אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
GIGABYTE PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 החלפת קירור? אם כן, איזה? יכול להיות גם שהבעיה היא אחרת? מה לבדוק? איך?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 2200+ יש לי מקרר ומאוורר על המעבד וגריז תרמי (artic silver 3) דרך הלוח אם אני רואה שהמעבד על 60 מעלות!! לא יודע למה כל כך גבוה.. לא שיניתי כלום.. didnt overclock Vcore-NORMAL מישהו יכול לומר לי למה? ואיך אני ייתקן את זה? דרך אגב לוח אם: Gigabyte G7VRXP for amd
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וסורי על הדחיפות של ההודעה! יש לי את הצג של אריהב עם התאורה אחורית 20X4 ואני עכשיו מלחים את החוטים יש לי שני נגדים של 100 אוהם ו1000 אוהם לקונטרסט והתאורה ואני לא יודע איזה חוטים לחבר להם איך להוציא להם חיבור מהLCD ובחזרה לחוט ועוד? בחיבור ה16 אני צריך להוציא לרגל אחת של הנגד המשתנה כבל איזה כבל זה? אדמה? ובסיכמה של פי סי טיפ מחברים 3 חוטים לנגדים ולפי מה שהבנתי צריך לחבר אחת לאיזה רגל שאתה רוצה והשני חייב להיות לרגל האמצעית! איזה חוט לכל דבר? סליחה על השאלות הטורדניות פשוט קשה לי להסביר את עצמי *********** העידכון בהודעה האחרונה שלי!!!!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. המים במערכת שלי הם מים מזוקקים, מידי חודש בערך הם מתלכלכים ממש, וכשאני מנקה את המערכת, יוצא מאין חומר לבן כזה כמו קצף... עם קצת גוון ירוק, מה זה יכול להיות? קורוזיה? אני יודע שיש מיליון תראדים אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת, מה יש לי, ומה אפשר לעשות כדי לטפל / למנוע בעתיד, ממש חשוב! תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלה בסדר לSTOCK FAN? בזמן שאני לא משחק? רק באינטרנט? מחר אני מביא H55 ורציתי לדעת אם הוא יחזיק עם המפרט והספק שלי והאם כדאי להשתמש בשני המאוררים שלו על הראדיאטור אחד מקדימה ואחד מאחורה כי יש לי כבר 3 שבאו עם המארז על המחשב. ועוד שאלה. למארז שלי יש אפשרות שליטה במאוררים? מומלץ לי לחבר הכל פשוט ללוח אם שיבחר לבד? או להשתמש בזה בחלק? נסו להדריך אותי כמה שיותר PC Specs •Case: Antec GX 505 with 3 120MM FanCoolers •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-3.9GHz Turbo (8 CPUs) •Memory: Samsung 16GB [4x4] DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Wind…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ExtremEngine 3T? איכן ניתן להשיגו ו האים יש לו חסרונות כלשהם? ---EDIT--- אוקיי עשיתי חיפוש... תודה... אבל אפשר להשיג אותו בארץ? --EDIT 2-- מצאתי.. ניראה חשוד: http://newprice.shopy.co.il/products/41645
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים. בעקבות שני לוחות שרופים כאלה, עם אוברקלוק של C2D 6420 למהירות של 3.2 גיגה במתח של 1.475 וולט (שאר המתחים נשארו בAUTO ואני מניח שהם הדיפולט לכל רכיב ורכיב) רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה דומה של לוח שרוף? הלוח הראשון עבד 10 ימים לפני שנשרף. הלוח השני לא הצליח לעבוד אפילו 10 דקות. מדוע לוח נשרף בגלל אוברקלוק? האם זה עניין "שגרתי" באוברקלוק או שמדובר ברכיב (כלשהו) מקולקל? לפי מחקר שעשיתי באינטרנט לא מדובר במתח גבוה מידי למעבד, מה גם ושאר הרכיבים קיבלו מתח דיפולטי. כמו כן לא מדובר במהירות חריגה עבור מעבד קונרו ונתקלתי בהרבה פרסומים של אוברקלוקרים שהגיעו גם ל3.6 גיגה בקרור אויר. שאר הרכיבים הם זכרון 800 מה"צ של PQI, מגדל קרור של טוניק למעבד, כרטיס מסך אסוס 8800G…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החנות שאני קונה בה ברחובות לא מצליחה למצוא ראוסטטים עם ערך כזה נמוך. אם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות כאלה אני אשמח לדעת.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיכל + משאבה, פיתרון מעולה וסקסי. גופי קרור יפיפיים לזיכרונות של הכרטיס מסך. הבלוק של EK ל260 השני שלי. הכרטיס לפני. בלי המאווררים. מתפשט... ערום ! מוכן לבלוק. עבודת נמלים הפדים הטרמים האלה, לחתוך ולהניח - חתיכת עבודה. מורכב הRX360 של XSPC הסתבר ששני הכרטיסים לא יכולים לשבת בSLI במרחק חריץ אחד ביניהם, בגלל המחברים, אז נוצר אילוץ להזיז את הכרטיס התחתון לסלוט השלישי -האחרון- מול אותו סלוט יש bracket בודד... על הכרטיס יש bracket כפול... אז יד ימיני dhob187 עשה לנו bracket מתאים מהbracket-ים שהגיעו עם המארז - אחלה עבודה - תודו ! את המיכל המדהים הזה מצאתי בחיפושים ברשת אחרי פיתרון טוב למשהו קומפקטי+משאבה+מיכל, הדבר הזה כמעט מושלם ! הוא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: מת לי לוח האם החמוד הקודם והחלטתי להשתדרג למעבד E8400 ולוח EP43 DS3L. משום מה אני לא מצליח לקבל מידע לגבי הזכרונות לא בCPUZ ולא ב EVEREST. יש למישהו דרך לפתור את זה? ועוד שאלה ככה לדחוף אם אני כבר כאן, ניסית לתת בOC קטן ולהריץ את הזכרונות ב1:1 לFSB, נעלתי את הPCIX,ביטלתי את כל האופציות שיכולות להגביל אותי C1E,C2E וכו', נתתי מתח של 1.325 לCORE תזמונים בלאי לזכרונות כדי לבדוק אם זה בכלל ירוץ, תדרים מינימליים לMCH ו ICH ו 2.1 לזכרונות(כי זה מה שהם כביכול דורשים. משום מה ההגדרות פשוט התאתחלו. מה ניתן לעשות,אילו מתחים צריך להגדיר ולכמה? זכרונות 800MHZ 2GB של MUSHKIN
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה. תודה רבה. נ.ב. שאלתי את אותה השאלה לפני כמה ימים בפורום מעבדים בטעות ולא הצלחתי למחוק משם, כאן זה יותר מתאים.
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבר P4 סטנדרטי במהירות 3Ghz,קירור הסטוק מאס עלי מזמן,ובגלל בעיות שנוצרו בזמן האחרון(עליית החום ל88+ בidle) החלטתי סוף סוף להחליף אותו. מבין כל האפשרויות שבדקתי,מצאתי שBig Typhoon VX של Thermaltake נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לשאול אם יש לכם הצעות טובות יותר לקירור בטווח המחירים שלו. בתודה מראש עריכה: כמו-כן רציתי לדעת אם מישהו שמע על בעיות שנוצרו עקב משקלו הגדול יחסית.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה למעבד יחסית ישן AMD Phenom II X4 965 am3 צריך להחליף לו את הקירור למשהו הכי שקט וזול שאפשר המחשב לעבודה משרדית נטו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקי פרסמתי הודעה בפורום ספקים ומארזים לגבי המפרט שאני רוכש: כששאלתי לגבי קרור הפנו אותי לכאן. פה נמצא הפירוט המלא (לא רוצה לעשות DOUBLE POSTING) אז הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280186.0 בקצרה: מעבד: Q6600 שאני רוצה להמהיר לכוון ה3Ghz - אשמח לשמוע דעתכם בנושא... לוח אם: P5K Deluxe/WiFi-AP זכרון: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH מארז: ECA5000 Uber Chakra כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1950XT 256MB הבנתי שהקירור שלו רועש אז אני מתכוון להתקין עליו: Zalman VF900-Cu LED http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 פה אתם נכנסים לתמונה: CPU Cooling: THERMALTAKE BIG TYPHOON או Cool…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עידכון קל דרייברים 77.76 (זה גם תיקן את התופעה של GAMMA בסרטים) ליבה 408 (BIOS מוד ל 1.4V) זיכרון 810 (זיכרונות חרא) חום מקסימלי בפולל 69 מעלות צינורות 16.6 לא לחצתי על העצור בריווה מוניטור
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק אתמול פרסמנו ידיעה על יכול פתיחת המכפלות במעבדי אינטל מתוך הביוס ועכשיו מגיעה התגובה של AMD או ליתר דיוק ע"י אתר לקוד פתוח בנושא OC ומבחני ביצועים - CPU RightMark. כפי שידוע לרובכם מעבדי ה - Athlon64 היו בעלי מכפלות פתוחות מאז ומעולם ותמיד היה ניתן להיכנס לביוס ולשנות את מכפלת המעבד מתוך הביוס, ובכך בעצם להצליח להעלות יותר את ה-FSB. עד עכשיו נשלטה פונקציה זו רק בעזרת הביוס, התוכנה הבאה מאפשרת שליטה מלאה על המכפלות דרך ממשק Windows (כמו כן מאפשרת התוכנה שינוי מתח המעבד - גם כן דרך ה- Windows). שינויים אלו מתאפשרים הודות לפונקציות הקיימות במעבדי Athlon64 המאפשרות הורדת מהירות במצבי מנוחה או עיבוד נמוך (פונקציה הנקראת גם Cool´n´Quiet). הורדת התוכנה : http://cpu.rightmark…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד e7200 לוח ds3l p35 וזיכרונות 800mhz של gskill הגעתי ל 3.53 ghz עם המעבד הרצתי בדיקות יציבות הרצתי sm הכל היה תקין הרצתי 30 לופים של 3d mark06 הכל היה תקין עכשיו שעשיתי בדיקה עם orthos אחרי שלוש שניות הוא עצר ואמר שיש בעיה לאיזה תוכנה להאמין ? אני עם קירור סטוק והטמפרטורות לא גבוהות במאמץ לא עובר את ה 58
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-