אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות oc למעבד שלי יש לי קירור חדש TR2. אני חדשב ב- oc אני צריך עזרה איך לעשות את זה. מי שיכול לעזור לי ולהדריך אותי שלב שלב? פרטי מעבד: AMD Athlon xp 2400 תודה לעוזירם!!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC למערכת שלי עד שאני יקנה מעבד נורמלי בנויה מ לוח ABIT KD7A מעבד AMD Athlon XP 1800 מאורר מעבד CoolerMaster X-Dream מגיע ל 5000rpm אבל עובד על ה4800 בדר"כ מישהו יכול להגיד לי לכמה אני יכול להגיע? הגדרות מקוריות 133x11.5 = 1533 מישהו יכול לתת לי את ההגדרות הטובות ביותר שאפשר להגיע, בלי לשרוף את המעבד? כרגע אני עם 133x13.5 = 1800 בבקשה עזרה 512 Memory 1 slot - Kingston Gainward Geforce FX 5200 128 bit 128 DDR DVI י
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הי. משום מה מביומיים שלושה האחרונים הטמפ' המחשב עלתה, למקומות מאוד לא רצויים. הכרטיס מסך החלפתי משחה טרמית לפני פחות מחודש. את המחשב יש לי פחות מחצי שנה. מפרט מחשב בצד. במארז יש שני מאוררי 12 CM. מצורפות טמפ': התמונה הראשונה של הכ. מסך היא כשהמאוורר על מקסימום-וזה כמו 737 שממריא. התמונה השניה של הכ. מסך היא כשהמאורר על 60%. לצורת העניין, הטמפ' בחדר היא 28 מעלות מה קורה ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אפ אפשר להפנות או להסביר כיצד כדאי לקבוע את היחס בין ה FSB למהירות זכרון. 1:1 3:4 3:5 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי 9600XT של ABIT וגם לוח שלהם ... AV8 3DEYE בגלל הקיץ helllllllll :pissed: :pissed:- שלנו בארץ ....אני זקוק לקירור לכרטיס מסך טוב אז זה הולך כך......{לא משנה המחיר} Vantec Iceberq 5 All-In-One או [tt][tt]ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP[/tt][/tt] או Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 והבעיה היא שיש לי על הלוח את ה ZALMAN 7700CU 120MM אני לא יודע אם אפשר לדחוף אותם בכלל על הכרטיס בגלל בעית מקום טוב חוץ מה Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 שנכנס כמו כפפה אבל :-\ :-\ אני מעדיף כלים כבדים כמו ZM80D-HP ZALMAN ובעית המקום בין ה7700 לכרטיס מסך היא יש מרווח של כמעט 3 ס"מ... מה לעשות : : : ??? אם יש המלצות בקשר לקירור יתקבלו ברצון
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום וברכה! הרכבתי את הקירור שלי כמו שצריך, מדובר בקירור מדגםNoctua NH-U12P SE2 , ההרכב הייתה יחסית קשה אבל גברתי על הבעיה עכשיו הבעיה הגדולה היא הקושי הרב בלהרכיב את שתי המאוורים שיושבים על הגוף קירור קראתי את ההוראות ובנוסף חיפשתי בגוגל אך ללא הצלחה אם מישהוא חווה ניסיון עם קירור כזה או שיודע להרכיב את המאווררים ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אלו טמפרטורות שנימדדו אצלי במחשב(מיפרט בצד) בזמן עבודה על וידאו המעבד היה ב100 אחוז מאמץ. האם טמפ זו סבהירה או דרושה שיפור ואם כן כיצד?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 ולוח VM900M של גיגהביט לאחר חיפוסים אינטנסיביים ברשת ובביוס הבנתי שאין ללוח זה אפשרויות OC בביוס (90% שזה נכון, אשמח לגלות אחרת) השאלה היא האם אני יצליח לעשות OC דרך תוכנה או שלא? (ז"א האם התוכנה צריכה שהאופציה תהיה גם בביוס או שהיא עוקפת את זה איכשהו)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רציתי לדעת מהם הדרכים לקבוע איזה רכיב (לוח אם, מעבד או זיכרון) הוא הזה שמגביל את ה-OC. פשוט נתקעתי בfsb 215 (המקורי היה 200) ואני לא יודע איזה רכיב "האשם" בכך.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והזמנתי מארז מסויים אשר בא עם חלון אחרי יום יומים הם מתקשרו ואמרו שאין אותו והשם שמים לי את אותו מאז בלי חלון, בקיצור הסכמתי והגיע אלי ארז מידי עם מאוור גנרי אחד ,שנמצא באחורי המארז למעלה בערך בגובה המעבד (אני לא בטוח שיש לי שם עוד מקום לאחד) איך הייתם מציעים לי לקרר אותו וגם את המעבד כמה שיותר בלי לעשות שום חורים בראש המארז... תודה מראש ואגב אני לא בטוח אם הוא דחוף את האוויר לבפנים או לבחוץ אם כבר אני שואל איך אני מזהה את זה (לאיזה כייון נדחף האוויר?) ושוב תודה
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המאורר של המעבד שלי עובד קבוע על איזור ה 2600 RPM, אמנם הטמפ' נמוכות אבל כשאני ישן או שהוא לא בשימוש הייתי שמח אם הסיבובים היו יורדים והיה קצת שקט. בדקתי בביוס והשליטה אוט' על המאורר על ON אבל עדיין המאורר עובד באוצה עוצמה ולא משתנה, ניסית עם SPEED FAN לשנות ידנית אבל גם שם דבר לא קורה, הלוח אם והמאורר רשומים בחתימה.... מה אני עושה אנשים ?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי מארז סמוראי ויש שם רק מאוורר אחד בצד אז רציתי לדעת איזה מאוורר כדאי לי לקנות כדי להוסיף אותו למארז כדי שהמארז לא יתחמם יותר מידי.. תביאו לי בבקשה קישור למאוורר מהאתר http://www.logicpc.co.il תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד AMD Athlon XP (Barton) 2500+ ותמיד רציתי לעשות אוברקלוק למחשב אבל אמרו לי שיש בזה סיכון ענק שהמעבד ישרף וכו ... אז השאלה שלי היא האם באמת כדאי לעשות אוברקלוק ועד כמה אני יכול להעיץ את המעבד ? שאלה נוספת היא איזה קירור ומארז כדאי לי לקנות כדי שיהיה אפשר לבצע את האוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שה- XP-120 שלי מזייף, כאילו הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן. זה הגיע למצב שחשבתי על החלפת מארז למארז גדול יותר מאלומיניום דבר שיוריד את הטמפ' של המעבד שלי. אז על ה XP שמתי במקום ה TT SMART FAN2 את המאורר שהגיע עם המארז של האנטק:איזה שינוי כאילו מישהו נתן בעיטה לקירור והוא התעורר לחיים,הטמפ' השתפרו מיד. מסקנה : הביצועים של המאווררים של TT די מאכזבים.... אני אתן לתמונות לדבר לגבי השיפור שחל.... אחד ב O.C צנוע של 2400 והשני ב O.C מקסימלי של המערכת 2700 ,על המערכת הרצתי את תוכנת S$M שהיא תוכנה שמביאה את המעבד למקסימום מאמץ ומחממת אותו. בקיצור למרות הביקורות הטובות והמלחמה המתנהלת בין ה BT לזלמן החדש אני נשאר עם ה XP120 שלי... [attachm…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה: אני מתכנן כרגע בניית מערכת קירור מים, שאמורה לקרר בעתיד(בינתיים הכל בתיאוריה) Amd Mobile XP 2600+ OCZ 433MHz 2-2-3-6 Platinum Abit NF7-S ואולי גם איזה כרטיס מסך בהמשך... ראיתי את המערכת קירור החדשה שיצאה(נדמה לי של TT לא TT אלא זלמן Reserator) שם הם השתמשו במיכל בגודל 2 ליטר בערך ו"עטפו" את המיכל בצלעות קירור, והקירור היה סביר, אך לא יותר מזה. מצד אחד אני רוצה אוברקלוק טוב, אבל מה שיותר חשוב פה הוא השקט. אז השאלה היא אם מיכל בגודל של 14-15 ליטר בערך ושטח מגע של בערך 1800 סמ"ר עם האוויר, יקורר מספיק באופן פסיבי ויחסוך ממני את השימור ברדיאטור? או שאני אהיה חייב להוסיף איזשהו אמצעי קירור אקטיבי? (המארז פתוח מאחד מצדדיו באופן קבוע בכדי ליצור אוורור טב…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף קירור סטוק (4 חוטים) לקירור מתקדם יותר (3 חוטים) שיש לי בלוח Intel 775 (ה BIOS מאוד פשוט - אין שם הגדרות מיוחדות בקשר למאוורר) המאוורר סטוק עובד במהירות נמוכה לפי הטמפ'. המאוורר החדש עובד קבוע אל מקסימום יש דרך לשלוט מלוח כזה במאוורר 3 חוטים ? (מעגל תיאום וכו)
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-