XP 1800 האם זה בא עם משחה? או שאני צריך לקנות.. ואם בכלל צריך את זה? ואם צריך אז איזה כדאי.. הבנתי שה-Arctic Silver II זה מה שהולך..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי לוח אם מדגם ASUSTeK Computer INC. P5QL-EM ומעבד E8400 עם קירור Scythe Yasya ואני פשוט לא מצליח לעשות אוברקלוק, בביוס יש לי אפשרות של AI overclock profile ואני יכול לעשות רק 5%... ואם אני עושה מעל 5% המחשב לא עובר POST ונתקע לי עם הודעה Overclock failed or voltege error. ואם אני עושה את זה ידני.. אני מנסה להעלות את הFSB עד 340.. אם אני עושה מעל. אני מקבל את אותה הודעת שגיאה? האם הלוח אם שברשותי דפוק או לא מתאים לביצוע אוברקלוק? X_X תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ליפני שאני קונה כרטיס חדש, יש לי כרגע gf2 mx200 64mb, (חברה אין לי מושג, כשקניתי אותו עוד הייתי די מטומטם, שאלתי אותם איזה חברה זה הם אמרו של נוידיה, בכל זאת התעקשתי ושאלתי איזה חברה ייצרה את הכרטיס, לא את השבב, ואמרו לי נוידיה, אמרתי טוב נו אני לא כזה מבין אולי הם מייצרים גם כרטיסים.. ככה שאני לא יודע על קירור\מהירויות\כלום) חשבתי לנסות לסחוט מהקיים מה שעוד נשאר בו, לפי מה שהבנתי אני צריך לדעת ת'מהירויות שלו כרגע, בקשר לקירור, כמו שאמרתי אין לי ממש מושג, אבל כשפתחתי פעם אחרונה את המחשב, שמתי לב שיש שם מאורר די קטן שלא מסתובב הכי חלק, הוא עושה כמה סיבובים מהירים, מאט טיפה בסיבובים וממשיך ביותר מהר, אז בקיצור אני לא יודע אם הקירור הזה טוב בכלל, הוא לא נראה מקרר משהו.. למיש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנסו תראו תתמונות הגעתי ל 3.3 רציתי לדעת מה תוקע אותי כדי להגיע ליותר הזיכרון או הלוח כי יש לי אופציות להחליף את שניהם או אחד מהם תזיכרון ל OCZ 512X2 דואל גירסת פלטניום אלו של ה 900 שקל רציתי שתראו ותגידו לי אם ה יחס טוב 3:4 והמהירות של הזיכרון.. בלה בלה תגידו לי מה אפשר לשנות ולסדר כדי לעשות OC מטון יותר ואם בכלל כדי לעשות :] ורציתי לדעת איך משנים את המחלק.. ולכמה לשנות אולי מתחים?... כי אני לא בקיע בנושא הזה כלכך ולא רוצה לטעות ולחשוב שאני יודע אלו הפרטים מ CPUZ Name Intel Pentium 4 630 Code Name Prescott Specification Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Family / Model / Stepping F 4 3 Package LGA775 Technology 90 nm Supported Instructions Sets MMX,…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התייעצתי אם אנשים בפורום ובזכותכם רכשתי את המחשב שלי.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 LED CPU COOLER GIGABYTE GA-P35-DS3L G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 250GB 7200RPM 16MB SATA2 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT GIGABYTE 3D AURORA BLACK No PSU Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables רציתי לדעת עד כמה רחוק אני יוכל להגיע איתו ל OC? אגב קיבלתי כבר את המחשב ואני ממש מרוצה בלי עיין הרע =] אגב יש לי איזה בעיה שאני לא מצליח לפתור, הורדתי כל מיני תוכנות לבדיקת טמפרטו…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כעיקרון לעשות קירור שיאפשר לי אוברלוקינג נירחב במיפרט amd 3000+ 939 asus a8n sli 256X2 generic asus en6600GT pci אני רוצה קירור שהמטרה שלו זה אוברקלוקינג אבל גם אפ אפשר במחיר נוח גם שיהיה שקט.... יש לי תקציב עד 500 שח מה אתם אומרים על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 כעיקרון אני חושב שאם אני ייקח מערכת מים אחכ אני אוכל להוסיף בלוק לכרטיס מסך וגם לגשר של הלוח אם ולכן שבסופו של דבר יההי יותר זול מערכת מים..... (עד 500 שקל זה רק קירור למעבד אבל אם יש לכם משהו ככה 850-900 לכל החלקים אתם גם יכולים לצרף.....) שאלה אחרונה זה ייצא יותר משתלם מאשר לקנות קירור למעבד לחוד ולכרטיס מסך לחוד??? תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי P - 3 1000 256 ram kingston העלתי את מהירות הבאס ל 150 ובינתיים המעבד עובד בטמפרטורה שבין 28 ל - 38 והלוח בין 20 ל 28 וזה עם המאורר הרגיל כרגע הכל יציב כדאי לנסות עוד? יש לי 2 מאווררים במאז אחד למטה מתחת להארד דיסק ואחד למעלה מעל הכרטיסים וכמובן אחד על הכרטיס מסך אם כדאי לעשות אז לכמה כדאי לעשות???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לפני כמה ימים מחשב חדש, לפי המפרט: מעבד: phenom 2 940 לוח אם: gigabyte ga-ma770-ud3 כרטיס מסך: palit gts 250 מארז: coolermaster sileo 500 קירור למעבד: scythe zipang כונן קשיח: WDC-WD5000AAKS הדגש היה על שקט, אבל לקחתי OC של חנות, אני יודע שהמארז לא מתאים לזה, אבל סיקרן אותי לבדוק את היכולת של המחשב... כשקיבלתי את המחשב עם OC הוא הגיע ל3600Mhz אבל הטמפ' הייתה באיזור 55 מעלות במנוחה כשהמאוורר של CPU עובד על 940 RPM. הורדתי את הBIOS לdefault והטמפ' של CPU ירדה לאיזור של 46 מעלות במנוחה והמאוורר לאיזור 830 RPM. אחרי שהרצתי בדיקת OCCTP, הטמפ' במאמץ הייתה באיזור 60-61 מעלות, אחרי רבע שעה של בדיקה וRPM כ980. מה יכולה להיות הסיבה לטמפ'? +המלצות... הטמפ' אחרות: לוח אם…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי היום mugen 2 ואז אמרתי אני יעשה oc למעבד אז התחלתי לעלות כל הזמן קצת אני עכשיו על bus 170 מהירות מעבד 3.55 וv 1.344 טמפ' ב full לכול 8 הליבות הכלל על full הוא מגיע ל 86 +- ובמנוחה על 45-50 החום בחדר הוא 25 מעלות אבל המחשב באיזה פינה נגיד 26 מעלות הורדתי את ה v ל 1.306 ועדין הוא על 3.57 ghz ואני לא מבין בזה אז העלתי בביוס רק את ה bus מ 130 ל 170 ואת ה pcie מ 100 ל 115 ואת המתח ל 1.34 משהו כזה לא זוכר בידיוק אבל 1.3 מה אתם אומרים להמשיך להוריד לעלות משהו אחר אני לא מבין בזה אז תעזרו לי קצת תודה עמית
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר החלפת המאוורר שנשרף בלוח אם הנה הטמפ' החדשות . מאוורר 120MM מכניס מקדימה מאוורר 120MM מוציא מאחורה 80MM מוציא מלמעלה. קירור שבא עם הכרטיס מסך ביג טייפון על המעבד הטמפ'' http://img524.imageshack.us/my.php?image=2323dq4.jpg עכשיו בצד שמאל שמתי תמונה של התוכנה speedfan. מישהויכול להסביר לי עליה? האם הטמפ' בסדר לאוברקלוק של המעבד והכרטיס מסך? (בקרוב ירכש קירור חדש לכרטיס מסך)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קירור של חברת thermaltake מדגם volcano 7+ (ה+ צריך להיות אחרי ה7 וכן זה דגם ישן למעבדי P4) מידע עליו: http://www.tweaktown.com/reviews/188/thermaltake_volcano_7_hsf_review/index.html על הגוף קירור יש מאוורר 70MM שלהפתעתי יכול לצאת בקלות רבה והוא בגודל של מאוורר 70MM רגיל אני רוצה להחליף את המאוורר הזה למאוורר אחר ורציתי לדעת אם זה אפשרי בהתחשב בזה שלמאוורר רגיל אין כבל נתונים (לפי מיטב ידיעתי) ואת הסוויץ של המהירויות שמקבלים עם הקירור אין לי לצערי תודה רבה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate baracuda 7200 rpm. קניתי לו מין מאוורר כזה שמתלבש על אחד מכניסות ה-"5.25 והשאלה היא האם זה שווה את זה. הסיבה שאני שואל היא שהמאורר הזה (שהוא בעצם 3 מאוררים קטנים) מרעיש בצורה מחרידה. האם דיסק קשיח מסוג זה מתחמם בצורה שיכולה להפריע לי ובעצם אני צריך לקרר אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חלון גדול ויש עליו מלא סריטות חלקן גדולות וקטנות האם ישנה דרך או ספרי להעלים אותן? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה המלצה למקום שאפשר לקנות בו מאוורר דלתא 120 מ"מ למחשב בעל תפוקה של 200-250CFM עם FAN COTROL במחיר נורמלי (פאן קונטרול גמיש שיכול לתת למאוורר מצידי 2V במינימום ובקושי ישמעו אותו) כל הFAN COTROL שראיתי לא תומכים באמפרז' שיש למאווררים האלה. *אין צורך בתגובות : למה אתה צריך את זה, זה סתם רועש וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה של התחממות במערכת. צירפתי תמונה של HWmonitor לאחר שעתיים משחק בBFBC2. האם זה הגיוני טמפ. של 127 מעלות? מה עשיתי לא נכון? המארז AC 690 2 Advanced עם 3 מאוררים כרגע קירור מעבד SCYTHE MUGEN 2, היום פירקתי אותו ושמתי משחה טרמית של ZALMAN מחדש. שום דבר לא עבר OC תגידו אם אתם צריכים נתונים נוספים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא פרצתי אותו.... כי אני לא יודע איך! ואני עושה אובר קלוק! ויש תסמינים שזה עובד! נגיד שזה מתחמם אז אני מתחיל ליראות נקודות וצרות מוזרות על המסך..... זה אפשרי שמתקיים OC ללא פריצת ביוס?????? עזרההה זה ממש חשוב לי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HD4870 512MB של חברת GIGABYTE ואני מעוניין להחליף לו את המשחה הטרמית. השאלה שלי היא כזאת : האם ברגע שאני מפרק את הכרטיס מהלוח אם ומפרק לו את הקירור אני מאבד את כול ההגדרות שלו ? והאם העניין יכול ליצור בעיות בכללי לאחר שאני מחבר אותו בחזרה ? תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לי כרטיס מסך ATI Radeon X1950 Pro והחל מיום ראשון הוא בפסיק לעבוד. ביום ראשון התקנתי גוף קירור של Accelero S1 ומאז התצוגה מפסיקה כאשר Windows אמור להציג את המסך כניסה עם שם משתמש וסיסמא. אני רואה את ה BIOS וגם את מסך הטעינה של מערכת ההפעלה אבל לא ממשיך לראות משם. המחשב גם מפסיק לעבוד (Num Lock&Caps Lock) לא נדלקים ונכבים. אני מצליח לראות ולעבוד ב Safe Mose וב - VGA Mode. מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס מסך אבל תוכנת השליטה של הכרטיס: Catalyst Control Center טוענת שלא מותקן הדרייבר הנכון. הסרתי את התוכנה ואת הדרייבר, התקנתי את אותה גירסא של דרייבר שהייה מותקן (8.1) לי לפני שהוספית גוף קירור וגם את הגירסא האחרונה ועדיין כלום. מה אני עוד צריך לעשות? איך אני יכול לוודא ש…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכמה מעלות מקסימום מותר להגיע איתו? (sapphire 5870) ועם איזה תוכנה מומלץ לבדוק מאמץ? OCCT זה בסדר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-