אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איזה קירור הכי טוב למעבד. intel core i7 4770k? מבחינת אוברקלוק לאיזה רמה ניתן להגיע איתם? מארז crosair r500 mid tower
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה אם אני יכול לגרום לו להסתובב מהר יותר או משהו שימהיר אותו (חוץ מרייד)?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי בביוס את אפשרות הFSB וראיתי שאני יכול להעלות ולהוריד אותו כרגע הוא על 100 במכפלה של 17 (מקווה שניסחתי נכון) אני מעוניין באובר קלוק-קטן של איזה 150-200 MHZ אני פשוט מת להגיע ל7000 ב3DMARK אני כבר ב6600 בלי OC רציתי להיות בטוח שאם אני מעלה את הFSB אני לא יכול לגרום נזק מיידי למעבד? אני יכול להעלות קצת ולבדוק טמפ' וככה הלאה או שבנקודה מסוימת הוא פשוט יפסיק לעבוד? מקווה שתוכלו לעזור! תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה אמור להיות כל כך חם ?!?!?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי Omega drivers ,עכשיו כשאני נכנס לאפשרויות זה מראה לי משהו כזה: http://img160.imageshack.us/img160/8282/untitled3fh1.jpg עכשיו..מה ההמלצה שלכם לאוברקלוקינג..(יש לכרטיס מסך מאוורר של עצמו). אני יודע שזה כרטיס מסך חלש יחסית,אבל אל תסתלבטו..פשוט רק תגידו מה ההמלצה שלכם..לאיזה מספרים לשנות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אולי היו נושאים על זה אל מישהו מוכן לענות לי פעם אחת ויחידה מה זה נותן אם אני יעלה את המתח? ראיתי את האפרשויות שלי בקשר למתח , ויכלתי להעביר רק מ2.0 ל2.1 ול2.2 אבל אנשים פה כותבים שהם על מתח של 1.7 , אז איך זה הגיוני? במיוחד שיש לי לוח AX63PRO שלא צריך להיות כל כך טוב (לפי מה שאני הבנתי כמה שיותר מתח זה יותר טוב) האם עם יותר מתח אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר גבוה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז פשוט שקניתי בKSP הקטע שאין בו בפנל הקדמי כניסה של מאוורר יעני אין חורים או משהו אין איך להתקין אותו אני יודע איך לחבר מאווררים אבל לא יודע איך לאלתר או משהו ולהכניס אותו איפשהו..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעוניין לקנות TT Volcano9 ויש לי כמה שאלות כמה הוא שוקל? הקליפ שלו נתפס עם שן אחת או עם 3? יש 3 דרכים לחבר את המאוורר אחת מהן ידנית שבוררת בין 1300 ל 4800 - אלה 2 הבריירות היחידות? מה דעתכם עליו בתור היטסינק שקט? (אני לא מחפש קירור לOC , אלא פשוט שקט! , וזול...)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בנושא הקירור למעבד, וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור לי עם מס' שאלות. במחשב המיועד למשחקים, אני נתקל בדעות חלוקות לגבי איזה קירור כדאי להצמיד למעבדי i5 או i7 - קירור intel שמגיע עם המעבד בגרסאות BOX (או לחלופין קניית קירור 95W של אינטל למעבד tray) או קירור צד-שלישי של באזור ה 120 ש"ח כמו Arctic 7 pro או cooler master tx3 evo, כמו שאני רואה שממליצים פה בפורום מפרטי מחשב הרבה פעמים... נראה שרוב הדעות בפורומים שונים שאני נתקל בהם הם שקירור סטוק מספיק לכל שימוש כל עוד לא מבוצע OC. השאלה שלי היא: האם זה נכון? האם בארץ יש צורך בקירור חזק יותר בגלל אקלים חם? האם מעבד שרץ בטמפרטורה נמוכה יותר, הוא בעל פחות סיכון להינזק בהכרח, או שההבדל גם ככה לא משנה? האם למ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז לכבוד האביב והשרבים המתקרבים החלטתי להקדים תרופה למכה שהולכת לבוא עלי. כמו שאתם יכולים לראות מהמפרט שלי יש לי מספיק רכיבים שאוהבים לחמם (באמצא החורף אחרי משחק של FAR CRY 2 אפשר היה לחמם ביצה על הכרטיס מסך :-\) הבעיה העיקרית היא שהמחשב יושב ליד הרגליים שלי במין מקום שדי חסום לאוויר. והיום תודות לשרב פשוט נשבר לי והחלטתי שאני חייב למצוא פיתרון קירור שיוריד ממני את החום (ואולי גם יוריד את רמת הרעש) אחרי ההקדמה הקצרה באה הבקשה להמלצה למערכת קירור מים טוב(עם מחשבה לOC בעתיד הקרוב) הדרישה היחידה שלי מהמערכת (חוץ מקירור טוב, ושקט) הוא שלא יהיו חלקים מחוץ למארץ, שהכול ישב במקום של הכונני ה5.25 (משהו כמו הBigWater 760is) אני בכוונה לא מגדיר מחיר(יש אפשרות להביא מארה"ב דברי…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת פרטים על המפרט: אני הולך לקנות מערכת ב8.5K שתכלול ספק CORSAIR 520W HX SERIES מארז NZXT HUSH ןGTS 640MB 8800 שאלות: 1) האם הקירור של LEADTEK יעמוד בOC רציני או שכדי לקנות קירור לא סטוק?קירור מים? 2) שמתי לב שאחד ההבדלים בין הGTS לGTX הן מהירות הזכרונות והליבה...האם בOC אפשר להגיע למהירויות של הGTX? אם אני יצליח לעשות זאת כמה אני אתקרב לביצועים של הGTX? 3) האם כדי להוסיף עוד מאורר למארז? תודה רבה לכולם ! רז
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט : AMD Athlon XP Barton 2600 Mobile ABIT NF7-SL GEIL 512 PC3200 400MHZ Thermalight SP97 + Vantec ThermoFlow 80MM Smart HEC 475W תודה למגיבים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם מעבד I7 2600K. אני מעוניין לקרר אותו כדי לבצע OC ברמה סבירה (לרמה של 4.5GHZ אם אפשרי) ראיתי דיל על מארז+מערכת קירור מים מובנת של TT הדגם הינו LE2000BWS לאחר קריאה עמוקה באינטרנט אני מבין שהמערכת הינה ישנה (ולכן המחיר שלה כה נמוך באופן יחסי) אני לא מתכנן להשתגע מעבר לזה ולהשקיע בקירור מים גם לכרטיס מסך כי אין לי צורך, לגבי הציפסט במידה וצריך גם כן אשמח לשמוע על כך. אני מבין דבר או שניים בטרמו דינמיקה לכן ניסיתי לחשוב בעצמי מה עלול להיות לא יעיל במערכת כזו אפילו אם היא ישנה, במידה והמערכת הנ"ל לדעתכם לא תספק לי קירור מספק לרמה סבירה (אגב רצוי שהמערכת קירור תיהיה שקטה יחסית כי המחשב בחדר השינה) אני מוכן להשקיע סכום נוסף (300-400 שח אפילו הזמנה מחול אם צרי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד(AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego) יותר טוב: (מחשב למישחקים כבדים..)! Arctic Cooling Freezer 64 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9386 או Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=9438
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך קירור לOC מי בא אחרי טוניק BT VX?? אם הייתי יודע הייתי קונה שנים לפני כמה חודשים...
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע OC לכרטיס הנ"ל על VISTA ביצעתי בדיקות לרכיבים והכל תקין אבל איזה תוכנה צריך ? ואיך מכוונים ? אני יודע שבמאמר שלכם הגדול על הכרטיס דובר שבוצע OC לכרטיס אך לא סופר איך ? עוד משהו האם צריך לכוון בביוס משהו ? שמתקינים כרטיס כזה ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מעבד i7 950, במצב מנוחה (idle) - תוכנת ה RealTemp מצביעה על 52 מעלות (עם ה stock cooler). לא מוגזם (אפילו מאוד)? יתרה מכך - המחשב לא בנוי לגמרי, וכל ה"עסק" יושב על מגש הלוח אם - מחוץ למארז! אשמח לשמוע מה יכולה להיות הסיבה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי עומד להיות מארז CoolerMaster 690 ii. המארז מגיע עם מאוורר 140mm מקדימה, 120mm מאחור ועוד 140mm מלמעלה. הייתי מעוניין להוסיף מאוורר נוסף שיכניס אויר לטובת קירור כרטיס המסך והמעבד, והפיכת הלחץ במארז לחיובי. האפשרויות הן האם להוסיף מאוורר 120mm ברצפת המארז ליד הספק, או להוסיף 140mm בדלת המארז. למאוורר 120mm יש מסנן אבק שמגיע בתחתית המארז. כמו כן האויר הקר ביותר בחדר נמצא למטה. בנוסף גם המיקום שלו הוא מיקום שקט יותר בתחתית המארז מאשר קרוב לדלת, וצורת המיקום שלו היא כך שהוא יזרוק אויר קר ישירות לקירור כרטיס המסך שיונק אויר. החיסרון שאולי יש הוא שאולי בתחתית המארז אין יותר מידי "מקום" ליניקת אויר, אבל זה לא נראה לי משמעותי. מצד שני מאוורר ה-140mm יכול לדחוף י…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המאווררים במארז התחילו לזייף ומתחילים להרעיש ללא סיבה מיוחדת (כשהמחשב במנוחה למשל), פתחתי את המארז וניקית מאבק ושמנתי את המאווררים מה שעזר לכמה ימים ואז הם חזרו להרעיש כל אחד בזמן שונה. הייתי מעוניים לקבל המלצה על זוג מאווררים שקטים שיחליפו אותם, השקט מאוד חשוב לי כי המחשב נמצא בחדר השינה שלי אין לי תקציב מוגדר אבל אני גמיש ומוכן לשלם עבור משהו טוב אם אפשר על המלצה מהחנות של אייבורי זה יהיה הכי טוב כי הם הכי קרובים אלי במקום מגורי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ראיתי המון דברים כאלו באינטרנט אבל דבר אחד לא הצלחתי להבין. איך הם עושים את זה. לדוגמא: איך ועם מה יוצרים דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד 3800X2 , לוח LANPARTY , זכרונות Twinmos SPEED PRIMIUM (מפרט בצד) הגעתי למהירות מעבד של 2750Mhz עם מחלק זכרונות 2/3, מתח למעבד 110% , ומתח לזכרונות 2.7 עם מתח של 3 לזכרונות במהירות 2800MHZ המחשב לא היה יציב בבדיקות ב S&M . (ההגדרות על high ובבדיקה של המעבד המחשב נתקע.) מה כאן מגביל אותי ?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=488659.10 (בהודעה ציינתי מטעמי נוחות רק זיכרון, לוח אם ומעבד) ניתן לראות הדרישות המלאות שלי מהמפרט, אך השילוש הוא החלק הכי חשוב לי במקסימום אני יוריד מהדברים האחרים (SSD). אז ככה שניתן לשנות ולהעלות את הדרישה הכספית (אבל לא ביותר מ-200~300 ש"ח). אבקש חוות דעת: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 האם אחד המרכבים …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי, את המחשב הרכבתי ממעבד I7 930 + טריפל צ'אנל DDR3 1600. הקירור שאותו שמתי על המעבד הוא - Arctic Cooling Freezer XTREME לפי ביקורות שקראתי הוא לא מדהים בביצועים (קניתי אותו כי הוא היה זול, וכי אני לא מתכנן אוברקלוק). הקירור הגיע עם משחה טרמית MX2, שאמורה להיות מאוד איכותית את קריאת הטמפ' אני עושה באמצעות EVEREST, התוכנה נותנת לי 5 קריאות שונות של המעבד, קריאה אחת למעבד עצמו ועוד 4 קריאות לכל אחת מהליבות. הקריאה של המעבד עצמו בתחום הסביר, מדובר על מקסימות 58 מעלות במאמץ מלא של חצי שעה. אך הקריאה של שאר הליבות לא משהו בכלל, הליבות יכולות להגיע ל78 מעלות במאמץ. רציתי לדעת אם זה תקין ? יכול להיות שמה שחשוב זאת הקריאה הכוללת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-