עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמו שאתם רואים אלו הטמפרטורות במנוחה. אולי יש לי אבק אבל אין לי כח לנקות בינתיים, הטמפרטורה מסכנת את המעבד בעבודה של זמן ממושך? אני כבר הרבה זמן ככה זה מסוכן? מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

התלבטתי אם לשים את זה בחומרה/חדשות/מערכות הפעלה או אולי בכללי. החלטתי לשים פה, כי זה בכל זאת מין מודינג... (אם אחד המנהלים לא מסכים, הוא מוזמן להעביר את הנושא לפורום הראוי לפי שיקול דעתו). http://www.dashpc.com אני חייב כזה :-/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היום קיבלתי את הצ'נברו שלי מLOGIC ואחרי שאני פותח את הקופסה אני מגלה להפתעתי כי המארז מגיע בלי מאוורר אחד לרפואה... אחרי טלפון זועם ללוג'יק שבו טענתי כי דיברתי עם הבחור שלהם במחסן והוא טען כי הצ'נברו מגיע עם מאוורר 90 מ"מ מאחורה (שאלתי אותו בטלפון פעמיים כדי להיות בטוח..) הם הבטיחו לשלוח לי מאוורר על חשבונם בדואר. בקיצור- תבדקו איזה מאוורר מגיע (אם בכלל) עם הצ'נברו שלכם לפני שאתם קונים!! לגבי השאלה: עד כמה כדאי לקנות מאוור 120 מ"מ בשביל התושבת האחורית ולהעביר את ה90 מ"מ לתושבת הקדמית...? ואיזה מאוורים שקטים ניתן להשיג בארץ?

4. 47 מעלות!!!!!!!! החדר נעים לא חם לא קר כל מה שמופעל זה 3 חלונות אקספלורר (נענע, ytv, הפורום הזה) אייסיקיו, נורטון אנטיוירוס ווווזזזזזהההההווווווו אין אפילו spy programs כי הרצתי ניקוי לפני שעהההההההה מהההההה פההההההה קורהההההה פהההההההה אני עם ספארק 7 + וסמארט פאן 2 כמו שאפשר לראות בצילום את המהירויות שלהם (רעש מפחיד...) מעבד סלרון 2.4 על לוח אסוס זה לפעמים יורד ל 43, לפעמים עולה חזרה ל 48 מהההה זהההה למה זה כל כך חםםםםם זה כולה סלרון זה לא AMD שאמור להתחמם :( !!!!!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by VollaRo83,

היי, שמתי לב שהמחשב שלי מתחמם בימים חמים כמו היום למצב שאם הכרטיס מסך שלי עובד בלי ההגדרה של הATI Overdrive אז הכרטיס מסך והמעבד שניהם מגיעים לקרוב ל90 מעלות, הבעיה שהOverdrive זה לא פתרון קבע כי יש משחקים שקורסים איתו. בכל אופן, כשהכרטיס מסך מתחמם פחות גם המעבד מתחמם פחות, הם מחממים אחד את השני ומכיוון שהכרטיס מסך עדיין תחת אחריות אני לא רוצה להחליף לו את הקירור כדי לא לאבד את האחריות אז החלטתי לחפש קירור טוב יותר למעבד שבו האחריות לא קשורה בקירור. מדובר במעבד DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3217 MHz (16 x 201) 6400 לוח האם במידה וזה רלוונטי הוא Gigabyte GA-M55S-S3 v2 ואם אתם שואלים איזה כרטיס מסך יכול לגרום לכזאת התחממות של המעבד, זה הATI Radeon 4870x2 2GBף זה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. או קיי אז הנה מרוב שיעמום עשיתי דברים חדשים למארז שלי. ישבתי לי ופתאום נזכרתי בסורק ששוכב אצלי מתחת למיטה ואני לא משתמש בו בכלל כי הוא מתחבר לכרטיס ISA ומכוון שאין לי סלוטים ISA במחשב, אני לא יכול בכלל להשתמש בו. אז פירקתי אותו ופתאום ראיתי נורה ארוכה וחזקה מאוד אז הוצאתי אותה, אבל היא פועלת רק דרך מעגל שגם הוצאתי מהסורק, והנה התוצאות: (מצטער על האיכות, אבל זה המקסימום שיש לי עכשיו) והנה המעגל: והנה חריטה על החלון של המארז: הוספתי מאוורר לכרטיס מסך: חלון להרד דיסק: ומתקפת הסינקים שהולכת לקרות ללוח אם שלי: ובלוק המים שלי : מקווה שהבנתם משהו מהתמונות. :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מאוורר ישן של זלמן CNPS7000CU שנקנה לפני כ3-4 שנים, חשבתי להרכיבו על מחשב חדש שאקנה רק שחסר לי המתאם(יש לי את המתאם שהגיע איתו ל755). אשמח לדעת גם אם לדעתכם הוא יתאים לקירור המעבד הנ"ל(לא מתוכנן OC) או שלוותר על העניין(יש לי נסיון טוב איתן מבחינת הרעש). שאלתי היא איפה אוכל למצוא מתאם כזה ואם יש חנות באיזור חיפה שאוכל לאסוף את המוצר במידה וישנו במלאי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by edenn,

אחרי שהצלחתי להפריד את הגוף קירור מהלוח אם, נתקלתי בקושי להפריד בין הגוף קירור למאוורר שלו כדי לנקות את הגוף. יש דרך להפריד ביניהם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ עם יחס רעש/תפוקה גבוהה ושיהיה עם חיבור 4 פינים עבור שליטה עליו דרך הלוח/תוכנה תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

טוב חברה אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך המארז הזה Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON ? ? ? אני יודע שהספק כוח שלו הוא של ג'נרי וזה קקה אבל זה לא משנה מחליפים אותו.. השאלה שלי היא לכל השאר, איך הבפנים מבחינת מיקום המאווררים, איך העיצוב, הבנתי גם שהוא עשוי מפח שזה לא משהו.. הבעיה היא שחלק אומרים שהם דווקא ממש ממש מרוצים ממנו ושאין להם בעיה איתו, והשאר אומרים שהוא *רא ושהוא לא שווה תכסף בלה בלה בלה.. אז אחת ולתמיד אני רוצה לשמוע את הדעות של כולם !! הינה תמונה למי שלא יודע על איזה מארז מדובר שחור : כסוף :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. איוורור למעבד + מאוורר 120MM עד 150 ש"ח לשניהם ביחד. כאשר הדרישה היא שקט מוחלט (עד כמה שהדבר אפשרי), יש חיה כזו? אני צריך את הנ"ל אבל המטרה היא שזה יהיה שקט במקסימום האפשרי אפילו על חשבון הביצועים! המחשב הוא ללא OC! יש מפרט מחשב. נ.ב. האם קירור פסיבי בתנאים הנ"ל הוא אופצייה? תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by sabosal,

החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי יש לי 2 מאווררים 80mm שאני מתכוון לשים על ה7600GS של אחי,מה יקרה אם אדביק אותם אחד לשני,האם תהיה ספיקה גבוהה יותר האם לא יהיו כוחות ניגוד \ גזירה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי פריזר 7 פרו האם כדאי להחליף אותו בקירור של טרמלטק BIG TYPHOON VX או הקירור החדש של טרמלטק V1 הטמפרטורות שיש לי היום בפריזר לא משהו 46 +- במנוחה , מאמץ של 100% מתקרב ל 60 האם יתן שיפור משמעותי? איזה מהם עדיף? המעבד שיש לי זה E6300 (1.86GHZ אני מחפש קירור שלא מצריך את פירוק הלוח תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kinggil,

שלום. כאשר קיבלתי את המחשב שלי ממישהו קרוב הייה על המעבד משחה טרמית בצבע לבן, והמעבד הייה מקסימום 37 מעלות. כיום יש לי משחה מוליכה שאני שמתי ב 15 שקל והמעבד 67 מעלות מקסימום!, כדאי לי לקנות את ה?Arctic Silver 5? וזה יוריד במעלות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. והכול עלה לי 160 $ כולל הובלה לארץ שימו לב הם שייפו לי את המאוורר קליפסים נוספים למאוורר שני מאוורר 110 CFM

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי מחשב יחסית חדש בערך מאפריל intel core i5 750 קירור : thermaltake silent 1156 clp0552 ואם זה חשוב מארז sonata 3 וספק : seasonic s12ii-520 בזמן האחרון אני חושב שהמאוורר של המעבד עושה רעשים כאלה כאילו הוא מתאמץ כל כמה שניות במיוחד שאני גולש באינטרנט , שומע מוסיקה , עובר בין חלונות זה קרה בשבוע האחרון מה אפשר לבדוק/לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

האם כדאי לקחת את ה volcano 10 או 11 http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=23&cat=Fan או אולי בכלל משהו אחר ה 10 זול ממנו ושנייהם נראים טוב אבל אני לא המבין הכי גדול ואני כבר יודע שמה שאנראה טוב לא תמיד טוב מה היים ממליצים? יש לי עכשיו AMD 1.1 @1333 אם היטסינק גנרי.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ItayG,

אהלן חברים, אשמח קבל עצה ממי שיודע למה מחשב נייד בן שבוע ימים, שמוגדר בחלונות 8 ובהגדרות סמסונג כמו שצריך - מרעיש מהמאוורר ברמה שמציקה באוזן. כלומר, המאוור "נח" לדקה ומרעיש 5 דקות ברמה שמפריעה בעבודה שקטה בספרייה למשל. אשמח לרעיונות, המלצות, הכוונות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי המחשב שלי היה היה בעבר מריץ crysis warhead בהגדרות הכי גבוהות(כשהמשחק יצא) ככה: על רזו' טבעית של המסך (1680x1050p) על AA של 16x עם Vsync היה מריץ בלי בעייה(אני מתכוון שהמשחק עבד חלק,הוספה נוספת של AA והמשחק כבר התחיל לקרטע) הכל היה סבבה עד שבתקופה האחרונה,היו לי הרבה בעיות בהרצה של משחקים fallout 3 לא הצלחתי להריץ על הרזו' הטבעית כשכל שאר ההגדרות על מקס' ממש שמתי לב לשינוי הזה כשניסיתי להריץ prototype על רזו' טבעית ועל מקס' הגדרות המשחק ממש קרטע ואפילו שהורדתי את שאר ההגדרות,המשחק עדיין קרטע כבר חשבתי על להחליף כרטיס מסך בעתיד עד שהיה לי בעיה עם המשחק Bionic Commando,המשחק היה קורס ברגע שהגיע ל- new game(הדרייבר העדכני היה מותקן) גרסא 190.38 אז חשבתי…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by slater,

היי חברים, לאחר זמן המתנה לא קטן לכל מיני חלקים מסויימים שהייתי צריך לקבל, המערכת החדשה שלי סוף סוף מורכבת מפרט: AMD 64 3000+ winni s.939 cooled by TR xp-90+sf2 90mm DFI lanparty ut nf4 ultra-d G.SKILL 512*2 pc4400 550mhz LE EVGA geforce 7800gt copper heatsink כמה מילים לפני התמונות..... מעבד מצויין בעל יכולות oc גבוהות מאוד תחת מתחים מינימאליים, עושה 2610mhz על מתח 1.39 יציב לחלוטין, חיסרון יחיד הוא המכפלה (9) שמעט מעצבנת למרות שלא הייתי צריך הפעם להשתמש ביחסים משונים לזיכרון ;D זיכרון גם כן מצויין, עושה 290 2.5/3/3 על מתח 2.7 יציב לחלוטין..... כרטיס מסך שלפי מה שראיתי לא נמכר בארץ, הבאתי אותו מחו"ל, זו היא הגרסה החזקה של evga ל7800gt והיא מגיעה עם קירור מנחושת…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני מודע לעובדה, שאני ידוע ברחבי הפורומים של אתר זה בתור האדם הכי סקפטי כשזה נוגע למוצרים של TT, ולמעט האורבים הקטנים ומקררי הזכרונות אני לא ממליץ על שום דבר של החברה הזאתי. לי אישית היו אכזבות רבות מהחברה הזאתי, כך שאני מאוד סקפטי בנוגע למוצרים של החברה, בעיקר כאשר כמעט כל אתר חומרה שעוסק בתחום טוען שTT מבססים את המכירות שלהם על עשיית רוח סביב המוצרים, במקום על מוצרים שעושים רוח - עם טענה זאת תמיד נטתי ואני ממשיך לנטות להסכים איתה. יכול להיות שהמבקרים הראשיים של TT הינם אנשים, שהם אוברקלוקרים ואנשים שממש איכפת להם מקירור מאסיבי של המעבד שלהם בכל מחיר, ובכן לא רב האנשים הינם כך. לא כל אדם מוכן ליסבול רמות מסויימות של רעש כמו של מאוררים הדלתא השונים אלא מעוניים בפתרונות קי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי אחרי הרבה זמן של חוסר זמן, מצאתי בפורים כמה שניות כדי לעשות איזה משהו... המסך LCD ניראה ממש מדליק אז אני רוצה לבנות אותו אבל.... יש לי כמה שאלות: 1. אם אתם מחברים את המסך למחשב, איך אחרי זה אתם מחברים את הפרלל החוצה (סאת אומר, הרי צריך לעשות איזה חור כדי להוציא את הכבל אל מיחוץ למחשב, לחיבור LPT שעל הלוח אם) 2. למה צריך בכלל את ה RIBBON CABLE? 3. אם אני יקנה מסך עם אותו בקר, אבל יותר גדול זה ישנה משהו? 4. (בהקשר ל 1) החיבור עם הפרלל לא מסורבל, ומגושם אם מחברים את הצג מיחוץ למחשב (כמו שראיתי תמונות של מישהו שעשה את זה חיצוני, שיושב על כן קטן)? תודה, ותשתדלו לעזור מהר (אני רוצה לקנות את זה מחר (יום שלישי) בבוקר, אחרת אני לא יספיק )

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים