אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המחשב והוספתי לו הרבה דברים בינהם עוד כרטיס של 2 ג'יגה הרץ ואני רוצה לדעת עם זה עובד...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, הזמנתי מפנדה את ה Smart Fan 80mm של ThermalTake, אבל לצערי נגמר להם המלאי של זה. לאחר שלא הצלחתי למצוא מאוורר שישמש לי כתחליף, הגעתי לפיתרון: אני יקנה Volcano 7 וינתק ממנו את המאוורר (זה אותו המאוורר - הסמרט פן). והנה השאלה: זה אפשרי בכלל??? ואם כן - איך המאוורר מוצמד לגוף קירור? עם דבק או ברגים או עם מה???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בעל מעבד Intel CORE2DUO E7500 שאמור לעבוד בתדר של 2.93GHZ, רשום 2.4GHZ. בכל מקרה הלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך AMD RADEON 6750. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. לפני כמה ימים התקנתי את הקירור של Arctic Freezer Pro 7 Rev 2. האם אני יכול לעשות OC או לפחות להעלות את המעבד לתדר של 3 GHZ ואם כן אז איך כי אני לא מבין בזה ובחיים לא עשיתי OC. תודה מראש, עודד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוצאה שלי מפרט intel p4 3.0ghz socket 478 200 fsb זיכרון 2x256 hyunday pc3200 כרטיס מסך 6600 gt agp 128 התוצאה http://img316.imageshack.us/img316/156/3dmark9jx.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עידכון קל דרייברים 77.76 (זה גם תיקן את התופעה של GAMMA בסרטים) ליבה 408 (BIOS מוד ל 1.4V) זיכרון 810 (זיכרונות חרא) חום מקסימלי בפולל 69 מעלות צינורות 16.6 לא לחצתי על העצור בריווה מוניטור
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי שמעתי מאנשים שאצלהם הטמפרטורות עומדות הרבה יותר נמוך בזמן מנוחה. תודה. נ.ב המפרט שלי בצד. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל משאלה בנוגע למעבד, כאשר הייתי על מתח של 1.275 ואוברקלוק ל 4.4Ghz המחשב קיבל מסך כחול ב3Dmark וכאשר העלתי ל1.3 התייצב ועבר את הבדיקות בהצלחה. האם לנסות להוריד את המתח ולנסות שוב או ש1.3 זה בסדר ואולי דוקא לנסות להעלות את תדר המעבד? בנוסף האם יש דרך שבמנוחה המעבד יחזור לתדר של 3.5Ghz כמו ללא אוברקלוק ורק בזמן מאמץ שיטפס ל4.4Ghz במקום 3.9Ghz? ובנוגע לכרטיס המסך, הכרטיס הוא Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC ונמצא על מוד OC בתוכנת AORUS של גיגבייט וכאשר אני משחק אני רואה שהתדר יכול לטפס ל1900 + ומצד שני להיתקע על 1200+ למרות שאני נמצא בסביב ה65 מעלות ואין סיבה להפלת התדר. האם הגיוני שהתוכנה מרימה את התדר כל כך גבוהה למרות שכתוב על OC …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברה אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך המארז הזה Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON ? ? ? אני יודע שהספק כוח שלו הוא של ג'נרי וזה קקה אבל זה לא משנה מחליפים אותו.. השאלה שלי היא לכל השאר, איך הבפנים מבחינת מיקום המאווררים, איך העיצוב, הבנתי גם שהוא עשוי מפח שזה לא משהו.. הבעיה היא שחלק אומרים שהם דווקא ממש ממש מרוצים ממנו ושאין להם בעיה איתו, והשאר אומרים שהוא *רא ושהוא לא שווה תכסף בלה בלה בלה.. אז אחת ולתמיד אני רוצה לשמוע את הדעות של כולם !! הינה תמונה למי שלא יודע על איזה מארז מדובר שחור : כסוף :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חשבתי לכתוב פה את כל מה שעשיתי באוברקלוקינג של המחשב שלי בתקווה שזה יוכל לעזור לאחרים ו\או לקבל תגובות בונות אני מצטער אבל כתבתי את זה באנגלית וזה ארוך... אבל מי שקנה או שמתכנן לקנות מחשב בסגנון הזה מומלץ ללמוד מניסיון של אחרים אז הנה: ---OVERCLOCKING--- SYSTEM i5 760 2.8ghz/noctua NH-D14 gigabyte mobo gigabyte GTX465 1GB Kingston Value ram 2x2GB CM GX 550W PSU generic case -------- Those are my specs right now When i bought the pc i didnt get the noctua and PSU Those are my experiances: I first tried to work with the pc with out changing anything and without buying a cooler, just installing all properly and keeping all settings on default. Resu…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהמחשב שלי מתחמם בימים חמים כמו היום למצב שאם הכרטיס מסך שלי עובד בלי ההגדרה של הATI Overdrive אז הכרטיס מסך והמעבד שניהם מגיעים לקרוב ל90 מעלות, הבעיה שהOverdrive זה לא פתרון קבע כי יש משחקים שקורסים איתו. בכל אופן, כשהכרטיס מסך מתחמם פחות גם המעבד מתחמם פחות, הם מחממים אחד את השני ומכיוון שהכרטיס מסך עדיין תחת אחריות אני לא רוצה להחליף לו את הקירור כדי לא לאבד את האחריות אז החלטתי לחפש קירור טוב יותר למעבד שבו האחריות לא קשורה בקירור. מדובר במעבד DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3217 MHz (16 x 201) 6400 לוח האם במידה וזה רלוונטי הוא Gigabyte GA-M55S-S3 v2 ואם אתם שואלים איזה כרטיס מסך יכול לגרום לכזאת התחממות של המעבד, זה הATI Radeon 4870x2 2GBף זה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שכולל את החלקים הללו : A64 3400+ @ 220FSB 2640MHZ Newcastle DFI LanParty UT NF3 250GB Gigabyte 6800GT WD 160GB SATA 1GB Samsung PC3200 @ 11-3-3-3 (סדרה 4 443) וישר התחלתי באוברקלוק , עם קירור סטוק של המעבד(עוד חודש מגיע קירור מים של TT ומארז SHARK) הגעתי ל230באס(2760MHZ) אבל המעבד היה מאוד חם אז רק לקחתי תמונת מסך(תודה סטינגר) , ועכשיו אני על 220באס על 52-55מעלות יציב לגמרי וזה 2640MHZ , הוא מקבל 35 בסופר פאי!!! בבקשה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ישן של זלמן CNPS7000CU שנקנה לפני כ3-4 שנים, חשבתי להרכיבו על מחשב חדש שאקנה רק שחסר לי המתאם(יש לי את המתאם שהגיע איתו ל755). אשמח לדעת גם אם לדעתכם הוא יתאים לקירור המעבד הנ"ל(לא מתוכנן OC) או שלוותר על העניין(יש לי נסיון טוב איתן מבחינת הרעש). שאלתי היא איפה אוכל למצוא מתאם כזה ואם יש חנות באיזור חיפה שאוכל לאסוף את המוצר במידה וישנו במלאי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צי'פסט אומר 52 ב-OCCT אחרי OC. אבל כשאני נוגע הוא בוא הוא רותח ממש... השאלה היא: מה 52 זה כזה חם שאני לא יכול לגעת בזה יותר מ-7 שניות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע ASUS A7V133. עם 512MB SDRAM. :AR15: אני רוצה לשדרג אותו למשהו חדיש יותר (אני יודע שאני משוגע על שידרוגים, ושהוא עדיין לוח אם טוב) כמו ASUS A7V266E. אבל, בעוד כ3-4 חודשים יצא הצ'יפסט החדש של VIA, ה KT333. אז, כדאי לי לחכות ללוחות אם המבוססים על הצ'יפסט החדש? או לשדרג עכשיו? ??? ואני לא מתכוון לשדרג את המעבד כרגע. (יש לי Athlon 1.33GHz). מקווה שתעזרו לי להחליט, IIIways.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2&action=display&threadid=23132&start=0 סיפר הבחורצ'יק שהוא שמע על אנשים שמרכיבים להם מסכי LCD. מי, מה, איך? מדריכים ולינקים התקבלו בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי עצה לגבי גירור למעבד הנ"ל, כרגע יש לי arctic freez 7 אבל הבעיה שלי איתו שהוא עושה הרבה רעש (המעבד שלי הוא ללא OC, הוא לא K) וחשבתי להחליף לקירור אחר, אבל אני דיי מתלבט לגבי coolver master 212 evo או דגם אחר. הסוקט שלי הוא 1155. אגב, האם יש המצלמה גם להחליף למעבד אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ההיט סינק הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~ULTRA12XA~18~0.htm חשבתי לצרף לו מאוורר של ארקטיק קולינג (F12 שהנתונים שלו הם 57CFM ו0.5SONE) או סיית' (סליפ סטרים 1200 עם 68.5CFM ו24 דציבל). מה ההבדל בינהם בעצמת הרעש? ההספק של הAC מספיק? (יהיה אובר קלוק, אבל בעוד כחודש.) חוץ מזה, קיבלתי גם מזרק משחה תרמית מתרמלרייט, ויש לי מזרק של AC2, במי מהם עדיף להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני מחפש המלצה לאיזה מבין האפשרויות הבאות יהיה הכי יעיל ואיכותי (ורצוי גם שקט יחסית) עבור קירור המעבד שאני קונה בקרוב (על לוח Asus ROG x99 Strix Gaming): 1.Cooler Master 120V Plus 2.Arctic Cooling Liquid Freezer 120 3.ID-Cooling Icekimo 120mm 4.Corsair Hydro Series H60 5.Silverstone Tundra Series TD03-LITE 6.Antec Kuhler H2O 650 7.ID-Cooling Frostflow 120L CPU AIO 8.Deepcool Maelstrom 120T AIO 9.Deepcool Gamerstorm Captain 120 Water AIO תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי בדיקה קצרה הבנתי שמדובר בסוקט 775, אני מקווה שאני לא טועה. המאוורר הישן מת, זקוק למאוורר זול , לא משחקים במחשב הזה ולא נראה לי שהוא מתאמץ כל כך, האם הרכבה של מאוורר כזה כרוכה גם במשחות או שאפשר לפרק ולהרכיב מחדש ללא פעולות נוספות? תודה רבה, שי!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: מת לי לוח האם החמוד הקודם והחלטתי להשתדרג למעבד E8400 ולוח EP43 DS3L. משום מה אני לא מצליח לקבל מידע לגבי הזכרונות לא בCPUZ ולא ב EVEREST. יש למישהו דרך לפתור את זה? ועוד שאלה ככה לדחוף אם אני כבר כאן, ניסית לתת בOC קטן ולהריץ את הזכרונות ב1:1 לFSB, נעלתי את הPCIX,ביטלתי את כל האופציות שיכולות להגביל אותי C1E,C2E וכו', נתתי מתח של 1.325 לCORE תזמונים בלאי לזכרונות כדי לבדוק אם זה בכלל ירוץ, תדרים מינימליים לMCH ו ICH ו 2.1 לזכרונות(כי זה מה שהם כביכול דורשים. משום מה ההגדרות פשוט התאתחלו. מה ניתן לעשות,אילו מתחים צריך להגדיר ולכמה? זכרונות 800MHZ 2GB של MUSHKIN
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי פרסמתי הודעה בפורום ספקים ומארזים לגבי המפרט שאני רוכש: כששאלתי לגבי קרור הפנו אותי לכאן. פה נמצא הפירוט המלא (לא רוצה לעשות DOUBLE POSTING) אז הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280186.0 בקצרה: מעבד: Q6600 שאני רוצה להמהיר לכוון ה3Ghz - אשמח לשמוע דעתכם בנושא... לוח אם: P5K Deluxe/WiFi-AP זכרון: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH מארז: ECA5000 Uber Chakra כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1950XT 256MB הבנתי שהקירור שלו רועש אז אני מתכוון להתקין עליו: Zalman VF900-Cu LED http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 פה אתם נכנסים לתמונה: CPU Cooling: THERMALTAKE BIG TYPHOON או Cool…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-