אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב לא מזמן ואני די מתלבט בקשר לכיוון המאוורר של המעבד. כל אחד אומר לי משהו ואחר והיו לי כמה בעיות עם זה. ראשית,יש לי SCYTHE MUGEN 4 וזכרונות שלCORSAIR VENGEANCE וזה הפריע אחד לשני אז שמתי את המאוורר של הקירור מעבד בצד השני כי לא היה מקום (לא ליד הזכרונות כמו שתמיד רואים בתמונות,בצד השני). עכשיו,לאיזה כיוון זה צריך להיות מסובב המאוורר? להוציא את האוויר על התושבת של הגוף קירור או החוצה? כי בהתחלה שמתי את המאוורר שיוציא על התושבת את האוויר ואז הלכתי לKSP לקנות נתב לאינטרנט,ועל הדרך שאלתי אותם על המאוורר. הם אמרו לי שעשיתי לא נכון,ושצריך לסובב את זה שיוציא את האוויר החם מתוך התושבת,החוצה ושיצא מהמארז. העלתי תמונה של הCPU COOLER אחרי שסובבתי אותו (בעצם האוויר לא נ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוסי לכרטיס הגרפי שלי (ראה\ראי מפרט מחשב) אבל הבעיה שאין לו מאוורר ואני לא יודע איך להדביק לו את המאוורר שאני אקנה, אין שם ברגים אין כלום. מה עם דבק? : בבקשה עזרו לי. תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב אז הזיכרונות שלי (Ballistix) הם עם צ'יפ של bh5 אם אני זוכר נכון... עכשיו שמעתי שלא כדאי להם יותר ממתח של 2.8 כי מעל זה אורך החיים שלהם מתקצר משמעותית... זה נכון? כי המתח נראה לי מגביל אותי מלהגיע ל300 מגה הרץ... הזיכרונות יציבים כבר זמן רב על 290 מגה הרץ בתיזמונים של 3-3-3-8 עם מתח של 2.8
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כמו של אופנוע אררררררר ככה לאיזה 5 שניות ואז הוא נרגע זה קרה לי כבר פעמים שהדלקתי את המחשב מה זה צריך להיות? ואני בדקתי את כול המאווררים ואף אחד מהם לא נוגע בחוטים...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו של ספייר, עם גוף קירור של וולקנו 9 חתוך(חתיכה קטנה) ומאורר 60 על הליבה. מול הראדון יד SF2 שדוחף 75CFMקצת מעליו. והוא מקרר את אחורי הכרטיס.(כאילו שמסתכלים הוא מקרר מלמעלה את מה שרואים) אבל בכל זאת הזכרונות די חמים. אני לא יודע בדיוק את הטמפ' של הכרטיס. אז מה אתם אומרים? ??? הערכה עצמה עולה 70 שקל ואני גם צריך לחתוך את הצלעות עצמן. תודהההה ;D
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
GTO2 530\580 16P הרכבתי עכשיו את ה זלמן VF 700 ALCU ואת האמת ! זה לא עושה כלום ! חוץ מקצת פחות רעש כמובן . העלתי ב ATI TRAY TOOL את חלון ה 3d renderer כדי לבדוק הוא מגיע ל 74 מעלות !!! נו אז מה הרעיון בכל הקירור הזה ? ועוד שמתי לו את ה MX1 היקרה במקום מה שמגיע איתו כרגיל ..כמו שהיה מקודם אותם נתונים במנוחה . 44 ENV 41 עוד שאלה איך אני גורם למאוורר לעבוד ב 40 אחוז לדוגמא במקום בקבוע לעבוד ב 12V\מקסימום ? מאוד מאוכזב !
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי geforce 4 mx 440 se כרטיס מסך- העלתי עם power strip את קצב הרענון של המסך מ75hz ל 85hz איפה אני אמור לחוש בשינוי אם בכלל? ואני רוצה להעלות את המהירות הכללית של הכרטיס כמו שנכתב במדריך אתם אומרים כדאי לי או לא ואילו דברים אני צריך לקחת בחשבון? ביוס- אני לא מצליח להיכנס לביוס, אומרים לי שאני לא ימצא שם משהו ל oc יש איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? תודה..ניר. אהה.. ומה זה אומר memory clock ן- engine clock? תודה..
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מדדתי את המאורר ויכול להיות שהוא 70mm? עם כן אני יכול לשים שם על הגוף מאורר של 80mm? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי Athlon 64 עם לוח Gigabyte K8NS Pro שמשמש אותי נאמנה כמחשב שני כבר 5 שנים. בזמן האחרון הרעש של המאווררים התחיל להפריע לי יותר. הוצאתי וניקיתי אבל זה עדיין לא ממש עוזר. על המעבד יש מאוורר מקורי של AMD, שמסתבר שברמה הנמוכה ביותר שלו הוא עדיין עושה מספיק רעש. על המארז יש מאוורר גנרי שגם תורם את שלו. השאלה שלי האם כדאי להחליף את המאוורר מארז במאוורר אחר של AC, ראיתי שיש להם כמה דגמים. האם כדאי דגם עם PWM או לא, האם כדאי דגם שהמהירות שלו משתנה לעומת כאלה עם מהירות קבועה? הטמפ' מעבד היא באופן קבוע באזור ה 36 מעלות כששני המאווררים פועלים. ראיתי גם שיש להם דגמים עם מין תוספת "שילדה" כזאת, וכאלה בלי. אשמח להסברים לגבי ההבדלים. כמו כן, האם כדאי למקם את המאוורר מארז מקדימה או מ…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו בתמונה באוורסט שלי המעבד על 22 מעלות.אבל שהוא מראה כל מעבד בניפרד זה אחרת אז מה הטמפ' האמיתית של המעבד
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
-
-
יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש את ה CPU / CORE 1/2/3/4. ויש את ה CPU הראשי (אחרי הלוח אם) מה הטמפ' הזאת מיצגת ? ממוצע של כל הליבות זה בטוח לא. אז מה, טמפ' כללית של המעבד, מבחוץ כאילו, אם נוגעים בוא עם היד ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז סימבדה עם שתי מאוררים האחר מקדימה מכניס אויר השני מאחורה למעלה מוציא אויר. שאלות: 1)אין חורים במארז מקדימה,יש חלל ריק בין המארז לבין המקום של המאורר עם חורים כך שאויר יכול להיכנס מתוך המארז? יש משהו לעשות בנידון? 2) המאוררים עושים די הרבה רעש יש אפשרות "לטפל" בהם כדי להפחית את הרעש? בתודה מראש, AaaBb
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הלוח של גיגהבייט GAEP43DS3L קירור של SCYTHE NINJA 2 על הלוח יש חיבור 4 יניםלמעבד ובמאוורר יש 3 פינים מה לעשות? חוץ מלהחליף מאוורר מארז V9
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד, הקירור, ספק הכוח ועוד ציוד היקפי. הלכתי לבדוק את יכולת האוברקלוק של המעבד יחד עם הקירור, שניהם יושבים על לוח 965P-DS3 שנכון לבינתיים הוא לא זה שיגביל אותי. התחלתי לעלות FSB ונדהמתי לגלות שלמעבד אין כלל בעיה עם זה, הגעתי ל-425X9=3800MHZ על מתח סטוק(1.22) יציב. המשכתי לעלות והגעתי ל-450FSB עם מתח 1.28 אבל לצורך אקסטרא יציבות אני נמצא על 1.30 למעבד. הצלחתי לעלות עד 470 אבל הזכרונות שלי TWINMOSTWISTER 800MHZ מגבילים אותי. מבחינת טמפ' במנוחה 35 ומאמץ 56, ה-TR U120X עושה את העבודה כראוי(הוא כבר לא יפול ;D) העלתי 3DMARK06 והתוצאה 15,400 נכון לעכשיו.(קרייסיס נבדוק בהמשך) בינתיים תמונות להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המזגן JUNIOR אלקטרה שלי התקלקל וכבר קניתי חדש , השאלה שלי היא האם ניתן לנצל את הרדיאטור שלו(של גוניור) למערכת קירור מים?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הוצאתי את הקירור שעליו יש את המאוורר... איך אני מוציא את המאוורר? ואפשר לסגנן איזה קירור טוב? ישלי 2 קירור סטוק של מעבד.. ושלוש מאווררים של 80
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה / שיטה בה אפשר לוודא כמה חשמל צורכת המערכת מחשב שלי תחת עומס. כרגע יש לי ספק 750W רועש שאני רוצה להחליף בספק 625W שקט. אני פוחד שהוא לא יחזיק מעמד. המפרט שלי נמצא בפרופיל אם זה עוזר לכם. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-