עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by doraam,

תראו אני רוצה לעשות OC למעבד הזה , ויש לי קירור סטוק , אני יכול להגיע ל3GHZ עם סטוק ? עכשיו זה על 2.6GHZ. ואני מעלה רק תדר לא מעלה שום מתח!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by tom57,

הכרטיס הוא Sapphire HD4870 512MB הכרטיס הגיע (הרכיבו לי אותו בחנות) על 67 במנוחה (70 במשחקים) שיניתי את המהירות מאוור ל55 אחוז (זה רועש ) ועכשיו זה 50 במאמץ (46 במנוחה) השאלה שלי אם המאוור יהרס ככה (על 55 אחוז)? נ.ב. יש סיכוי גבוה אני קונה קירור לכ. מסך אני מחפש קירור עד 200 שקל מKSP (לא משנה איזו עיר) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  3. היום נדבר עם GYGABYTE 3D ROCKET PRO ז ככה ליפני כשבועיים באתי לחבר ו בדיוק הוא עשה סדר בארון ומצאתי אצלו את הקירור הנ''ל הקירור היה זרוק אצלו בארון כבר בערך שנה הוא היה זרוק ביחד עם כל הברזלים והכלים שיש לו שם אז מן הסתם כל התחתית שלו נשרטה, על הקליפסות אני בכלל לא מדבר הם פשוט היו חסרות הבאתי אותו הביתה ניקיתי אותו מאבק ושמתי בארון נסעתי לצבא וחזרתי לשבוע החלטתי לשים אותו ב"שרת" שלי לקחתי נייר שיוף גס( מכיבן שהיו שם שריטות די עמוקות) לאחר מכן עברתי עם נייר בינוני ואז עברתי עם נייר מים קיבלתי שיוף ברמה די גבוה כימעט מראה... לא צילמתי תמונה אבל אם מישהו רוצה אני יצלם לו. מצאתי ברגים מתאימים ( ככה חשבתי אז) קפיצים אומים ושייבות והתחלתי להכין את המתאם עליתי ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ידיעה מאוד מעניינת: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3661 ניראה שיש בעיה בסוקט לפלטפורמת LGA-1156 המיוצרת ע"י Foxconn. הבעייתיות היא שהסוקט המיוצר ע"י Foxconn, מורכב בלוחות של חברות שונות כמו ASUS, DFI וכולי....כך שלהימנע מלוחות של Foxconn לא תיפתור את הבעיה. מלבד זאת בידיעה יש מספר נתונים מאוד מעניינים: מסתבר שב OC ל 4 GHZ בפלפטפורמת 1156 וגם 1366 - המעבד לבדו צורך כ 15-16 AMPER במאמץ מלא. (לכל מי שמעוניין בחישובים לצורך קניית ספק כוח).

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nirp1981,

שלום רב יש לי מחשב די ישן עם מעבד של AMD ולוח של MSI הבעיה היא שהמאוורר הקטן שבתמונה שמקרר את הchipset של הלוח אם נתקע ומרעיש כאשר המחשב עובד יותר מחצי שעה מה אפשר לעשות? האם להחליף מאוורר ואם כן איפה אני יכול למצוא כזה ?? האם אפשר לבטל את פעולתו לגמרי או שלא מומלץ? אם מישהו יוכל לעזור לי עם מאוורר כזה אני מאוד יודה לו ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by pichu7,

שלום לכולם - המליצו לי להעביר את הדיון מפורום תקלות חומרה לכאן. מפרט המחשב הראשי מצוין בקישור ליד. יש לי תופעה חוזרת של פגיעה במידע המאוחסן על הכוננים הקשיחים שלי. שני הכוננים הם חדשים של( WD (Black+Blue לאחר בדיקות רבות ונסיון עם מספר כוננים קשיחים אני משתכנע שישנה בעיה בהעברת המידע במחשב ולא בכוננים עצמם. יש לציין כי זה חזר על עצמו גם ב XP וגם ב RC של WIN7. זו הודעת השגיאה במציג האירועים של חלונות7. (The file system structure on the disk is corrupt and unusable. Please run the chkdsk utility on the volume). לאחר הרצת CHKDSK חלק מהמידע לא ניתן לשחזור, כולל קבצי מערכת וREGISTRY. יש לי שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לגלות את מקור הבעיה? 2. האם תוספת מתח בגשר הצפוני \ הדרומי תעז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by giloman,

שלום לכולם הנה התוצאה שלי כרגע - מעבר לזה אני לא יכול להגיע ללא תוספת מתח http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=760570 המפרט בצד עם ה770T-UD3P כרגע הכל על default חוץ ממתח למעבד 1.55 ומתח לCPU NB שעומד על +0.5 העלאת מתח של הCPU NB הורסת את היציבות וגם הורדת מתח דופקת את היציבות המעבד לא מוכן להגיע ל3.8 גם עם 1.6V. יש קירור די טוב והטמ''פ היא לא הבעיה. הצעות להתקדמות ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by inrock,

היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. AC ALPINE PRO 7 מסוגל לתמוך במעבדים עד 90W מעבד פנטיום 4 ישן בתשובת 775 צורך 84W איך מאוורר מסכן BOX של אינטל מחזיק אותו בטמפרטורה סבירה ?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by Radomsk,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב מבוסס מעבד I5 חדש. אני מתכנן לעשות הקלטות עם המחשב הזה... ולכן חשוב לי קירור למעבד שיהיה שקט מאוד (אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג). ראיתי שיש כמה אופציות המומלצות בפורום: Scythe Kabuto Noctua NH-U12P Scythe Reeven CoolerMaster Hyper TX3 מאחר ולזיג-זג יש רק CoolerMaster Hyper TX3 ו: Noctua NH-U12P, ואני מאוד אוהב לקנות שם ומאוד סומך עליהם. הTX3 משמעותית זול יותר מהNOCTUA. בהנחה שרק השקט חשוב ואין אוברקלוקינג, כמה הTX3 שקט בהשוואה לפתרונות הקירור האחרים? תודה רבה, סהר

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. הנה המפרט שברשותי : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - SECTOR5 : PVV34G1333LLK כרטיס מסך: GEFORCE X260 GTX צורב DVD: LG x22 SATA BLACK מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 500W דיסק קשיח: 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ברצוני לבצע OVERCLOCK הם הספק של ה 500W יספיק לי ? ועל איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי, במידה וצריך תודה לעוזרים אתם באמת תותחים

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי E6300 1.86 עכשיו הטמפרטורות הנוכחיות הם 54 בממוצע לליבה. כאשר אני מנסה לעלות תדרים במעט לאחר ריסטרט המחשב מחזיר את התדרים למקור, אמרו לי שאני צריך להעלות מתחים. שאבתי כבר אבק וניקיתי את המארז עם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קירור טוב למעבד שייאפשר לי לעשות אוברקלוק כי המעבד מתחיל לקרטע.

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by House M.D.,

יש לי כרטיס מסך ATI HD4550 , ואני לא ממש מרוצה ממנו במשחקים, ברצוני לעשות לו OC. התחלתי לעשות לו OC, בזיכרון הצלחתי להעלות לו 100MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים בבדיקת מאמץ לכרטיס, לעומת זאת בליבה הצלחתי להעלות רק 30MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים. לכן ברצוני להעלות לו את מתח העבודה, שעומד כרגע על 1.10V כדי להצליח להעלות יותר . הטמפרטורות של הכרטיס נורמאליות אז אין סיבה שייגרם לו נזק כתוצאה מחימום יתר. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להעלות לו מתח, קראתי מדריכים באינטרנט וראיתי שצריך לצרוב לו ביוס ערוך, אבל רוב המדריכים שמצאתי הם מלפני 4-6 שנים, ואני די פוחד להשתמש בתוכנות המומלצות שם לכרטיס שהוא יחסית חדש (יוצר בסוף 2008) אשמח לקבל המלצות ותוכנות מעודכנות לעינין הזה , השגתי את הביוס המ…

14. Started by jackhammer,

מה יהיה יותר טוב מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366? אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפים אבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שווים כמעט אותו מחיר עיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים) משקל פחות או יותר אותו דבר אז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטים המחשב שיש לי הוא דיי חדש קניתי אותו לפני שנה בערך ולהיום הוא מספיק ויותר אז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרוב אז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיע מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by SZLTF,

שלום, יש לי כרטיס של BFG 8800GT הטמפ' בלי משחק שעובד או משהו אחר עומדת על סביבות 80 מעלות (תמונה למטה) כשעובד משחק רציני זה מגיע גם ל 97 מעלות ! המאוורר של הכרטיס עובד, פתחתי את המארז (6A19) וניקיתי אבק וכו' מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  16. מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by tepez,

מסתבר ש AC Freezer 7 Pro Rev2 לא נכנס במארז ANTEC NSK2480 . אני מחפש מאוורר אחר (עד 100 ש"ח). Freezer 7 LP יספיק לE6300?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי מקרה מוזר קצת שקרה אצלי - עד כה היה ברשותי כרטיס מסך Inno3D Geforce 9800GT, ובזמן האחרון (לאחר שנה אחת של שימוש) החל להתחמם בצורה דרסטית עד שהגיע ל 100 מעלות ב idle (!!!), גם לאחר שניקיתי את גוף הקירור באופן יסודי והחלפתי משחה. במשך הזמן הזה שמתי לב שגם ספק הכוח (Enermax Liberty 400W) מתחמם יתר על המידה ופולט אויר חם מאוד מהמאוורר שלו. דבר שלא היה קיים לפני שכרטיס המסך עצמו החל להתחמם. החלפתי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלופי ישן שברשותי (ATI Radeon X850XT), וכעת אני שם לב שספק הכוח קריר הרבה יותר. אני מתאר לעצמי ש 9800GT צורך הרבה יותר מה X850XT והדבר אולי מתבטא בהתחממות ספק הכוח, אבל האם ההבדל אמור להיות משמעותי כל כך? ואם לא, האם הדבר מעיד על ב…

19. Started by arielkris,

זה המפרט שלי... אני לא מבין כלום ב OC ממש ממש כלום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לי לעשות OC עם המפרט הזה? 2. כמה כדאי לי? בהתחשב בזה שיש לי רק 3 מאווררים... 3. במה זה יעזור לי? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪638 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ¤265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. Started by Big_White,

איפה אפשר למצוא מידות (מרחק בין חורים) לסוקט 478 (פנטיום4) סוקט 939 (AMD) כי יש לי ג'יגה בייד רוקט 3די פרו בלי מתאמים ואני רוצה להכין לו. תודה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by UnrealEnvy,

כלום לכולם, האם ה-Scythe Ninja Rev B ייתן קירור מספק לCore I7? האם יש צורך במאוורר על גבי ה-Ninja? תודה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by pAnAhI,

הכוונה לכחולים הללו מסביב ובמרכז. ואנשים לכמה הגעתם עם OC ל 4870? שתפו אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by Big_White,

איפה ניתן לקנות כמות לא קטנה של משחה טרמית ( מזרק גדול) של משחה טרמית פשוטה וזולה? לצורך ניסויים וכאלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by yossi126,

הטמפרטורות שלי במנוחה עם AC7 PRO עומדות על 50 מעלות כאשר המעבד על 2.95 (הOC הכרחי להרגלי העיסוק במחשב) ובמאמץ על 70. עדיפות מוחלטת שהקירור יהיה מKSP (קרוב לבית והתנסות סבבה עם החברה). נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים