עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by galgalgal2001,

ראיתי קצת ביוטוב אנשים שהצליחו... אשמח לשמוע איך עושים את זה.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי המחשב שלי היה היה בעבר מריץ crysis warhead בהגדרות הכי גבוהות(כשהמשחק יצא) ככה: על רזו' טבעית של המסך (1680x1050p) על AA של 16x עם Vsync היה מריץ בלי בעייה(אני מתכוון שהמשחק עבד חלק,הוספה נוספת של AA והמשחק כבר התחיל לקרטע) הכל היה סבבה עד שבתקופה האחרונה,היו לי הרבה בעיות בהרצה של משחקים fallout 3 לא הצלחתי להריץ על הרזו' הטבעית כשכל שאר ההגדרות על מקס' ממש שמתי לב לשינוי הזה כשניסיתי להריץ prototype על רזו' טבעית ועל מקס' הגדרות המשחק ממש קרטע ואפילו שהורדתי את שאר ההגדרות,המשחק עדיין קרטע כבר חשבתי על להחליף כרטיס מסך בעתיד עד שהיה לי בעיה עם המשחק Bionic Commando,המשחק היה קורס ברגע שהגיע ל- new game(הדרייבר העדכני היה מותקן) גרסא 190.38 אז חשבתי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by The_Byter,

הרצות ראשונות: בלוק קרור: 60C- מעבד: 35C-

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by EladxDxD,

אהלן, יש לי מעבד I7 950 ולוח X58A-UD3R וקירור NH-D14.. כרגע המעבד על תדר 3.5 לא יציב-אם אני עושה לו בדיקת מאמץ ממושכת הוא עושה מסך כחול וריסט.. אין לי נסיון בOC לכן אני מניח שהגעתי לשלב שצריך להעלות מתחים,אפשר מדריך את מה להעלות,כמה ואיך? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yuval48,

לאחר שעה וחצי שהמחשב דולק..לא ככ במאמץ וזה אחרי ניקוי שימון ומשחה טרמית והחלפת מאוררים לכ.מסך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by huber,

read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kenny,

קבלו את זה http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ תראו לאן הגיעו עם המעבד הזה @#@!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shark-Attack,

קניתי עם המחשב שלי זיכרון מסוג DDR PC3200 שמסוגל להגיע למהירות שעון של 400MHz. לרוע המזל, ב-Bios יש לי אפשרות להגיע רק ל-333MHz. מכיוון שהזיכרון שלי בעצם מסוגל להגיע רק עד ל -333MHz ושכל תוספת מהירות מעבר לזה היא בעצם המהרה (Overclocking) של הזכרונות, הבנתי שאני רוצה לעשות Overclocking לזיכרון שלי. איך עושים Overclocking לזיכרון? ע"י תוכנה מסויימת? אם כן, איפה מוצאים אותה? אם זה לא נעשה דרך תוכנה חיצונית, איזו עוד דרך קיימת כדי להמהיר זיכרון? יש לי זכרון מסוג Corsair CMX256A ואני חייב להמהיר את הזכרון שלי. הרי שילמתי תוספת כסף על זיכרון שמסוגל לעמוד בהמהרה והייתי רוצה תמורה בעד הכסף שהשקעתי. האם מישהו יכול לעזור, בבקשה? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shai87,

יש לי מחשב נייד בגודל 13.3 . הבעיה שלו היא מיקום הדיסק קשיח שהוא בדיוק מתחת ליד. הטמפרטורה של המעבד יחסית סבירה,אני לא מחפש קירור כדי לשמור על הנייד כי בסך הכל הוא לא מחשב חם ויש 5 שנות אחרויות, אני מחפש קירור שיקרר חיצונית את המחשב וארגיש זאת על גבי המחשב, לא אכפת לי שזה שקרי והוא לא יוריד הרבה את טמפרטורות הרכיבים. האם יש חיה כזאת? בכל מקרה התקציב הוא עד 250 שקלים. תודה רבה ושנה טובה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Yossi1981,

אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. החלטתי ללכת על משהו יותר גדול מאשר לדחוף מאוורר מסכן בצד. המארז: מארז ג'נרי פשוט שאייבורי מציעים... ><" המאוורר של המעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. מאוורר קדמי: 12 ס"מ, מכניס אוויר, מתחת לסידירום. מאוורר קדמי: 8 ס"מ, מכניס אוויר, מוסתר מאחורי הפאנל הקדמי. [אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף את המאוורר הזה] מאוורר אחורי: 8 ס"מ, מוציא אוויר. מאוורר אחורי: 6 ס"מ, מוציא אוויר. שרטוט: מה אתם אומרים? אני צריך שתתקנו אותי והצעות לשיפורים! וגם תמליצו לי על מאווררים טובים במחירים נורמליים בבקשה... תודה :]

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב ולהחליף את השילוש: מעבד / לוח אם / זיכרון. כיוון שיחסית הרבה זמן לא התעדכנתי בכל נושא הקירור למעבד אז אני מבקש את המלצתכם. אז אני מבקש המלצה לקירור אוויר למעבד Intel(R) Xeon(R) Processor E5-2699 v4 לסוקט LGA2011-v3 . הייתי רוצה שהקירור: * ייתן מקסימום ביצועים לתקציב שלי. * שיהיה שקט. * קל יחסית להרכבה. היום הקירור שלי הוא scythe mugen 2 rev b אז קירור בגודל הזה אמור להיות סבבה במארז הנוכחי שלי. תודה מראש על העזרה, אלי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, זה זמן מה שאני נמצא עם יחידת הקירור MUGEN-3. הגיע הזמן סוף סוף לעשות OC. לשמחתי יש לי מעבד מסידרת הבלאק אודיישן של AMD אז החיים דיי קלים עבורי. כל מה שיש בין הייתר לעשות זה לעלות מכפלת (המעבד בעל מכפלת פתוחה) הגעתי לX18.5 כרגע המעבד עומד על 3.7, הרצתי OCCT למשך שעה ולא היו שגיאות. אני יודע שזה לא מספיק אבל זה רק בשביל לראות שהכל בסדר לפחות בהתחלה. תוצאות: בזמן הבדיקה המעבד היה על 52 מעלות. המאורר היה על 1100RPM לערך (כנראה שהאופציה PWM לא גרמה לו לעבוד עד קצה היכולת - ככה אני חושב..) סה"כ נחמד אני חושב.... הבעיה והשאלה: במידה ואני מנסה לעלות מכפלת לX19 אני נתקל בזמן הרצת הבדיקה/מבחן במסך בלו סקריין הוא דיי מהיר וגורם למחשב לעשות ריסט, הספקתי לקרוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי יש לי 2 מאווררים 80mm שאני מתכוון לשים על ה7600GS של אחי,מה יקרה אם אדביק אותם אחד לשני,האם תהיה ספיקה גבוהה יותר האם לא יהיו כוחות ניגוד \ גזירה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by m.k,

אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by HunterVee,

אז ככה, למחשב האחרון שבניתי קניתי 4 מאווררים של Corsair ML140 Pro Magnetic Levitation וסט של 2 מאווררים Corsair ML120 Magnetic Levitation 140x2 יושבים על קירור מים למעבד (4790K) ה-NZXT KRAKEN X61 בחלקו העליון של המארז (NZXT MANTA) ב-PUSH EXHAUST ו-140x2 בקדמת המארז כ- INTAKE. 120x2 יושבים על קירור מים לכרטיס מסך KRAKEN X31+G10 ב-PUSH/PULL EXHAUST בחלקו האחורי של המארז. הלחץ הוא חיובי למרות יותר מאווררים ב-EXHAUST כי עקומת העבודה של המאווררים קדימה גבוהה ב-15%. בגדול, מאכזב. המאווררים לא אוהבים לשבת מאוזן, עושים רעש צורם בצורה מאוזנת ב70%+ מהירות (PWM). לדוגמה למקוריים של NZXT אין את הבעיה. כמובן שניסיתי להחליף ביניהם. הזוג 120ממ ג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום! יש לי כרטיס מסך Gigabyte HD4870 תמונה: http://img12.nnm.ru/e/d/a/9/2/eda924adb616e12882c99bfaf890ab4c_full.jpg והזיכרון (MEMIO) בכרטיס מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות. תמונה: (התמונה אחרי בדיקה של דקה בערך ב-GPUTOOL) ונראה שהטמפרטורות בשלב זה מפסיקים לעלות פחות או יותר. השאלה שלי אם זה בסדר הטמפרטורה הזאת ל-MEMIO? או שכדאי לקנות קירור חדש? וגם שאלה אחרת: הזיכרון זה הריבועים שמתחת לקירור הזה של זלמן נכון? אל תשימו לב למהירות הסיבוב של המאוורר כי הוא לא נשלט אצלי דרך המחשב (רק 2 כבלים). תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eladrevach,

אז ככה... לא ידעתי איזו כותרת לבחור אבל זהו המצב יש לי כרגע את הכרטיס gigabyte gtx 460 1gb והמתח אצלו עכשיו על 1.087 והמהירויות ליבה 850 זיכרונות 1000 (שהסטוק זה ליבה 715 וזכרונות 900 ) עכשיו הזמנתי כרטיס חדש gigabyte gtx 460 super overclock edition מגיע עוד כמה ימים והמהירויות שלו הן בסטוק זיכרונות 1000 וליבה 815 ואני בטוח שאיתו אני אוכל להגיע לאוברקלוק רחוק מאוד... השאלה שלי היא בעצם בsli לפי איזה מהירויות שני הכרטיסים ייפעלו ביחד הנמוך? הגבוהה? או כל אחד והמהירויות שלו? ועוד שאלה קטנה על הדרך המפרט שלי בצד הספק יחזיק את כל העסק הזה? תודה רבה לעוזריםם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by asafgolan,

מעולם לא ביצעתי אוברקלוק ואני מעוניין להתחיל. המערכת שלי היא: Q6600+TUNIQ TOWER gigabyte p35-ds3l 2X1GB 800MHZ OCZ CL5 liberty 400w מה עלי לעשות לפני האוברקלוק? איך אני עושה בכלל את האוברקלוק? לאיזה תדר אני צפוי להגיע? כמו כן, יש לי מין כפתור מאחורי המחשב שנראה לי שקובע את מהירות המאוורר של הTUNIQ. כרגע הוא מסובב טיפה אחרי האמצע. האם מומלץ להעלות אותו למקסימום.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם. יש לי מחשב ישן (ממש ישן. טיכו , אתם יכולים לראות מפרט), ובזמן האחרון הוא התחיל פשוט לזחול. ממש עגלה. אני מנסה לברר מה הבעיות שלו, ואחת מהן לפחות היא הטמפרטורה של המעבד. כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, תוכנת Sandra מדווחת שהטמפרטורה של המעבד שלי עומדת על - תקשיבו טוב - 100 מעלות!! כן, שמעתם נכון, מאה מעלות צלזיוס!! כדי לראות מה הבעיה, פתחתי את המארז, אולם אני לא מצליח לשלוף את המאורר מעל המעבד. איך אני אמור לעשות את זה? כבר הוזזתי את שני ה'גשרים' הלבנים, כל אחד לצד הנגדי שלו, וזה שיחרר קצת, אבל עדיין, הוא תקוע שם איכשהו. אני אמור פשוט לשלוף אותו וזהו, או שצריך ללחוץ שם על משהו? כי אני מפחד לנסות לשלוף בכוח. ובקשר לטמפרטורה - איך באמת מעבד מגיע לטמפר…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Jack_g,

קיבלתי את ה SK7 ויש בו 4 זוגות של תופסנים למאוורר הבנתי שזה ל 80 70 60 ו 50 מ"מ תקנו אותי אם אני טועה בכל אופן לקחתי את הזוג הכי גדול השחלתי ל חורים שיש בחלר התחתון של ה SK7 ואני פשוט לא יודע איך לסגור אותם על המאוור שיחזיקו אותו. בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם אילתרתי צלעות קירור על-ידי חיתוך גוף קירור של מעבד ,את הצלעות קירור בכוונתי לחבר בחיבור קבוע לזיכרונות של כרטיס מסך ישן שבכוונתי לעשות לו המהרה, בשוק יש מגוון מישחות טרמיות ,השאלה היא- האם יש משחות טרמיות שהן גם בעלת יכולת הדבקה ואם כן מה היא המשחה הטובה ביותר ואיפה ניתן להשיגה הערה:ידיד שלי סיפר לי שהוא שמע שיש 2משחות טרמיות שיתכן שהן גם מדביקות אחת בשם נאנו טרם בלו והשנייה ארקטיק אלומינה אז אם למישהוא מכם יצא להשתמש במשחות האלה או אחרות לשימוש דומה אני אשמח לשמוע על הניסיון שלו ,לטובה ולרעה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by r1plet,

מתכנן לעשות OC לE5200 שלי בעוד מספר שבועות, לוח האם הוא MSI G31M3-F http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb עם ALPINE 7 PRO פשוט, משום שלוח האם שלי כאמור לא מאפשר העלאת מתחים כמעט בכלל, אני לא מצפה לעבור את ה3.7. השאלה שלי היא האם מישהי התנסה עם הלוח אם הספציפי או דומים לו? עד כמה הוא יעיל ולמה אפשר לצפות? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני כבר 7 שנים עם המארז והגיע הזמן להחליף מאוררים. אני צריך את עזרתם לגבי בחירת מאוררים. אני צריך להוסיף 3 של 120מ"מ 1 של 140מ"מ הדבר הכי חשוב שתהיה סירקולוציה של אויר תקינה נושא הרעש לא מפריע..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.