אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איך אני מחשב את הצריכה של המאווררים שלי ((אמפר)) :
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אתמול הצלחתי להחזיר לחיים כרטיס מסך שמת לי (SAPPHIRE HD6850 1GB). השתמשתי במייבש שיער על מנת להחזיר אותו לחיים וזה עבד. התקנתי במחשב, הכרטיס עבד 10 דקות במשחק על ההגדרות הכי גבוהות לפני שקיבלתי מסך אדום והכרטיס מת שוב ולא קיבלתי תמונה. כנראה הכרטיס כבר לא יכול לעבוד במקסימום שלו. ניסיתי שוב להחזיר אותו לחיים, אבל הפעם שמתי אותו מול תנור חימום למשך 8 דקות. הכרטיס חזר לחיים כשהפעם היה יותר יציב ואפילו שרד שעת משחק עם אנדרקלוק של 20% לליבה בתוכנה המעפנה של AMD. אני חושב שזה יהיה רעיון טוב לעשות אנדרקלוק גם לזכרון ולכן התחלתי להשתמש ב-TRIXX. קבעתי לו מהירות של 580 לליבה (775 מהמפעל) ו-850 לזיכרון (1000 מהמפעל) , אין …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץ רציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים 48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70 מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFM ועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גם מה המלצתכם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לעשות לכרטיס ה470 של INNO3d קצת OC לא משהו רציני, מישהו מכיר תוכנה פשוטה טובה ויציבה שמאפשרת תיכנות הזיכרונות / GPU ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ראיתי המון דברים כאלו באינטרנט אבל דבר אחד לא הצלחתי להבין. איך הם עושים את זה. לדוגמא: איך ועם מה יוצרים דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים עבור OC של AMD איזה קרור לדעתכם עדיף ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי עומד להיות מארז CoolerMaster 690 ii. המארז מגיע עם מאוורר 140mm מקדימה, 120mm מאחור ועוד 140mm מלמעלה. הייתי מעוניין להוסיף מאוורר נוסף שיכניס אויר לטובת קירור כרטיס המסך והמעבד, והפיכת הלחץ במארז לחיובי. האפשרויות הן האם להוסיף מאוורר 120mm ברצפת המארז ליד הספק, או להוסיף 140mm בדלת המארז. למאוורר 120mm יש מסנן אבק שמגיע בתחתית המארז. כמו כן האויר הקר ביותר בחדר נמצא למטה. בנוסף גם המיקום שלו הוא מיקום שקט יותר בתחתית המארז מאשר קרוב לדלת, וצורת המיקום שלו היא כך שהוא יזרוק אויר קר ישירות לקירור כרטיס המסך שיונק אויר. החיסרון שאולי יש הוא שאולי בתחתית המארז אין יותר מידי "מקום" ליניקת אויר, אבל זה לא נראה לי משמעותי. מצד שני מאוורר ה-140mm יכול לדחוף י…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב כבר הרבה מאוד זמן בערך מאז שקניתי אותו הוא פשוט מגיע לטמפ' מטורפות בלי מאמץ המעבד שלי הוא I7 920 TRAY ויש עליו גוף קירור של איזה חברה לא ידועה משהו BUFFELO אם אני משחק במשחק המעבד מגיע ל100+ מעלות ובמנוחה הוא מגיע ל70+ אתמול ניקיתי את המחשב מהכל האבק שהיה בתוכו ואני מדבר מהכל אבל הטמפ' לא ירדו חשבתי על לקנות קירור למעבד חדש ועוד מאוורר למארז Thermaltake M5 שלי אז איזה קירור ומאוורר הכי כדאי למחשב שלי עד תקציב 350 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי Omega drivers ,עכשיו כשאני נכנס לאפשרויות זה מראה לי משהו כזה: http://img160.imageshack.us/img160/8282/untitled3fh1.jpg עכשיו..מה ההמלצה שלכם לאוברקלוקינג..(יש לכרטיס מסך מאוורר של עצמו). אני יודע שזה כרטיס מסך חלש יחסית,אבל אל תסתלבטו..פשוט רק תגידו מה ההמלצה שלכם..לאיזה מספרים לשנות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת חדשה amd 4200 x2 ליבת בריסביין. asus m2a vm giskill 2gig wd 320gig על ויסטה. המערכת עובדת בסדר, אבל בעת הרצת תוכנות לבדיקת יציבות super pi 16/32mb התוכנה קופאת וגם בתוכנת S&M בבדיקת מעבד בעומס מעל 70% הבדיקה נכשלת. בהרצת super pi עד 8mb הבדיקה תקינה. בבדיקת s&m עד 65% הבדיקה תקינה. טמפ' תקינות מה יכולים להיות הגורמים? האם שינוי הגדרות ביוס עשוי להועיל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על הדגם Arctic Cooling Accelero Twin Turbo II שזה למעשה סט של גופי קירור קטנים וגוף קירור גדול לכרטיס מסך לי יש GTX470 אז איך הם מציעים לחבר את גופי הקירור הקטנים לזיכרון זה פשוט, יש חומר A וחומר B שבא בשקית, צריך לערבב אותו במשך 5 דקות (פחות וזה לא ידבק) ואחרי שערבבתי מרחתי על הזיכרונות וצ'יפים אחרים והרכבתי הכל, עברו כבר 3 שעות וזה לא מראה שום סימן של התקשות וזה מתנדנד ואפילו נוטה ליפול (כתוב על האריזה, 5 שעות קירור) אבל אני רואה שמשהו פה לא קשורה, בקיצר יצא עסק מלוכלך ואני עם גופי קירור שלא מחזיקים בשיט על הלוח (עלק חומר A וB מזל שגם לא C ו D) למישהו יש רעיון בא לי כבר להכניס את הכרטיס למחשב ולעבוד איתו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מה דעתכם על השילוב? הזמנתי היום.. משמש אך ורק לסימולטור טיסה.. FSX.. סימולטור שדורש יכולות עיבוד מאוד גבוהות ולא דווקא כרטיס מסך חזק.. במידה ואצטרך OC, מה דעתכם על הרכיבים? (כמובן שאלך על קירור טוב לפני זה) אבל איך לוח האם? - לא נתקלתי בו בפורום.. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקירור אוויר הכי טוב שראיתי פשוט! יותר טוב מרוב קירורי המים ! הנה הטמפ' אצלי ועוד ב-OC 37 מאמץ ואיזה 26 במנוחה Motherboard=PWM ולא טמפ' של צ'יפסט. NB זה הטמפ' של הציפסט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חזרתי לענייני OC לא מזמן אחרי מספר עידכוני BIOS. להפתעתי, לא ניתן יותר לשנות את נתון ה-VCORE של המעבד - נשאר כקבוע על auto. יש סיבה נראית לעין שדבר כזה עשוי לקרות? כל שאר הנתונים קונפיגורביליים.... וכן הצלחתי להגיע לOC קטן עם הנתון שנשאר על auto.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה כעיקרון לעשות קירור שיאפשר לי אוברלוקינג נירחב במיפרט amd 3000+ 939 asus a8n sli 256X2 generic asus en6600GT pci אני רוצה קירור שהמטרה שלו זה אוברקלוקינג אבל גם אפ אפשר במחיר נוח גם שיהיה שקט.... יש לי תקציב עד 500 שח מה אתם אומרים על המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 כעיקרון אני חושב שאם אני ייקח מערכת מים אחכ אני אוכל להוסיף בלוק לכרטיס מסך וגם לגשר של הלוח אם ולכן שבסופו של דבר יההי יותר זול מערכת מים..... (עד 500 שקל זה רק קירור למעבד אבל אם יש לכם משהו ככה 850-900 לכל החלקים אתם גם יכולים לצרף.....) שאלה אחרונה זה ייצא יותר משתלם מאשר לקנות קירור למעבד לחוד ולכרטיס מסך לחוד??? תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קי עם אתם זוכרים היתה לי בעיה בחיבור ה LCD שלי. היום סוף סוף מצאתי תרשים שלו ושל הפינים שלו http://www.sicovend.ch/Datenblaetter/passive/lcd/itm_1602d.pdf והבנתי שחיברתי את הפינים שאמורים לקבל מידע מהמחשב ל 5V ועכשיו אני לא יודע עם זה שרף אותו או לא. מה אתם חושבים?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Noctua NH-D14 או Thermalright Venomous X חשוב לציין שבשני הקירורים אני מחליף את של נוקטועה ב 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד. ול VENOMOUS X אני שם 2 מאווררים סליפ סטרים 1900 סל"ד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע אלי היום הS1 ועוד שני מאווררי 120 מ"מ. מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהחלפת קירור אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור למדריך מומלץ בנושא. קחו בחשבון שאין לי עוד מחשב או כרטיס חלופי, ולכן אני לא אוכל לשאול שאלות בפורום עד שהקירור לא יהיה מורכב במלואו, אז עדיף שהמדריך יהיה פרטני כמה שאפשר. מדובר בכרטיס 8800GT אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הנ"ל עם FSB של 450 ומחלקי זיכרונות 1:1 בביוס אני מתלבט איך לכוון את הזיכרונות PI1000 DDR2 . כרגע הם מכוונים כך: CL5 tRCD-5 tRP-5 tRAS-15 CR-2T וTRC-45 מתח זיכרונות 1.9 יציב לבנתיים ואנסה להוריד כמה שניתן מחר בבוקר. השאלה אם אפשר להדק את התזמונים ואם כן לכמה ואם לא האם להשאיר אותם כך(יש לציין שרכשתי 2 SFLEX 1600 וברגע שאני ירכיב אותם(כנראה שיצטרך להוציא את הגוף קירור לצערי מפאת חסך בגישה להתקנה נורמלית של מאוורר אחורי) אז על הדרך אחליף משחה טרמית. בכל מקרה מתוכנן המשך OC לכיוון 460 אם ייתן יותר במתח נורמלי מה טוב. ;D בכל מקרה אודה לתשובה מהירה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד: (AMD ATHLON 3000 (SOCKET 754 לוח אם: ASROCK K8NF4G כרטיס מסך: GFORCE 6600 GT מארז: COMPUCASE CI-6A21 MIDI TOWER והחלטתי לעשות את המחשב שלי קצת פחות רועש (או הרבה פחות רועש). אני מניח שזה אומר קירור פסיבי לכרטיס מסך ומעבד (ואולי החלפה של המאוורים של המארז ליותר שקטים). על איזה קירור (איזה חלקים) אתם יכולים להמליץ לי? אני מניח שעדיף פסיבי, או מאוררים שקטים...
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר למעבד i5 3470 שיהיה כמה שיותר שקט ובתקציב כמה שיותר נמוך בסביבות ה 200-250 אם אפשר לחסוך אז למה לא. כרגע אני עם מאוורר זול של זלמן והוא יחסית רועש גם במנוחה (מארז R4). בגלל שאין לי מושג בתחום החלטתי לשאול כאן בפורום המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בעתיד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-