עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bg1987,

טוב, יש לי קירור גנרי למעבד שלי, הוא עושה את העבודה רוב הזמן, אבל הרבה פעמים (בעיקר בעומס מלא על המערכת) הוא מתחיל להרעיש. אני חושב על להחליף אותו לקירור של חברה מוכרת כדי שיהיה לי שקט כשאני משחק, אני רוצה לדעת מה המחיר לקירור חדש, לא משהו מטורף. אבל בעיקר שיהיה מאורר שקט.

2. Started by o.o,

יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by flying_g,

פאקינג גאונים החבר'ה האלה. http://scythe-usa.com/product/cpu/116/ScytheUSA-ProductsCPUCoolersusanoo116index.html 12 צינורות נחושת. 4 מאווררים. 4 PWM. וקירור שיותר גדול מלוח ITX. כשראיתי את זה פעם ראשונה אמרתי וואו במשך רבע שעה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  4. היי, לאילו חלקים בתוך מארז המחשב - נחוץ קירור (למעבד שלי - יש קירור,ספק הכוח (ENERMAX) מקרר את עצמו,כרטיס המסך גם כן מקרר את עצמו,לא?) - מה עוד? - האם מאוורר מעבד - מאוד איכותי,מאסיבי ויוקרתי (של ZALMAN),אשר כרגע מורכב בתוך מארז המחשב שלי - יכול למנוע צורך במאוורר מארז סנטדרטי (לא מפירמה ידועה,אמינה,ונחשבת),אם אוסיף מאוורר מארז 8CM איכותי של ENERMAX,זה יוסיף משהו? אשמח לשמוע הסברים,תגובות והצעות... סליחה על הבורות,ותודה רבה מאוד מראש .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Impreza,

יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  6. מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  7. שלום לכולם הדיסק הקשיח שלי ממש בוער 56C אני מעוניין לקנות את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11455 מישהו יודע איך המערכת הזאת עובדת? האם זה יהיה יעיל עבור הדיסק הקשיח? המון תודה יניב

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by XCG120,

מה ההבדל בן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Master Pro 5.25 Inch 6 Chnnel Fan Controller Black (חוץ מזה זהוא ץומך ב6 מאווררים) לבן הבקר הזה ‏Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller‎ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  10. Started by yotamoo,

שלום. עד כמה שאני יודע היום אינטל עם ליבת northwood הוא המעבד הכי טוב להמהרות, מה שמאוד מעצבן אותי. אתם חושבים שכשה-T-bred 0 שיהיה מבוסס על 0.13 מיקרון יצא הוא יהיה יותר טוב להמהרות? אני מקווה...

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. שלום תוך כדי עיון מבמידע שבאתר מצאתי שיש קבוצות שיוצרות דריוורים לא רשמיים למטרת ביצועים גבוהים יותר או למטרה של איכות גבוהה יותר. וזה העלה בי את המחשבה שהדריוור המקורי שתוכנן כמובן לתקשר עם החומרה לא תוכנן במקור בשביל שהוא יתקשר עם חומרה שעברה OC אלה הוא תוכנן למצב רגיל.. אז חשבתי שאולי אנשים עשו דריוורים שעובדים יותר טוב עם חומרה שעברה OC כי הם תוכננו לזה ואולי דריוורים כאלה יכולים לעשות יותר יציבות שזה מה שמאפשר כמובן להרחיק את המקסימום שאפשר להעלות או שאולי זה יגרום לכך שיהיו פחות עיוותים בתדרים גבוהים יותר כי יש יותר יציבות. האם יש דריוורים כאלה לכרטיסי המסך סדרה 8 של NVIDIA שנועדו לזה? אם כן אז אשמח לקבל המלצה על דריוור כזה שיחליף את הדריוור המקורי כדי שתהיה לי יותר…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by mt_nro,

כשמעלים בכרטיס מסך בערך 10 MHZ בזיכרון ו20 בליבה - עד כמה זה יעזור? כמה FPS בערך זה יעלה במשחקים כמו NFSC או COH?

• 4 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by DisCus,

שלום לכם. שמתי לב שכשאני משחק ב- GTA IV, המעבד מגיע לטמפ' גבוהות מדי... לכן עשיתי בדיקת מאמץ באמצעות OCCT בכדי לוודא לאן אני מגיע עם המעבד. כעת הצלחתי לראות שאני מגיע ל-100 מעלות, וזה נשמע לי ממש לא הגיוני... אבל OCCT בעצמו טוען שהמעבד חם מדי, כנ"ל לגבי HWMONITOR. הבדיקה של OCCT נערכה בדיוק דקה אחת ובאמצע נשמע קול כמו של ברווז. מדובר במעבד AMD PHENOM II X4 965. חוץ מזה יש לי את המארז LANCOOL PC-K60, הוא נחשב לקריר. להלן התמונה: חבר'ה, אני זקוק לעזרה!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by moonbone,

בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני דיי סגור על זה שאני קונה את המעבד AMD athlon xp 2100+ באתר שלהם כתוב שחיבים אמצעי קירור אז אני רוצה לדעת שמות של חברות טובות שמיצרות אמצעי קירור למעבדים ובכלל בנוסף לזה הבנתי שהכרטיס מסך החדש geforce4 ti 4600 לא מיוצר ע"י nvidia אז רציתי לדעת איזה חברה משתמשת בשבב ליצור כרטיס מסך הכי טוב. ודבר אחרון אבל הכי חשוב: איזה לוח אם ואיזה זיכרון לקנות שמתאים למעבד שלי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  16. רציתי לשאול אם אפשר להמהירר את הכרטיס הנ"ל לגירסת הXT. לפי מה שקראתי בדף הנ"ל: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 אין אפשרות להמהיר את הכרטיס הספציפי הזה. יצויין שזו הכרטיס בגרסת ליבה R360. מישהו יודע אם אני יכול או לא יכול להמההיר את הכרטיס? ואם כן, אפשר בבקשה לקבל מדריך מפוררט ככל האפשר..? תודה! נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. הקבלים שמימין לסוקט מגיעים לטמפרטורות מפחידות [ממש של כוויה ביד]. אני יודע זאת כי אני משתמש כרגע במחשב ללא המארז, ונוגע בהם לעתים תכופות. אגב, כאשר המחשב במנוחה (idle), ופונקצית ה Cool 'n' quite נכנת לפעולה [ומורידה משמעותית את המתח של המעבד], גם טמפרטורת הקבלים יורדת פלאים (עד כדי כך שהייתי מגדיר אותם כ"פושרים" במצב זה). השאלה היא האם אני צריך לדאוג מטמפרטורות גבוהות שכאלה? (ללוח אם זה אין גופי קירור על אזור זה) תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by gal.w,

אני מנסה להוריד את ההיט סינק שבא עם המחשב שלי. אבל לא נראה לי שהוא תוכנן להורדה.... המעבד הוא athlon xp 1800, וההיט סינק הוא גוש אלומיניום פשוט. הקליפסים שתופסים את המעבד מסרבים לצאת ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כוח. האם יש טריק להוצאת ההיט סינק? או שפשוט להיות ברוטלי ולהשתדל לא לשבור את המעבד לשניים? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן. יש לי 8800GTX + קירור סטוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הם הקלוקים הכי גבוהים שניתן להגיע אליהם? כי הייתי על 576MHZ על הליבה ועכשיו אני 671MHZ, בשיידר על1350במקור ועכשיו 1572MHZ. וזכרון הייתי על 900MHZ ועכשיו אני על 1093MHZ.. זה נחשב מכובד? הטמפרטורה לא השתנתה הרבה... במנוחה הוא על 60 כמו שהיה תמיד... ומאמץ על 70-75. כשאני עובר ל680 לליבה המסך עושה פלאשים כאלה וקיצור מתחילים הבעיות... אם אני מפנק את הGTX עם קירור טוב אפשר לעבור את ה700 לליבה?

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by ofir123,

אהלן, קראתי את המדריך איך למרוח משחה טרמית ולא בדיוק הבנתי את הכמות. מישהו יכול להסביר לי מה הכמות המומלצת? ואיפה אני יכול לקנות אחת ממשחות הטרמיות הבאות: ARCTIC SILVER3 או NANOTHERM ICE? בראשון.

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Y.k,

רציתי לדעת מאיזה חומר הכי כדאי לקנות את הגוף קירור? כי שמתי לב שמנחושת זה הכי יקר ואני רוצה שיהיה הכי טוב שאפשר .. כסף זה לא בעייה למה המחיר של הגוף קירור הוא די נמוך. תודה מראש

22. Started by haviv822,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מעבד 939 AMD 3200 64 BIT SOCKET ואני צריך קרור בשבילו כדי לבצע OC טוב. בנתיים חשבתי על AC Freezaer 64PRO ?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  23. מכרתי את 3700 San Diego שלי והזמנתי Opteron 148 בנתיים אני משחק עם 3200+ Venice זמני (המעבדים של נועה מחשבים חבל על הזמן )

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  24. יש לי לוח של lan prarty ultra d nf4 עם אופטרון 170 השאלות שלי אבל לא נוגעות בהכרח למעבד כזה או אחר..... 1) איך אני יודע מתי חום המעבד עוצר אותי מלהמשיך לדחוף את המערכת בקלוק? 2) האם עדיף מכפלה גבוהה נגיד 11 או לדחוף את על המערכת במכפלה 9? 3) מה נחשב מתח מסוכן או "מקצר חיים" למעבד ? 4) איך אני יכול לדעת בוודאות מה קצה היכולת של מעבד? 5) יש סטייה בין מתח מעבד בביוס לבין מתח בוינדוס. מה יותר אמין ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. מה יותר כידי ליקנות עם אני רוצה לעשות OC אינטל פנטיום אוו AMD

• 5 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.