אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הבוקר נשרף לי ה-XP1800 עם gigabyte ga-7vrxp ו- volcno 7+ עם nanotherm blu ב- 65 מעלות (יש לי מארז של אנטק עם 4 מאווררים של אנטק)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחי הקירור והשקט, יש לי מחשב בן 4 שגדל עם הזמן... זה המפרט שלו: מארז HEC CompuCase 6AG1B ספק corsair CMPSU-450VX מעבד intel i3 530 2.93GHz קירור מעבד arctic freezer 7 pro 92 mm לוח אם Gigabyte_H55M_UD2H זכרון 8GB מארבעה DDR3 kingston kvr13n9s6/2 pc3-10600 שני כרטיסי מסך פאסיביים Gigabyte nvidia geforce 210 GV-N210SL-1GI 64bit דיסק מערכת הפעלה kingston SSDNow 120GB sv300s37a120g דיסק מידע Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 16MB Cache st3500418as דיסק נוסף סתם יושב שם ולא מחובר צורב LG DVD מערכת הפעלה win7 64bit כרגע שני מסכים מחוברים, בשאיפה לגדול לארבעה בעתיד(מערכת מסחר להצגת גרפים). כך נראה המחשב מהצד כשהמארז פתוח: https://drive.google.com/file/d/0BzVK…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף חלון למחשב שלי, שיראה כמו זה של THE MASTER - זה יצא לו נהדר אבל הוא לא אמר איפה הוא קנה את הגומיות המגניבות האלה- חיפשתי בכל מיני חנויות של גומי בת"א אבל רובם פשטו את הרגל, אם תוכלו לתת לי שם, כתובת או מספר טלפון של חנויות שמוכרות גומי שמתאים לכאלה חלונו בזול אשמח מאוד. נ.ב איפה אפשר גם לקנות פרספקט או משהו כזה שקוף גם בזול (אני דל תקציב) והאם כדאי להשתמש בדיסק לחיתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מערכת של XSPC ויש לי מספר שאלות בקשר לנוזל הקירור. צריך משהו חוץ ממים מזוקקים (אני מקבל עם הערכה גם killcoil נגד זיהום)? אני צריך להוסיף אנטיפריז או משהו מונפץ? עצות נוספות יהיו מקודמות בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התייצבתי על OC למעבד ב (3770MHZ (1.360V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=580166 יש לי שתי בעיות: 1. לא מצליח לקבוע מתח קבןע למעבד ב BIOS - הוא לרוב עומד על 1.344 ב CPUZ ועולה ל 1.360 במאמץ מלא לשניה או שתיים. 2.ליבה 1 נכשלת במבחן PRIME95 לאחר כשעתיים - הבנתי שהגדרות כוונון עדין של GTL אמורות לעזור ליציבות העבודה של המעבד: http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3129&p=12 איך אני קובע מתח קבוע (ניסיתי לבטל את ה VDROOP ב BIOS ולא עזר....) ומהן הגדרות ה GTL? תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד הזה.. ומצאתי משהו נחמד ביותר : Noctua NH-C12P SE14 140mm לינק לצפייה ביוטיוב: אם זה משנה המארז שלי הוא של :Thermaltake element T הנה לינק לצפייה : חשוב לציין כי במארז יש לי מאוור צדדי בגודל 23CM ,בחזית 20 CM ומעל שוב 20 CM (כולם RED LED ) אז הקירור שציינתי הוא טוב?אוכל להגיע ל-4 GHz ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את הבקר הנ"ל חיצונית למחשב ( לשקע בקיר ) והשאלה שלי איזה שנאי יתאים למטרה. או יותר לדייק, האם שנאי של AC to DC 12V 500 mA מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.xpcgear.com/ac4pin.html שמתאים בוודאות לעניין אבל לצערי אני לא מוצא היכן או אם זה נמכר בארץ אשמח אם תוכלו לעזור/לייעץ לי בנושא. נ.ב. - אני מתכוון לחבר אליו 5 מאווררים של 40מ"מ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לקירור מעבד core i5 2300 socket 1155 תקציב 150 . (לא עקשן על בדיוק 150 ..אם יש משהו טוב יותר בתוספת קטנה זו לא בעיה ) המטרה היא שקט ובמיוחד קירור טוב. כרגע לא חושב על OC אבל אולי בהמשך...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכון קל דרייברים 77.76 (זה גם תיקן את התופעה של GAMMA בסרטים) ליבה 408 (BIOS מוד ל 1.4V) זיכרון 810 (זיכרונות חרא) חום מקסימלי בפולל 69 מעלות צינורות 16.6 לא לחצתי על העצור בריווה מוניטור
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים עבור OC של AMD איזה קרור לדעתכם עדיף ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לתת קצת זריקת מרץ למחשב הישן שלי, כדי שיחזיק עד המחשב הבא, או שאולי אצליח לגרום לו להיות מספיק שימושי בשביל לא לקנות מחשב חדש. קראתי קצת על OC, ואיך עושים. נכנסתי לביוס ושיניתי כמה דברים, ואחרי שיצאתי מהביוס (שמרתי כמובן), הוא עלה בפוסט הראשוני וכתב מהירות שונה (כמו מה שקבעתי) ואז היה מאתחל את עצמו מיד שוב, וחוזר להגדרות הקודמות. כשאני נכנס חזרה לביוס, הוא מראה לי את הנתונים שהכנסתי, אך מבוטל אצלו cpu host clock control. והוא חוזר לאותו מצב בכל פעם מחדש. חיפשתי הגדרות מיוחדות בביוס שאולי גורמות לזה לקרות.. אולי סוג של הגנה, אבל לא מצאתי. המעבד: D920 לוח אם: GA-8i945p-g gigabyte ביוס: F11
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום קניתי זיכרונות חדשים של kingston 800MHZ [ לפני זה היו לי של corsair 667MHZ ] טוב אז באתי הביתה מאושר אני ממשיך לעשות ת OC שלי.. אני בא ניכנס לביוס שם את ה FSB על 400 מכפלה 7 [ למי שרוצה המיפרט מצד ימין ] [ תדר הזיכרונות ב 400 היה 800MHZ ] לא נגעתי במתחים לא כלום.. עולה המחשב טוב ויפה עושה בדיקת מאמץ לא קורה כלום [ ד"א אני על 2.80GHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה ת FSB ל 450 לא עולה המחשב..[ תדר הזיכרונות ב 450 היה 900MHZ ] טוב חוזר שוב לביוס מעלה קצת מתח ל זיכרון [ DDR2 OverVoltage +0.1V ] עדיין לא עולה.. טוב מנסה מתח ל FSB [ FSB OverVoltage +0.1V ] טוב גם לא עולה.. מעלה מתח למעבד [ CPU Voltage 1.36250 ] [ לפני זה מתח היה על 1.35000 ] טוב עדיין לא ע…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי בעזרת תוכנת SPEEDFAN Sandra וזה מראה לי משהו מוזר... יש חיישנן שמראה 70 מעלות...נראה לי שזה "קצת" הרבה... צריך עזרה. מה זה החיישן הזה? (חיישן של איזה רכיב?) איך אפשר לסדר את זה? זה הרכיבים של המחשב שלי Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu התמונה של SpeedFan ושל Sandra מצורפות.... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה אפילו פחות ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השאלרתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. למישהו יש מושג מה לעזעזל קרה פה???? המחשב בן יום!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב מP800 לp900 הכל היה טוב ויפה הוספתי קרור והרגשתי תאווה לעוד רק שהמחשב לא סחב כל כך אז העלאתי את המתח של המעבד מ1.65 ל1.75 המחשב תחילה לא עלה והחזרתי אותו ל ואת הP900... ואת הVcore ל1.65... באותו יום התעסקתי קצת עם המחשב... (פתחתי והוספתי צורב) ובעודי מתעורר גיליתי כי הסאונד בלסטר לא מזוהה אלא רק כPCI CARD והמודם עושה בעיות של התנתקויות... יש לי כמה שאלות... 1)האם הנזק נגרם ב"וודאות" מהעלאה במתח? 2)האם יש דרך אולי לבדוק/לתקן את כ.הקול (למודם יש ביטוח) 3)האם הזיהוי של הכ.קול כPCI CARD ולא כSound Blaster Live! Value בעצם מאשר לי את דפיקותו של הכרטיס (שאלה מתוך תקווה קטנה להצלתו...) מקווה שהבנתם.. ותודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדלקתי היום בבוקר את המחשב, ומייד נכנסתי ל BIOS לראות את הטמפרטורה של המעבד. התוצאה הינה 64 מעלות ! טמפרטורת המארז 24 מעלות. נראה לי לא הגיוני שהמעבד מגיע לטמפרטורה כזו תוך 10 שניות ! מדובר ב אתלון 2500 עם מאוורר spire whisper rock 4. לוח גיגהבייט ga-7n400-l נקנה לפני יומיים מ PCH. מה דעתכם ? האם הסנסור דפוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלן אני צריך המלצה HSF טוב ל R9100 שלי עם דגש על שקט לא עושה OC אני רוצה שיעשה עבודה נורמאלית אבל שקטה ולא להתפרע לי עם סינקים של זלמן אני לא עמוס אני אצטרך בשבילו גם סינקים לזכרונות ו HSF עם אותם מאפיינים למעבד שהוא PIII 800
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה לחנות מחשבים רצינית בראשון לציון. אני מעוניין לקנות מאוורר לקירור מעבד AMD Athlon 1400Mhz. הבנתי שהמאווררים של זלמן ושל ט'רמלטייק טובים לכן אשמח לקבל המלצות על מאווררים שלהם (אם כי אפשר גם של חברות אחרות). אני לא מחפש מאוורר לאוברקלוקינג אלא משהו פשוט אבל שיעשה את העבודה טוב (כרגע עם המאוורר הנוכחי שיש לי המעבד מגיע לטמפ' עבודה של 52 מעלות :-\ הבנתי שזה לא טוב כל כך). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע ביטול האפשרות EIST הכרחית לאוברקלוק יציב אצלי ביטול האפשרות EIST בביוס לא מעלה את WINDOWS 7 64BIT סמל הווינדוס ממשיך להבהב,מה שמראה שהמחשב מתפקד, אך הווינדוס לא ממשיך לעלות לא מפריע ל WINDOWS XP 32BIT
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הV1 שלי היה הפוך, זאת אומרת זורק אוויר 'חם' על הכרטיסי מסך אז סובבתי אותו כך שאת האוויר שלו הוא יוציא לכיוון המאוורר האחורי ופתאום ראיתי שהטמפ' של הכרטיסי מסך 50 מעלות ובדרך כלל זה 43-44-45 ועוד יותר מוזר, גם קלטתי שהמעבד ב50 מעלות במנוחה!! אז בגלל זה הפכתי את הV1 למרות שעד עכשיו הטמפ' היו בסדר גמור אבל רציתי להפוך וזה נתן לי את הסיבה העלתי גם את הRPM מ1700 ל2200 ואין בכלל שינוי בטמפ' וגם את הכרטיסי מסך העלתי מ35% בRPM ל60% ואין שינוי בכלל כנראה שאין מספיק הוצאת אוויר החוצה מהמארז? מישהו יכול לעזור לי קצת?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-