אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
I played a little with my dual-core 4200+ and got to 2750MHZ. I tried to raise it but didn't succeed. The situation so far: 2750MHZ @ v1.648 Multiplier: X11 FSB: 250 HTT: X4 Memory timings: 2.5-3-3-7 @ v2.7 I tried to play with the FSB and the multipliers but couldn't get stability @ 2800 Any suggestions on how to continue? Thanks.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול 2 רכיבי זיכרון חדשים של סמסונג PC3200 CL3 (תזמונים 3-3-3-8) בנוסף לשני רכיבי הזיכרון הקיימים (Infineon PC3200 CL3 תזמונים 3-4-4-8 - את עניין השוני בתזמונים גיליתי רק אחרי שהרכבתי את הזכרונות ועושה רושם שכולם עובדים ב-3-4-4-8 לפי Everest). העניין הוא ש-Everest מראה שטמפרטורות הזיכרונות החדשים היא 77 מעלות צלזיוס (היא לא מראה את הטמפרטורה של הישנים). מצורפת תמונת מסך מ-Everest בסוף ההודעה. האם זו באמת הטמפרטורה? מה יכול לגרום לטמפרטורה כזו גבוהה? בתודה מראש! הערות: לוח אם: Abit IS7 מעבד: Pentium 4C 2.4Ghz
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הSILENCER 3 שמותאם ל9800 PRO 256 ול 9800 XT האם הוא גם יתאים ל9800 PRO 128? כי לא בא לי לקנות את 1 שמתאים לרוב הרדאונים ושלא בא עם קירור זיכרון
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לבצע אוברקלוק עוד שבוע-שבועיים. עכשיו לפני שאני עושה אותו יש לי כמה שאלות: . אני יוכל לעשות OC אם הקרור הזה: AC FREEZER 7 PRO? 2. אני קונה זכרונות חדשים 4GB 1066/CL4 מה שתגידו לי שיותר טוב, אז אני צריך אותם בזמן שאני עושה אוברקלוק או שאני יכול להשתמש ב2GB 800MHZ CL5 שיש לי ואז אחרי האוברקלוק לקנות? 3. אני צריך לדעת עוד משהו לפני שאני עושה אוברקלוק? זה המפרט שלי דרך אגב: E8400 3GHZ P45 DS3 AC FREEZER 7 PRO GEIL 2GB 800MHZ CL5 GIGABYTE HD4870 512MB NZXT ALPHA SEASONIC 500W WD 320GB AAKS צורב ASUS LG W2284F 1:30,000 2MS KEYBOARD WAVE G9 אמרו לי שאני צריך לדעת טמפ' במנוחה\מאמץ. עשיתי את מה שמרו לי והנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/z-307819743.jpg http://www.z…
-
- 15 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המעבד ממש חם עקב האוברקלוק(50-60) והייתי מעוניין בקירור הטוב ביותר למעבד בסביבות ה400 שקלים חשבתי על www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=10603 ראיתי באיזה מקום שהקירור הזה Scythe Orochi SCORC-1000 מפגין ביצועים ממש טובים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי את המארז הבא antec 900: http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred/0-761345-15900-5.aspx יש לו מאוורר עליון 200MM ומאוורר אחורי 120MM שמוציאים אוויר חם החוצה ושניים קדמיים של 120MM שדוחפים אוויר קר פנימה. (כוונתי את כל המאווררים פיזית למהירות אמצע - MID) אם תשימו לב על הדלת של המארז יש מקום לעוד מאוורר 120MM, אני רוצה להוסיף שם אחד שידחוף אוויר קר פנימה. קודם כל אם יש לכם הערות לגבי סידור המאווררים אני אשמח לשמוע, דבר שני איזה מאוורר 120MM אתם ממליצים שיתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר? תודה מראש *תמונה מצורפת של הטמפ' כרגע ב-IDLE עם התוכנה HWmonitor
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..
-
- 15 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בתוכנה לניטור חום שבאה עם הלוח אם Abit Guru. אז רציתי לדעת מזה : בשעון הסלד"ים - השמות NB ו OTES !? ובשעון הטמפרטורות : PWM ו SYS (למה הכוונה בSYS יענו החום של מה...) ?? תודה רבה תום.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מכשיר מיו 336 עם מעבד 300 MHZ ו 32 ROM החלטתי לעשות לו קצת אוברקלוקינג. עם התוכנה XCPUSCALR. ולמי שמכיר את תוכנת הבנצ'מרק לפוקט GXMARK. ליפני האוברקלוקינג, התוצאה הייתה 1205, אחרי אוברקלוקינג 400 NHz מהירות מעבד ו 300 מהירות באס, התוצאה הייתה 1607. מה אתם אומרים כדאי לנסות יותר? מה הסיכויים שישרף? אפשר להעלות דבר כזה לDB של האוברקלוקינג באתר ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי פנטיום 4 2.4 המארז רץ על 41 מעלות יציב. המעבד נמצא ב50 בidle אבל ב60 מעלות תחת מאמץ... זה נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי, לשחור ככל הנראה, מה בדיוק אני צריך בשביל זה חוץ מספריי? איזה ספריי בדיוק אני צריך? כמה זמן לחכות שזה יתייבש? איך אני מוציא את ה"קדימה" של המארז, כי הצדדים והחלק העליון נשלפים, בקיצור, אני זקוק לכמה שיותר פרטים והסברים בנושא, ואם אפשר לא לינקים לאתרים בחו"ל, כי חלק כבר ראיתי ולא כולם מסבירים בצורה ממש טובה. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף (כ 100 שקל ) בדבק תרמי של AS ולחתוך סינקים קטנים בצורה שאתה רוצה ולהדביק או פשוט לקנות פדים תרמיים ? עצות ? למישהו יש ניסיון ?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?
-
- 15 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי ללכת על ATHLON XP 1800+ ולא על PENTIUM 4 מפני שזכרונות DDR עובדים יותר טוב עם ATHLON XP. עכשיו - אני לא רוצה שהמעבד ישחק לי וישרף כמו לאחרים כאן ולא לקחתי לוח עם דיודה טרמית, לכן אני צריך מערכת קירור טובה וזולה שתמנע השחקות המעבד, אני לא עושה אוברקלוקינג, אז ככה שלא תהיה מערכת קירור מטורפ, אם בכלל צריך, אבל תודה בכל זאת.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קראתי קצת על קירור מים ובערך הבנתי מזה ועד כמה זה אפקטיבי! רק יש לי מספר שאלות: 1. איפה ניתן להשיג קירור מים איכותי ולא יקר יותר מדי? 2. האם זה בטיחותי וכיצד זה עובד? 3. זה מקרר רק מעבדים או כל דבר אחר גם? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו') השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי חםםם הנה הטמפ' חשוב לדעת זה הטמפ' בלי מאמץ, רק אינטרנט הנה הטמפ' מאוורסט: Motherboard 65 °C (162 °F CPU 77 °C (192 °F Aux 65 °C (162 °F GPU Diode 87 °C (217 °F) WDC WD1600JS-00MHB0 62 °C (155 °F) מה לעשות? או עוד כמה זמן נשאר עד שהמחשב הזה ישרף?
-
- 15 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי SMART FAN עם חיישן חום ומכיוון שעכשיו כבר לא כל כך חם הוא מסתובב ממש איטי!!.. האם אפשר לעשות לו ככה שיסתובב תמיד על הMAX ללא תלות בטמפרטורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-