אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1.אהליין כולם. לאחרונה קיבלתי את ה MX 400 של INNOVISION ... וברצוני לבצע O/C... אך ידיעותי בתחום כרטיסי המסך ושיפורם הוא אפסי (לא כמו במעבדים)... קראתי את מה שכולכם רשמתם לגבי ה MX 200 אבל ממש ממש לא רשמתם איך אשכרה תכלס עושים זאת... לכן אשמח אם מישהו פה יוכל להדריך אותי או לפחות לקשר אותי למשהו שכן ידריך אותי. תודה מראש, אמיר., (מצפה בכיליון עיניים). נ.ב. יוביוב - כבוד לפגושך בזיגזג יום שישי האחרון!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי במארז 2 מאוררי 12" אחד קדמי ואחד אחורי , האחורי מחובר ללוח האם עם חיישן טמפ' ולכן הוא שקט ומסתובב בהתאם לחום המארז אבל ל12" הקדמי לא היה מקום לחבר על הלוח :-( אז חיברתי אותו ישירות למולקס ועקב כך החיישן שלו לא פעיל והוא מסתובב במקסימום עוצמה ורעש יש משהו לעשות? מה עדיף איזה פאן באס או שאולי יש מאורר שלשהו שמגיע עם פאן באס קטן משלו בשביל שאני לא יצטרך לקנות סתם משהו גדול נ.ב. הטמפ' במחשב שלי סבבה הכל יחסית קריר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מאווררים 80mm שאני מתכוון לשים על ה7600GS של אחי,מה יקרה אם אדביק אותם אחד לשני,האם תהיה ספיקה גבוהה יותר האם לא יהיו כוחות ניגוד \ גזירה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד הזה.. ומצאתי משהו נחמד ביותר : Noctua NH-C12P SE14 140mm לינק לצפייה ביוטיוב: אם זה משנה המארז שלי הוא של :Thermaltake element T הנה לינק לצפייה : חשוב לציין כי במארז יש לי מאוור צדדי בגודל 23CM ,בחזית 20 CM ומעל שוב 20 CM (כולם RED LED ) אז הקירור שציינתי הוא טוב?אוכל להגיע ל-4 GHz ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מספר מכובד של רכיבים לשידרוג המחשב הקרוב שלי, ובין השאר מארז Chieftec ואמצעי מודיפיקציה שונים. אני מעוניין לעשות מתג מרכזי, אשר ישב במקום המנעול לדלת המארז (בעלי Enermax/Antec/Chieftec עם הדלת יודעים), ובאמצעותו אוכל לחבר\לנתק את הרכיבים הבאים, כולם במכה: * נורת פלואורסנט בתוך המארז - לינק * כבל פלואורסנטי - לינק * מאוורר קדמי למארז של Antec (זה עם שלושת הלדים בפנים) * 2 הלדים בקידמת המארז (דיסקשיח ו-Power) * 3 לדים נוספים שאשים בתוך המארז ז"א בסה"כ 8 רכיבים, קחו בחשבון שנורות הפלורסנט כנראה אוכלות חשמל, ושהמפסק (על המארז) רחוק מקופסת המיתוג (בתוך המארז). כיצד ניתן לעשות דבר זה בצורה הכי פשוטה? ברשותי ספק כוח 350W של אנרמקס, עם הרבה כבלים אנא, אל תענו ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה). רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz. כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack. ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. "נפל" עלי מזגן יש 1או 2 כוח סוס חד-פזה , ואני רוצה לקרר בעזרתו את פנים המארז שלי. יש מישהו שניסה או בנה דבר דומה? , או לפחות שמע על ניסיון כזה? , אם כן יעזור לי מאוד.. כמובן אם יש למישהו טיפים , המלצות או ביקורות אני ישמח לשמוע... תודה רבה לעוזרים Sasha V8
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני ישים נגד כלשהו באמצע של החוט האדום ( 12V+) שמקושר למאורר המעבד שלי , כלומר יחתוך את החוט ויחבר אותו שוב עם נגד אבל, האם מהירות המאורר תקטן בהתאם להתנגדות הנגד? זה קשור למודינג , כי אני חושב על דרך לבנות מפסק לברירת מהירות המאורר שלי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה בר ביצוע? בלי לגרום למחשב להישמע כמו טרקטור... ולקחת בחשבון שאני רוצה אולי גם לרכוש את ה- 8800GTS מה שיוסיף עוד חום למערכת...
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל לקנייה בארץ (היה פה דיונים עם כל מיני שמות ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אותם) שייתן מקסימום ביצועים במינימום רעש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי מלא שיטות להגיע ל 4Ghz . ניסיתי 200X20 במתח של 1.275 - אבל המעבד מאוד מתחמם לי... עכשיו ניסיתי משהו שונה- מכנסתי מהירות של 158Mhz לבאס - והפעלתי את הטורבו בוסט וכל ה"טכנולוגיה" של המעבד... מה שזה נותן לי זה שהוא נכנס למכפלה של X26 - שזה יוצא ממש יפה.. שימו לב לתמונה מ CPUZ ותגידו לי מה דעתכם... דרך אגב הטמפ' במנוחה היא סביב 50מעלות ... ובמאמץ מלא אני מגיע ל92מעלות... אולי זה הזמן לשדרג את הקירור הבופאלו שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשםhardware sensors monitor ומשהו מוזר התוכנה לא מזהה את החיישן שנמצא על הלוח אם ומראה כאילו יש לי שני מעבדים איזה מהם זה הלוח אם!? ??? וגם יש לי שתי הארדיסקים שרק חיישן של אחד מהם התוכנה מזהה אם זה חשוב אז ההארדיסקים הם 1 wd 60 gb 7200 8mb buffer 2 seagate 40 gb 7200 יכול להיות שלאחד מהם אין חיישן טמפ'? תמונה שווה יותר מאלף מילים :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף VMOD בעזרת BIOS EDIT ופלאש כרטיס: XFX 6800LE Defult 325@700 8p,4vp NV Silencer 5 (Rev. 2) = קירור פיצוץ פתיחת צינורות ל 16,6 VMOD ל 1.4 לליבה OC ל 400@800 לא רע לכרטיס מסך ב 1000 ש"ח (KSP) + קירור ב 150 ש"ח סה"כ 1150 ש"ח (הרבה כאב ראש עד הVMOD שסידר את הכול)
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעש חזק מאוד. ועכשיו הוא גם ניראה לי היתקלקל אז בכלל הרעש שהוא עושה בלתי ניסבל. אז חשבתי לנתק את המאוורר ולהשים מתחת לכרטיס מסך מאוורר רגיל של 120 ממ. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני אתפוס את המאוורר מתחת הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עכשיו על פרויקט חדש, אני בונה מארז HTPC קטן וקומפקטי שכנראה יתלה על הטלוויזיה. כרגע אני מחפש קירור שקט וקטן שיהיה על המעבד. יצא לי לקרוא כמה ביקורות על הBIG SHURIKAN של SCYTHE , עושה רושם שהוא שקט אבל הוא גדול יחסית. דבר נוסף ראיתי את הNUCTUA ואת הSCYTHE KOZUKI אבל לא כתוב עליהם הרבה לגבי גודל וגובה. המארז שאני בונה בסה"כ יהיה בגודל של 17X17 וגובה של 9 ס"מ, ככה שאני מוגבל יחסית. דבר נוסף אני גם מחפש קירור למארז עצמו, חשבתי על שניים כאלה http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..176.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13202&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בחלקו העליון והתחתון של המארז יהיו צלעות קירור שפורקו משני מאווררים של AC. המפרט …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ Venice core המארז שלי הוא: thermaltake sviking ואני רוצה להחליף מאורר אבל אני הייתי רוצה לדעת מה גודל המאורר איך אני יכול לדעת? ועם מישהו יכול להגיד לי זה יהיה נחמד. ועם תעזרו לי לבחור מאורר אז בכלל זה יהיה נחמד =] אני רוצה לשים שתי מאוררים. איזה לשים ואיזה גודל. תבדקו מכאן: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות שהיא מזייפת? פשוט כולם פה אומרים שהיא מדוייקת אז גם אני התחלתי להאמין בזה, אבל כרגע אני מפקפק... התקנתי כל מיני תוכנות למדוד טמפ' מעבד, וכולם אומרות שהוא 32 מעלות ב-idle והלוח ב-28, אבל רק mbm אומרת שהמעבד ב-48 והלוח ב-28. יכול להיות? קשה לי להאמין שכל התוכנות שבדקתי מזייפות ורק mbm צודקת...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקירור אוויר הכי טוב שראיתי פשוט! יותר טוב מרוב קירורי המים ! הנה הטמפ' אצלי ועוד ב-OC 37 מאמץ ואיזה 26 במנוחה Motherboard=PWM ולא טמפ' של צ'יפסט. NB זה הטמפ' של הציפסט שלי [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק : ליבה: 456 זיכרון: 807 הכרטיס בא אם קירור זיכרון ויש לי עליו זלמן... אני לא יכול יותר הוא כותב לי שהדרייבר נכשל לשים על מהירות כזאת או משהו כזה אני מקבל ב 3D MARK 7526... איך אני יכול יותר אובר קלוק?? תודה יונתן
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם Scythe Mugen-2 מתאים למארז P182 ? הבנתי שהקירור דיי גבוה ולכן עלול לשלא להכנס בצורה חלקה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות, למה יש לי פערים כל כך גדולים בין מהירות קריאה לכתיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-