עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חשבתי על זה, למה לא מסבים מערכות לקירור מים של מעבדים וכו' לקירור שמן ?? שמן עד כמה שידוע לי מוליך חום טוב יותר ובנוסף לא מוליך זרם במידה ויש נזילה מהמערכת על איזה רכיב במחשב.. למיטב הבנתי , הדבר היחיד שצריך לשנות במערכת הוא את המשאבה . צריך להתאים אותה/להחליף אותה למשאבה שמותאמת לצמיגות של שמן ולא של מים. דרך אגב, בעולם הרכב הדבר נהוג ברכבי ספורט - יש צינון שמן לגיר וגם לגודש טורבו..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by oron_s,

שלום עשיתי OC למעבד שלי ל3.2GHZ והוא עובד טוב ויציב (357*9). השאלה שלי מה עדיף 357*9 או 400*8? הזכרונות שלי הם 800MHZ. עכשיו לשאלה אחרת המעבד מקבל כרגע 3.25V (סטוק) אבל ב CPU-Z זה מראה לי 1.296V יש מישהו מושג למה?

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  4. יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  5. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by E-tay,

יש לי fx5900xt 128mb של ג'יגה בייט...חדש, בן חודש כדאי לעשות לו אוברקלוקינג? אני ירגיש שיפור בביצועים? אם תגידו שכן..יש לי עוד כמה שאלות בנוגע לזה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by d-undertaker,

הכרטיס נמצא באוברקלוק קל בכל מקרה הנה תמונה אחרי שעשתי בנצ' לכרטיס ב ai tray tools למה התוצאה כזו נמוכה? המפרט שלי: intel celeron-D 335 2.8@3.5 1 ג"ב זיכרונות של קינגסטון לוח אם כלשהו על ג'יגהבייט הדרייברים מעודכנים ל7.9 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  8. ברצוני לקנות בקר למהירות המאווררים שיהיה איכותי יפה ועים חיישני חום? מה אתם ממליצים? ואיזה חברה טובה בתחום זה? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה בקר? שאלה נוספת...ממה שהבנתי חלק מהבקרים לא תומכים במאווררים שהם 10 וואט ומעלה מה זאת אומרת? ואיזה בקרים תומכים ב10 וואט ומעלה? בתודה. ??? ???

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by bv500,

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2321/a2321.asp ואיך הוא בכלל?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. היי, התחדשתי בArctic Freezer 13 למעבד I5 שסובל מאוד מחום, ואם אפנה את המאוורר לצד האחורי של המארז ישירות אל המאוורר שאחראי על יציאת האוויר החם ישאר שם מרווח של ס'מ בודדים בין המאווררים בגלל רוחבו של המאוורר והקירור. המארז הוא : Fractal Design Define R3 לאיזה כיוון אתם מציעים ? ועוד שאלה קטנה. פד רפואי עם 40% אלכוהול(או ספריי מגעים חשמלי) ינקו טוב את המשחה הטרמית שכרגע על המעבד? תודה.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש לי לוח אם ASUS P4P800 SE והייתי רוצה לדעת אם המאוורר CNPS7000B-AlCu LED של זלמן מתאים לו???

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  12. בזמן האחרון אני שומע רעשים מהמאווררים , פתחתי וניקיתי את האבק , כולם עובדים בסדר גמור חוץ מהמאורר של הכרטיס מסך, הוא ממש מרעיש , החלטתי לשמון אותו בכל אופן , והוא עדיין מרעיש הטמפרטורות במחשב שלי הם: CPU- 32 GPU- 58 Seagate ST3250410AS-44 האם זה תקין?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by matvey99,

G965P DS3 הלוח הוא... אני מחפש קירור כמה שיותר קטן.. ( כמה שיותר נמוך וכמה שיותר צר) כי הטוניק שלי לא מאפשר לקירור גדול להיכנס... אא כן , ושהקירור יהיה טוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by eegg,

רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by l0l9l8,

שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  18. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. כל פעם שאני עושה OC יש לי מסך שחור אחרי זה ואני חייב לאפס את הביוס למה?? ממה זה יכול ליגרם?? המעבד שיש לי: Amd 3500+ והלוח אם שלי: GigaByte K8N Ultra-9 ממה זה יכול ליגרם??

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by asili,

יש לי בצידו השמאלי של המראז חלון אני רוצה לקדוח בו 2 חורים לשני מאוורים יש לי כבר 2 מאווררים בגב המארז שמוצאים אוויר עכשיו השאלה היא איפה אני צריך למקם את המאווררים שאני קונה ואיך "להגדיר" אותם ששניהם יוציאו אוויר או אחד יוציא ואחד יכניס או ששניהם יוציאו אוייר? ואיפה הכי טוב למקם אותם? האם אוויר חם עולה או יורד?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by gavze007,

היי אנשים, אני חדש כאן. יש לי כרטיס מסך וודו באנשי ישן ומגעיל (ולא, אני לא יכול לקנות אחר עכשיו). לפני 3 חודשים כשפתחתי ת'מחשב שלי גיליתי שהמאוורר שלו מת. שימנתי אותו והכל היה טוב הוא חזר לחיות וכו'. לפני שבוע פתחתי אותו שוב וגיליתי להפתעתי שהוא מת ושיש לו ריח של עשן. כשפתחתי אותו ראיתי שהוא שרוף. הוא כבר מת לגמרי. יש על הליבה היטסינק בעובי חצי ס"מ (!), ועליה היה בעבר הקרוב מאוורר 40X40X10 מ"מ... עכשיו יש מאוורר רגיל שיושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ושומר עליו חם במקום רותח (נגעתי בו והוא בוער...מאוד!). הקטע הוא שעכשיו אני צריך למצוא מאוורר לכרטיס מסך שלי. אז הלכתי וחיפשתי, ונתקלתי ב-Blue Orb של תרמלטייק. המידות שלו הן 50X50X25 מ"מ כולל התופסנים שבצדדים. כך גם בכרטיס עצמו - 50…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by laviko1,

שלום, מישהו יודע אם יש את התוכנה SPEED FAN שעובדת טוב עם WIN 7 ? ???

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש

24. Started by K0sTa,

חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by -ZEUS-,

היפו אפשר להסיג כרך יבש או LN2 ? ואולי יש פה מישהו שבונה קסקדים? BTW לא ידעתי שיש בהרץ פורום ל - Overcklockers

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.