אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תוך כדי שיטוטי בנט נתקלתי במכירה זו באתר ebay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=40158&item=2781394590&ssPageName=STRK:MEBWA:IT#ebayphotohosting לכאורה מדובר בכרטיס Radeon 9500Pro רגיל בהחלט אבל הבעלים טוען שהוא הצליח לצרוב לתוכו את הביוס של Radeon 9700 למרות שבתמונה אפשר לשים לב שהזכרונות אינם בצורת L. אני זוכר שאתר xbitlabs היה מספר כתבות בנושא והסבירו שם שניתן להפוך Radeon 9500Pro ל-Radeon9700Pro רק אם הזכרונות בצורת L לא? אם מישהו קרא או יודע אחרת אשמח לדעת, זה מעניין.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ניסית לעשות אוברקלוק ל-radeon 9550 (עם תוכנת ATI TOOL) וקיבלתי הודעה שהכרטיס סגור לאובר קלוק. מישהו בבקשה מכיר תוכנה שפותחת את זה ,ואיזהשהיא תוכנה לצריבת ביוס. תודה מראש נ.ב: אם מישהו עשה כבר O.C לכרטיס הזה אז אני אשמח לשמוע תגובות הערות ועצות הכרטיס הוא: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm#
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי radeon 96000 ואני רוצה לקרוע אותו... כרע בoc אני על: core:435 memory:445 אם אני ממשיך אני מקבל ארטיפקטים... יש למישהו רעיון איך להמשיך?? אולי שינוי תדר זיכרונות?? אולי עיפרון מוד?? או צריבה בביוס ל9600 pro?? אם יש למישהו רעיון או אחד מאלה שהצעתי אז בבקשה לפרט כי אין לי מושג איך עושים אותם.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות קשות מאוד של התחממות בכרטיס רדאון 9800NP שלי אני בלי OC ואחריות לא עוזרים לי אז חשבתי לקנות את הקירור הזה של TT השאלות שלי הם: אפשר לחבר את הקירור הזה לכרטיס שלי? זה מבטל אחריות? האם זה שווה? הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? כי הם ממש רותחים אצלי (שמתי את היד כמעט נשרפתי ) למה אי אפשר לקנות בארץ את הGIANT 3? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אוקיי, הלכתי היום לBlackDiablo, וכתוצאה מכל ההתעסקות נהיה לי תיאבון, אז שחזרתי הביתה הלכתי לwww.techpowerup.com והורדתי ביוס של GeCube 9800XT 128MB, עכשיו, כשקיבלתי את ה9800פרו שלי קיוותי שהוא בעל ליבת R360, לצערי הרב לאחר הורדת הסיילנסר התגלתה לעיני ליבת הR350 הישנה יותר, ולכן עד עכשיו לא ניסיתי לצרוב לכרטיס ביוס, אבל, היום הגיע המשיח, בקיצור, צרבתי את הביוס, הכל עובד מצויין, ללא שום בעיות, בלי ארטיפקטים!, ולהזכירכם! R350(בדוק), 300נקודות יותר ב 3dmark05!!! 425\374 שזאת מהירות 24\7 שלי הכרטיס מקבל 3020 נקודות!!! : [attachment deleted by admin]
-
- 68 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קרור ושקט? אני חושב על לקנות אותו. http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין 2 סוגי זכרונות למערכת מבוססת Q6600 שתעבור OC. OCZ PC2-8500 OCZ2RPR10664GK 1066MHz DDR2 EPP 5-5-5-18 2.1v 580 ש"ח Corsair TWIN2X4096-8500C5DF Tested at EPP SPD settings (5-5-5-15-2T) at 2.1V at 1066MHz 890 ש"ח מה דעתכם ? שווה את ההפרש ? תודה, תומר.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
מסיבה לא ברורה לחלוטין תוכנות לבדיקה טמפרטורה של המעבד מציגות נתונים לא נכונים. בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 24 מעלות (E7400 עם קירור עצבני של ZALMAN ומשחה טרמית AC), אבל במערכת הפעלה Real Temp ושאר הסוגים מציגה 38 מעלות, שזו הטמפרטורה הכללית של המערכת לפי הביוס. בקצרה הנתונים לא מדוייקים ואני לא יודע למה. איך אפשר לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי לוח של soltek ויש להם כלי מיוחד שנקרא redstorm overclocking ושמעתי שהוא יעיל אך אין לי מושג איפה אני מוצא אותו. הוא נמצא בביוס? או ניתן להורדה? בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש הפרשים בטמפרטורות של המעבדים מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בהמשך לבלוק הקטן, 30*30*10 מ"מ, ותעלתו היא בצורת האות ח', הוצא בלוק חדש - 30*40*10מ"מ אשר תעלתו בצורת האות "S". תמונות לפיכם כעת תמונות של התופסן בגרסתו הראשונה לבלוק הראשון (הקטן), אותו תופסן צפוי לבלוק השני, אך כמובן בשיפוצים ושיפורים אשמח לתגובות, אבנר
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
הייי יש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה. ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אהלן, קבעתי בRIVATUNER את הטווחים הבאים: טמפ' מהירות מאוורר 40-49 - 40% 50-55 - 60% 57-62 - 80% 63-80 - 100% קבעתי שכאשר אני מפעיל את המחשב זה יתחיל עם 40%. הבעיה היא כזאת: כאשר אני מפעיל את המחשב והוא נמצא במסך בחירת המשתמשים (welcome screen), אז הטמפ עולה בערך ל-60, כאשר אני נכנס ליוזר שלי אני רואה באמת שהמאוורר פועל על 40%, אך למרות שהטמפ' היא 60 הוא לא לא עולה ל-80% מהירות! למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? אני בודק את הטמפ דרך הHARDWARE MONITOR של הRIVA TUNER. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להריץ ריוהטיונר על ויסטה 64 אני מקבל את המסכים המצורפים. מישהו יודע איך לפתור את זה? כמובן כשאני עושה לו YES ועושה ריסטרט זה לא נפתר... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-