עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KapiSH,

לאחר שעשיתי TWEAK לזיכרון וזה לא ממש שיפר לי את התוצאה ב-3DMARK, החלטתי סופית ללכת על OC לכרטיס מסך. רכיבים: ASUS A7A266 Hercules GeForce2 MX/400 זיכרון 256MB SD-RAM אין על ה-GPU מאוורר אבל אפפשר לסדר קומבינה שיהיה שם מאוורר 80MM אנא הפנו אותי למאמרים, דיונים וכל דבר אחר בנושא שעשוי לעזור, או אפילו הסבירו לי כאן. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ybe,

אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by spatz,

מצאתי בבית מייבש שיער פירקתי אותו ולקחתי את המנוע והפרופלור. חיברתי את המנוע לאחד מהתקעים של הספק כוח ויצא מאוורר חזק לאללה שמתאים לאוברקלוקינג רציני ביותר. אם תסתכלו על הכבלים אז יש אדום, 2 שחורים וצהוב. תחברו לאדום ולשחור יצא מאוורר דיי חלש. תחברו לצהוב ולאדום יצא מאוורר דיי חזק. תחברו לצהוב ולשחור ויצא מאוורר חזק בטירוף.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by godisme171,

מכירים אתר שמוכר קיטים למחשב או חנות באזור ירושלים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by KoM,

אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אם המאוורר הזה יעשה חצי ממה שהוא מתימר לעשות הוא יצא מלך בשוק

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by DiSc@MaN,

OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. למה אני לא מצליח לקחת אותו מעל 138FSB בלבד?? יש לי AMD ATHLONXP 1700 GIGABYTE 7vtxh PLUS 256 PC2100 DDR Buffallo יש הצעות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by KoM,

שבוע ! שבוע שלם ה-SK6 שקיבלתי מאורי ליומולדת שוכב מלוכלך במגירה, עד שהיום מצאתי קצת זמן ללאפינג טוב וניקוי ההיטסינק הזה, לפני שאני שם אותו על המעבד, והתוצאות ? אחרי איזה כמעט שעה עבודה עם נייר מים 1200 כואבות הידיים, אבל יותר חלק מזה, אין ! אני מקווה שעם ההיטסינק הזה נרד מתחת ל-30 המעלות !!! תחזיקו לי אצבעות, עם הוולקנו 7 אני במקסימום על 36...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בבקשה תהנו :)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. טוב אז אני יודע שזה דפוק לרצות להמהיר את ה-AMD XP 1800 שלי, אבל הוא "רק" 1.53 ג'יגה הרץ, וחשבתי שזה יכול להיות נחמד לנסות להעלות את זה ולראות מה קורה (בחיים לא המהרתי שום דבר). עכשיו, בנושא הדבר הזה בשם FSB ... אני יודע פחות או יותר מזה ומה התפקיד של זה, אבל האם זה יכול לעזור לי להמהיר? כי פשוט ההגדרות ברירת מחדל שלי הביוס אצלי קבעו שה-FSB הוא 100mhz, וכשזה היה על 100, הקלוק של המעבד היה 1.1 גיגה עהרץ. כשהעליתי את זה ל-133mhz, הקלוק קפץ ל-1.53. אז חשבתי: היי רגע, למה לא לעלות את זה יותר ולקבל עוד קלוק ספיד? הרי כתוב שאפשר עד 220mhz ... אבל כשניסיתי להעלות ל-166mhz, ולעשות ריבוט, המחשב לא עלה בכלל. אפילו הביוס לא אתחל! הייתי צריך לנתק הכל מהחשמל, ולהוציא את הסוללה ע…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Regev,

שלום לכולם, החלטתי ללכת על ATHLON XP 1800+ ולא על PENTIUM 4 מפני שזכרונות DDR עובדים יותר טוב עם ATHLON XP. עכשיו - אני לא רוצה שהמעבד ישחק לי וישרף כמו לאחרים כאן ולא לקחתי לוח עם דיודה טרמית, לכן אני צריך מערכת קירור טובה וזולה שתמנע השחקות המעבד, אני לא עושה אוברקלוקינג, אז ככה שלא תהיה מערכת קירור מטורפ, אם בכלל צריך, אבל תודה בכל זאת.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by biodome,

היי חבר'ה! קיבלתי לא מזמן את המארז שאטל מיני פיסי הקטן והחמוד, והוא ממש מגניב. עכשיו יש לי תכנונים למודים קטנים, ואחד מהם הוא הסתרת הסידי לגמרי - למה? סתכלו: ככה מגיע המארז במקור, בלי כונן מורכב. ו... ככה הוא נראה עם כונן מורכב כמובן - הורס לגמרי את כל המראה הסקסי שלו.. המטרה - להוריד את ה-Faceplate של הצורב (שהוחלט שישאר במחשב זה), ולהדביק את הפלקסי הכחול המקורי (ביחד עם הברגים שיקוזזו וידבקו לפלקסי) במקום, ישירות למגש. עכשיו הורדתי את ה-faceplate, והנה המ שקיבלתי: החוגה של הווליום, והיציאה של האוזניות חורגים מחוץ ל-Faceplate.. אי אפשר להדביק ככה ישירות למגש.. מה אני עושה? פתחתי את הכונן: אלו החיבורים שלהם מתחת.. עכשיו אם יש ביניכם אלקטרוניים או …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ricoh,

יש לי לוח אם ASUS P3V 133 ואין לי אפשרות לראות את הטמפ' של המעבד בביוס רק את סביבת לוח האם גם בתוכנה שקיבלתי עם הלוח שוב טמפ' המעבד N/A איך בכל זאת אוכל לראות את הטמפ'?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lipa,

חיברתי את המאורר השני מקדימה ויש את הרעש הזה מה יכולה להיות הסיבה תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אין הרבה מה לומר. תראו את התמונות ותגידו לי מה אתה חושבים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RaZoR1911 SiNcE198,

היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?

21. Started by moonbone,

רק רציתי לדעת אם OC מבטל את האחריות על המעבד הלוח והזכרון שלי או שזה "חוקי" (OC למעבד כמובן) לצערי , אני מניח שאני יודע מה התשובה... (לפחות בקשר למעבד...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SEFi,

הבנתי שניתן להפריד את הדבק בהקפאה יש למישהוא עוד רעיון? ועם לא אז פשוט למקפי :-\

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הורדתי את ה RADEONATOR 2 מהאתר HWZONE וכשאר אני מדליק אותה יש הודעה כזאת : " Cannot connect to r6probe, overclocking (and startup overclocking) will be disabled" ואני לא יכול לשנות את המהירויות לא של הליבה ולא של הזכרונות וזה אפילו לא מראה לי את המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס . מישהו יודע מה הבעיה ?! :-\.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yuval_cohen,

יש לי צג עם תמיכה בעברית... מישהו יודע איזה תוכנה תומכת בעברית לעזעזל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היא ה + ו איזו מהן היא - תודה רבה

• 15 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.